Lukk søk

Eliteserien

September 1, 2022

Overgangsvinduet LIVE: Norge sommer 2022

Gjennom hele sommeren gir vi deg alle overganger og rykter i norsk fotball - både på toppnivå og nedover i divisjonene!

Foto: Digitalsport

Overgangsvinduet er i Norge åpent i august i år. Det vil si at profesjonelle spillere kun kan registreres etter 1.august. Likevel har ryktene og overgangene ut av landet allerede begynt i stort monn. Og amatørspillere kan fortsatt bytte klubb.

I denne saken dere alt av rykter, overganger og andre nyheter knyttet til det norske overgangsmarkedet fra Eliteserien, OBOS-ligaen, 2.divisjon og 3.divisjon i både juli og august.

Har du tips om overganger og rykter? Send oss en melding på Twitter eller Facebook!

SISTE NYTT:

30.august: To bud fra Molde! Ifølge TV2 skal Molde ha lagt inn et bud på nærmere 15 millioner kroner for Strømsgodsets stortalent Tobias Gulliksen. Detskal imidlertid ha blitt avslått. Samtidig skriver TA at også midtstopper Odin Bjørtuft er ønsket av serielederne. Her kan det bli action onsdag før vinduet stenger.

30.august: Kant til HamKam. Rilwan Hassan har spilt i Sønderjyske i tre år, og hadde først ni sesonger i Midtjylland. Tirsdag ble den 31-årige nigerianeren klar for HamKam.

30.august: Tounekti fortsetter i Haugesund. Angriper Sebastian Tounekti forlater Bodø/Glimt, og blant flere norske interresserte klubber har han valgt Haugesund som sin nye arbeidsgiver.

30.august: Nytt Ndour-bud. Zulte Waregem skal ha lagt inn et bud på Haugesunds toppscorer Alioune Badou Ndour på rundt 7.5 millioner, men klubben skal igjen ha avslått tilbudet på den misfornøyde spissen.

30.august: Odd ønsker angriper. Nettavisen melder at Odder i dialog med Caykur Rizespor om en kåneavtale for Deniz Hümmet, som har U-landskamper for Tyrkia.

30.august: Nytt Sahraoui-bud avslått. Ifølge TV 2 har nederlandske Camburr økt sitt bud på Osame Sahraoui til rundt 15 millioner, noe som uansett er etstykke unna det osloklubben ønsker seg.

30.august: Samuel Fridjonsson ferdig i Viking. Midtbanespilleren fra Island fullførte tirsdag sin overgang til greske Atromitos.

30.august: Chrupalla til KBK. Pawel Chrupalla har markert seg i Eliteserien tidligere denne sesongen, men opplever stor konkurranse om plassene i Rosenborg og leies nå ut til Kristiansund ut 2023.

30.august: Skeid på spillerjakt. Etter 1-5-tapet mot KFUM Oslo mandag kveld ser Skeid på mulighetene for å styrke troppen ytterligere før overgangsvinduet stenger. En keeper er blant det som skal stå på ønskelisten, etter det norskfotball.com får opplyst.

29.august: Berg tilbake i Bodø! Med to døgn igjen av overgangsvinduet har Bodø/Glimt virkelig sprengt både skalaen og sparegrisen når de lander nok en forsterkning før en hektisk høst. Etter åtte måneder i franske Lens vender Patrick Berg nå hjem til Bodø. Midtbanespilleren kjøpes fri for en sum som skal være rundt 40 millioner kroner, og blir dermed tidenes klart dyreste signering av en Eliteserie-klubb.

29.august: Juklerød tilbake? Ifølge TV 2skal Vålerenga jobbe for å hente hjem venstreback Simen Juklerød fra belgiske Genk, hvor det har blitt lite spilletid i høstens første runder.

29.august: Sprint-spiller trapper ned. Thomas Måleng takker for seg i 3.divisjonsklubben Sprint-Jeløy. Forsvarsspilleren fortsetter nå karrieren hos Ekholt i 6.divisjon.

29.august: Svendsen klar! Sander Svendsen er nå klar for Viking. Det bekrefter danske OB, hvor han spilte fram til nå. Angriperen landet på Sola mandag, og blir trolig spilleklar til onsdagens bortekamp mot Kristiansund.

29.august: Unggutt til Sandefjord. 19-årige Wally Njie har også vært ønsket av Eik Tønsberg og Ørn Horten etter en flott sesong for Flint i 4.divisjon. Men nå har den lynhurtige angriperen tatt steget opp til Eliteserien, hvor han har signert for Sandefjord.

29.august: Sarpsborg jakter forsvarer. Med Bjørn Inge Utvik skadd og 8 tap på rad er det intet sjokk at Sarpsborg 08 ønsker en forsterkning før vinduet stenger. Sportssjef Thomas Berntsen bekrefter til SA at de jakter en forsvarer. Samtidig gjør utlendingskvota det litt vanskelig for klubben, og det kan bety at noen forlater enten på lån eller permanent før midnatt onsdag.

29.august: Rindal til Gjelleråsen. Sindre Rindal avsluttet kontrakten i Ull/Kisa 1. august, har vist seg frem på trening i Eidsvold Turn, men er nå klar for Gjellreåsen som kjemper om opprykk til 2. divisjon.

28.august: Glimt jakter tidligere helter! VG skriver søndag kveld at både Fredrik Bjørkan, Marius Lode og Patrick Berg er ønsket tilbake hos Bodø/Glimt. Lode er løst fra kontrakten i Schalke 04, men har også tilbud fra Groningen. Bjørkan skal også være ønsket i Feyenoord, mens Berg besøkte Standard Liege (trent av Ronny Deila) i helgen. Såda gjenstår det å seom noen av de tre returnerer til Aspmyra.

28.august: Svendsen til Viking. Sander Svendsen, med fortid i Molde og på flere lån til Odd, ser nå ut til å havne i Stavanger. Viking skal være nær ås signere angriperen, som nå spiller for danske OB.

27.august: KFUM prioriterer andrelaget. KFUM Oslo kan rykke opp med to lag denne høsten. Klubben ønsker å ta ytterligere steg og satser derfor på opprykk 4. til 3. divisjon med rekruttene - noe som også betyr at spillere som i en annen situasjon kanskje hadde vært naturlig å leie ut nå blir på Ekeberg.

26.august: Simsir til LSK? Ifølge TV 2 skal Aral Simsir være på vei til Lillestrøm på lån. Midtjylland skal ha avbrutt 20-åringens lån i Jerv, med planer om å låne den dribleglade kanten til en annen norsk lubb, ifølge kanalen.

26.august: Finne til Viking. Den finske midtbanespilleren Naatan Skyttä (20) lånes ut fra Toulouse til Viking resten av sesongen. Han har flere U21-landskamper for Finland. Viking skalikke ha opsjon på kjøp.

26.august: Fiabema-lån ferdig? Ifølge Chelsea skal Bryan Fiabemas lån i Rosenborg være avbrutt. Spilleren selvuttalte fredag at han var litt overrasket over beskjeden, og siste ord virker ikke å være helt sagt her.

26.august: Polakk til Vard. Den 28-årige kantspilleren Lukasz Kacprxycki er hentet fra Wisla Pulawy pånivå to i hjemlandet for å hjelpe Vard medå berge plassen i 2.divisjon.

26.august: Nederlender til Hønefoss! Gregory Leon Kuishch (22), med fortid i PSV junioravdeling, er klar for å styrke 3.divisjonsklubben i forsvar.

26.august: Én inn, én ut hos Gjøvik-Lyn. Kodjo Somesi lånes ut fra Toten til Gjøvik-Lyn etter 5 mål i 3.divisjon i år. Samtidig har Elias Munkelien reist til Trondheim hvor han har signert for Nardo.

26.august: Fra Fu/Vo til Hauerseter. Spissen Sebastian Jensen har spilt i flere klubber de siste årene. Nå er Hauerseter i 4.divisjon neste destinasjon.

25.august: LSK-stopper til Sogndal. Philip Slørdahl har allerede vært på lån i Sandefjord i år. Nå er det klart at han lånes ut fra Lillestrøm til Sogndal ut sesongen.

25.august: Fra 4.divisjon til Brattvåg. Magnus Lewis har scoret 9 mål for Sunndal i4.divisjon denne sesongen. Etter det NorskFotball.com kjenner til tar han nå to steg oppover i divisjonene, for etter å ha trent med Brattvåg er han nå klar for 2.divisjonsklubben.

25.august: Stopper ferdig i Mjøndalen. Leotrim Bekteshi er ferdig i klubben etter et halvt år og 10 kamper på banen. Han har signert for FC Ballkani i Kosovo.

25.august: Ibba til Lyn. Ibba Laajab, som har spilt i Kina og Japan siden han forlot Bodø/Glimt i 2014, vender tilbake til norsk fotball! 37-åringen har vært klubbløs i hele år, men trente med den ambisiøse osloklubben i sommer, og har nå kommet til enighet om en kontrakt med 3.divisjonsklubben.

25.august: Keeper-endring i Vålerenga. Først ble det meldt av flere medier onsdag at Sondre Rossbach var på vei til Randers. Nå ser det i stedet ut til at han lånes ut fra Odd til Vålerenga. Nylig signerte Per Kristian Bråtveit skal samtidig være på vei til danske AGF Aarhus, ifølge Nettavisen.

25.august: Moss-unggutt til Bergen. Casper Hjerpseth stopper på 4 kamper for Moss i denne omgang. Nå har han signert for Frøya i 3.divisjon.

24.august: Følger faren til VIF. Tengel Lia Fredriksen fulgte i sin tid faren Trond fra Aalesund til Ull/Kisa. Nå er midtbanespilleren ferdig i Jessheim-klubben og klar for spill i Vålerenga der han trolig er tiltenkt en plass i rekruttgruppa med 2. divisjon som kamparena. Pappa Trond har nå jobben som assistent på A-laget.

24.august: Diomande til Odd! Endelig har skiensklubben klart å lande en spiss. Adama Diomande vender nå tilbake etter spill i England, USA, Kina og Qatar siden han forlot Stabæk i 2015. 32-åringen har 11 landskamper for Norge.

24.august: Storscorer til Vidar! Theodor Høkaas Gabrielsen har scoret utrolige 32 mål på 13 kamper for Giv Akt i 5.divisjon i Agder i år. Det påkalte interesse fra 3.divisjon. Nå har den tidligere Mandalskameratene-spissen valgt seg stavangerklubben Vidar som sin nye klubb.

23.august: Kristensen til AaFK! Vinduets andre spissignering er i boks for Aalesund. Bjørn Martin Kristensen har scoret 5 mål for Grorud i år, men nå tar 20-åringen steget til Eliteserien.

23.august: Lode ønsket! Ifølge Romsdals Budstikke er Molde i forhandlinger med nå klubbløse Marius Lode om en overgang. Samtidig sier stopperen til VG at han er i dialog med eks-klubben Bodø/Glimt, i tillegg til å ha tilbud fra flere europeiske ligaer.

23.august: Ravndal til Ulf. Arne Ravndal forlot Gjøvik-Lyn og flyttet hjem til Rogaland i sommer. Nå erdet klart at 24-åringen star steget til OBOS-ligaen, hvor han har signert for Sandnes Ulf.

23.august: Staal på spillerjakt. Ali Memed er hentet inn, men med Ørjan Bjørlo, Tobias Asheim og Lars Edvard Danielsen ut er Staal Jørpeland fortsatt på spillerjakt, melder lokalavisen Strandbuen.

23.august: Ny jobb for Hansen. Vegard Hansen rakk knapt innom NAV før han fikk ny jobb. Drammens Tidende skriver tirsdag at Hansen nå blir fotballekspert i Discovery. Det betyr samtidig en gjenforening med tidligere Mjøndalen-spiller Christian Gauseth.

23.august: Hofer Dahl tilbake. Robin Hofer Dahl scoret mål for FK Tønsberg før han ble hentet til Eidsvold Turn der han var med klubben opp i 2. divisjon. Spissen har ikke vært på banen siden 2020-sesongen, men gjør i høst comeback i 5. divisjonsklubben Majorstuen FK.

23.august: Strømmen ser mot 2023. Som mange spådde vil Strømmen trolig ende på en plass godt mellom både opp- og nedrykk denne sesongen. Trener Kasey Wehrman forteller at klubben derfor allerede nå har begynt å se mot neste sesong og planlegging av troppen for 2023.

22.august: Lehne Olsen tilbake! Thomas Lehne Olsens retur til Lillestrøm er i boks. Shabab Al-Ahli har bekreftet at kontrakten er terminert, og spissen ble raskt enig med eks-klubben om kontrakt. Dermed er gjenforeningen et faktum og Olsen er tilbake på Åråsen!

22.august: Holtan til Start? Sørlendingen Joacim Holtan har ikke fått mye spilletid etter overgangen til Haugesund. Nå melder Fevennen at det går mot en overgang til Start.

22.august: Fra Bremnes til Stord. Forsvarer Lars Kallevåg har valgt å forlate Bremnes, og tar turen fra Bømlo til naboøya Stord og klubben med samme navn.

22.august: Rogne til Fyllingsdalen. Gard Rogne forlot Brattvåg og flyttet til Bergen for et par uker siden. Nåer det klart at han skal fortsette karrieren i Fyllingsdalen.

21.august: Fra Grei til Nordstrand. Angriper Christiaan Wielens avsluttet Grei-karrieren med å score mot gamleklubben Lyn. Nå bytter hanut nedrykksstrid med opprykkskamp i samme avdeling når han går til Nordstrand.

20.august: Lehne Olsen nær retur! Ifølge VG går det mot en retur til Lillestrøm for Thomas Lehne Olsen. Avisen skriver at spissen, tross bedre tilbud fra andre klubber, har bestemt seg for å komme tilbake til Åråsen. Dermed må LSK bare komme til enighet med Shabab Al-Ahli om en overgang.

20.august: Sjåtil til Åsane. Forsvarer Håkon Sjåtil forlot Lyn og flyttet til Bergen i sommer. Nå har han kommet til enighet med Åsane om kontrakt.

20.august: Fra Viking til Staal. Lovende Ali Memed har vært en viktig brikke for Viking 2. Nå har han signert for Staal i 2.divisjon.

20.august: Svenske til Florø. Opprykksjagende Florø har hentet Adam Lindgren fra svenske Tvååker før resten av høstsesongen.

20.august: Notodden henter Odd-spiller. Sebastian Rønningen Jørgensen blir iTelemark, men bytter ut Odd 2 med nedrykkstruede Notodden.

20.august: Mbedule tilbake til LFK. Amani Mbedule rakk kun én kamp før Østsiden i høst før han nå flytter tilbake til Lillehammer re-signerer for 3. divisjonsklubben som kjemper for ny kontrakt.

20.august: Jabari ferdig i Moss. Etter signeringsferden de siste ukene har LSK-innleide Shahram Jabari blitt overflødig i Moss. Den unge backen returnerer til Åråsen og kan være aktuell for utlån til en annen 2. divisjonsklubb. Træff skal være interesserte, men Jabari ønsker helst å bli værende i nærområdet.

20.august: Johnsen forlenger? Christian Johnsen er inne i sin sjette sesong i Raufoss og linkes ofte til større klubber. Treneren har hatt samtaler med klubben som fortsetter også neste uke og sier til Oppland Arbeiderblad at han ønsker å jobbe i en klubb som vil ta steg og har ambisjoner.

20.august: Kollshaugen leder Toten. Toten-trener Pål Tallerud trakk seg på bussen hjem etter 9-0-tapet mot Florø forrige helg. Assistent Lars Johan Kollshaugen tar over og leder laget for første gang mot Molde 2 mandag.

20.august: Nakkim til HamKam? Markus Nakkims kontrakt med Mjøndalen gikk ut 1. august, og spilleren skal ha alternativer både i inn- og utland. Stopperen selv bekrefter til Hamar Arbeiderblad at HamKam er en av klubbene som har tatt kontakt.

19.august: Rufo tilbake! Spanske Rufo ble en publikumsfavoritt i sin første periode i Sandefjord. Nå bekrefter angriperen selv til Sandefjords Blad at han igjen signerer for klubben. Han har spilt i Aalborg de siste sesongene.

19.august: Ebiye klar for AaFK. Som ventet ble Moses Ebiye nå Aalesund-spiss. Klubben skal ha forhandlet fram en noe lavere pris etter at Tromsø-spissen feilet på den medisinske sjekken i Odd.

19.august: Skaret til FFK. Etter å ha slitt med å slå gjennom i Vålerenga har midtstopper Brage Skaret nå forlatt hovedstaden. 20-åringen har signert for Fredrikstad. Kontrakten gjelder ut 2025.

19.august: Fra Sogndal til Grorud. Spissen Peter Godly Michael har havnet på benken i Sogndal. Nå forlater han klubben og har signert for Grorud, som blir hans femte klubb i norsk fotball.

19.august: Dudic til Ullern! Adnan Dudic har tidligere spilt juniorfotball i Molde og for Brattvåg. Nå er midtbanespilleren klar for Ullern etter tre sesonger i bosnisk fotball.

19.august: Gundersen til Nardo. Keeper Anders Gundersen forlot Skeid for studier i Trondheim. Nå har den rutinerte målvakten også signert for Nardo.

19.august: Unggutt til Træff. 2003-modell Kristian Selmer har forlatt Kongsvinger 2, og skal nå prøve seg i Træff.

19.august: Aslaksen til HBK. Marcus André Aslaksen har spilt for Fløy i fjor og Vindbjart i år. Nå har han reist nordøstover og har signert for Hønefoss.

19.august: Polakk til Volda. 23-årige Mateusz Szela kommer fra nivå 3 i Polen, og midtbanespilleren har signert en kontrakt med Volda.

18.august: Sandrakumar til Moss! Enda en ny signering er i boks for serielederne i 2.divisjon. Mathusan Sandrakumar har vært uten klubb siden han avsluttet kontrakten med Stjørdals-Blink, men signerte torsdag for mossekråkene.

18.august: Gjesdal til KBK? Ifølge Fevennen ska l midtstopper Henrik Gjesdal, som har spilt lite i Start, likevel være på vei til Eliteserien. Han spilte for nettopp KBK før han havnet i Start i 2020.

18.august: Tveiten tilbake i Lyn! Forsvarsspiller Mikkel Tveiten har et stort hjerte for moderklubben Lyn. Nåtakker han forseg i Skeid, og vender tilbake til klubben han kom fra.

18.august: Bildøy forlater Lysekloster. Tidligere Brann-talent Marius Bildøy har signert for serieleder Loddefjord i 4.divisjon, og takker dermed for seg i Lysekloster.

18.august: Frøysa vender hjem. Brede Frøysa blir i 3.divisjons avdeling 5, men bytter ut trondheimsklubben Tiller med Rana FK.

18.august: Våge Nilsen ferdig i Vard. Joakim Våge Nilsen har bred erfaring fra toppnivå og har denne sesongen spilt for Vard, men har ikke motivasjonen som skal til for 2. divisjonssatsing, skriver Haugesunds Avis. Kontrakten er derfor terminert og Nilsen skal være på vei til Bremnes i 3. divisjon.

18.august: Uteng til Strømmen. Senja mister en viktig brikke i kampen om ny kontrakt i 3. divisjon når Oskar Uteng reiser til Strømmen. Han har scoret fire mål på ti kamper denne sesongen og har en fortid i blant annet Fløya og Tromsø.

17.august: Blink forsterker. Det har forsvunnet flere spillere som en følge av Stjørdals-Blinks økonomiske situasjon i sommer, men nå har klubben fått påfyll i troppen. Per Siavash Jamehdar melder overgang fra svenske Piteå.

16.august: Moses i Ålesund. Etter at Moses Ebiye ikke besto den medisinske testen i Odd har nå Aalesund meldt seg på i kampen om Tromsø-spissen igjen. Han skal nå være på plass i byen.

16.august: Lien til Mjøndalen? Spissen Kristian Lien har hatt en flott sesong for overraskelseslaget Fløy i 2.divisjon. Nå melder Fevennen at han er på vei til Mjøndalen.

16.august: Danske til Moss. Den 19-årige angriperen Christian Wagner kommer på lån til Moss fra Viborg ut sesongen.

16.august: Fra Finnsnes til Ullern. Akenaton Empa forlater Finnsnes, og har signert for Ullern i 2.divisjon.

16.august: Cham følger Kaba. Shariff Cham følger Vital Curtis Kaba, og bytter Frigg i 2.divisjon med Heming to divisjoner ned.

16.august. Dyngeland til Gneist. Spissen Sander Dyngeland går fra Os til opprykksjagende Gneist i 4.divisjon.

15.august: Hagen klar for Moss. Midtbanespiller Marius Hagen har skrevet under for serielederne i 2.divisjon. Han spilte for Strømmen i fjor, men har vært uten klubb i år.

15.august: Cornic klar for Rosenborg! Etter å ha vært ryktet til trønderne en lang stund ble høyreback Leo Cornic mandag presentert som ny RBK-spiller. Han kjøpes fra Djurgården, og den tidligere Vålerenga-, Grorud- og Bærum-spilleren har signert en kontrakt ut 2026.

15.august: Storsigneringer i Heming. Vital Kurtis Kaba har scoret 23 mål for Frigg det siste året, men tar nå steget ned til 4.divisjon hos ambisiøse Heming. Også Endre Nash (Tromsø), Hallvard Håskjold (Ullern) og Gabriel Sandbukt (Tromsdalen) er blant de siste signeringene.

13.august: Hødd henter fra Raufoss. Andreas Helmersen har slitt med skader gjennom karrieren og har brukt del én av sesongen på å komme tilbake fra et inngrep i vinter. Nå lånes den offensive spilleren ut til Hødd for å få kamptrening de neste månedene.

13.august: Kongshavn til TUIL! Husker du Gudmund T. Kongshavn? Målvakten har vært innom blant annet Vålerenga og Tromsø og la opp etter spill for rumenske Dinamo Bucuresti i 2021, men gjør nå comeback og har signert for Tromsdalen ut sesongen.

13.august: Fra Notodden til Ørn Horten. Alexander Rønning-Olsen blir værende i samme 2.divisjonsavdeling, men bytter ut jumbo Notodden med Ørn noen hakk høyere på tabellen.

13.august: Flere overganger i 3.divisjon. Det er mange som bytter klubb for tiden. Harald Vindenes (Vidar til Sola), Filip Mardal (Hødd 2 til Fyllingsdalen), Nikolai Nilsen (Fredrikstad 2 til Follo), Edward Kling (Nordstrand til Sandviken), Tin August Nguyen (Nordstrand til Grei), Noah Andre Johansen (Harstad til Medkila), Tobias Aasheim (Staal til Sola), Jonas Gjerde (Stord til Brodd), Eskil Fuglien Hauge (Valdres til Lokomotiv Oslo), Kristian Isaksen (Storm til Lokomotiv Oslo) er de nyeste overgangene verdt å notere seg i 3.divisjon.

13.august: Hermansson hjem. Forsvarer Daniel Hermansson skulle egentlig være i Bryne ut sesongen. I stedet reiser han tilbake til Jönköpings Södra nå.

12.august. Bodø/Glimt setter ny overgangsrekord! Fredag kunne de regjerende seriemesterne melde at midtbanespiller Albert Grønbæk kjøpes fra danske AGF. Prisen for den 21-årige midtbanespilleren sies å skulle være opp mot hele 26 millioner, noe som vil gjøre ham til den dyreste spilleren kjøpt av en norsk klubb noensinne.

12.august: Børven tilbake! Fredag ble Torgeir Børven igjen presentert som Vålerenga-spiler. Spissen returnerer fra Tyrkia, og er tilbake i hovedstaden ni år etter forrige gang. Kontrakten gjelder ut 2024.

12.august. Nordås til Tromsø, Ebiye ut? Lasse Nordås har fått lite spilletid som spiss i Bodø/Glimt. Nå ser det ut til at han blir lånt ut til Tromsø ut sesongen. Samtidig har Tromsø godtatt budpå Moses Ebiye. Odd og Aalesund har vært inne i bildet.

12.august: Taylor til Kongsvinger. Midtbanespiller Eric Taylor skulle egentlig være utlånt til Lillestrøm ut året. Nå overtar Kongsvinger lånet av nigerianeren, og har samtidig sikret seg kjøpsopsjon for spilleren som har figurert klart mest for LSK 2.

12.august: Memic tilbake. Maid Memic returnerer til Djerv 1919, og angriperen blir en strålende forsterkning. I år har han 23 mål på 13 kamper for Voss på nivået under.

12.august: Borgersen til Ullern. Midtstopper Tomas Lopez Borgersen blir i Oslo, men bytter ut Skeid med Ullern på nivået under.

11.august: Lehne Olsen ønsket i Danmark? Ifølge Bold.dk skal Thomas Lehne Olsen, som scoret på bestilling for Lillestrøm sist sesong, være aktuell for danske Brøndby. Shabab Al-Ahli i Dubai, hvor han nå spiller, skal være villig til å slippe 31-åringen etter et halvt år.

11.august: Pedersen bekreftet. Torsdag ble Marucs Pedersen som ventet presentert som HamKam-spiller igjen. Spissen har vært klubbløs i år, og får draktnummer 19 i Kamma.

11.august: Svenske til Sandefjord. Albin Winbo skal spille for vestfoldingene på lån resten av sesongen. 24-åringen trives best på midtbanen, og kommer fra Varberg.

11.august: Ettertraktet Grorud-spiss. Ifølge Fædrelandsvennen skal Start ha lagt inn et konkret bud på Groruds spennende, unge angriper Bjørn Martin Kristensen. Også Aalesund skal være interessert i angriperen.

11.august: Naustdal tilbake i OBOS. Torje Naustdal, som gikk til Haugesund fra Strømmen for ett år siden, har fått lite spilletid i år. Nå lånes han ut til Grorud resten av sesongen.

11.august: Offensiv duo til Moss! Serieleder Moss har forsterket med to spillere før høstsesongen. Jesper Grundt (19) kommer på lån fra Kongsvinger, mens Thierry Dabove (24) kommer fra FC Oslo i 4.divisjon. Han spilte for Bryne sist sesong. Grundt var også aktuell for Hødd.

11.august: Marthinussen til Arendal. Kongsvinger fortsetter å sende spillere ut døra. Nå er det Sander Marthinussen som skal spille resten av sesongen på lån for Arendal i 2. divisjon.

11.august: Skagestad tilbake i Follo. Forrige kamp Edvard Skagestad spilte for Follo var cupfinalen 2010. Nå er midtstopperen endelig tilbake for laget som jakter opprykk i 3.divisjon. Etter spill i blant annet Aalesund og Kongsvinger spilte han i Ås i 4.divisjon sist sesong.

11.august: Ceide hentet hjem. Mikkel Konradsen Ceide skulle egentlig være i svenske Utsikten ut sesongen. Nå har Rosenborg bestemt seg for å hente tilbake stopperen.

11.august: Maden til FFK? Ifølge Fredriksstad Blad skal Mikail Maden (20) være nær en overgang til Fredrikstad. Midtbanespilleren med fortid i Brann har spilt i Schalke 04 de siste sesongene, men er nå klubbløs.

11.august: Toppscorer forlater Steinkjer. Samuel Keflit Tewelde forlater trønderne og drar til Sund i Sverige. Med 8 mål i høst og 7 i år blir han en vanskelig mann å erstatte.

11.august: Keeper til Fløya. Jonas Abrahamsen, som kom til Tromsdalen før årets sesong, drar nå videre. Han blir imidlertid i Tromsø by, hvor Fløya er ny klubb.

11.august: Benscik til Heming. Offensive Cornelius Benscik forlater Ullern og 2.divisjon. Turen til neste klubb er ikke altfor lang, for 4.divisjonsklubben Heming har sikret seg en ny god spiller før høstsesongen.

11.august: Muhammed til Tyrkia. Lynraske Rashad Muhammed har ikke fått det til i Sarpsborg 08, og hans andre periode i klubben er nå over. Keçiörengücü er ny arbeidsgiver.

11.august: Bryne-stopper til Notodden. Tobias Guddal har havnet litt bak i køen i kampen om spilletid i Bryne. Nå lånes han ut til Notodden.

11.august: Bytter klubb i Trondheim. Isak Helberg Moen har kun 3 kamper for Byåsen i år etter å ha spilt fast i fjor. Nå bytter han klubb til Nardo.

11.august: Tilbake i Brodd. Tidligere Viking-unggutt Julian Veen Uldal skifter ut Tasta med opprykksjag med Brodd i 3.divisjon. Der spilte han også i 2017 og 2019.

10.august: Pedersen signerer for HamKam! Ifølge Hamar Arbeiderblad blir Marcus Pedersen igjen presentert som HamKam-spiller torsdag. Avisa skriver at informerte kilder sier at spissen, som har vært klubbløs en stund, har signert en kontrakt ut sesongen! 32-åringen forlot Briskeby og dro til tyrkisk fotball i 2020, og spilte også for Kamma fram til 2008.

10.august: Diouf trener med Nordstrand. Tidligere Molde- og Manchester United-spiss Mame Biram Diouf trente med 3.divisjonsklubben Nordstrand sist sommer. Nå er han tilbake på treningsfeltet for osloklubben. Senegaleseren har hus i nærheten, og kjenner trener Thomas Holm fra tiden i Molde. Han er nå klubbløs etter å ha spilt for tyrkiske Hatayspor.

10.august: Dobbeltsignering for Sarpsborg 08! Østfoldingene har klinket til onsdag. Først ble den svenske spissen Gustav Engvall klar på et lån ut sesongen fra Mechelen. Så signerte Sander Christiansen en kontrakt ut 2024 senere på dagen. Den tidligere Brann-junioren har nå vært klubbløs etter å ha værti tyske Mönchengladbach.

10.august: Napoleon ønsket i Eliteserien! Jakob Napoleon Romsaas har vært et meget positivt innslag i årets OBOS-liga. Nå skriver Nettavisen at Viking har fått avslått et bud på Skeids 18-årige stortalent. Budet skal ha vært under én million. Også Vålerenga skal ha angriperen på blokka.

10.august: Tidligere stjerne tilbake i Sandefjord? Spanjolen Rufo var en meget populær spiller i Sandefjord, før han dro til Aalborg. Nå er han klubbløs, og Sandefjord Blad skriver at han nå trener med klubben. Også midtbanespiller Doumbia Smith Salif, som har trent med HamKam, er på prøve i Vestfold.

10.august: Mexicaner til Sogndal. Spissen Alejandro Diaz har vært toppscorer i den canadiske ligaen. Nå kommer 26-åringen til Sogndal fra Pacific FC. Han har U-landskamper for Mexico tidligere i karrieren.

10.august: Steiring til Skeid! Osloklubben har jaktet en stopper, og har nå landet Per Magnus Steiring, som kommer fra Kongsvinger. 25-åringen har signert en kontrakt ut sesongen.

10.august: Stålinho forlater Ulf. Ståle Stålinho Sæthre har havnet bak i køen om spilletid i Sandnes Ulf. Den nygifte midtstopperen er nå ventet å signere for finske HIFK i nær framtid.

10.august: Back forlater Åsane. Backen Erlend Larsen tar steget ned til 2.divisjon. Han har signert en kontrakt ut sesongen med opprykksjagende Hødd.

10.august: Hødd-talent ettertraktet. Hødds stortalent Syver Skeide er i søkelyset til mange større klubber. Sunnmørsposten skriver at klubben nå har avslått et bud fra en eliteserieklubb for 17-åringen.

10.august: Fra Sunnmøre til Bergen. Både Bendik Engen (Hødd) og Gard Rogne (Brattvåg) flytter til Bergen for studier. Engen er klar for Fana, mens Rogne ikke har avklart ny klubb ennå.

10.august: Flere forlater Asker. Både Mathias Løve Groth, Filip Fredhall og Harald Hauso takker for seg i den nedrykkstruede 2.divisjonsklubben. De to første skal studere i USA, mens Hauso drar til Bergen av samme årsak.

10.august: Brudvik til Sotra. Forsvarsspiller Sebastian Brudvik er klar for 2.divisjonsklubben. Han spilte for Øygarden sist sesong.

10.august: Rindal forlater Jessheim. Midtstopper Sindre Rindal har takket for seg i Ull/Kisa. Ny klubb blir trolig klart snart.

10.august: Beck-Hansen tilbake i Mjølner. Lukas Beck-Hansen har spilt juniorfotball i Bodø/Glimt de siste årene. Nå returnerer han til Mjølner.

10.august: Lokale unggutter aktuelle for Viking. Morten Jensen sier til RA at Lukas Emanuelsen (Vidar), Jakob Segadal Hansen (Vidar) og Moses Leonidas (Brodd) er tre spillere de ønsker se nærmere på fra 3.divisjon.

10.august: Ny kroat til Harstad. Ivan Antolek er siste forsterkning inn i 3.divisjonsklubben. 29-åringen har en interessant CV som blant annet inkluderer spill på Island og for Ayia Napa, mens hans siste klubb heter Polet i hjemlandet Kroatia.

9.august: Nigerianer til LSK. Uba Charles Nwokoma (19) har signert for Lillestrøm. Men midtbanespilleren fullfører sesongen i svenske Ljungskile før han kommer til Åråsen.

9.august: Børven til Vålerenga! Både VG, Nettavisen og Varden melder at spissen Torgeir Børven har bestemt seg for å takke nei til Odd, og at det blir en retur til Vålerenga, hvor han sist spilte i 2013. Tyrkiske Gaziantep har vært arbeidsgiver det siste året.

9.august: Skogen til Mjøndalen. Midtstopper Sondre Skogen er klar for Mjøndalen. Trønderen, som kommer fra Feyenoord, har skrevet en kontrakt ut 2024. 21-åringen har tidligere vært i Rosenborg.

9.august: Finsk kantspiller til Jerv. Andre signering på to dager for eliteserieklubben. Daniel Håkans kommer nå på lån fra SJK det kommende året. 21-åringen spilte nylig begge kampene mot Lillestrøm i Conference League.

9.august: Start-bud på Holtan. Fædrelandsvennen skriver at Start for litt siden la inn et bud på sørlendingen Joacim Holtan, men at Haugesund avslo budet på spissen. Samtidig bekrefter sportssjef Magni Fannberg at Start har et bud inne på en spiss, men uten å røpe hvem.

9.august: Solskjær til Spjelkavik. Noah Solskjær, sønn av Ole Gunnar, skal spille for Spjelkavik i 3.divisjon ut sesongen. Han spilte i Sogndal i fjor, og har vært på klubbjakt i England. Søsteren Karna holder også til i Ålesund, ettersom hun i sommer skrev under for AaFK Fortuna i 1.divisjon.

9.august: Kryger klar for Bryne. Som ventet har anvendelige Axel Kryger byttet ut Sogndal med Bryne. Han hadde utgående kontrakt, og den tidligere Sandnes Ulf-spilleren ønsket seg hjemover.

9.august: Ny Senja-nykommer. FK Senja har tatt grep i håp om å hindre nedrykk nummer to på rad i sommer. I helgen ble det 2-1-seier over FUVO og nå er også Iver Koht Selnes hentet på lån fra Tromsdalen. Han har scoret to mål på åtte kamper for TUIL 2 i 4. divisjon denne sesongen.

9.august: Bydal ender i Lyn? Even Bydal ble løst fra kontrakten i Raufoss tidligere i sommer, har trent med Skeid og vært linket til blant annet Asker og Bærum i 2. divisjon. Etter det norskfotball.com får opplyst skal midtbanespilleren nå være nær en overgang til opprykksjagende Lyn.

8.august: Paintsil til Tromsø. Driblekongen Yaw Paintsil bytter ut Kjelsås med Tromsø ved nyttår. 22-åringen var også aktuell før sesongen, men skal nå fullføre 2022 i 2.divisjon.

8.august: Bredeli til Jerv. Overgangsvinduets andre stoppersignering er i boks for Jerv. Denne gang er det Henrik Bredeli som er hentet fra OBOS-ligaens jumbo Grorud.

8.august: Ny svenske til Start. Sommerens tredje svenske kommer inn dørene på Sør Arena. 18-åringen Salim Nkubiri er hentet fra AIK. Han kan spille i flere roller offensivt.

8.august: Fra Hødd til Hønefoss. Anselmi Mikael Nurmela har åpenbart en greie for norske lag som starter på Hø-, for etter noen måneder i Hødd er han nå klar for Hønefoss. Første motstander blir kuriøst nok Hødd 2.

8.august: Vinduet stenger i Sverige. En av årsakene til at flere linkes mot Sverige denne uka er at det ikke er lenge til overgangsvinduet stenger i vårt naboland. Torsdag kveld er siste mulighet til å kjøpe forsterkninger for svenske klubber.

8.august: Interesse for VIF-duo. Ifølge Nettavisen har IFK Göteborg fattet interesse for Tobias Christensen. Samtidig skriver avisen at nederlandske Cambuur skal ha fått avslått flere bud for Osame Sahraoui. Det siste budet skal ha vært under 10 millioner.

8.august: Hoff klar for Odd! Mandag ble det bekreftet at midtbanespiller Vebjørn Hoff returnerer til Odd fra Rosenborg. Det er i første omgang snakk om en låneavtale ut sesongen.

8.august: Polsk stopper til Djerv 1919. 26-årige Krystian Kujawa har skrevet under for 3.divisjonsklubben. Han kommer fra nivå tre i hjemlandet.

8.august: Keeper til Fram. Med fravær på målvaktsplass har Fram nå landet en forsterkning. Thomas Skjødt Johansen med fortid i Kvik Halden og Sarpsborg 08 hentes nå fra Selbak.

7.august: Gløsen til Tiller. Etter halvannen sesong i Ranheim har tidligere Bodø/Glimt-junior Alexander Gløsen nå meldt overgang til Tiller i 3.divisjon.

6.august: Duo tilbake til Odd? Vebjørn Hoff har havnet et stykke bak i køen om spilletid i Rosenborg? Nå skriver TA at midtbanespilleren er aktuell for gamleklubben Odd, mest trolig på et lån. Kristiansund skal også ha forhørt seg, men det skal være langt mindre aktuelt, skriver Nidaros. Også Torgeir Børven skal være et meget hett navn nå som skiensklubben jakter spiss. Til TA sier Odds sportssjef Morten Rønningen at de er nær å lande en konkret spiller.

6.august: Lorentzen til Nederland! Åsanes angriper Håkon Lorentzen har gjort sitt i norsk fotball for denne gang. Ifølge BT er spissen solgt til Helmond, som spiller på nivå 2 i Nederland.

6.august: Jerv henter finne? Ifølge Nettavisen skal Daniel Håkans være svært nær å signere for sørlendingene. 21-åringen spiller for SJK, og var på banen i begge Conference League-kampene mot Lillestrøm nylig.

6.august: Alm ferdig i KBK. Det ble et kort opphold i Eliteserien for Marius Alm, som kom til Kristiansund som en nødløsning i vår. Nå er han og klubben enige om å terminere kontrakten.

6.august: Tvilling-gjenforening i Førde. Stefan Aase har spilt for Førde denne våren. Nå kommer også tvillingbror Peter til 3.divisjonsklubben, etter kun to kamper for Lysekloster. Det smerter nok for Florø å se deres to tidligere stortalenter gjenforent hos erkerivalen.

6.august: Bergan til Arendal. Midtstopper Vegard Bergan har forlatt Start, og tar steget ned til 2.divisjon hvor han skal jakte opprykk med Arendal.

6.august: Kryger til Bryne? Også Axel Kryger ser ut til å være ferdig i Sogndal nå. Ifølge Sogn Avis havner han trolig i OBOS-kollega Bryne.

6.august: Jerv-keeper på utlån. Andreas Olsvoll er bare tredjevalg hos eliteserieklubben. Nå får han sjansen til spilletid på høyere nivå enn andrelaget, ettersom han skal til Oslo og spille 2.divisjon med Ullern.

6.august: Hagen til Moss? Moss Avis skriver at Marius Hagen er på ønskelisten til serielederne i 2.divisjon. Den rutinerte midtbanemannen spilte for Strømmen sist sesong.

6.august: Rosvold hjem til Trondheim. Marius Rosvold gir seg i Mjølner. Men det blir ikke retur til Strindheim. I stedet har han signert for Kolstad.

6.august: Aleesami-retur til Oslo. Ayoub Aleesami vender tilbake til hovedstaden etter et opphold i Fredrikstad, men bytter nå ut gamleklubben Skeid med byrivalen KFUM Oslo.

6.august: Låner RBK-junior. Ramy Labreche fortsetter i 3. divisjon denne høsten, men skal nå spille for Trygg/Lade og ikke RBK 2. De to klubbene er enige om en utlånsavtale for unggutten som spilte for Trygg/Lade i fjor.

6.august: Olufsen vender hjem. Rana FK har mistet en rekke spillere i sommer, men sikret seg førstevalget inn med utlånsavtalen for Joachim Olufsen. Han har en fortid i både Stålkameratene og Mo IL og kommer nå fra Stjørdals-Blink.

6.august: Aanesland til Ulf. Som ventet ble det Sandnes Ulf på Raufoss-spiller Markus Aanesland. Totningene sliter med økonomien og fikk et tilbud fra konkurrenten de ikke kunne takke nei til samtidig som vingen ønsket å reise.

6.august: Rekdal til Turn. Kjetil Rekdal-nevø Markus Grevsnes Rekdal, bror av Odd-spiller Thomas, fortsetter i PostNord-ligaen avdeling 2, men bytter ut Levanger med Eidsvold Turn denne høsten.

5.august: Kisa henter Blårud! Ull/Kisa satser hardt på opprykk til Obos-ligaen og sikret seg en solid forsterkning fredag i Mathias Blårud. Midtbanespilleren hentes nå fra Sogndal og skal også ha vært sterkt ønsket i blant annet Skeid, etter det norskfotball.com får opplyst.

5.august: VIF med Ohi-fremstøt! TV 2 skriver at Vålerenga skal ha gjort et fremstøt på Ohi Omoijuanfo, men uten å lykkes. Også norskfotball.com vet at dette stenmmer. Den tidligere Molde-storscoreren har havnet litt bak i køen i Røde Stjerne. Også Andri Gudjohnsen, sønnen til Eidur, skal ha vært på blokka før han havnet i Norrköping.

5.august: Fra Åkra til Os. Daniel Kvalvågnes har vært veldig viktig for Åkra i år, og står med 8 mål så langt. Nå bytter han klubb til Os i samme 3.divisjonsavdeling, hvor han erstatter storscorer Roger Ekeland (nå Stord).

4.august: Tre importer ut og tre inn! Det jobbes hardt foran pcen i Mjølner denne sommeren. Tre importer er ferdig i 3. divisjonsklubben mens Johan Helan og Bradley Kouadio nå får selskap som nykommere av latvieren Deivids Titovs. 22-åringen spilte sist for britiske Metropolitan Police FC.

4.august: Asker henter trønder. Hannes Franklin  Bergmann Bordal er navnet på Askers nysignering. Han har en fortid som junior i Rosenborg, men står denne sesongen med seks kamper for Byåsen i 3. divisjon.

4.august: Fra Las Palmas til Elverum! Norskfotball.com skrev tidligere i år om eksotiske Elverum-signeringer, men de kan ikke måle seg med dagens nykommer. Yeray Delgago Diaz kommer fra Las Palmas er en 23 år gammel midtbanespiller som nå bytter ut ferieøya med Innlandet.

4.august: Sterk Pors-signering! Dejan Corovic har en fortid i blant annet Jerv, Arendal, Florø og Stjørdals-Blink, men vender nå tilbake til Pors i 3. divisjon der han sist spilte i 2014.

4.august: Back inn og to inn i Sandnes Ulf! Høyrebacken Fredrik Pålerud (28) forlater Sandnes Ulf. Han skal være klar for eliteserieklubben Sandefjord. Pålerud har tidligere spilt nesten 200 kamper for Kongsvinger. Samtidig har Ulf erstatteren klar. Herman Kleppa returnerer til Rogaland etter spill for Raufoss og Mjøndalen det siste halvannet året, skriver Aftenbladet. Også Raufoss' kantspiller Markus Aanesland har vært ryktet til Ulf, og en overgang kan være på trappene også for ham.

4.august: Blink-signering! Etter å ha mistet svært mange spillere i sommer har Stjørdals-Blink nå sikret seg en forsterkning. Lars Valderhaug er hentet fra Byåsen. Han har en fortid i Aalesund, hvor han spilte for andrelaget.

4.august: Fra Frigg til Gjelleråsen. Kantspiller Tony Vo har spilt 7 kamper for Frigg i år. Nå tar han steget ett hakk ned til Gjelleråsen, som leder sin 3.divisjonsavdeling.

4.august: Nysignering i Lillehammer. Markus Sivertsen Hilsen er ferdig i Toten etter en halv sesong. Han har signert for avdelingskollega Lillehammer.

3.august: Dobbeltsignering for Strømsgodset! Drammenserne dro to kaniner opp av hatten onsdag. I tillegg til at Jonatan Braut Brunes' ventede overgang fra Lillestrøm gikk i boks, har også midtbanespilleren Emmanuel Danso signert. Han kommer fra Lyons reservelag. 21-åringen har signert ut 2024, mens Brunes har signert for ytterligere ett år.

3.august: Dobbeltsignering for Stabæk! Onsdag signerte stjerneskuddet Gift Emmanuel Orban (20), som har herjet for klubben den siste tiden, en kontrakt ut 2026 med Stabæk. Samtidig har også Diabagate «Dia» Mohamed Junior (20) ankommet Nadderud. Midtbanespilleren fra Elfenbenskysten kommer på lån ut sesongen med opsjon på kjøp.

3.august: Dobbeltsignering for Raufoss! Laget fra Toten henter to spillere fra 2.divisjon. Brattvågs midtbanespiller Tobias Flem blir værende i nåværende klubb på lån ut sesongen, mens Bærums kantspiller Kristoffer Sørensen hentes umiddelbart.

3.august: Landslagsspiller til Sandefjord? Midtbanespiller Federico Bikoro, som har 40 landskamper for Ekavatorial-Guinea, skal være nær å signere for vestfoldingene, skriver Sandefjords Blad. Han er nå kontraktsløs, og har tilhørt Real Zaragoza de siste årene, men vært på flere lån i ulike mindre spanske klubber. På 92 kamper i Spania har han spinnville 43 gule og 6 røde kort.

3.august: Flere på blokka i Moss. Laget som leder sin 2.divisjonsavdeling jakter forsterkninger. Trener Thomas Myhre sier til Moss Avis at han har 4 offensive spillere. Thierry Dabove (FC Oslo) med en fortid i bl.a. Grorud og Bryne trener nå med klubben, mens en spiller med lang erfaring fra høyere divisjoner er ventet på trening torsdag.

3.august: Fra Tynset til Mjøndalen. 19-åringen Mathias Kosberg Holm fra Tynset har trent med Mjøndalen den siste tiden, og bytter nå ut spill i 4.divisjon med OBOS-ligaen. Men trolig blir det mest spill for Mjøndalen 2 den første tiden.

3.august: Kroat til Harstad. I et forsøk på å unngå nedrykk har Harstad hentet nok en forsterkning. Nå er det den 22-årige angriperen Luka Bubalo som hentes fra Kroatia. Han hadde også et opphold på nivå fire i Sverige i høst.

3.august: Brasilianer til FFK! Den 20-årige angriperen Lucas Lima kommer fra Norrköping til Fredrikstad. Han har vært på banen i 12 kamper i Allsvenskan i år, sog har signert en kontrakt ut 2025 med østfoldingene.

3.august: Gulbrandsen LSK-aktuell? Lillestrøm-gutten Fredrik Gulbrandsen trener fortsatt med LSK som fikk spissen Akor Adams skadet nylig. Gulbrandsen utelukker ikke at han kommer hjem i et intervju med Romerikes Blad, men utlandet skal være første pri og også Molde er interesserte.

3.august: Nordtveit til FKH? Håvard Nordtveit jobber for å bli frisk etter skade etter at kontrakten med Hoffenheim gikk ut i sommer. Den tidligere landslagsspilleren er åpen for nok et utenlandsopphold, men sier til Haugesunds Avis at han også har vært i kontakt med FKH.

3.august: FFK-unggutt til Kråkerøy. Michael Lawal Paulsen leies ut fra Fredrikstad til Kråkerøy. Unggutten har spilt for FFKs juniorlag i tillegg til én kamp i 3. divisjon denne sesongen.

3.august: Back til Nordstrand. Tidligere Start-junior August Fredriksen bytter ut nedrykksstrid for Kjelsås 2 med opprykksjakt for Nordstrand i samme 3.divisjonsavdeling.

3.august: Stopper forlater Bjarg. Jesper Hadler-Olsen og 3.divisjonsklubben har bitt enige om å terminere kontrakten. Han har 46 kamper for klubben siden 2019.

2.august: Blir i Grorud. Brann og Grorud er enige om å forlenge Mikal Berg Kvinges utlånsavtale ut august måned. Det betyr at 19-åringen blir i hovedstaden der sjansene for spilletid er langt større enn hos serielederne.

2.august: Slovener til Harstad. Alan Hočevar spilte for Harstad i 2017 og hentes nå tilbake til norsk fotball og nord for å hjelpe klubben å berge plassen i 3. divisjon.

2.august: Strandberg tilbake til Vålerenga! Etter ha brukt sommeren på å sjekke ut mulighetene sine har Stefan Strandberg nå returnert til Vålerenga. Midtstopperen, som forlot Oslo-klubben i 2012, har spilt for Rosenborg samt klubber i Italia, Tyskland og Russland siden den gang.

2.august: Eriksen klar for Molde! Tirsdag gikk Kristian Eriksens overgang fra HamKam til Molde klar. 27-åringen har skrevet under en kontrakt med serielederne som strekker seg ut 2026. Prisen for midtbanespilleren er meldt å være rundt 15 millioner kroner.

2.august: Boniface solgt! Som ventet har Victor Boniface blitt solgt fra Bodø/Glimt til belgiske Union Saint-Gilloise. Spissen er ventet å ha gitt Bodø/Glimt i overkant av 20 millioner kroner i retur.

2.august: Aleesami på vei bort? Fredriksstad Blad skriver at midtstopper Ayoub Aleesami, som har havnet bak i rekkene i kampen om spilletid, får lov til å forlate Fredrikstad i sommer. En retur til Oslo, hvor både KFUM og eks-klubben Skeid er aktuelt, kan være på trappene.

2.august: Interesse for Badou. Alioune Badou Ndour har hatt en fantastisk sesong for Haugesund. Nå skriver TV 2 at Vålerenga har budt 7,5 millioner, mens belgiske Zulte Waregem skal ha budt 4,5 millioner. Spillerens agent Djily Dieng sier til avisen at han reagerer på FKHs sportssjef Eirik Opedal, som han mener har svart uten respekt når budene har blitt avslått. FKH-sjefen avviser kritikken.

2.august: Viking med Ofkir-bud. Mohamed Ofkir har hatt en fantastisk sesong med 8 mål for Sandefjord. Nå melder Nettavisen at Viking har fått avslått et bud på kantspilleren. Sandefjords daglige leder Espen Bugge Pettersen bekrefter at de har avslått et tilbud, som ifølge avisen skal ha vært på under 2 millioner.

2.august: Kant inn og kant ut i Mjøndalen. Svenske Lowe Reuterswärd, som forlot Fredrikstad tidligere i sommer, har nå signert en kontrakt med divisjonskollega Mjøndalen ut sesongen. Samtidig forsvinner Magnus Bækken etter å ha spilt lite i år. Nå lånes han ut til Notodden, som er samme sted han var på utlån også i 2020.

1.august: Tengstedt i boks for RBK. Den danske spissen Casper Tengstedt ble mandag 100% klar for Rosenborg. Han kommer fra Horsens, og 22-åringen har skrevet en kontrakt ut 2026 med trønderne. Prisen er rapportert å være opp mot 10 millioner.

1.august: Zugelj Glimt-klar. Den slovenske kantspilleren Nino Zugelj ble mandag klar for Bodø/Glimt. Han kommer fra Maribor i hjemlandet, og U21-landslagsspilleren har signert en kontrakt ut 2025 med de regjerende seriemesterne.

1.august: Moula til Sotra. Klubben brukte ikke lang tid på å finne sin Lars Kilen-erstatter. Yannis Moula, som har spilt for både Øygarden og Ullern i år, har signert for 2.divisjonsklubben.

1.august: Eriksen i Molde. Mandag kveld landet Kristian Eriksen i Molde. Etter et forbedret bud, som skal være rundt 15 millioner, har HamKam godtatt å selge stjernespilleren sin til serielederne. Trolig blir 27-åringen klar tirsdag, slik at han også er spilleklar til torsdagens Conference League-kvalifisering.

1.august: Boniface snart klar. Ifølge TV 2 har Victor Boniface bestått den medisinske sjekken i belgiske Union Saint-Gilloise. Dermed er det trolig bare snakk om kort tid før Bodø/Glimt-spissens overgang går helt i boks.

1.august: Kitolano klar for AaFK. Som ventet har venstreback John Kitolano gått fra Odd til Aalesund. Venstrebacken har signert en kontrakt ut 2025, og ersatter Isak Dybvik Määttä.

1.august: Kilen til Åsane. Angriperen Lars Kilen går fra Sotra til Åsane. Med 10 mål i fjor og hele 12 så langt i år har sørlendingen imponert stort i 2.divisjon, før han nå tar steget ett hakk opp. Han har signert ut 2024 med oransjetrøyene.

1.august: Twum til Sogndal. Midtbanespilleren Isaac Twum forlater Mjøndalen og er klar for OBOS-ligarival Sogndal. Sogn Avis skriver at Sogndal også jakter forsterkninger både i forsvar og i angrepet.

1.august: Duo ferdig i Skeid. Anders Gundersen og Gabriel Andersen gir seg i OBOS-ligaklubben. Gundersen flytter til Trondheim for sivil jobb og gir seg med toppfotball, mens spissen Andersen er klar for Egersund, slik NorskFotball.com meldte kunne skje sist uke.

1.august: Eriksen nærmere Glimt! Et nytt kapittel i Kristian Eriksen-sagaen er skrevet. Ifølge TV 2 skal Bodø/Glimt nå ha kommet med et nytt bud på HamKams stjerne. Ifølge kanalen skal budet være både høyere enn det de ville kjøpe ham før etter sesongen, i tillegg til én eller flere spillere i retur til Briskeby. Nordlendingenes første bud skal ha vært 7-8 millioner etter sesongen, mens Molde skal ha budt 12 millioner for å kjøpe ham nå.

1.august: Hatlehol til Bryne. Backen Jørgen Hatlehol har vært langt unna en plass på Aalesund-laget denne sesongen. Nå er han klar for en overgang til Bryne. Hatlehol har signert en kontrakt ut 2023 med OBOS-ligaklubben.

1.august: Hadzic til Danmark? Ifølge Fredriksstad Blad ser det ut til at Fredrikstad selger midtbanespiller Adnan Hadzic. Det skal være danske Sønderjyske, som rykket ned fra Superligaen sist sesong, som er i ferd med å kjøpe 23-åringen.

1.august: Bjarmann til Gjelleråsen. Jonus Buer Bjarmann, sønn av Stabæks sportssjef Torgeir Bjarmann, er klar for serieleder Gjelleråsen i 3..divisjon. Han har hatt en god sesong for Rælingen i 4.divisjon.

1.august: Fra Stord til Sola. Sindre Klingsheim Høgås blir værende i 3.divisjons avdeling 3, men bytter ut Stord med spill for Sola.

1.august: Fra Nordstrand til Express. Leander Telle stopper på 7 kamper for Nordstrand. Nå er angriperen klar for spill i Express i høst.

31.juli: Ving i Bodø. Kantspilleren Nino Zugelj er nær ved å bli Bodø/Glimt-spiller. Det har tidligere vært rapportert om interessen for Maribor-spilleren, og søndag landet 22-åringen i Bodø. Avisa Nordland skriver at spilleren landet sammen med sin agent og ble hentet av Bodø/Glimts Åsmund Bjørkan. Kun den medisinske sjekken skal gjenstå før han er klar.

31.juli: Kamp om Eriksen! HamKams stjernespiller Kristian Eriksen var sterkt ønsket av Rosenborg før sesongen, og nå ser det ut til å bli en ny overgangssaga. VG skrev lørdag at Molde skal ha lagt inn to bud, det siste på 12 millioner, men det skal være avslått. HamKam skal istedet være interessert i å selge til Bodø/Glimt, som er villig til å vente til etter sesongen. Etter kampen mot Kristiansund sa Eriksen selv at han ønsker seg til Molde nå. Siste ord er garantert ikke sagt i denne saken.

31.juli: Superettan-spiss til Strømsgodset? De siste dagene har det gått rykter om at Jack Cooper Love skal være en aktuell forsterkning for Strømsgodset. Den 20-årige spissen er på lån fra Elfsborg til Skövde, og er med sine 12 mål toppscorer på nivå to i Sverige. Også lokalavisen Skaraborgs Allehanda har nå skrevet om interessen fra Drammen.

31.juli: Stopper til Jerv. I pausen av kampen mot Vålerenga ble Dylan Mboumbouni presentert som Jervs første sommerforsterkning. Stopperen fra Den Sentralafrikanske Republikk har spilt juniorfotball for Lyon, men spilte for Cholet på nivå tre sist sesong.

31.juli: Spiss nærmere RBK. Casper Tengstedt fra Horsens ble nevnt som aktuell for Rosenborg tidligere i uka. Nå melder danske BT at det skal ha vært et gjennombrudd i forhandlingene mellom trønderne og Horsens, som gjør at den 22-årige angriperen er mye nærmere å bli RBK-spiller.

31.juli: Bergan til Arendal? Ifølge Fædrelandsvennen kan midtstopper Vegard Bergan, som har spilt lite for Start i år, være ferdig i klubben. Arendal skal være aktuell som ny klubb.

31.juli: Duo forlater Gjøvik-Lyn. Arne Ravndal og Lars Kveseth takket for seg i 2.divisjonsklubben lørdag. Ravndal flytter hjem til Rogaland, mens Kveseth skal studere i Oslo.

30.juli: Boniface bekrefter exit. Etter å ha scoret to mål mot Aalesund lørdag bekreftet Bodø/Glimt-spiss Victor Boniface at det høyst trolig var hans siste kamp for klubben. Da resten av laget reiste hjem til Bodø ble han værende på Gardermoen, og nå settes kursen mot Belgia. Saint-Gilloise ser ut til å bli ny arbeidsgiver.

30.juli: Brunes nærmere overgang. Jonathan Braut Brunes ble fredag meldt å være aktuell for Strømsgodset. Lørdag bekreftet Lillestrøm å ha hentet ham hjem fra utlån i Start fordi de er i dialog med en annen klubb om salg.

29.juli: Tibbling til Sarpsborg 08! Midtbanespilleren Simon Tibbling var i sin tid regnet som et stort talent i Sverige, og var blant annet med på å vinne U21-EM. Men karrieren tok aldri helt fyr, og nå er det klart at Eliteserien er neste stopp. Sarpsborg 08 har kjøpt ham fra danske Randers, og 27-åringen har signert en kontrakt ut 2024.

29.juli: Boniface til Belgia? Ifølge TV 2 ser det ut til at Bodø/Glimts høytflyvende spiss Victor Boniface havner i Belgia. Union Saint-Gilloise skal lede an i kampen om nigerianeren. Kanalen skriver at prisen på 21-åringen skal ligge over 20 millioner kroner.

29.juli: U-landslagsspiller klar for Glimt! Den 18-årige venstrebacken Lucas Kubr skrev fredag under en kontrakt med Bodø/Glimt som strekker seg over 4,5 år. Han har aldersbestemte landskamper for Tsjekkia, men er vokst opp i Belgia. Nå kommer han nordover fra belgiske Sint-Truiden.

29.juli: Braut-interesse fra Drammen. Ifølge Romerikes Blad skal Strømsgodset og Lillestrøm være i dialog om Jonatan Braut Brunes. Han har herjet på topp for Start på lån fra LSK i år, og er toppscorer i OBOS-ligaen. I Strømsgodet ser man nå etter en erstatter for Lars-Jørgen Salvesen. LSK har hentet ham hjem fra Start fordi de ønsker å selge ham.

29.juli: Juel-gave til Aalesund-fansen. Midtstopper Alexander Juel Andersen har vært på lån i AaFK i vår. Nå har den 31-årige stopperen fra Danmark signert en avtale med sunnmøringene ut neste sesong.

29.juli: Midtbanespiller havner i LSK? Vi har tidligere skrevet at Ljungskile-midtbanespiller Uga Charles har trent med Lillestrøm. Nå melder Expressen at den 19-årige nigerianeren ser ut til å havne i LSK i kamp med flere svenske klubber.

29.juli: Stortalent valgte HamKam. Enok Naustdal er klar for eliteserieklubben 16-åringen kommer fra Florø, hvor han har 18 A-kamper tross sin unge alder. Både Viking og Bodø/Glimt skal ha vært interessert i midtbanespilleren. Brødrene Brage (Strømmen) og Torje (Haugesund) spiller også på høyt nivå.

29.juli: Polsk duo til Mosjøen. Nordlendingene har vunnet samtlige kamper i 4.divisjon, og sikter mot opprykk. Nå er Mateusz Jaremkiewicz (24) og Blazej Cyfert (30) hentet inn til høstsesongen.

29.juli: Brattvåg leier Holte. Aalesund og Brattvåg er enige om en utlånsavtale for Stian Aarønes Holte. 19-åringen er sønn av tidligere landslagsspiller Ann Kristin Aarønes og skal hjelpe klubben med å berge plassen i 2. divisjon.

29.juli: Returnerer til Sprint-Jeløy. Christopher Hjelkrem har spilt for Sprint-Jeløy store deler av karrieren, men har de siste sesongene vært en del av Råde-satsingen som kjemper om opprykk til 3. divisjon. Nå er Hjelkrem hentet tilbake til Bellevue på en proffkontrakt.

29.juli: Asker henter keeper. Enock Mavete Mwimba med en fortid i Fyllingsdalen, Aalesund og Øygarden har signert for Asker. Med Vegard Pedersen skadet har Vegard Skogheim leid inn Vegard Storsve, men han returnerer til Grorud etter helgens lokaloppgjør mot Bærum og erstattes nå av Mwimba.

29.juli: Sarpsborg vil låne ut duo. Med en utenlandskvote som er full og lite spilletid i vår kan det gå mot utlån for noen av Sarpsborg 08s spillere. Thomas Berntsen sier til SA at de leter etter klubber som vil låne angriper Amadou Camara og midtbanespiller Laurent Mendy.

29.juli: Brasilianer havnet ikke i Norge. Midtstopper Bernardo Vilar skal ha vært aktuell for både HamKam og Fredrikstad. Kamma-interessen har vært kjent, mens Fredrikstad Blad melder om FFKs interesse. I stedet valgte IFK Göteborg-stopperen å gå til Värnamo.

29.juli. Unggutt til Enga! Berkay Duman har hatt en flott sesong for topplaget Åskollen i 4.divisjon etter at han spilte for Mjøndalens juniorlag i fjor. Nå går midtbanespilleren til Vålerenga, hvor han er påtenkt å spille for andrelaget.

29.juli: Angriper til Orkla. 20-årige Henning Føll Pedersen tar steget fra Buvik i 4.divisjon og til Orkla på nivået over.

28.juli: Gomez har avslått Molde! Både Romsdals Budstikke, Eurosport og danske BT er blant mediene som melder at Horsens' midtstopper James Gomez skal ha avslått en overgang til Molde. Klubbene skal ha vært enige om summen (meldt mellom 12 og 16 millioner), men 20-åringen tror han kan få en overgang til en større klubb og liga.

28.juli: Lundemo tilbake til Åråsen. Midtbanespiller Marius Lundemo signerte torsdag en kontrakt med Lillestrøm ut neste sesong. Han spilte også for klubben fram til 2016, før han dro til Rosenborg. Han var nå klubbløs etter at kontrakten med APOEL på Kypros gikk ut i sommer.

28.juli: Midtbanespiller reiser hjem. Valentin Jeriomenko er ferdig i Bremnes etter en halv sesong. Han drar hjem til Litauen og har signert for FK Transinvest.

28.juli: Toppscorer blir i Notodden. Melvin Frithzell scoret hele 22 mål for Notodden forrige sesong, nå har det blitt fem fulltreffere så langt i år og svensken er enig med Notodden om en ny kontrakt ut 2024-sesongen.

28.juli: Fra Kisa til Turn! 17 år gamle Petter Hokstad ble i slutten av mars leid ut fra Ull/Kisa til Eidsvold Turn. Nå er de to 2. divisjonsnaboene enige om en permanent overgang for unggutten som fremover får pappa Vegard som assistenttrener.

28.juli: Start-spiller til Hødd? Ifølge lokalavisen Sunnmørsposten kan Starts brite Cameron Cresswell være på vei til Hødd. 20-åringen trener nå med 2. divisjonsklubben som kjemper om opprykk til Obos-ligaen.

27.juli: Salvesen til Glimt! Lars-Jørgen Salvesen ble presentert som ny Bodø/Glimt-spiss i pausen av onsdagens kamp mot Linfield. Sørlendingen er rapportert å skulle koste opp mot 13 millioner kroner når han nå kjøpes fra Strømsgodset. Salvesen har signert en spiss ut 2025.

27.juli: Bolkan Nordli til Danmark. Simen Bolkan Nordli har snart gjort sitt i Aalesund. Kantspilleren er på utgående kontrakt, og har signert for Randers fra 1.januar. Han har signert en 3,5-årskontrakt med danskene.

27.juli: Godset i Mehnert-kampen? Ifølge Eurosport skal Strømsgodset ha kastet seg inn i kampen om Ranheims angriper Mearcus Mehnert. Også Aalesund og Odd er på spissjakt og vurderer spissen som en mulig augustsignering.

27.juli: Kitolano til Aalesund? Isak Dybvik Määttäs varslede overgang fra Aalesund til Groningen er ventet å gå i orden snart. Som erstatter på venstrebacken henter sunnmøringene inn John Kitolano fra Odd, melder Telemarksavisa.

27.juli: Hurtigtog til Start. Zakaria Sawo har scoret 7 mål for Oskarshamn på nivå tre i svensk fotball. Nå har kantspilleren signert for Start. Kontrakten med sørlendingene strekker seg ut 2025.

27.juli: Stopper til Pors. Midtstopperen Tobias Bless Garstad bytter ut opprykkskamp i 4.divisjon med Hei med toppstrid for nabo Pors på nivået over.

26.juli: Molde med stopper-bud. Ifølge danske Ekstra Bladet skal Molde være nær å signere Horsens midtstopper James Gomez. Også i vinter var moldenserne interessert i den 20-årige midtstopperen, som også spiller for Gambias landslag.

26.juli: Lindseth solgt til Bulgaria. Som ventet har Sarpsborg 08s stjernespiller Jonathan Lindseth gjort sitt i Eliteserien for denne gang. Etter helgens kamp mot Lillestrøm drar han til Bulgaria, hvor spill for CSKA Sofia venter.

26.juli: Storscorer tilbake i Stord. Roger Blokhus Ekeland har hatt en fantastisk sesong for Os, og har scoret hele 15 mål i 3.divisjon. Men nå har storscoreren flyttet hjem til Stord, og dermed også meldt overgang til klubben med samme navn. Der spilte han også fram til 2017.

25.juli: Stokke ønsket i Ranheim. Sondre Hopmark Stokke var blant de 6 spillerne som takket for seg i da kriserammede Stjørdals-Blink i sommer. Nå skriver Nidaros at storscoreren kan bli værende i Trøndelag og OBOS-ligaen, ettersom 30-åringen skal ha fått et tilbud fra Ranheim.

25.juli: Svenske ferdig i Notodden. Klubben fra Indre Telemark har hatt en tung første halvdel av sesongen. Nå er det klart at Erik Grandelius, som kom i vinter, forsvinner til hjemlandet. Han har signert for Åtvidaberg. Vard-spiss Jose Bonilla, som forlot Haugesund tidligere i sommer, har for øvrig skrevet under for samme klubb.

24.juli: Storscorer til Fløy! Peder Dovland trente med både Jerv og Bryne i vinter, men ble værende i Mandalskameratene. Nå er det klart at han tar steget videre til overraskelseslaget Fløy i 2.divisjon. Angriperen har scoret 25 mål på 24 kamper det siste året.

24.juli: Määttä til Nederland? Isak Dybvik Määttä har vært en av sesongens store positive overraskelser i Eliteserien. Både Rosenborg og Bodø/Glimt har vært interessert i venstrebacken. Men nå melder Eurosport at det kan gå mot at Groningen i Nederland blir hans neste arbeidsgiver.

24.juli: Nomell til Råde. Spissen Peder Nomell har ikke klart å etablere seg i elleveren hos opprykksjagende Lyn. Nå er det klart at den tidligere Kvik Halden-spissen istedet vender hjem til Østfold, hvor topplaget Råde i 4.divisjon blir hans nye klubb.

24.juli: Hafskjold til Sprint-Jeløy. Henrik Hafskjold, som har spilt for Heming i vår, vender hjem til Sprint-Jeløy, hvor han også spilte fram til og med 2019. Re-debuten kom med 0-1 mot Halsen lørdag.

24.juli: Storsve blir i Asker. Asker er på spillerjakt i sommer og landet en viktig brikke da klubben ble enig med Grorud om å forlenge utlånsavtalen til keeper Vegard Storsve. Han har voktet Asker-buret etter at førstekeeper Vegard Pedersen ble skadet i vår.

24.juli: Andersen til Egersund? Skeid-spissen Gabriel Andersen har vært aktuell for flere 2. divisjonsklubber denne sommeren. Nå kan spissen etter det norskfotball.com får opplyst være på vei til ambisiøse Egersund.

23.juli: Berisha bekreftet. Siste ord i Veton Berisha-sagaen er sagt. Spissen har signert en kontrakt på 4,5 år med Hammarby, og har dermed gjort sitt i Viking og Eliteserien for denne gang.

23.juli: Slovener og svenske til Glimt? Ifølge Nettavisen skal Bodø/Glimt ha fått godkjent et bud på rundt 10 millioner for kantspilleren Nino Zugelj. Han tilhører den slovenske seriemesteren Maribor, og spiller også for Slovenias U21-landslag. Avisen skriver også at Mjällbys venstreback Noah Persson er i Glimts søkelys. Også her skal klubbene være enige, uten at spilleren er overbevist om at det er rett steg for ham.

23.juli: Brasilianer til HamKam? Ifølge Hamar Arbeiderblad skal HamKam ha bestemt seg for å gjøre et nytt framstøt på den brasilianske midtstopperen Bernardo Vilar, som har spilt for IFK Göteborg det siste året.

23.juli: Tidligere RBK-junior i Drammen. Midtstopper Sondre Skogen, som tilhører Feyenoord, har trent med Strømsgodset denne uka, og skal også være med på trening neste uke. 21-åringen har en fortid i Rosenborg før han dro til Nederland.

23.juli: Aarflot klar for TIL. Tidligere i uka ble det meldt at Elias Aarflot, som har scoret 14 mål for Grorud 2 i 3.divisjon, var aktuell for Tromsø. Nå er det klart at 18-åringen har signert for klubben.

23.juli: Laham tilbake i Fram. Da Mac Laham forlot Kongsvinger tidligere i måneden meldte NorskFotball.com at en retur til Fram Larvik skulle være høyaktuelt. Nå er det klart at den offensive midtbanespilleren har signert for 3.divisjonsklubben med opprykksambisjoner.

23.juli: Én inn, én ut i Fløya. Midtstopper Mads Aimar Bakkeby forlater Fløya og har signert for nedrykkstruede Bossekop. Samtidig er det klart at offensivt Filip Mørkved kommer inn fra 4.divisjonsklubben Ballstad.

23.juli: VIF-junior tilbake til Frigg. Aksel Aasheim Engesvik kom til Vålerenga for halvannet år siden, og har spilt 20 kamper for andrelaget. Nå er det klart at midtbanespilleren returnerer til Frigg.

22.juli: Bærum-spiller på KFUM-trening. Sander Eng Strand har imponert i Bærum etter overgangen fra HamKam foran 2021-sesongen og prestasjonene har blitt lagt merke til av klubber på høyere nivå enn 2. divisjon. Backen viser seg nå frem på trening i KFUM Oslo, men det skal være mest med tanke på kartlegging for neste sesong, etter det norskfotball.com får opplyst.

22.juli: Eik henter Lyn-spiss. Som tidligere nevnt i denne spalten har Eik Tønsberg jaktet Lyn-spissen Julius Alexander Myrbakk i sommer. Nå er det klart at spilleren med seks mål på seks kamper for Lyn 2 i 4. divisjon denne sesongen vender tilbake til byen der han sist spilte for Flint i 2019.

22.juli: Én inn og én ut i FUVO. Romeriksklubben FUVO har hatt en fin start på sesongen i 3. divisjon, men gjør endringer i troppen i sommer. Spissen Andreas Lundgren går tilbake til Flisa som kjemper om opprykk til 4. divisjon mens Fredrik Lillebekk hentes fra KILs juniortropp.

22.juli: Kun medisinsk sjekk igjen for Berisha. Veton Berishas overgang til Hammarby virker å være nært forestående nå. Til VG sier Vikings sportssjef Erik Nevland at klubbene nå er enige om betingelsene for overgangen. Dermed ser det ut til at overgangen kan gå gjennom før helgen. Prisen for spissen skal ligge rundt 20 millioner kroner.

22.juli: RBK jakter dansk U-landslagsspiller. Ifølge danske BT skal Rosenborg ha lagt inn et bud på Casper Tengstedt. Han tilhører Horsens, og spiller for det danske U21-landslaget. Avisen skriver at det kom bud på 22-åringen fra Nederland i vinter, og at han skal ønske seg utenlands nå. Tengstedt kan spille både spiss og kant, og ble toppscorer med 15 mål da Horsens rykket opp sist sesong.

22.juli: Ødven blir i Hødd. Aalesund og Hødd er enige om å forlenge utlånsavtalen for Kristoffer Strand Ødven. Unggutten har spilt samtlige 12 seriekamper for Høddvoll-gjengen denne sesongen.

22.juli: Bydal på Skeid-trening. Skeid trenger poeng dersom ikke oppholdet i Obos-ligaen skal bli ettårig. Oslo-klubben har jobbet med å styrke troppen i hele sommer og har etter det norskfotball.com får opplyst testet ut tidligere Raufoss-spiller Even Bydal på trening.

22.juli: Asker på jakt! - Vi jobber på harde livet for å få inn spillere, er den tydelige beskjeden fra Asker-trener Vegard Skogheim. Den ambisiøse klubben ligger under streken i 2. divisjon og har slitt med skadeproblemer denne sesongen.

21.juli: Vålerenga i kamp om svensk talent. Ifølge svenske Aftonbladet er Vålerenga en av klubbene som ønsker seg 19-årige Harun Ibrahim. Han spiller for GAIS på nivå tre i Sverige, og har imponert på midtbanen til laget som leder sin avdeling. Häcken, Kalmar, IFK Göteborg og Nordsjælland nevnes som andre klubber som er interessert i unggutten.

21.juli: Italia-eventyr for FFK-unggutt. Leo Kyvik er navnet på Norges siste Italia-eksport. Forsvarsspilleren bytter ut Fredrikstad 2 med Venezia ungdomslag det kommende året. Han har kun spilt én cupkamp for FFKs førstelag, men får når sjansen i Serie A-klubben. Til Fredrikstad Blad sier 18-åringen at han ble sjokkert da henvendelsen kom.

21.juli: Moses til Odd? Ifølge iTromsø og Eurosport kan Moses Ebiye være på vei vekk fra Tromsø nå. Nigerianeren har kun et halvt år igjen av kontrakten. Nå skal Odd se på ham som en mulig erstatter for Tobias Lauritsen, som snart setter kursen mot Nederland. Flere andre klubber skal også ha fattet interesse.

21.juli: Viking med Ekeland-samtaler. Sandnes Ulfs kaptein og nøkkelspiller Jostein Ekeland skal ifølge Aftenbladet ha vært i samtaler med Viking. Før sesongen la HamKam inn flere bud på ham. 25-åringen, som kan spille både på midtbanen og i angrep, spilte for nettopp Viking i det aller meste av sin tid på aldersbestemt nivå.

21.juli: VIF-aktuell ving til Kypros. Sist uke ble det meldt at Vålerenga skal ha fattet interesse for Häckens gode kantspiller Leo Bengtsson. Nå er det klart at han i stedet fortsetter karrieren på Kypros, hvor Aris Limassol er ny arbeidsgiver.

21.juli: Spanjol til Vard. Midtbanespiller Simon Colina er klar for 2.divisjonsklubben. Han har tidligere spilt for Sandnes Ulf og Kvik Halden. Den tidligere Barcelona-junioren kommer nå fra UE Santa Coloma i Andorra.

21.juli: Duo på 08-prøvespill. Sarpsborg Arbeiderblad melder at Sander Christiansen (21) og finske Timo Stavitski (23) er på prøvespill i Sarpsborg 08. Midtbanespiller Christiansen gikk i sin tid fra Brann til tyske Mönchengladbach. Kantspiller Stavitski fikk flere kamper for Caen i Ligue 1 som 18- og 19-åring, men karrierekurven har pekt bratt nedover. Begge er nå klubbløse.

21.juli: Fem ut, to inn i Mjølner. Det er store utskiftninger hos klubben fra Narvik før høstsesongen. Keeper Marvyn Dorchin og franskmennene Toumany Konate og Issa Konate har forlatt klubben, mens Simon Backe og Sander Rørvik flytter for å studere. Inn hentes to nye franskmenn i angriper Johan Helan og midtstopper Bradley Kouadio, skriver Fremover.

21.juli: Nytt utlån for RBK-spiss. I helgen ble det kjent at Rasmus Wiedesheim-Paul sitt utlån i Mjällby tok slutt. Nå er det klart at Rosenborg-eiendommen går på et nytt lån i Allsvenskan. Denne gang er det nedrykkstruede Helsingborg som låner ham ut sesongen.

21.juli: Svensk duo til Steinkjer. Midtstopper Linus Sahlin (Karlstad) og kantspiller Axel Näsholm (Gefle) kommer begge over grensen for å forsterke trønderne før høstsesongen.

21.juli: Nye Senja-forsterkninger. Jumbolaget i 3.divisjons avdeling 6 fortsetter å forsterke. Nå er det Tromsdalen-ungguttene Ulrik Celius og Jonas Bertheussen Weber som skal forsterke laget, begge på utlån.

20.juli: Mikkelsen avviser norsk overgang. De siste dagene har det vært meldt at både Bodø/Glimt og Lillestrøm har vært inne i jakten på Tromsøs juvel August Mikkelsen. Onsdag sier han til iTromsø at det ikke er aktuelt for ham med en overgang til noen av de norske klubbene i sommervinduet.

20.juli: Solbakken til Napoli? Det har tidligere vært meldt at Ola Solbakken, som bare har kontrakt ut året i Bodø/Glimt, skal ha vært på medisinsk sjekk hos Roma. Men nå tyder mye på at flere Serie A-klubber er inne i bildet. For nå meldes det fra italienske journalister at han tirsdag skal ha vært tilbake i Roma by, men denne gang for å gjennomgå en medisinsk sjekk med Napoli.

20.juli: Molde i Salvesen-kampen. Tidligere i uka ble det meldt at Bodø/Glimt har lagt inn bud på Strømsgodset-spiss Lars-Jørgen Salvesen. Onsdag melder Eurosport at også Molde, som la inn bud på Salvesen mot slutten av forrige vindu, også skal være inne i kampen om "Big blond striker with ponytail".

20.juli: Novak til Sverige. Midtstopper Kristian Novak er ferdig i Jerv. Han forlater norsk fotball og går til Östersund, som kjemper mot nedrykk i Superettan, kun få år etter europacupeventyret de hadde.

20.juli: Duo til Senja. 3.divisjonsklubben har hatt en forferdelig sesong med kun 1 poeng samlet i vårsesongen. Nå styrkes de at at Thomas Whalen kommer tilbake etter et halvt år i Brattvåg. Også Bærums reservekeeper Simen Øigarden er klar for klubben.

20.juli: Midtbanespiller til Vard. 2.divisjonsklubben Vard har varslet at de skal presentere en nysignering fredag. Det skal være snakk om en midtbanespiller.

20.juli: Skeid vil styrke i alle ledd. Til Dagsavisen sier Skeid-trener Gard Holme at klubben ønsker seg én ny forsterkning både på keeperplass, i forsvar, på midtbanen og i angrep. Samtidig sier han at flere kan forlate klubben i august, og spissen Gabriel Andersen er blant de som jakter mer spilletid.

19.juli: Åsane henter fra Øygarden. En rekke Øygarden-spillere har trent med Åsane i jakten på kontrakt i sommer, og nå er det klart at Knut Spangelo Haga melder overgang fra konkursboet til Obosliga-klubben. Han spilte for Os og Sotra før han ble hentet til Øygarden foran 2021-sesongen.

18.juli: Berisha på vei til Stockholm. Det ser ut til at Vikings store profil Veton Berisha kan være tapt for stavangerlaget. Ifølge både Aftenbladet og svenske medier skal en overgang til Hammarby være på trappene. Spissen skal selv være enig med klubben om sin kontrakt, så da gjenstår det for Viking og Hammarby å bli enige.

18.juli: Lindseth til Bulgaria, nytt tilbud til Saletros. Ifølge Eurosport kan Jonathan Lindseth være tapt for Sarpsborg 08. Den offensive midtbanespilleren har kun kontrakt ut året, og ifølge kanalen skal en overgang til CSKA Sofia være nært forestående. Også Anton Saletros har utgående kontrakt. Tirsdag skriver danske Ekstrabladet at Aalborg skal ha lagt inn et nytt kontraktstilbud til svensken, men det skal være avvist.

18.juli: Strannegård til Start. Offensive Tom Strannegård lånes ut til Start fra AIK ut sesongen. 20-åringen ble presentert i mandagens kamp mot Sandnes Ulf, og debuterer i en treningskamp mot Vindbjart tirsdag.

18.juli: Duo forlater Junkeren. Bodøklubben har hatt en fantastisk sesong så langt og leder sin 3.divisjonsavdeling klart. Nå melder de at spissen Javier Carrillo og keeper Lars Sveingård både forlater klubben og byen.

18.juli: Stokke til Råde. Midtbanespilleren Fredrik Stokke, med fortid i Fredrikstad og Nardo, tar nå steget ned to divisjoner fra Ullern og 2.divisjon. Han er nå klar for ambisiøse Råde, som leder 4.divisjon Østfold klart.

18.juli: Ønsket i Gjøvik-Lyn! 21 år gamle Kodjo Somesi har opplevd en tung sesong i 3. divisjon sammen med Toten. Etter mandagens 1-0-tap mot Aalesund 2 skriver Oppland Arbeiderblad at unggutten er ønsket i 2. divisjonsklubben Gjøvik-Lyn.

18.juli: Rana mister sju spillere! Samarbeiderklubben Rana FK er på spillerjakt etter at hele sju spillere har forsvunnet i sommerpausen. Klubbledelsen har jobbet med å hente Joachim Olufsen tilbake, men han ser ut til å fullføre sesongen hos kriserammede Stjørdals-Blink.

18.juli: Lokal duo tar over Turn! Eidsvold Turn har stått uten trenerteam den siste måneden etter at klubben ble enige med Jarl-André Storbæk og Tore Fossum om å avslutte samarbeidet. Nå er det klart at Jon Slaatsveen får med seg Vegard Hokstad for å lede laget ut sesongen. De har begge trent Turn i 2. divisjon tidligere.

17.juli: Aarflot til Eliteserien? Elias Aarflot har scoret 14 mål på 13 seriekamper for Grorud 2 i 3. divisjon og har kun vært med på banen i tre seriekamper i 1. divisjon, men er allerede nå aktuell for Tromsø, ifølge Eurosport.

17.juli: Sjåtil ferdig i Lyn. Anvendelige Håkon Sjåtil forlater nå barndomsklubben Lyn. Han setter kursen mot studier i Bergen, og er dermed på jakt etter en klubb på høyest mulig nivå i landets nest største by.

17.juli: RBK får tilbake spiss. Svenske Rasmus Wiedesheim-Paul skulle i utgangspunktet være utlånt til Mjällby i Allsvenskan hele sesongen. Men nå skriver Aftonbladet at lånet blir avbrutt etter at det har blitt lite spilletid for 22-åringen. Dermed returnerer han til Rosenborg, men et nytt utlån er trolig høyaktuelt.

16.juli: Salvesen på vei til Glimt! Ifølge VG skal Bodø/Glimt ha gjort et nytt fremstøt på Lars-Jørgen Salvesen, som var ønsket nordover før han ble skadd sist sesong. Også Molde har vært interessert, senest i vinter. Avisa skriver at det nå er forhandlinger mellom Glimt og Strømsgodset etter at det første budet på litt under 10 millioner skal ha blitt avslått for spissen.

16.juli: Ny keeper til Bremnes. 21-årige Povilas Survila fra Litauen er ny keeper i 3.divisjonsklubben Bremnes. Han kommer fra Banga på øverste nivå i hjemlandet, og sitter på benken mot Brann 2 lørdag.

16.juli: Haugsvær ferdig i Bjarg. 3.divisjonsklubben melder at Rasmus Haugsvær er ferdig hos dem etter et halvt år i klubben. Årsaken er at han forlater Bergen og setter kursen mot studier på NIH i Oslo.

15.juli: Enga jakter Häcken-spiller. Ifølge Aftonbladet skal Vålerenga være en av klubbene som er interessert i Leo Bengtsson. 24-åringen har startet 11 av 13 kamper for den svenske serielederen. Med utgående kontrakt er det mange som er interessert. I tillegg til Oslo-klubben nevnes AGF Aarhus, Aris Limassol og AIK som interesserte.

15.juli: Edvardsen solgt til Nederland! Stabæks hurtige angriper Oliver Valaker Edvardsen forlater Nadderud og setter kursen mot Nederland. Der har han signert for Go Ahead Eagles. Klubben endte på 13.plass i Eredivisie sist sesong. Han har scoret 3 mål i OBOS-ligaen i år, og avslutter Stabæk-karrieren mot KFUM i helgen.

15.juli: Interesse for Mikkelsen. August Mikkelsen fikk sitt store gjennombrudd for Tromsø i fjor. Nå melder iTromsø at Bodø/Glimt igjen skal ha gjort fremstøt for å forsøke å kjøpe erkerivalens største juvel. Ifølge avisa skal også Molde og Lillestrøm være inne i bildet for den kvikke angriperen.

15.juli: Kamp om Yttergård Jenssen. Midtstopper Ulrik Yttergård Jenssen er uten klubb etter å ha spilt for Willem II i Nederland det siste året. Ifølge iTromsø har Tromsø nå forsøkt å friste ham hjem med en lengre kontrakt, men også andre klubber, inkludert Lillestrøm, nevnes å ha 25-åringen i kikkerten i sommer.

15.juli: Kastrati til Skeid? Nyopprykkede Skeid sliter i bunnen av Obos-ligaen og jakter forsterkninger i håp om å berge plassen. En mulig nykommer, som også har en fortid i Oslo-klubben, kan være Odd-spilleren Flamur Kastrati. Spissen sitter på benken i Skien og skal etter det norskfotball.com kjenner til være ønsket på Nordre Åsen.

15.juli: Pedersen på HamKam-trening! Marcus Pedersen deltok torsdag på sin første fotballøkt på ti måneder da han besøkte treningsfeltet til gamleklubben HamKam, melder Hamar Arbeiderblad. Pedersen er spent på om kneet tåler belastningen, men er etter det norskfotball.com vet motivert for videre fotballsatsing etter et mislykket opphold i tyrkisk fotball.

14.juli: Sebulonsen til Brøndby! Torsdag kom nyheten om at Viking selger nok en spiller til den danske klubben. Etter å tidligere ha solgt Henrik Heggheim og Joe Bell er det nå den framgangsrike backen Sebastian Sebulonsen som reiser til den danske hovedstaden. Det er Aftenbladet som først meldte om overgangen. Ifølge Nettavisen skal Viking få rundt 15 millioner med en gang, mens danske BT melder 12,5 millioner nå.

13.juli: Brodd og Vidar kjemper om duo. Stavanger-klubbene Brodd og Vidar kjemper i toppen av 3.divisjon avdeling 3, og nå kjemper de også om den samme duoen. Begge klubbene skal ha tilbudt kontrakt til Solas nøkkelspiller Runar Hansson, som dermed må finne ut om han skal forlate laget som ligger utsatt til i bunnen. Samtidig har begge klubbene invitert sørlendingen Theodor Høkaas Gabrielsen, som har scoret hele 32 mål for Giv Akt i 5.divisjon, på trening.

13.juli: Ny trio ferdig i Blink. Stjørdals-Blink melder onsdag at de har kommet til enighet med spillerne om nye avtaler. Samtidig er det klart at nøkkelspillerne Robin Bjørnholm-Jatta, Aleksander Foosnæs og Sondre Hopmark Stokke har bestemt seg for å forlate klubben som ligger nederst i OBOS-ligaen. Dermed har totalt seks spillere nå takket for seg hos trønderne.

13.juli: Karamoko på Hamar. Midtstopper Ben Karamoko har en fortid i Haugesund, Aalesund og Sarpsborg 08. Nå viser han seg fram for HamKam. Det siste halvåret har han tilhørt Charleroi i Belgia, men der har det blitt begrenset med spilletid.

13.juli: Ingason klar for RBK. Som ventet blir angriper Kristall Mani Ingasjon nå Rosenborg-spiller. Islendingen kommer fra seriemester Vikingur på Island, og har skrevet en kontrakt med varighet ut 2026.

13.juli: Nigerianer trener med LSK. Romerikes Blad melder at Ljungskile-spiller Uba Charles Nwokoma trener med Lillestrøm denne uka. Midtbanespilleren (19) har imponert på nivå tre i Sverige, og flere av toppklubbene der skal også ha Nwokoma på radaren.

13.juli: Reuterswärd ferdig igjen. Love Reuterswärd skrev en ny korttidskontrakt med Fredrikstad like før seriestart, etter først å ha forlatt klubben. Nå er det igjen klart at den svenske vingen forlater Østfold.

13.juli: NY FKH-unggutt leies ut. Birk Worre har spilt G19- og G16-fotball for FK Haugesund så langt denne sesongen. Nå leies unggutten ut til gamleklubben Kopervik som ligger midt på tabellen i 4. divisjon avdeling 2 i Rogaland.

12.juli: Keeper ferdig i Hønefoss. Rutinerte Grzegorz Stanislaw Flasza, med fortid i flere norske klubber, er ferdig i HBK. Målvakten har ikke stått de siste kampene, og er nå enig med klubben om å terminere kontrakten.

12.juli: Blink-spiss til Jessheim. Nok en spiller har bestemt seg for å forlate økonomisk tyngede Stjørdals-Blink. Nå er det angriper Johann Kosberg som forlater OBOS-ligaen, og tar steget ett hakk ned. Opprykksjagende Ull/Kisa blir ny arbeidsgiver.

11.juli: Fra FKH til Djerv 1919. Sondre Klaussen Øvrebø leies ut fra FK Haugesund til Djerv 1919. Unggutten fikk sin debut allerede mandag kveld da Djerv-rekruttene tapte 3-2 hjemme mot Vidars andrelag.

11.juli: Danske klar for Haugesund. Magnus Christensen skrev mandag under på en treårsavtale med FKH. 24-åringen har spilt hele seniorkarrieren sin i Aalborg, og ankommer Norge med rundt 150 Superliga-kamper i bagasjen.

11.juli: Svenske aktuell for RBK. Ifølge Nettavisen ligger ikke Rosenborg på latsiden. Elfsborgs 24-årige midtbanespiller Simon Olsson skal ha vært gjenstand for "flere bud" fra trønderne, ifølge avisa. Samtidig er islendingen Kristall Mani Ingason, tidligere meldt å være nær en overgang, nå på besøk i Trondheim.

11.juli: Stopper på HamKam-prøve. Fram Larviks 22-årige midtstopper Batu Sowe viste seg fram for HamKam sist uke. Den tidligere Bærum-junioren har spilt halvannet år i Fram.

10.juli: Eik jakter målscorer. Ifølge Tønsbergs Blad er Eik Tønsberg på utkikk etter en målscorer som kan erstatte skadeplagede Markus Brændsrød. En mulig løsning skal være å hentet Julius Myrbakk tilbake fra Lyn.

10.juli: Vagic-overgang i boks. Søndag formiddag bekrefter Hammarby at de har signert Pavle Vagic fra Rosenborg. Dermed ble det med ett år i Trondheim for midtstopperen. RBK skal ifølge rapportene ha fått rundt 7 millioner for Vagic, som ble kjøpt fra Malmö for ett år siden.

10.juli: Saletros ønsket i Aalborg. Sarpsborg 08s midtbanespiller Anton Saletros har kontrakt som går ut etter sesongen. Ifølge danske Nordjyske.dk skal Aalborg ha fattet interesse for den solide midtbanespilleren. Der er for øvrig Inge André Olsen sportssjef. Saletros kan komme til å erstatte Iver Fossum, som ønsker seg videre til en større liga.

9.juli: Bydal ferdig i Raufoss. Even Bydal hadde kontrakt med formsterke Raufoss ut sesongen, men nå er totningene og midtbanespilleren enige om å avbryte kontrakten. Etter det norskfotball.com får opplyst er det foreløpig uklart hvor 25-åringen fortsetter karrieren.

9.juli: Mathiesen returnerer! Bendik Bigseth Mathiesen spilte for Aalesund og Herd før han flyttet nordover. Etter spill for Tromsdalen og Skarp i Tromsø returnerer spissen nå til Ålesund-traktene der han har signert for 3. divisjonsklubben Spjelkavik.

9.juli: Kjartansson til India? Vidar Örn Kjartansson og Vålerenga går hver til sitt. Det meldte klubben fredag. Etter det NorskFotball kjenner til kan India bli neste stoppested for spissen. Les mer om det her.

9.juli: Ung duo linkes til RBK. Både Djurgården-back Leo Cornic og Vikingurs kantspiller Kristall Mani Ingasson linkes til Rosenborg. Det er Nettavisen som melder om begge de mulige overgangene. NorskFotball vet at flere norske klubber har fattet interesse for 20-årige Ingason, som har en fortid i FC København. Men når RBK kom på banen skal det ha væt den talentfulle spilleren, som har 2 A-landskamper, sitt førstevalg. Cornic, som ble solgt fra Grorud i fjor, er litt lengre unna en overgang. Men det rimer med at Kjetil Rekdal har ønsket seg et alternativ på høyre vingback, og at unge, norske spillere prioriteres høyt på Lerkendal.

9.juli: Edvardsen til Fyllingsdalen. Enda en tidligere Øygarden-spiller har funnet seg en ny klubb. Joachim Edvardsen, med lang erfaring fra OBOS-ligaen, har signert for Fyllingsdalen. Les om hvor resten av spillerne har gått etter konkursen.

9.juli: Keeper til Notodden. George Bokwe hentes fra Åssiden til Notodden for å erstatte skadde Viktor Engh. Keeperen fra Kamerun ble hentet til Norge av Mjøndalen i 2017, men pådro seg påfølgende en stygg skade som sørget for en pause fra fotballen.

9.juli: Vagic på vei til Sverige. Ifølge både Aftonbladet og Nettavisen skal Rosenborgs midtstopper Pavle Vagic være nær en overgang til Hammarby. Prisen for svensken skal ligge rundt 7 millioner kroner. Tidligere i sommer var polske Lech Poznan inne med to bud som skal ha vært høyere enn det RBK nå har godkjent.

8.juli: AaFK ser på Grorud-spiss! Etter salget av Sigurd Haugen til danske AGF ser Aalesund på muligheten for å forsterke angrepsrekken foran høsten. Et av navnene på listen skal være Grorud-unggutten Bjørn Martin Kristensen, etter det norskfotball.com får opplyst, men 20-åringen følges tett av flere norske klubber.

8.juli: Strandberg neppe til VIF! Stefan Strandberg har vært sterkt ønsket i gamleklubben Vålerenga denne sommeren, men spillerens alder (31), skadehistorikk og høye lønnskrav tyder på at det neppe blir noen Oslo-retur på midtstopperen, etter det norskfotball.com får opplyst.

8.juli: Diomande tilbake til Norge? Tidligere Premier League- og landslagsspiss Adama Diomande trente med Vålerenga tidligere i sommer. 32-åringen som er tilknyttet Al-Arabi i Qatar skal være aktuell for en retur til norsk fotball og hovedstaden i sommer og ble observert på Intility Arena så sent som torsdag.

7.juli: Brentford-spiss til Sarpsborg 08! Den danske 21-åringen Gustav Mogensen har signert en kontrakt med for de fire neste årene. Spissen kommer fra Brentford, som han har tilhørt siden 2019. En stygg kneskade gjør at han fortsatt er noen måneder unna å være kampklar. Sportssjef Thomas Berntsen sier at råmaterialet er så bra at de ønsket å ta sjansen, og at uten skadene ville Mogensen neppe havnet i skandinavisk fotball igjen nå.

7.juli: Stortalent til Ranheim. Midtbanespilleren Jonas Sørensen Selnæs har imponert for Kolstad i 3.divisjon. Det har ført til at flere klubber har fattet interesse for 17-åringen. Nå har han valgt sitt neste karrieresteg, og valget falt på Ranheim, som han også har trent med regelmessig i år.

7.juli: Haugen klar for AGF! Torsdag ble Aalesunds toppscorer Sigurd Haugen bekreftet solgt til danske AGF. Etter å ha scoret 7 mål så langt denne sesongen har han nå signert en 5-årskontrakt med sin nye arbeidsgiver. Ifølge Sunnmørsposten skal overgangen ha en verdi mellom 1,3 og potensielt 2 millioner euro.

7.juli: Keeper tilbake i Blink. Stjørdals-Blink, som måtte bruke utespiller Sondre Hopmark Stokke i mål i 40 minutter mot Start mandag, har nå gjort en nødvendig forsterkning i buret. Jonatan Johansson, som spilte for klubben i 2020, og som var reserve i Ranheim i fjor, har nå signert for Blink igjen.

7.juli: Knudsen blir i LSK! Magnus Knudsen, som har spilt for Lillestrøm i vår, har bestemt seg for å bli værende på Åråsen ett år til. Midtbanespilleren ble solgt til Rostov i vinter, men utenlandske spillere i russisk fotball kan spille for andre klubber ett år til. Knudsen blir dermed i klubben fram til 30.juni 2023, skriver Romerikes Blad.

7.juli: Ghaneser prøvespiller i Viking. Aftenbladet melder at 20-årige Latif Issah Ahmed skal vise seg fram for stavangerklubben den neste måneden. Venstrebacken tilhører klubben med det herlige navnet Mobile Phone People FC.

6.juli: Laham på vei til Fram. Etter det norskfotball.com kjenner til tyder mye på at Mahmoud «Mac» Laham ender i gamleklubben Fram Larvik. 27-åringen terminerte kontrakten med KIL tidligere denne uken og kan nå ende opp i 3. divisjonsklubben som jakter opprykk.

6.juli: Haugen på vei til Danmark! Danske Bold.dk melder at Aalesunds målsnik Sigurd Haugen skal være svært nær en overgang til AGF Aarhus. Han har scoret 7 mål på 13 kamper i år. Haugen har i utgangspunktet kontrakt med AaFK ut 2023. I AGF er Stig Inge Bjørnebye sportssjef, mens Uwe Rösler nå har tatt over for David Nielsen som trener.

6.juli: Laham ferdig i Kongsvinger. Det skjer mye på Gjemselund for tiden. Nå er det midtbanespiller Mahmoud Laham som takker for seg. Med lite spilletid i år har 27-åringen ønsket seg videre, og klubben har blitt enig om å terminere kontrakten hans.

5.juli: Sjølstad på lån til KIL. Venstreback Martin Sjølstad har fått lite spilletid i Eliteserien for Kristiansund etter vinterens overgang fra Strømmen. Nå lånes 21-åringen ut til Kongsvinger i OBOS-ligaen. I utgangspunktet varer lånet ut sesongen.

5.juli: Eliteserie-stjerner kan gå gratis. Flere av Eliteseriens største profiler har utgående kontrakter, og fra 1.juli har de dermed kunne forhandle fritt med andre klubber. Det gjelder blant annet Ola Solbakken, som ifølge TV 2 og Avisa Nordland skal ha besøkt Roma nylig. Både Molde, Bodø/Glimt og Sarpsborg 08 er blant lagene som kan miste flere av sine største stjerner. Se hele oversikten over Eliteseriens Bosman-spillere her!

5.juli: Glimt tester Junkeren-duo. 3.divisjonsklubben fra Bodø har hatt en fantastisk sesong med 11 seiere på 12 kamper. Denne uka viser både midtstopper Stian Kristiansen og spiss Oskar Kapskarmo seg fram for den regjerende seriemesteren. Begge skal trene med Bodø/Glimt hele uka.

4.juli: Bråtveit klar for Vålerenga. Som ventet er det Per-Kristian Bråtveit som skal vokte målet for hovedstadsklubben ut sesongen. Bråtveit er kjøpt ut fra Djurgården, og har signert kontrakt ut sesongen.

4.juli: Keeper til KFUM? Etter det norskfotball.com forstår har KFUM Oslo sjekket mulighetene for et mulig utlån av RBKs unge keeper Sander Tangvik. I de to siste kampene, som begge har vært mot Sogndal, er det Mats Viken som har voktet KFUM-buret.

4.juli: KIL ser etter forsterkninger. Etter det norskfotball.com forstår håper Kongsvinger å styrke troppen med ytterligere én spiller i sommer. Laget som møter Ranheim hjemme mandag kveld sikret seg i helgen tidligere Eidsvold Turn-keeper Peter Rusina som backup for August Strömberg.

4.juli: Lorentsen tilbake til Levanger. Håvard Lorentsen har allerede 66 kamper for Levanger og nå blir det flere. 23-åringen er en av to spillere som forlater Stjørdals-Blink som en følge av klubbens økonomiske situasjon. Også Mathusan Sandrakumar er ferdig i Obos-ligaklubben.

3.juli: Bråtveit på vei til Enga. Vålerenga er jakt etter en erstatter for Kjetil Haug i mål. Ifølge Nettavisen ser Per-Kristian Bråtveit ut til å bli mannen som kommer inn. Han har vært på lån fra Djurgården til franske Nimes denne sesongen. Vålerenga har selv hintet til en nysignering på Twitter. Også norskfotball.com er kjent med at Bråtveit er på vei til Oslo.

2.juli: Stortalent valgte Danmark! 16-åringen Sindre Walle Egeli har vært jaktet av en lang rekke storklubber rundt i hele Europa. Nå har Sandefjord-spilleren valgt danske Nordsjælland som sitt neste steg i karrieren. På 48 kamper for Sandefjord, fra G16 og opp til andrelaget i 4.divisjon, har han scoret smått utrolige 90 mål! Og på 12 U-landskamper har han scoret 12 mål.

2.juli: Keeperveteran til Kongsvinger. 34-årige Peter Rusina har signert en avtale med KIL ut sesongen. Den slovakiske målvakten har flere sesonger bak seg i Eidsvold Turn, men takket for seg etter forrige sesong. KIL trengte keeper ettersom andrevalget Andreas Smedplass er lånt ut til Vard.

2.juli: Holmlund tilbake i Dala. Jørgen Holmlund returnerer til Brumunddal, som han også spilte for sist sesong. I år har Oslo og spill for Ready vært tilholdssted for Holmlund.

2.juli: Danske til Haugesund? Ifølge danske Ekstrabladet skal Magnus Christensen være på det nærmeste klar for Haugesund. 24-åringen har spilt over 150 kamper for Aalborg. Kontrakten til midtbanespilleren gikk ut torsdag, og dermed kommer han gratis til FKH.

1.juli: Bizoza ønsket av flere. Ifølge Sunnmørsposten har flere klubber vært i kontakt med anvendelige Parfait Bizoza, som nå spiller for danske Vendsyssel. Både Vålerenga, Kristiansund og Sarpsborg 08 er blant klubbene som skal ha fattet interesse for 23-åringen med fortid i Aalesund og Raufoss.

1.juli: Kantbytte i Sarpsborg 08? Rashad Muhammed har ikke fått mye spilletid i Østfold, og har kontrakt som går ut etter sesongen. I tyrkisk media hevdes det at Ankara Keçiörengücü, som spiller på nivå to, er nær å signere den hurtige franskmannen. Samtidig har Sarpsborg 08 vært interessert i svenske Tobias Sana, som i mai fikk terminert kontrakten sin med IFK Göteborg. Men ifølge Aftonbladet skal 32-åringen ha takket nei til et kontraktstilbud.

1.juli: Nigerianer trener med HamKam. Alle som lager overskrifter håper nok at 21-årige Success Makanjuola skal gjøre godt nok inntrykk til å få kontrakt. Det er Nettavisens Stian de Wahl som melder om prøvespillet.

1.juli: Usikkert for Knudsen. Magnus Knudsen har spilt for Lillestrøm i vår, etter at han opprinnelig ble solgt til russiske Rostov i vinter. Utenlandske spillere i russisk fotball kan nå finne nye arbeidsgivere for det neste året, men midtbanespilleren har ikke bestemt seg hvor han vil spille, skriver Romerikes Blad.

– Det er ikke så mye å si akkurat nå. Jeg vil ha litt oversikt over hvilke alternativer jeg har, men jeg har ikke noe hastverk. Det er bare å være tålmodig for å finne ut hva som er riktig for meg, sier 21-åringen til avisa.

1.juli: Berisha til Moelven. Albert Berisha spilte for HamKam i OBOS-ligaen i fjor, gikk til Eidsvold Turn i vinter, terminerte kontrakten og gikk til Lillehammer. Nå er det klart at svensken tar over som trener for Moelven i 5.divisjon, samtidig som han også melder overgang som spiller.

1.juli: Storscorere bytter klubb! To av breddefotballens aller mest legendariske målscorere tar steg oppover i divisjonene. Morten Hillestad har tidligere scoret enormt med mål for Stord, og går nå tilbake til 3.divisjonsklubben han sist spilte for i 2016. I år har han 14 mål på 11 kamper for Trott i 4.divisjon. Også Tonny André Tysnes, som har spilt for flere klubber utenfor Bergen, vender tilbake til gamle trakter. Etter å ha pøst inn mål for Dale, Øystese og Valestrand Hjellvik skal han nå jakte opprykk i 4.divisjon med Voss.

1.juli: Niang til Flisa. Tidligere Viking- og Kongsvinger-spiss Mame Cheik Niang prøver å runde alle breddeklubber rundt Kongsvinger. Etter spill for Kjellmyra, Vinger og nå sist Sander, har angriperen nå meldt overgang til Flisa i 5.divisjon.

1.juli: Noen bekreftede overganger: Selv om norske klubber ikke kan kjøpe spillere ennå, så er en del allerede bekreftet. Deriblant:

Kjetil Haug til Toulouse. Vålerengas førstekeeper er allerede solgt til den franske klubben.

Odd-duo til Sparta, Rekdal inn. Tobias Lauritsen og Joshua Kitolano er begge solgt til nederlandske Sparta. De skal spille for Odd i tre uker til før overgangene gjennomføres. Til gjengjeld har klubben fra Skien hentet inn midbanespiller Thomas Rekdal.

Keeperbytte i Bodø/Glimt. Andrekeeper Joshua Smits er solgt til nederlandske Willem II. Inn kommer Rosenborg-keeper Julian Faye Lund.

Andersson til Danmark. Adam Andersson har ikke fått mye tillit i Rosenborg. Svensken sendes nå på lån til Randers det neste året.

Unggutt til Sarpsborg 08. Victor Torp er klar for østfoldingene. Dansken var sist på lån fra Midtjylland til belgiske Kortrijk, og valgte Sarpsborg i kamp med flere andre klubber.

Har du tips om overganger og rykter? Send oss en melding på Twitter eller Facebook!

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form