Lukk søk

Eliteserien

September 1, 2022

Silly season: Alle rykter og overganger i norsk fotball

Vi kommer gjennom vinteren og helt frem til seriestarten følge overganger, rykter og all bevegelse i norsk fotball - både på toppnivå og godt nedover i divisjonene!

Foto: Digitalsport

Eliteserien: Alle bekreftede overganger
OBOS-ligaen: Alle bekreftede overganger

SISTE NYTT:

31.mars: Deadline day! I dag stenger overgangsmarkedet, og trolig sjansene for flere store overganger er absolutt til stede. Vi gir deg alt fra siste dag i en egen sak. Se alt fra deadline day her.

30.mars: Dønnum er tilbake! En av vårens mest overraskende overgangsnyheter gikk gjennom onsdag. Aron Dønnum ble solgt til Standard i fjor, men returnerer nå til Vålerenga på lån. Kantspilleren skal spille vårsesongen på Intility Arena.

30.mars: Layouni tilbake? NorskFotball kjenner til at en retur for Amor Layouni til Bodø/Glimt skal være aktuelt. Kantspilleren hadde et mindre vellykket 2021 i Vålerenga, og i Glimt må kanskje Ola Solbakken operere nå.

30.mars: Stjerneduo til Rosenborg? Onsdag ble det meldt at Rosenborg virkelig er på offensiven for å styrke laget. Stefan Strandberg skal være aktuell for en retur fra Italia, men der skal Molde også ha kastet seg på. Så meldte Nettavisen at Alexander Kacaniklic, med fortid i blant annet Liverpool og Fulham, også er aktuell. 30-åringen spiller nå i Hajduk Split.

30.mars: Haugen til AaFK. Etter å ha gått klubbløs gjennom vinteren har Fredrik Haugen nå fått seg ny arbeidsgiver. Midtbanespilleren har signert for Aalesund ut sesongen. Han hadde en god høst i Stabæk.

30.mars: FKH jakter. Haugesunds Avis kunne melde at danske Julian Eskesen ser ut til å bli Haugesund-spiller. Samtidig er ikke jakten på Jostein Ekeland (Sandnes Ulf) lagt død.

30.mars: Mathisen til Sogndal. Med stor konkurranse på midtbanen i Lillestrøm har man nå kommet til enighet med Sogndal om et utlån av Ulrik Mathisen i vårsesongen.

30.mars: Simba til Sverige. Kantspilleren Moonga Simba forlater Bergen. Han skal spille på lån i Värnamo hele sesongen.

30.mars: Duo til Moss. Kristian Strande og Aksel Potur styrker forsvaret på Melløs. Sistnevnte var på lån fra KFUM i fjor, mens Strande spilte i Arendal. Begge har signert for to år.

30.mars: Hokstad til Turn. Den lovende 16-åringen Petter Hokstad lånes ut fra Ull/Kisa til nabo Eidsvold Turn, i første omgang fram til osmmeren.

28.mars: To ut fra Brann på Lån? Ifølge Bergens Tidende skal Ole Martin Kolskogen være nær å havne i Jerv. Midtstoppertalentet er for tiden på landslagssamling, og det skal trolig være snakk om en låneavtale ut sesongen. Avisa skriver også at den svenske kantspilleren Monga Simba er aktuell for et lån til Örebro i Superettan.

28.mars: Castro til Brann! Niklas Castro har vært ryktet ut fra Aalesund lenge. Mandag ble det bekreftet at han blir i OBOS-ligaen. Årets spiller på nivå to i 2019 har signert en treårskontrakt med bergenserne.

28.mars: Høyland til Sarpsborg 08. Martin Høyland forlater Stabæk etter kun en halv sesong. Denløpssterke midtbanespilleren blir værende i Eliteserien, og har signert for Sarpsborg 08.

28.mars: Ekeland ønsket i Haugesund. Tidligere i vinter har HamKam lagt inn to bud på Sandnes Ulfs gode midtbanespiller Jostein Ekeland. Nå er det Haugesund som er frampå, ifølge Aftenbladet. Men budet på 1.5 millioner skal være avslått.

28.mars: Antonsen ønsket i LSK. Nordlys skrev søndag at Lillestrøm skal ønske seg anvendelige Kent-Are Antonsen fra Tromsø. Ifølge avisa skal flere løsninger være presentert. Enten lån, salg eller en spiller i retur. Der har Ulrik Mathisen vært nevnt.

25.mars: Ingebrigtsen til Odd. Skiensklubben har varslet pressekonferanse kl. 13.30 fredag. Ifølge TA er det angriper Mikael Norø Ingebrigtsen som presenteres. Han har trent med klubben i vinter og har vært klubbløse siden kontrakten med Tromsø gikk ut ved nyttår.

25.mars: Ny islending til Sogndal. Vinterens tredje islandske forsterkning har kommet inn dørene på Fosshaugane. Nå er det kantspiller Jónatan Ingi Jónsson som har signert. 23-åringen kommer fra FH i hjemlandet, og har skrevet under på en treårsavtale.

25.mars: Ajeti i Åskollen. Klubben fra Drammen fortsetter å hente inn stjernesigneringer. Nå er det Bajram Ajeti, med fortid i mange klubber på både nivå en og to, som har signert for 4.divisjonsklubben, som seiler opp som en virkelig opprykkskandidat.

24.mars: Knudsen tilbake på Åråsen. Magnus Knudsen er som ventet tilbake for Lillestrøm. Etter å ha blitt solgt til Rostov i januar returnerer han siden utenlandske spillere i Russland nå kan gå til andre klubber - i første omgang ut juni.

24.mars: Gjøvik-Lyn forsterker. Både Tobias Hestad (Molde) og Bendik Gundersen (Ranheim) har signert for den nyopprykkede 2.divisjonsklubben etter å ha prøvespilt en stund.

24.mars: KBK-forsvarer til Levanger. 19-årige Bendik Brevik skal spiller for Levanger i år. Han lånes ut fra Kristiansund, hvor han nylig er flyttet opp i A-stallen.

24.mars: Jonassen og Hammersland legger opp. Både Emil Jonassen (sist i Odd) og Joakim Hammersland (sist i Åsane) har gått kontraktsløse gjennom året. Nå har begge valgt å avslutte satsingen på toppfotball.

24.mars: Canadier til Stabæk. Midtbanespilleren Patrick Metcalfe er klar for OBOS-ligaklubben. 23-åringen kommer fra Vanouver Whitecaps i MLS.

22.mars: Antwi klar for Jerv. Rodney Antwi ble mandag endelig klar for Jerv. Nederlenderen valgte ukrainske Inhulets i januar foran Jerv, men flyktet fra Ukraina da krigen starten. Nå har han signert en kontrakt fram til sommeren med sørlendingene.

21.mars: VIF-ving til Skeid. Yasir Abdiqadir Sa'Ad spilte mye for Vålerenga 2 sist sesong. Nå har han meldt overgang til Skeid etter å ha trent med klubben gjennom mye av oppkjøringen.

21.mars: Ceide til Sverige. Rosenborg-stopper Mikkel Konradsen Ceide blir utlånt nok en gang. Nå er det Superettan og spill for Utsikten som venter.

20.mars: Kongsro klar. Sent søndag kveld ble venstreback Vegard Kongsro helt klar for HamKam. Han kommer fra Bodø/Glimt og har signert en kontrakt ut 2024.

19.mars: Berntsen til Junkeren! Daniel Berntsen har spilt for klubber som Bodø/Glimt, Rosenborg, Vålerenga, Djurgården og Tromsø. Nå har 28-åringen tatt et overraskende valg. Han har flyttet hjem til Bodø, søkt studier, og samtidig signert for Junkeren i 3.divisjon.

19.mars: Irsk spiss til Florø. Lido Lofeta har tidligere tilhørt Dundalk og spilt U-landslagsofotball for Irland. Karrieren tok aldri fyr, og nå har han signert for Florø etter å ha spilt på lavere nivå i hjemlandet.

19.mars: Midtbanespiller fra Vidar til Pors. Den opprykksjagende klubben fra Porsgrunn har sikret seg en ny fin forsterkning. Mustafa Omarkheil kommer fra spill i Vidar.

19.mars: Kongsro til HamKam? Den nyopprykkede klubben er på jakt etter en ny venstre vingback. Ifølge Nettavisen kan det gå mot at Bodø/Glimts Vegard Kongsro, som kom innpå mot AZ, kan være mannen som ender ved Mjøsas bredder.

19.mars: Rekdal tilbake i Brattvåg. Niklas Rekdal terminerte kontrakten med HamKam i vinter. Nå har Kjetil Rekdals sønn returnert til Brattvåg, hvor han har firesesonger fra før.

19.mars: Brødreduo til Toten. Abdi Nasir og Hakin Abdillahi tar begge turen fra Gjøvik-Lyn, hvor de har spilt mest for andrelaget, til Toten i 3.divisjon.

19.mars: Hopsdal til Bjarg. Simen Hopsdal har spilt for Fyllingsdalen i en årrekke. Nå har han meldt overgang til Bjarg.

19.mars: Spiss til Fu/Vo. Sebastian Jensen har spilt for Oppsal og Frigg desiste årene. Nå har spissen, som har flere sesonger i Senja bak seg, meldt overgang til Fu/Vo.

19.mars: Albertsen til Halsen. Den unge Sandefjord-målvakten Andreas Albertsen skal spille på lån i Halsen kommende sesong.

19.mars: Vogt blir i Asker. Backen Peder Vogt var utlånt fra Stabæk til Asker sist sesong. Nå er det klart at han blir værende på lån på Føyka også i 2022.

18.mars: Hustad klar. Erlend Hustad har som ventet blitt Jerv-spiller. Han signerte fredag, og scoret sitt første mål da et ungt Jerv-lag tapte 2-3 for Ørn Horten lørdag. Spissen var på lån fra Brann til Sandnes Ulf sist sesong.

18.mars: Trio til Sandviken. Bergensklubben har hentet Victor Wikheim (Os), Sahr Bonga (Tertnes) og Aksel Claussen (Frøya) for å ruste opp stallen foran kommende sesong.

17.mars: Polakk til Vard. 30-åringen Adam Dobosz har skrevet under for Vard for de neste to sesongene. Han er primært forsvarer og kommer fra Belchatow i hjemlandet.

17.mars: Ibrahim klar for Ull/Kisa. Tidligere Manchester City-spiller Abdi Ibrahim er nå omsider klar for Ull/Kisa. 30-åringen har trent med 2.divisjonsklubben gjennom det meste av vinteren.

17.mars: Hustad nær Jerv. Det ser ut til at Arne Sandstø skal få sin spissignering før Jervs eliteseriedebut. BT skriver at overgangen nå skal være nær.

17.mars: Solvang Nilsen forlater Melløs. Jørgen Solvang Nilsen tar steget fra 2.divisjon med Mosso og ned ett hakk. Midtbanespilleren har signert for Gjelleråsen.

17.mars: Keeper til Kjelsås. Zein Almosafiri takker for seg i Årvoll, og blir en del av Kjelsås' keeperteam i år.

17.mars: Skoglund til Fløya. Spissen Sverre Skoglund takker for seg i Tromsdalen, og skal i stedet jage opprykk med Fløya i 3.divisjon.

17.mars: Trio til Tiller. Nils Gunnar Barstad Eggen (Strindheim), Niklas Danielsen Solem (Trond) og Erik Schaanning Thome (Byåsen) har alle signert forklubben fra Trondheim sør.

16.mars: Stopper-veteraner til 4.divisjon. Pål Steffen Andresen og Joackim Jørgensen har vært en del av norsk toppfotball i en årrekke. I år skal begge veteranene spille i 4.divisjon. Andresen er siste store navn inn hos Hauerseter, mens Jørgensen har signert for Østsiden.

16.mars: Meen Johansen til Grorud. U-landslagsspiller Peder Meen Johansen har takket for seg i Sandefjord. Han går til Grorud, og har signert en treårskontrakt med osloklubben.

15.mars: Salte til Arendal. Tord Salte har funnet seg ny klubb etter å ha forlatt Sogndal. Han har nå signert for Arendal, hvor planen er at han omskoleres fra stopper til midtbaneanker.

15.mars: Lange tilbake i Stabæk. Seks år etter at han forlot klubben er Thor Lange igjen klar for Stabæk. Forsvarsspilleren kommer nå fra danske Horsens.

15.mars: Løberg lånes ut. Backen Trygve Løberg ble hentet til Raufoss for Bærum i vinter. Nå er det klart at 22-åringen lånes ut videre til nabo Gjøvik-Lyn for å få mest mulig kamper i perioden framover. Samtidig har stopper Jens Cato Rosenlund forlatt Gjøvik og signert for Holmen.

15.mars: Holst trapper ned. Tidligere HamKam og G17-landslagsspiller Emil Holst har gått fra Elverum til Ottestad i 4.divisjon. Der får han ansvaret for keeperutviklingen på ungdomssiden, i tillegg til å skulle spille for A-laget.

15.mars: Duo til Stord. 3.divisjonsklubben har sikret seg to forsterkninger. Keeper Asbjørn Engenes fra Haugesund og Vegard Borrevik Eide fra naboen Trott har begge signert.

15.mars: Mikkelsen til TUIL. Nok en nøkkelspiller forlater Senja. Angriper Alexander Mikkelsen blir værende i 2.divisjon, hvor han har signert for Tromsdalen.

15.mars: Unggutt til Express. Leandro Bjugan Maura har vært en del av Jervs juniorlag i to år. Nå bytter han ut den ferske eliteserieklubben med Express i 3.divisjon.

15.mars: Trio til Randesund. Det nyopprykkede 3.divisjonslaget har rustet opp. Martin Eriksen (Start), August Vik Huchon (Start) og Marius Aamodt (Mandalskameratene) har alle signert.

15.mars: Hammer Berger blir. Midtstopper Espen Hammer Berger har stått uten klubb gjennom vinteren. Nå har trønderen bestemt seg for å re-signere med Sandnes Ulf. Både Ranheim og Levanger har vært inne i bildet.

14.mars: Start interessert i svenske. Ifølge Fædrelandsvennen skal Start ha fattet interesse for Danilo Al-Saed, som spiller for Sandviken på nivå tre i Sverige.

14.mars: Tromsdal tilbake i Blink. 2002-modellen Jesper Tromsdal har spilt for Rosenborg siden 2017. Nå vender han tilbake til moderklubben Stjørdals-Blink.

13.mars: Brann tester ukrainsk flyktning. En liten solskinnshistorie i en mørk tid: BT skriver at Brann mandag lar den ukrainske flyktningen Yevhen Martynenko får vise seg fram for Brann i treningskampen mot Lysekloster mandag. 28-åringen har kommet til Bergen ettersom kona jobber for et shippingfirma med kontor i Bergen. Trener Eirik Horneland sier til avisa at det er fint om kampen kan gi spilleren et avbrekk i en tøff situasjon, men at det ikke bare er veldedighet, ettersom Martynenko har spilt på et bra nivå. Stopperen tilhørte sist Chornomorets, og debuterte på toppnivå i Ukraina tilbake i 2014.

13.mars: RBK-spiss lånes ut. Rasmus Wiedesheim-Paul har aldri klart å spille seg til fast plass i Rosenborg. Nå vender svensken hjem. Det er snakk om et sesonglangt lån til Mjällby i Allsvenskan, og kun detaljer gjenstår før låneavtalen går gjennom.

12.mars: Stopper til Strømmen. Sebastian Gjelsvik spilte fast for Lillestrøm 2 sist sesong. Nå går forsvarsspilleren til nabo Strømmen, som for første gang på lenge er nede i 2.divisjon.

12.mars: Ullern-spiss til Ready. Espen Tveter Andersen blir ikke med Ullern opp i 2.divisjon. Han har signert for nabo Ready.

12.mars: Ung spiller til Træff. Moldenserne har hentet Birk Håkenstad Evertsen, som spilte for Raufoss 2 sist sesong, foran sesongen i 2.divisjon.

12.mars: Sterk duo til Sarpsborg FK. Willy Sanneh, som nylig takket for seg i Moss, er tilbake hos Sarpsborg FK i 4.divisjon. Også angriper Endre Bergsaker, som har spilt for Sarpsborg 08 sitt andrelag, er klar for klubben.

11.mars: Gong klar for Haugesund. Som ventet ble kantspiller Hilary Gong klar for FKH. Han kommer fra Vitesse og har signert en kontrakt ut sesongen. Han debuterte med et lite kvarter på banen mot Rosenborg fredag.

11.mars: Haarup klar for Jerv. For en uke siden meldte vi at danske Mathias Haarup på det nærmeste var klar for Jerv. Fredag ble forsvareren presentert. Han kommer fra Hobro.

11.mars: Bjørnvåg til Bossekop. Midtstopper Aleksander Bjørnvåg forlater Alta og går til nabo Bossekop i 3.divisjon. Også Simen Stødle (Porsanger) er klar for klubben.

10.mars: Kantspiller nær FKH. Ifølge Haugesunds Avis skal kantspilleren Hilary Gong være nær å signere for Haugesund. Den 23-årige kantspilleren fra Nigeria har spilt for Vitesse de siste årene, men skal ha vært skadeplaget. Dermed har det kun blitt to innhopp denne sesongen.

10.mars: Lovende svenske til Start? Fædrelandsvennen skriver at den 19-årige svensken Tom Strannegård fra AIK kan havne i Start. Den offensive midtbanespilleren har trent med sørlendingene de siste dagene. Han er regnet som et stort talent, men skader har satt ham litt tilbake.

10.mars: "Halve" Eliteserien vil ha RBK-spiss. Nidaros skriver at mange klubber har forhørt seg rundt Rosenborgs Ole Sæter. Tromsø, Kristiansund, Jerv, Aalesund og HamKam nevnes blant de som har vært frampå. Men Sæter sier selv at han ønsker å bli værende.

10.mars: Kantspiller fra Ukraina til Jerv? Rodney Antwi signerte i vinter for ukrainske Inhulets. Der blir det naturlig nok lite fokus på fotball for tiden. Antwi kan dermed havne i Jerv istedet. Flere medier skrev onsdag at det er detaljer som gjenstå før nederlenderen er klar.

10.mars: Våge Nilsen til Vard? Joakim Våge Nilsen har avslått tilbud fra både Haugesund og Sandnes Ulf. Nå skriver Haugesunds Avis at det istedet kan bli2.divisjon med Vard.

10.mars: Viking-duo til Egersund. Midtstopper Sebastian Sørlie Henriksen og midtbanespiller Heine Åsen Larsen lånes begge ut fra Viking til spill for Egersund i 2.divisjon, melder Stavanger Aftenblad.

10.mars: Ung ghaneser til Mjøndalen. Simon Appiah har trent med Mjøndalen en stund. Nå har den 19-årige midtbanespilleren blitt signert på en treårskontrakt.

10.mars: Al-Nashi til Innstranda. Ali Al-Nashi har en fortid som junior i Rosenborg og Bodø/Glimt. Nå forlater han Fauske/Sprint og skal forsterke Innstranda i 3.divisjon.

10.mars: Moldjord til Fu/Vo. Tidligere Strømsgodset-junior Magnus Deinboll Moldjord tar steget fra Konnerud til Fu/Vo i 3.divisjon.

9.mars: Næss inn, Moe ut. Nicolai Næss er tilbake i Stabæk, seks år etter at han sist spilte for klubben. Stopperen kommer nå fra Sarpsborg 08. Samtidig forsvinner venstreback Jesper Moe, som har signert for Aalesund.

8.mars: Botheim på Aspmyra. Tirsdag trente Erik Botheim igjen med gamleklubben Bodø/Glimt. Utenlandske spillere i den russiske ligaen har fått mulighet til å "suspendere" kontraktene sine og finne seg et annet lag. Dermed kan det være duket til retur til Aspmyra for Botheim igjen, litt over en måned siden han forlot klubben.

8.mars: Gamst til Åsane! En av vinterens mer overraskende overganger gikk gjennom når tidligere landslagsspiller og Premier League-profil Morten Gamst Pedersen tirsdag ble presentert som Åsane-spiller. 40-åringen har lagt bak seg to år i Alta, og har signert en ettårskontrakt med bergenserne. Også Kristoffer Nesse Stephensen (Mjøndalen) signerte for oransjetrøyene tirsdag.

8.mars: Amankwah legger opp. Stabæk-kaptein Yaw Ihle Amankwah har bestemt seg for å takke for seg. Skader gjør at 34-åringen nå takker for seg.

8.mars: Dansk keeper til Start. Marc Jensen bytter ut Åsane og Bergen med Start og Kristiansand. Dansken kommer inn som andrevalg bak unge Jasper Silva Thorkildsen i Start-buret.

8.mars: Grønner til Sogndal. Spissen Eric Emmanuel Grønner har imponert nok på prøvespill til å få kontrakt med Tore Andre Flos mannskap. Han tilhørte Kjelsås, men var utlånt til Bærum i fjor.

8.mars: Dobbeltsignering for Vidar. Det er liten tvil om hvem som seiler fram som favoritt i 3.divisjons avdeling 3. Nå har Vidar styrket seg ytterligere. Finn Badou Jor (Ullern) har scoret masse på dette nivået de siste årene, mens Eric Kanebog kommer fra Viking 2.

8.mars: Uno signering, por favor. Backen Uno Pedersen bytter ut Moss med spill i Fram Larvik kommende sesong. Den tidligere Mjøndalen-junioren fikk 19 kamper for østfoldingene sist sesong.

8.mars: Severinsen til Skjervøy. Klubben fra Nord-Troms fortsetter med fine signeringer. Nå er det tidligere Tromsø-unggutt Gustav Severinsen som kommer fra spill i Senja.

8.mars: Can til Asker. Angriperen Mesut Can er tilbake fra tyrkisk fotball. Oslokaren har nå signert for Asker i 2.divisjon.

8.mars: Svenske til Notodden. Erik Grandelius er klar for telemarkingene på en toårskontrakt. Kantspilleren kommer fra Degerfors i Allsvenskan, man var utlånt til Åtvidaberg sist sesong.

8.mars: Ny spanjol til Junkeren. Angriperen Javi Carrillo blir andre spanjol inn for bodøværingene i vinter. Han kommer fra A. D San Jose i hjemlandet.

7.mars: Rekdal vil hente ny HamKam-stjerne! Rosenborg og Kjetil Rekdal har allerede signert midtstopper Sam Rodgers fra HamKam. Nå skriver Hamar Arbeiderblad at trønderne også ønsker å hente Kristian Eriksen. Midtbanespilleren hadde en fantastisk sesong og ble kåret til årets OBOS-ligaspiller i fjor. Avisa skriver at HamKam har avslått to bud på Eriksen. Spilleren selv uttrykker et sterkt ønske om å få gjennom overgangen, men HamKam er veldig lite lystne på å selge nøkkelspilleren.

7.mars: Gunnes klar for Bryne. Mandag ble spissen Arne Gunnes klar for Bryne. Etter 22 mål for Levanger sist sesong har 24-åringen nå signert en kontrakt ut 2024 med jærbuene.

7.mars: Duo til Skjervøy. Simen Henriksen fikk noen kamper på benken for Tromsø i fjor og scoret 5 mål for andrelaget. Sammen med Skånland-kaptein Erik Hustad har han nå signert for Skjervøy i 3.divisjon.

6.mars: Sødal aktuell for OBOS-ligaen. Vikings midtbanespiller Lars Erik Sødal spilte på lån i Egersund sist sesong. Et nytt utlån virker sannsynlig i år. Åsane og Sandnes Ulf skal være blant klubbene som er interesserte i Sødal.

6.mars: Fiabema bekreftet. Søndag bekreftet Rosenborg den dårlig skjulte hemmeligheten om at Brian Fiabema spiller for klubben i 2022. Spissen lånes ut fra Chelsea, og RBK har sikret seg opsjon på kjøp.

6.mars: Ung svenske til Sandefjord. 19-årige Aleksander Damnjanovic Nilsson bytter ut Malmö med Sandefjord. Klubben skriver at han formelt lånes ut fram til sommeren, før han fra 1.august er permanent Sandefjord-spiller. Midtbanespilleren var i høst på utlån til danske Jammerbugt.

5.mars: Gunnes til Bryne? Jærbuene er på jakt etter en spiss etter å ha solgt Joacim Holtan til Haugesund. Ifølge Trønder-Avisa kan Levangers storscorer Arne Gunnes være mannen de søker. Avisa skriver at Bryne skal ha lagt inn et bud på spissen som scoret 22 mål sist sesong.

5.mars: Bojang tilbake i Skeid. Vingback Sulayman Bojang har blitt enig med Haugesund om å terminere kontrakten. Dermed ble det med to kamper for klubben i høst. Han har nå signert for Skeid, hvor han også spilte fram til sommeren 2018.

5.mars: Fiabema til RBK! Det meste tyder på at Brian Fiabema er klar for Rosenborg, ettersom klubben har lagt ut et velkomst-intervju med spissen på YouTube. Der skriver klubben at den unge spissen, med fortid i Tromsø, kommer på lån fra Chelsea ut 2022. RBK har også sikret seg opsjon på kjøp.

5.mars: Ghanesisk duo til KBK, Furu ferdig. Den unge duoen David Agbo og Isaac Annan har begge signert treårskontrakt med Kristiansund etter å ha vært på prøvespill den siste tiden. 21-årige Agbo kan brukes flere steder på midtbanen, mens 20-årige Annan er venstreback. Samtidig er det klart at midtstopper Ivar Furu trapper ned. Kombinasjonen av ferdig utdannelse og lite spilletid har vært avgjørende.

5.mars: Brattbakk til Raufoss. Kantspiller Filip Brattbakk forlater Rosenborg og går til Raufoss. Han var også på lån i klubben i 2020, før han tilbrakte forrige sesong på utlån i Ranheim.

5.mars: Keeper til Hødd. Deniss Korneiciks er klar for spill i Hødd. Målvakten fra Latvia har vært i norsk fotball siden 2012, og har spilt for Herd, Brodd, Bryne, Sandnes Ulf og sist Egersund. Også Sogndals unggutt Filip Mardal, som har trent med Hødd i vinter, skal være klar for klubben.

5.mars: Kvello til Fram. Midbanespilleren Kasper Kvello har signert for Fram Larvik. Han har spilt for flere klubber i Oslo de siste årene, og tilhørte Lyn i 2021.

5.mars: Elyounossi til Kvik. Anwar Elyounossi er tilbake i Østfold. Lillebroren til Premier League-proff Mohamed Elynounossi har spilt for bulgarske Botev Plovdiv, samt vært på et utlån til danske Fremad Amager, siden han forlot norsk fotball.

4.mars: Heintz tilbake. Tobias Heintz er igjen klar for Sarpsborg 08. Den offensive midtbanespilleren kommer på et sesonglangt lån fra svenske Häcken. Til klubbens nettsted sier han at han er i god form og supermotivert for en ny periode i Sarpsborg. Avtalen inneholder også en opsjon på kjøp.

4.mars: Wernersson tilbake. Backen Victor Wernersson er nå definitivt klar for et nytt utlån til Stabæk. Svensken spilte høstsesongen for klubben. Han eies av belgiske Mechelen. Lånet av 26-åringen varer ut sesongen.

4.mars: To spanjoler til 3.divisjon. Både Junkeren og Elverum har funnet seg forsterkninger i Spania. For Elverum er det midtbanespilleren Javi Garcia som kommer fra islandske Leiknir. Junkeren har på sin side hentet den 203 cm høye målvakten Alvaro Pizarraya, som kommer fra Tomares i hjemlandet.

3.mars: Holtan klar for Haugesund. Torsdag ble Joacim Holtan presentert som ny Haugesund-spiller. Spissen har signert en kontrakt ut 2025. Sist sesong scoret han 11 mål for Bryne i OBOS-ligaen.

3.mars: Spennende talent til Jerv! Ifølge danske medier, deriblant Tipsbladet, skal 19-årige Aral Simsir være nesten klar for Jerv. Det er snakk om et sesonglangt lån for den offensive Midtjylland-spilleren. Han var tidligere i vinter på vei til tyrkiske Trabzonspor, men avtalen gikk kom aldri i havn. Simsir scoret blant annet 4 målene da Midtjylland vant 14-3 (!) sammenlagt mot Rosenborg i UEFA Youth League i høst. Han er toppscorer i turneringen med 7 mål.

3.mars: Dansk forsvarer til Jerv. Det er åpenbart i Danmark at sørlendingene jakter forsterkninger. Ifølge danske BT skal forsvareren Mathias Haarup være svært nær en overgang til Jerv. 26-åringen skal være enig med klubben om en avtale som varer ut neste år. Han har spilt for Hobro siden 2017.

3.mars: Heintz tilbake? Ifølge Nettavisen skal Tobias Heintz være nær å returnere til Sarpsborg 08. Avisa skriver at det trolig er snakk om et lån med opsjon for Häcken-spilleren. Til SA bekrefter sportssjef Thomas Berntsen at de er i dialog med den svenske klubben.

3.mars: Dobbeltsignering for Odd! Pål Arne Johansen har fått sine to første forsterkninger siden han ble Odd-trener. Venstreback Josef Baccay har lenge trent med klubben, og den tidligere Lillestrøm-spilleren har signert ut 2023. I tillegg kommer stopper Ivan Mesik på lån fra Nordsjælland. Han spilte fjorårets høstsesong for Stabæk.

3.mars: Grønli klar for Bryne. Endelig er alle formaliteter i boks. Den offensive midtbanespilleren Sigurd Grønli, som hadde en strålende sesong for Tromsdalen ifjor, er klar for Bryne. Han har signert en treårskontrakt.

3.mars: Duo til Fløya. 3.divisjonsklubben fra Tromsø ruster opp i jakten på opprykk. Lasse Bendiksen (Finnsnes) kommer på lån, mens Rickard Ellingsen (Skjervøy) også er signert.

2.mars: Holtan til Haugesund? Ifølge Nettavisen skal Haugesund ha fått godkjent et bud på Bryne-spissen Joacim Holtan. Sørlendingen noterte seg for 11 mål i OBOS-ligaen sist sesong.

2.mars: Wichne klar for Jerv. Dagen etter at Amund Wichne ble løst fra kontrakten med Start er han nå klar for Jerv, hvor han skal ta opp kampen om keeperplassen.

2.mars: Stephensen til Åsane. Midtbanespiller Kristoffer Nesse Stephensen er klar for Åsane. Han har vært tilknyttet Mjøndalen de siste sesongene, uten å komme på banen i tellende kamper.

2.mars: Amer til Notodden. Klubben fra Telemark fortsetter å hente unge spillere. Nå er det angriper Younes Amer som er klar. Etter to år i Stabæk spilte han for Bærum sist sesong.

2.mars: Litauer til Bremnes. Midtbanespilleren Valentin Jeriomenko er klar for Geirmund Brendesæters klubb. Han kommer fra Litauen, og har også et opphold i Kirkenes i 2016 bak seg.

1.mars: Danske til Rosenborg. Den dansken kantspilleren Victor Jensen lånes ut fra Ajax til Rosenborg for hele kommende sesong. I fjor var 22-åringen på utlån til Nordsjælland i hjemlandet.

1.mars: Solberg til Notodden. Midtstopperen Adrian Solberg ble tirsdag klar for Notodden. Sist sesong var han på utlån til Øygarden fra Sogndal. Han har også prøvespilt for Ull/Kisa i vinter.

1.mars: Ødven til Hødd. Midtbanespilleren Kristoffer Strand Ødven lånes ut fra Aalesund til nabo Hødd. Han skal være i Ulsteinvik ut juni.

1.mars: Sanneh ferdig i Moss. Forsvareren Willy Sanneh har bestemt seg for å terminere kontrakten med mossekråkene. Litt tappet motivasjon er årsak til backens exit.

1.mars: Ung duo til Kjelsås. Mikkel Nordengen Knudsen (Vålerenga) og Thomas Totlandsdal (Grorud) spilte for respektive klubbers andrelag sist sesong. Nå har begge signert for Kjelsås.

1.mars: Løvseth til Bærum. Angriperen Rasmus Løvseth gir seg etter en sesong i Kjelsås. Han går nå til divisjonskollega Bærum istedet.

1.mars: Husa til Bremanger. Den 34-årige Florø-veteranen Christer Husa bestemte seg i vinter for å trappe ned etter en årrekke i klubben. Nå har stopperen signert for Bremanger i 4.divisjon.

28.februar: Wichne ferdig i Start. Fædrelandsvennen skriver mandag kveld at keeper Amund Wichne skal ha terminert sin kontrakt med sørlandsklubben. Etter å ha vært førstekeeper i fjor virker nå 18-årige Jasper Silva Thorkildsen å ha vært foran i køen i år.

28.februar: Taylor klar for LSK. Midtbanespilleren Eric Taylor har trent med Lillestrøm i hele år. Nå er det klart at 20-åringen fra Ghana skal spille for klubben i år. LSK låner ham fra New Life Academy, og har også sikret seg kjøpsopsjon, skriver RB.

28.februar: Ramsland klar for Ulf. Som meldt i helgen ble det overgang til Sandnes Ulf for spissen Martin Ramsland. Starts opprykkshelt fra 2019 skal møte nettopp gamleklubben i sin første tellende kamp når lagene spiller NM-kamp om under to uker.

28.februar: Gulliksen til Ull/Kisa. Jessheim-klubben fortsetter å forsterke i jakt på opprykk kommende sesong. Tidligere Strømsgodset-spiller Mathias Gulliksen har nå signert en toårskontrakt. Han spilte for Asker sist sesong.

28.februar: Grønli på vei til Jæren. Etter litt om og men ser det nå ut til å løse seg for Sigurd Grønli. iTromsø og Jærbladet skriver at Tromsdalen har akseptert et bud fra Bryne. Dermed er det duket for en overgang for 21-åringen.

28.februar: Fajfric til Lørenskog. Spissen Vuk Fajfric er tilbake på Østlandet etter ett år i Vidar. Han har nå signert for Lørenskog. Sist sesong ble det 8 mål.

28.februar: Duo til Senja. Backen Eirik Brække Hansen og kantspilleren Bubacarr Suko (Valhall) er begge klare for Senja, som rykket ned til 3.divisjon sist sesong.

28.februar: El Hor til Skjetten. 22-årige Oualid El Hor bytter ut spill for Grorud 2 med Skjetten kommende sesong. Fetteren Nabil El Hor signerte for samme klubb tidligere i måneden.

27.februar: Konradsen vender hjem. Anders Konradsen er tilbake i Bodø! Midtbanespilleren vender hjem til moderklubben 12 år etter at han forlot Bodø/Glimt. 31-åringen har nå vært klubbløs siden kontrakten hans med Rosenborg gikk ut ved nyttår.

27.februar: Dansk dobbel for Brann. Høyrebacken Svenn Crone og midtstopper Andreas Skovgaard ble søndag presentert som ny Branns-spiller. 26-åringe Crone kommer fra spill i Lyngby. Skovgaard (24) var sist i svenske Örebro. Begge har signert en kontrakt ut 2024 med bergenserne.

27.februar: Sandefjord mister stortalent! 15-årige Sindre Walle Egeli har debutert for Sandefjords A-lag i vinter, og har vært i mange utenlandske klubbers søkelys etter storspill for G15-landslaget i fjor. Nå bekrefter både klubb og spillerens familie til Sandefjords Blad at vingen reiser utenlands. Han har prøvespilt for nederlandske PSV, samt den danske trioen FC København, Midtjylland og Nordsjælland.

27.februar: Solli til Blink. Trønderen Jørgen Solli er tilbake i hjemfylket. Etter å ha spilt for Jerv siden 2019 fortsetter backen i OBOS-ligaen, hvor han har signert for Stjørdals-Blink.

27.februar: Dansk stopper til Brann? 24-årige Andreas Skovgaard skal ifølge flere medier være svært nær en overgang til Brann. BA skriver at han skal ha vært på medisinsk test i København lørdag, hvor Brann mellomlandet på vei til treningsleir. Stopperen spilte for svenske Örebro sist sesong.

27.februar: Ramsland til Ulf? Sandnesposten skriver etter kampen mot Jerv fredag at to spillere skal være på vei inn for Sandnes Ulf. Kontraktsløse Martin Ramsland (eks-Start) skal ifølge avisa være den ene. Han har trent med både Stabæk og Jerv i vinter.

27.februar: Interesse for Øyvann. Nordlys skriver at flere klubber i Skandinavia skal ha fattet interesse for Tromsøs midtstopper Casper Øyvann. Viking skal være blant klubbene som har 22-åringen, med fortid i Bodø/Glimt og Tromsdalen, på radaren.

27.februar: Sundberg til Ull/Kisa. Spissen Mathias Sundberg er klar for klubben fra Jessheim. Det skriver Sogn Avis. 20-åringen var i fjor på lån fra Sogndal til Øygarden, hvor han scoret 7 mål.

27.februar: Vladic til Kolstad. Spissen Emanuel Vladic scoret 6 mål for Levanger i fjor, men tar nå steget ned til 3.divisjon. Han bor på Kolstad og ønsket ikke å pendle mer, og har derfor signert for klubben der han bor.

26.februar: Markovic til Sverige. Slik det har blitt spekulert i så er Eman Markovic nå klar for IFK Norrköping. Angriperen hadde en flott sesong for Start i fjor, og får dermed sjansen i Allsvenskan.

26.februar: Volden tilbake i HBK. Midtbanespiller Mats Volden er igjen klar for Hønefoss. 19-åringen flyttet til USA for å studere i fjor, men pandemien og Zoom-forelesninger har gjort at han nå har flyttet hjem.

26.februar: Grorud-stopper til Larvik. Liiban Ahmed var en viktig brikke for Grorud 2 sist sesong. Nå flytter han fra hovedstaden ettersom han har signert for Fram Larvik.

24.februar: Akinshola til Grorud. Midtstopper Akinshola Akinyemi er tilbake i Grorud, litt over seks år siden han spilte for klubben sist. Han har signert en treårskontrakt med osloklubben. Sist sesong spilte han for Raufoss etter opphold i både Bulgaria og Israel tidligere.

24.februar: Berg aktuell for RBK? Ifølge svenske FotbollDirekt skal Rosenborg vurdere Oliver Berg som en mulig forsterkning. Den tidligere Raufoss- og Odd-spilleren hadde en enorm sesong med 12 mål for Kalmar i fjor.

24.februar: Yakovenko klar for HamKam. Som ventet er spissen Yuriy Yakovenko klar for det nyopprykkede eliteserielaget. Ukraineren har spilt i Esbjerg siden 2017, men har vært uten klubb siden nyttår.

24.februar: Dobbeltsignering for Brodd. Stavangerklubben brukte torsdagen til å signere to spillere. Backen Hossam Ibrahim vender tilbake til Stavanger etter spill for Grorud 2 i fjor. Også spissen Knut Erik Myklebust, som scoret 7 mål for Volda i fjor, er klar for B-R-O og dobbel D. (For de som ikke tar referansen: Sjekk den herlige klubbsangen på YouTube.)

24.februar: Dobbeltsignering for Frigg. Osloklubben, som er nyopprykket i 2.divisjon, har fått hard medfart i treningskampene så langt. Men nå har de sikret seg to forsterkninger foran sesongen. Rivjernet Shariff Cham er tilbake på midtbanen etter opphold i Arendal og Fram Larvik, mens offensive Tobias Hepsøe kommer fra nabo Lyn.

24.februar: Odd nær dobbeltsignering? Angriper Mikael Norø Ingebrigtsen, som fikk lite spilletid i Tromsø sist sesong og nå er klubbløs, sier til TA at han har snakket med Odd om en kontrakt. Samtidig skal stopper Nasiru Moro, som vi tidligere har skrevet har vært aktuell, nå være nærmere en overgang vekk fra Örebro.

24.februar: Fra PSG til Jerv? Den unge venstrebacken Hussayn Touati har tidligere tilhørt PSGs junioravdeling, men har nå vært uten klubb siden sist sommer. Nå viser han seg fram for Jerv i håp om kontrakt.

24.februar: Rutinert svenske til Egersund. Midtstopper Mattias Liljestrand har lang fartstid fra nivå to i Sverige. Nå blir 32-åringen den tredje svensken som går til Egersund i vinter. Han har signert en toårskontrakt.

24.februar: Én inn, én ut hos Nordstrand. Kantspilleren Reda Chikh vender tilbake til Oslo og spill for Nordstrand. Sist sesong spilte han for Nardo og scoret 5 mål. Samtidig går midtbanespiller Mohammed Jatta til Bærum etter én sesong i klubben.

23.februar: Okeke til FFK. Den lynhurtige kantspilleren Oblior Okeke slo voldsomt til for Asker sist sesong. Nå tar han steget ett hakk opp i divisjonene. 19-åringen har nå signert med Fredrikstad.

23.februar: Mörfelt til Mjällby. Kantspiller Albin Mörfelt har ikke slått til i Vålerenga. Nå er det klart at han reiser hjem til Sverige. Mjällby låner ham, men har også sikret seg opsjon på kjøp.

23.februar: Unggutt på Sarpsborg-prøve. 18-åringen Hibrahime Oulare viser seg fram for Sarpsborg 08 nå. Midtbanespilleren tilhører Oslo Football Academy, som klubben har hatt suksess med å hente spillere fra tidligere.

23.februar: Udjus til Express. Keeper Nils Fredrik Udjus har sju sesonger bak seg i Donn. Nå forlater han kristiansandsklubben og blir værende i 3.divisjon, hvor han har signert for Express.

22.februar: Lindseth-bud avslått. Nettavisen skriver at russiske Sotsji har forsøkt å hente Jonathan Lindseth, som var i storform i høst. Men Sarpsborg 08 har avslått russernes bud på midtbanespilleren. Siden det russiske overgangsvinduet er i ferd med å stenges spørs det om ikke det renner ut i sanden nå.

22.februar: Stopper aktuell for Odd. TA skriver at Örebros midtstopper Nasiru Moro er aktuell for klubben fra Skien. 25-åringen fra Ghana har ett år i svensk fotball bak seg, men etter klubbens nedrykk kan han være på vei vekk.

22.februar: Sandefjord-duo til Oslo. To spillere fra eliteserieklubben flytter til hovedstaden. Herman Solberg Nilsen, som har vært utlånt til Fram, har signert for ambisiøse Lyn i 3.divisjon. G19-landslagsspiller Peder Meen Johansen skal på sin side prøvespille for Grorud, melder Sandefjords Blad. Her er det et utlån som er i tankene.

22.februar: AaFK-spiller aktuell for Hødd. Unge Kristoffer Ødven er med Hødd på treningsleir med Hødd denne uka. Sunnmørsposten skriver at en overgang kan bli klar innen kort tid for midtbanespilleren.

22.februar: Fra Nordstrand til Kjelsås. Rasmus Vinge blir nestemann ut porten hos Nordstrand. Etter en god sesong i 3.divisjon tar han nå ett steg opp etter å ha signert for Kjelsås.

22.februar: Nygård til Gjelleråsen. Midtstopper Markus Nygård er ferdig i Kongsvinger. Nå er det klart at han fortsetter karrieren i 3.divisjonsklubben Gjelleråsen.

22.februar: Sørlending til Asker. Sander Emanuelsen har spilt for Start, Arendal og nå sist Vindbjart. Nå er det klart at forsvareren får teste seg i 2.divisjon, hvor han har skrevet under for Asker.

22.februar: Fra RBK til Kolstad. Midtbanespiller Ola Arntsen er ferdig med juniortiden, og er nå seniorspiller. Dermed skrifter han ut Rosenborg med spill for Kolstad.

21.februar: Glimt jakter back. Ifølge nederlandske Voetbal International skal Bodø/Glimt være blant klubbene som er interessert i venstrebacken Yahya Kalley. Han forlot IFK Göteborg for spill i Groeningen sist sommer, men svensken har ikke helt lyktes der. Avisen melder at Glimt nå har lagt inn et bud på 20-åringen. Også Brøndby og Malmö skal være inne i bildet.

21.februar: Bjørnebye klar for Kongsvinger. Tobias Bjørnebye har trent med KIL i hele oppkjøringen. Mandag ble midtbanespilleren, som spilte for Sogndal i fjor, klar for klubben. Han følger dermed i faren Stig Inges fotspor. Den tidligere landslagsbacken fikk sitt gjennombrud i KIL for 30 år siden.

21.februar: Krogstad klar, Wernersson neste? Fredrik Krogstads overgang fra Lillestrøm til Stabæk ble mandag bekreftet. Midtbanespilleren har signert en toårskontrakt. Nestemann inn på Nadderud kan bli Victor Wernersson, som også var på lån i Stabæk i høst.

21.februar: Amerikaner klar for Tromsø. Zyen Jones har vært på prøvespill med Tromsø de siste ukene. Den hurtige angriperen har åpenbart imponert klubben nok, for mandag ble han klar for TIL.

21.februar: Adegbenro-penger brukes på Markovic? Tidligere Rosenborg-ving Samuel Adegbenro ser ut til å selges fra Norrköping til kinesisk fotball for et solid tosifret beløp. Litt av pengene bruker svenskene trolig på å hente Eman Markovic. Fædrelandsvennen meldte mandag at svenskene har fått godkjent et bud på Start-spilleren.

21.februar: Stopperduo til Eik. Prince Mambouana har en lang rekke klubber på sin CV. Nå er han klar for Eik Tønsberg, skriver TB. Også en annen midtstopper, Lars Arnesen fra naboen Flint, er klar for klubben.

20.februar: Stopper klar for HamKam. Den costaricanske midtstopperen Fernán Faerron er klar for HamKam. Han kommer på lån med opsjon på kjøp. De siste to årene har han spilt for Alajuelense og blitt seriemester.

20.februar: Moldskred klar for Mjøndalen. Matias Belli Moldskred forlater Start etter ett år i Kristiansand. Midtbanespilleren, som fikk gjennombruddet sitt i Raufoss, signerte søndag for Mjøndalen. 24-åringen med landskamper for Nicaragua har signert en toårskontrakt.

20.februar: Krogstad ut, Taylor inn. Flere medier meldte søndag at Fredrik Krogstads overgang fra Lillestrøm til Stabæk bare er detaljer unna å bli fullført. Ifølge Romerikes Blad skal Eric Taylor, som har vært på prøvespill i LSK i flere uker, være pekt ut som erstatteren. Den 20-årige ghaneseren har gjort en fin figur i flere av treningskampene.

20.februar: FKH-unggutt til Vard. Jonas Valland har flere aldersbestemte landskamper, men har også slitt med skader. Nå er stopperen lånt ut fra Haugesund til Vard i 2.divisjon kommende sesong.

20.februar: Fredriksen til Arendal. Sørlendingene fortsetter å forsterke med spillere fra nivået over. Jonas Fredriksen spilte 17 kamper for Åsane i fjor, og tar nå steget ned til 2.divisjon.

20.februar: Ibrahim aktuell for Ull/Kisa. Abdisalam Ibrahim fikk én Premier League-kamp for Manchester City, tok seriegull med Strømsgodset i 2013, og har siden vært i blant annet Viking og Vålerenga. Nå er 31-åringen aktuell for Ull/Kisa. Han har spilt begge klubbens treningskamper denne uka, og sier til Romerikes Blad at det er vanskelig å si nei om han får et tilbud.

20.februar: Jahr tilbake i Kongsvinger. Midtstopper Kristian Jahr er klar for en ny periode i Kongsvinger. Veteranen spilte sist for klubben i 2008. Siden har det blitt spill i Valdres, Notodden og nå åtte sesonger i Strømmen.

20.februar: Forsvarer til Fløy. Etter å ha mistet mange spillere har Fløy også begynt å forsterke. Forsvarer Benjamin Sundo kommer fra Donn. Tidligere har han vært i Oppsal og Strømmen.

20.februar: Ny polakk til Toten. FK Toten traff godt med sine to polske signeringer sist sesong. Nå har de hentet en ny spiller derfra. topper Daniel Lisowski har vært på prøvespill siden januar, og nå er 24-åringen signert. Også Markus Hilsen (Kolbu KK) er hentet inn.

19.februar: Alexandersson blir i Moss. Svenske Noah Alexandersson hadde en god høstsesong i Moss. Nå er det klart at den 20-åringe kantspilleren kommer fra IFK Göteborg på en permanent overgang.

19.februar: Rekdal ferdig i HamKam. Faren Kjetil forlot Hamar for å ta over Rosenborg. Nå er det klart at også Niklas Rekdal er ferdig i HamKam. Den anvendelige spilleren er enig med klubben om å terminere kontrakten.

18.februar: Canadija klar for Aalesund. Som ventet ble Dario Canadija AaFK-spiller. Han har signert en ettårskontrakt med sunnmøringene. Den kroatiske 27-åringen spilte høstsesongen i fjor for Sarpsborg 08, og blir nå værende i Eliteserien.

18.februar: Holst klar for LSK. En annen ventet overgang som gikk i orden fredag er at den danske midtbanespilleren Frederik Holst har signert for Lillestrøm. Han har spilt for Elfsborg de siste sesongene, og har tidligere vært i Brøndby. På Åråsen har han skrevet under en treårskontrakt.

18.februar: Fiabema interessant for flere. For et par dager siden ble Chelsea-spiss Brian Fiabema linket til gamleklubben Tromsø. Fredag melder Nettavisen at også Rosenborg er interessert i 19-åringen. Også Haugesund og Tromsø skal ha angriperen på radaren.

18.februar: Brødrepar til Tiller. Knut og Erling Kleppo Vangen har tatt et felles valg. Etter å ha vært viktige brikker for Tynset blir de nå værende i 3.divisjon, hvor de har signert for trondheimsklubben Tiller.

18.februar: Vedeler tilbake i Turn. Keeper Andreas Vedeler hadde et kort opphold i Eidsvold Turn høsten 2019. Nå er den nesten to meter lange burvokteren tilbake. Sist sesong spilte han for Kongsvinger.

18.februar: Aas til Mandalskameratene. En annen langstrakt spiller er midtstopper Nikolai Aas, som etter å ha spilt for Fløy de siste sesongene nå skal spille for Mandalskameratene i 3.divisjon.

18.februar: Keeper til Strindheim. Edvard Sjøli har spilt for Ranheims reservelag de siste årene. Nå har den 19-årige målvakten meldt overgangs til opprykksambisiøse Strindehim i 3.divisjon.

18.februar: Duo til Skjetten. Jonathan Monteiro er tilbake i gamleklubben Skjetten etter en periode i USA. Også midtstopper Nabil El Hor, med fortid i junioravdelingen til Lyn og Vålerenga, er klar for klubben. Han kommer fra spill i Holmlia.

18.februar: Tunstad til Krokelvdalen. Sondre Tunstad har vært en viktig brikke for Senja de siste sesongene. Men etter tre sesonger i 2.divisjon venter nå 4.divisjon med Krokelvdalen, som seiler opp som opprykksfavoritt i Troms. Også Henning Karlsen (Finnsnes) har signert for klubben.

17.februar: Ukrainer på vei til HamKam. Ifølge TV 2 skal spissen Yuriy Yakovenko (26) være på vei til HamKam. Han har spilt for Esbjerg de siste sesongene, men er nå kontraktsløs. Spissen er ventet å komme til Hamar før helgen.

17.februar: Superettan-toppscorer var Haugesund-aktuell. Vi har tidligere skrevet at Ajdin Zeljkovic skal ha vært aktuell for en klubb i Eliteserien. Han ble toppscorer i Superettan sist sesong. Nå melder Haugesunds Avis at det var Haugesund som ønsket seg Örgryte-spilleren, men overgangen skal nå være lagt død.

17.februar: Race til Arendal. Midtstopper Edvard Race forlot Raufoss etter fire sesonger i klubben. Nå er det klart at midtstopperen har valgt seg Arendal i 2.divisjon som sin nye arbeidsgiver.

17.februar: Krogstad aktuell for Stabæk. Både Nettavisen og VG melder torsdag at Stabæk skal ha fått akseptert et bud på Lillestrøms midtbanespiller Fredrik Krogstad. 26-åringen fikk mindre spilletid sist sesong, og ser ut til å være et stykke unna elleveren i LSK fortsatt.

17.februar: Overgangs-granat fra Vard. Den 26-årige midtbanespilleren Erik Granat er klar for Vard. Han har spilt i GIF Sundsvall i Allsvenskan tidligere, men kommer nå fra Gefle på nivå tre.

17.februar: Andersen tilbake i Alta. Veteranen Magnus Andersen forlot Alta og dro til Tromsø for 11 år siden. Nå er midtbanespilleren tilbake i Alta. 35-åringen fikk ikke fornyet kontrakt i Tromsø - som han og Alta møter i treningskamp fredag.

16.februar: Grundetjern klar for Start. Midtbanespilleren Mathias Grundetjern fra Fløy har imponert på prøvespill hos storebror Start. Onsdag ble det klart at han tar steget opp fra 2.divisjon til OBOS-ligaen.

16.februar: Stopper til Mjøndalen. Leotrim Bekteshi fra Kosovo ble onsdag klar for Mjøndalen. Midtstopperen har spilt for toppklubben Prishtina i hjemlandet de siste årene, men med en kone som bor i Drammen ble det overgang til MIF for 29-åringen.

16.februar: Tilbake i Byåsen. Sander Halgunset var ikke på banen for Stjørdals-Blink sist sesong. Nå returnerer han til Byåsen, som han spilte for i 2019.

15.februar: Danske klar for Brann. Fredrik Børsting ble som ventet klar for Brann. Tirsdag signerte den danske kantspilleren en kontrakt ut 2025 med bergenserne. 27-åringen kommer fra Aalborg i hjemlandet.

15.februar: Midtbanespiller nær Lillestrøm. Det er ingen hemmelighet at LSK ser etter en sentral midtbanespiller. Onsdag meldte både Ekstrabladet og Romerikes Blad at Frederik Holst kan bli klubbens nyeste signering. Den 27-årige dansken har en fortid i Brøndby og Sparta Rotterdam, men har de siste årene spilt for Elfsborg. Han er imidlertid løst fra kontrakten med svenskene.

15.februar: Grytebust er hjemme. Keeper Sten Grytebust er tilbake i Aalesund, nesten nøyaktig seks år etter at han forlot klubben og dro til Danmark. 32-åringen kommer nå sist fra FC København, og bør være en solid forsterkning.

15.februar: Keeper til Levanger. Sebastian Heggland hadde en solid sesong for Sotra i fjor. Kommende sesong skal sørlendingen gjøre trønder av seg, ettersom han har signert for Levanger.

15.februar: Start-unggutt på lån. Lyder Daland fikk tre innhopp for Start sist sesong. I 2022 skal 18-åringen spille for Express i 3.divisjon.

15.februar: Vive la Mjølner. Hos Mjølner i 3.divisjon har de funnet tre nysigneringer med franske pass. Midtstopper Toumany Konate, midtbanespiller Lounes Foudil og keeper Marvyn Dorchin har alle flyttet til Narvik, meldte Fremover.

15.februar: Fra Staal til Hinna. Bato Zenunovic har scoret masse for Staal 2 og juniorlaget. Nå bytter han ut det ferske 2.divisjonslaget med spill for Hinna to divisjoner lengre ned.

14.februar: Dobbeltsignering for Haugesund. Mandag ble forsvaret til FKH forsterket med to nykommere. Venstreback Nikolas Walstad kommer fra Mjøndalen, og brukte 25-årsdagen sin på å signere en kontrakt ut 2025. Også den danske midtstopperen Søren Reese ble klar mandag. 28-åringen er hentet fra Midtjylland i hjemlandet, og har signert en kontrakt ut 2024.

14.februar: Ving nær Brann. Danske Frederik Børsting har tidligere i vinter vært linket til Haugesund. Nå melder BT at det isteden er Brann som ser ut til å bli Aalborg-spillerens nye arbeidsgiver. Han var mandag på besøk på Brann Stadion.

14.februar: Canadija til AaFK? Flere medier kunne mandag melde at klubbløse Dario Canadija ser ut til å kunne bli Aalesund-spiller. Midtbanespilleren fra Kroatia var solid for Sarpborg 08 i høst, og ser nå ut til å fortsette i Eliteserien.

14.februar: Ny Nordstrand-spiller til toppfotballen. Nordstrand har utviklet mange spillere til høyere nivåer de siste årene. Nå er Sverre Sandal siste mann ut, ettersom han signerte for KFUM mandag. Men 18-åringen lånes tilbake til Nordstrand i 2022.

14.februar: Unggutt til Bjarg. Robin Vindenes (17) scoret 4 mål for Fyllingsdalen i 3.divisjon sist sesong. Unggutten blir i 3.divisjon, men har nå valgt å signere for Bjarg.

13.februar: Edwards til Stabæk. Søndag ble overgangen til engelske Curtis Edwards fra Djurgården til Stabæk bekreftet. Midtbanespilleren, som også har spilt for Östersund, har signert en toårskontrakt.

13.februar: Angriper klar for FFK. Østfoldingene har gjort sin første signering for vinteren. Den nigerianske angriperen Innocent Kingsley har spilt for tyrkiske Adanaspor, men 19-åringen har hatt litt for lang vei til laget. Nå har han signert en toårskontrakt med Fredrikstad.

13.februar: Svenske til Vard. 22-årige Jose Bonilla skal forsøke å score målene som gjør Vard til et topplag i år. Svensken kommer fra Degerfors, men var utlånt til Åtvidaberg (nivå 3) sist sesong. Der scoret han 8 mål.

13.februar: Stortalent besøkte Club Brugge. Andreas Heredia-Randen (født 2006) fikk noen sjanser for Asker i fjor. U-landslagsspilleren er imidlertid på radaren til flere klubber, og har nå vært på besøk hos den belgiske storklubben Club Brugge.

13.februar: Follo-forsvarer til Strømmen. Etter å ha mistet mange spillere trenger Strømmen forsterkninger. Nå er en ny brikke på plass. Henrik Hatlen Osen har spilt for Follo, men bytter nå ut 3.divisjon med nivået over.

13.februar: Alm på Mjøndalen-besøk. Stopper Marius Alm er klubbløs etter å ha forlatt KFUM. I helgen viste han seg fram for Mjøndalen da Eik Tønsberg ble slått 5-0.

13.februar: Nouri viser seg fram i Sandefjord. Amin Nouri er klubbløs for tiden. Nå har høyrebacken fått sjansen til å vise seg fram for Sandefjord.

11.februar: Tromsø henter hjem fettere? Fredag meldte Nordlys at 18-årige Brian Fiabema kan bli løsningen på Tromsøs hull på spissplass. Unggutten gikk til Chelsea for to år siden og har scoret mye på aldersbestemt nivå der. Men et lån fram til sommeren skal nå være aktuelt. Litt senere meldte iTromsø at ett år eldre Sebastian Tounekti, som nå er i Groningen, også er ønsket hjem. Han valgte Bodø/Glimt over Tromsø for to år siden, før turen gikk videre til Nederland. Han er for øvrig fetteren til Fiabema.

11.februar: Taylor klar for MLS. Som ventet forlater Robert Taylor nå Brann og Bergen. Den finske kantspilleren ble fredag klar for Inter Miami, som eies av David Beckham.

11.februar: VIF-unggutt til Skeid. Høyreback Ousmane Diallo Toure spilte fast for Vålerenga 2 i fjor. Nå tar han steget opp til OBOS-ligaen, ettersom han er enig med Skeid om en overgang. Det melder Dagsavisen.

11.februar: Sinyan til Sverige. Mansour Sinyan forlater Kjelsås og har signert for svenske Östersund. Klubben er nå i Superettan etter flere år på øverste nivå.

11.februar: Walstad til Haugesund. VG meldte fredag at Mjøndalen nå skal ha godtatt et bud på Nikolas Walstad. Interessen ble kjent sist uke, og nå er trolig en overgang nært forestående for venstrebacken.

11.februar: Eyjolfsson vender hjem. Dagen etter at Sam Rogers ble klar for RBK forsvinner en annen stopper. Det er ingen stor overraskelse at Holmar Örn Eyjolfsson reiser hjem til Island. Valur blir stopperens klubb de kommende sesongene.

11.februar: Seferi hjem til Halden. Stortalentet Uranik Seferi har ikke helt løsnet i Lillestrøm ennå. Nå vender han tilbake til gamleklubben Kvik Halden, som han skal spille på lån for i 2022.

11.februar: Håpnes til Moss. Alexander Håpnes har signert for Moss etter å ha vært på prøvespill. Han fikk ikke ny kontrakt med Kongsvinger, og scoret nylig mot gamleklubben mens han ennå var på prøve. Det imponerte tydelig Thomas Myhre nok.

11.februar: Woldsund til Træff. Spissen Markus Woldsund bøttet inn mål for Nordstrand i 2019, men fikk det meste av forrige sesong øedelagt av skade. Nå er han klar for 2.divisjon, hvor han har signert for nyopprykkede Træff.

11.februar: Ramsland aktuell for Stabæk. Martin Ramsland har vært klubbløs siden nyttår. Nå kan den tidligere Start-spilleren bli Stabæk-spiller. Det er Budstikka som melder at spissen viser seg fram på Nadderud.

11.februar: Markovic ønsket i Sverige. Ifølge Nettavisen skal både Norrköping og Sirius har lagt inn bud på Eman Markovic, som var et lyspunkt i en tung Start-sesong i fjor. kantspilleren var ikke med da Brann ble slått fredag kveld.

11.februar: Ung stopper til Start. August Frobenius har spilt for Sporting Lisboa de siste årene. Nå er den tidligere Stabæk-unggutten klar for Start. 18-åringen er et fast innslag på aldersbestemte landslag.

11.februar: Fra Åkra til Djerv. Kantspiller Daniel Aarås, med en fortid i Vard, bytter klubb i 3.divisjon. Etter spill i Åkra sist sesong blir det nå avdelingskollega Djerv 1919 som får glede av ham.

11.februar: Duo til Ullern. Midtstopper Sindre Grytnes (Ready) og offensive Dreni Ademaj (Skeid) er begge klare for 2.divisjonsklubben. Samtidig har spissen Benjamin Sunde signert for Heming i 4.divisjon.

11.februar: Mosquera blir i Larvik. Brahian Mosquera blir værende i Larvik by, men bytter ut Halsen med Fram Larvik kommende sesong.

11.februar: Ung duo til Øygarden. Emil Kversøy Bakke (Sotra) og Simon Vik (Nordre Fjell) har begge signert for 2.divisjonsklubben, som vurderer å låne ut de to unge spillerne.

10.februar: HamKam-stopper til RBK. Sam Rogers har blitt linket til Rosenborg i vinter. Torsdag ble det klart at han følger gamletrener Kjetil Rekdal til Trondheim. flere medier melder om en pris på 6-7 millioner. Den amerikanske stopperen har signert en fireårskontrakt.

10.februar: Forren klar for Træff. Som vi meldte for litt siden, lå det ann til at Vegard Forren skule signere for Træff i 2.divisjon. Torsdag bekreftet klubben fra Molde at de har signert veteranen, som spilte for Eide og Omegn i høst.

10.februar: Engelskmann til Stabæk? Ifølge TV 2 har Stabæk funnet sin erstatter for Markus Solbakken i Sverige. Engelske Curtis Edwards har spilt for Djurgården de siste to sesongene, og var før det i Östersund. Ifølge kanalen er han nå høyaktuell for en overgang til OBOS-ligaklubben.

10.februar: Hødd-duo til Slovenia. Ramzi Toure Idrissou og Paul-Henri Moussinga er ferdige i norsk fotball for denne gang. Hødd-duoen har signert for NK Fuzniar på nest øverste nivå i Slovenia.

10.februar: Nytt utlån for Haugen. Det går mot at Herman Haugen spiller for Raufoss på lån fra Viking i år, slik høyrebacken også gjorde sist sesong. Tirsdag spilte han for Raufoss mot Gjøvik-Lyn, og til RA bekrefter klubbene at det går mot et lån.

10.februar: Hajdari bekreftet. For litt siden meldte vi at kantspiller Ermal Hajdari var på vei tilbake til Levanger etter spill i Egersund og Arendal de to siste årene. Nå er det bekreftet at svensken returnerer til Trøndelag.

9.februar: Superettans toppscorer til Norge? Ifølge svenske GT skal en "norsk toppklubb" ha lagt inn et bud på Ajdin Zeljkovic. Han scoret 18 mål for Örgryte i fjor og ble dermed toppscorer i Superettan. Avisa skriver at klubben fra Göteborg ønsker seg rundt 5 millioner for å slippe storscoreren sin.

9.februar: Svenske aktuell for Brann. Ifølge Nettavisen skal 30-årige Oliver Ekroth være en mulig erstatter for Japhet Sery Larsen i Brann. Ekroth var kaptein for Degerfors i Allsvenskan sist sesong. Han har for øvrig et kort opphold i Brattvåg i 2016 bak seg, men dro hjem fordi han mistrivdes. Nå kan han gi Vestlandet et nytt forsøk.

9.februar: Jerv-unggutt på lån. 17-årige Håkon Krogelien blir ikke å finne i Eliteserien i år. Midtstopperen skal på lån til nabo Express i 3.divisjon.

9.februar: Ready-duo til Oppsal. Spissen Sondre Meløe (7 mål for Ready i fjor) og midtstopper Aleksander Fredvik (også Ready) bytter side av hovedstaden nå som begge har signert for Oppsal.

8.februar: Begge i boks. Litt etter at vi meldte om Fernandes til Jerv og Jansen til Sandefjord ble overgangene bekreftet. Fernandes har signert for tre år, mens Jansen har signert ut 2023.

8.februar: Tidligere Juventus-spiller til Jerv! Det nyopprykkede Eliteserie-laget ser ut til å ha klart en oppsiktsvekkende overgang. Nederlenderen Leandro Fernandes (22) har spilt flere aldersbestemte landskamper, og har vært en del av junioravdelingen i både PSV og Juventus. Nylig ble midtbanespilleren enig med PEC Zwolle om å terminere kontrakten, og nå ser Jerv ut til å bli hans nye arbeidsgiver. Agderposten omtalte overgangen først.

8.februar: Jansen på vei til Sandefjord. Det ser ut til at vestfoldingene er i ferd med å sikre seg en ny stopper. Jansen fikk ikke fornyet kontrakt med Aalesund, men skal nå på det nærmeste være klar for Sandefjord.

8.februar: Viking-junior til Staal. Mats Gresvik Lunde ble mandag klar for Staal. Han har spilt for Viking siden 2003, og spilte fast i forsvaret til Viking 2 sist sesong.

7.februar: Haugan er hjemme. Eirik Haugan, som forlot Molde som junior, er som ventet klar for klubben. Midtstopperen kommer nå fra Östersund, og har signert en ettårskontrakt.

7.februar: Agdestein trapper ned. Torbjørn Agdestein har hatt to alvorlige kneskader de siste to årene. Nå trapper Aalesund-spissen ned. Han har signert for moderklubben Stord, og skal i tillegg til å spille også jobbe for klubben.

7.februar: Drømme-dobbel for LSK! Lillestrøm viser at de ønsker å følge opp fjorårets sterke 4.plass. Søndag ble Holmbert Fridjonsson (eks-Aalesund) klar på et sesonglangt lån fra Holstein Kiel. Han scoret 11 mål på 11 kamper for Aalesund i 2020. Og mandag signerte tidligere Viking-spiller Yildren Ibrahimaj etter at hans kontrakt med Ural ble avsluttet for litt siden. Den kreative midtbanespilleren har signert for tre år.

7.februar: Landslagssjefens sønn til Viking. Markus Solbakken ble mandag presentert som Viking-spiller. Midtbanespilleren, som skal ta fatt på den store oppgaven med å erstatte Joe Bell er dermed ferdig i Stabæk etter ett år. Ståle Solbakkens sønn har signert for fire år.

7.februar: Keeper til AaFK. 23-åringen Tor-Erik Larsen blir Aalesund-keeper de neste to årene. Han har vært på prøvespill i januar. Larsen er fra byen, men har de siste årene spilt collegefotball i USA.

7.februar: Vekk fra Enga etter halvt år? Dagsavisen skriver at Albin Mörfelt, som ble hentet sist sommer, allerede er på vei vekk fra Vålerenga. Kantspilleren med norsk og svensk pass sier det ikke har fungert for ham og at han trenger et nytt miljø, mens Dag-Eilev Fagermo bekrefter at det jobbes med et utlån.

7.februar: Start vil ha prøvespiller. Fløy-spiller Mathias Grundetjern imponerte og scoret ett mål for Start mot Egersund søndag (4-0). Til FVN sier Fløys sportslige leder, Vidar Røsstad, at Start har kontaktet dem med tanke på en overgang.

7.februar: Saltetros-bud avslått. Anton Saletros var ettertraktet i januar, men ble værende i Sarpsborg 08. Nå forteller den svenske midtbanespilleren til Fotbollskanalen at en tyrkisk klubb fikk savslått et bud i januar.

7.februar: Helgesen klar for Hødd. Eivind Helgesen signerte mandag for Hødd. Vingbacken var på utlån fra Hødd til Øygarden sist sesong. Spill i Ulsteinvik er ikke ukjent i familien, ettersom faren Trond spilte for Hødd i Tippeligaen 1995.

7.februar: Unggutt til Øygarden. Mathias Dahl, med fortid i Haugesund, spilte for Åkra sist sesong. Nå tar han ett steg opp til 2.divisjon, hvor 19-åringen har signert for Øygarden.

6.februar: Ny signering i Sotra. Blekket går varmt hos 2.divisjonslaget, som har hentet flere nye spillere den siste tiden. Sistemann inn dørene er Bjørn Dirdal, som spilte i Åsane sist sesong. Han har også en fortid i Start og Viking på aldersbestemt nivå.

5.februar: Olden Larsen til Russland. Lørdag ble det klart at Mjøndalens høyrekant Lars Olden Larsen, som scoret noen fantastiske mål sist sesong, selges til Russland. Nizhny Novgorod blir hans nye arbeidsgiver. Klubben ligger på 13.plass på øverste nivå.

5.februar: Islandsk spiss nær LSK. Både islandsk media, Nettavisen og Romerikes Blad meldte fredag at Holmbert Fridjonsson er nær ved å bli LSK-spiller. Den høyreiste spissen har en fortid i Aalesund, og det skal nå være snakk om et lån fra tyske Holstein Kiel.

5.februar: Én inn, én ut hos Levanger. Kantspiller Ermal Hajdari spilte sist for Levanger i 2019. Siden har han vært i Egersund og Arendal, men nå skal han etter det vi erfarer være på vei tilbake til Levanger. Samtidig er angriperen Adrian Rogulj ferdig i klubben etter 6 mål på 11 kamper i fjor. Han går til nyopprykkede Ørn Horten.

5.februar: Duo til Øygarden. William Mikalesen (Strømmen) og Marcel Wawryzynkiewicz (Egersund) har nå signert for Øygarden. Legg til at Alexander Dang kom hjem for et pardager siden, og Øygarden begynner å seile opp som et virkelig topplag i år.

5.februar: Ghaneser trener med Sarpsborg 08. Den 20-årige midtbanespilleren David Agbo får sjansen til å imponere østfoldingene den kommende tiden. Han skal nå være med på treningsleir i Spania, skriver SA.

5.februar: Keeper til Sotra. Kasper Gåde, med fortid i Vikings junioravdeling, er klar for Sotra. Han spilte for Åsane 2 sist sesong.

4.februar: Haugan vender hjem? Ifølge TV 2 ser midtstopper Eirik Haugan ut til å vende hjem til Molde. Den tidligere U-landslagsspilleren forlot Molde for Marseille da han var junior. Siden har det blitt spill i Hødd og Östersund. Nå har han kun et halvår igjen av kontrakten med svenskene, samtidig som Molde trenger å styrke seg på stopperplass.

4.februar: Islamovic-overgang klar. NFF har registrert Dino Islamovics ventede overgang fra Rosenborg til sørkoreanske Gangwon. Dermed er spissen ferdig i Trondheim etter to sesonger. Flere medier har meldt at RBK får rundt 9 millioner for Islamovic.

4.februar: Bogdanovic til Staal. Nyopprykkede Staal har sikret seg en solid forsterkning i Jasmin Bogdanovic, som spilte i Vard i fjor. Før det var stopperen i Sandnes Ulf. Ifølge Aftenbladet er Mats Gresvik Lunde (Viking) også nesten klar, mens Jonas Halsne (Brodd) er veldig ønsket.

4.februar: Spiss forlater trolig HamKam. HA skriver at Jibril Abubakar trolig er ferdig i klubben. Spissen fikk kun 38 minutter sist sesong, men nigerianeren har i utgangspunktet kontrakt ut året.

4.februar: Herrem til Sotra. Renate Blindheim fortsetter å styrke laget offensivt. Ole Thomas Herrem spilte for klubben i 2018 og er nå tilbake. I fjor spilte han for Sandviken i 3.divisjon.

4.februar: Kant til Fløya. Kenny Marblow var et lyspunkt for Finnsnes sist sesong, selv om det ble nedrykk. Nå blir angriperen værende i 3.divisjon, hvor han har signert for Fløya.

4.februar: Abarkach tilbake. Soufian Abarkach spilte for Skjetten i 2019. Nå er han tilbake etter spill for Lørenskog sist sesong.

3.februar: Brann-kapteinen til USA. Daniel Pedersen takker for seg i norsk fotball. Etter nedrykket sist sesong har dansken ønsket seg vekk, og torsdag ble han klar for amerikanske Orange County.

3.februar: Ettertraktet Sandefjord-talent. 15-årige Sindre Walle Egeli har imponert på aldersbestemt landslag. Nå skriver Sandefjords Blad at PSV, FC København, Nordsjælland og Vålerenga skal ha vist interesse. Men Sandefjord håper Egeli skal signere proffkontrakt med dem. Han fikk tre kamper på benken i Eliteserien 2021.

3.februar: Haugesund-bud på Walstad. Mjøndalen-trener Vegard Hansen sier til Discovery torsdag at Mjøndalen har takket nei til et bud på venstreback Nikolas Walstad. Ifølge kanalen skal Haugesund være klubben bak burdet på 1,5 millioner.

3.februar: Storscorer vender hjem! Alexander Dang bøttet inn mål for Nest-Sotra før han gikk Jerv og Egersund. Nest-Sotra heter nå Øygarden, men Dang er uansett tilbake, og kan være brikken som gjør dem til et virkelig topplag i år.

3.februar: FFK-talent til Kroatia. Unggutten Edvin Lukacevic, som spilte for Fredrikstads juniorlag i fjor, er klar for Dinamo Zagreb. Han går inn iden kroatiske storklubbens akademi.

3.februar: Breimyr til Vidar. Nøkkelspilleren Henrik Breimyr har fått forlate Egersund etter at de nye treningstidene ikke passet stopperen. Nå følger han broren Andreas til Vidar, som blir å regne som opprykksfavoritt i 3.divisjon i år.

3.februar: Fra Os til Sotra. Kantspiller Kristoffer Røttingen fikk et gjennombrudd for Os i fjor. Nå tar han steget opp til 2.divisjon etter å ha signert for Sotra.

3.februar: Ny islending til Hønefoss. 24-årige Valgeir Ari Svansson har signert for HBK etter å ha vært på prøvespill den siste tiden. Han kommer fra Afrturelding i hjemlandet.

3.februar: Fra Åsane til Fyllingsdalen. Ungguttene Eirik Våge og David Tufta bytter ut Åsane 2 i 4.divisjon med Fyllingsdalen. Tufta har også en fortid i Brann.

3.februar. Fra Lyn til Nordstrand. Ola Hognerud bytter ut Lyn med Nordstrand i 3.divisjon. 20-åringen har også en fortid i Stabæk.

3.februar: Duo snart Hødd-klare. Eivind Helgesen (Sogndal, men utlånt til Øygarden i fjor) og Kristoffer Ødven (Aalesund) ser begge ut til å kunne bli Hødd-forsterkninger, melder Sunnmørsposten. Begge spilte i 1-4-tapet for AaFK torsdag.

3.februar: Portugiser til Moss. Claudio Braga har scoret to mål på to treningskamper for Moss. Dermed har 22-åringen imponert nok til å få kontrakt med mossekråkene.

2.februar: Flere overganger i boks. Det var en signeringsdag for mange av klubbene, og flere overganger som var ventet gikk i boks. Her er høydepunktene:

*Tiedeman Hansen til Molde. Kontraktsløse Benjamin Tiedeman Hansen, som spilte i Haugesund i fjor, er endelig klar for Molde. Dansken har signert en treårskontrakt.

*Sery Larsen til Glimt. Onsdag ble også Bodø/Glimts kjøp av Branns danske Japhet Sery Larsen bekreftet.

*Ngouali til Sarpsborg 08. Serge-Junior Martinsson Ngouali rakk å skrive under for østfoldingene og blir rett med på treningsleir. Han kommer fra kroatiske Gorica.

*Ofkir tilbake i Sandefjord. Kantspiller Mohamed Ofkir er klar for sin andre periode i Sandefjord. Han fikk ikke fornyet kontrakt med Sarpsborg 08.

*Ugland til Jerv. Midtbanespiller Mikael Ugland har vært i Start siden han var 11 år. Nå forlater han klubben, ettersom han signerte for Jerv onsdag.

1.februar: Stortalent til Raufoss. 20-årige Erik Frøysa har signert for Raufoss. Kontrakten varer ut 2024. Han bytter dermed ut en klubb i gult og sort med en annen, ettersom han kommer fra Bærum. Frøysa har for det meste spilt på midtbanen, og bllir andre spiller inn fra Bærum etter at høyreback Trygve Løberg kom tidligere i vinter.

1.februar: Ismaheel, Bell og Koné solgt! De tre potensielt store overgangene gikk alle gjennom før overgangsvinduet i de fleste land stengte midtnatt mandag. Både Ibrahima Koné (Sarpsborg 08) og Taofeek Ismaheel (Fredrikstad) ble solgt til franske Lorient. Mens Koné, som skal ha kostet over 30 millioner, er hentet for å prestere umiddelbart, så skal Ismaheel lånes ut til Vålerenga det kommende halvåret. Også Joe Bell, som har regjert Vikings midtbane i to år, er historie i norsk fotball. Brøndby bladde opp over 15 millioner for landslagsspilleren fra New Zealand.

1.februar: Flere klubbløse fant seg klubb. Mange utenlandske spillere som var ute av kontrakt med sine norske klubber fant seg ny arbeidsgiver mandag. Zdenek Ondrasek (Tromsø til Wisla Krakow), Ben Karamoko (Sarpsborg 08 til Charleroi), Thomas Kok (Jerv til Preussen Münster), Christoffer Thrane (Øygarden til danske AB), Victor Michaelsen (Brattvåg til danske FA 2000), Peter Nielsen (Brattvåg til Fremad Amager) og Pibe (Jerv til FCB Magpies, Gibraltar) gikk alle i orden mandag.

1.februar: Midtbanespiller nær Sarpsborg 08. Ifølge Sarpsborg Arbeiderblad skal svensken Serge-Junior Martinsson Ngouali være nær en overgang. 30-åringen trives best sentralt på midtbanen. Han spiller nå i kroatiske Gorica, og har en fortid i Brommapojkarna og Hammarby. Avisa skriver at han trolig presenteres onsdag.

1.februar: VIF-back til Tromsø. 20-årige Oskar Opsahl selges fra Vålerenga til Tromsø. Venstrebacken har ikke fått mange sjanser i Oslo. Nå blir det gjenforening med storebrro Sakarias, som ble solgt til Tromsø sist sesong. iTromsø var først ute med nyheten.

1.februar: Sery trolig klar snart. Flere medier meldte tirsdag at Brann skal ha godtatt Bodø/Glimts bud på midtstopper Japhet Sery Larsen, og at han har fått reise til Bodø/Glimts treningsleir. Dermed går en overgang trolig snart i orden for 21-åringen fra Danmark.

1.februar: Ibrahimaj snart LSK-klar. Ifølge Romerikes Blad skal Yildren Ibrahimaj være nær en overgang til Lillestrøm, som er på jakt etter en kantspiller. 26-åringen med fortid i Viking, Mjøndalen og Arendal har spilt for Ural i Russland det siste året, men kontrakten hans der skal nå være terminert.

1.februar: Grønli på vei til Bryne. Ifølge iTromsø skal Bryne være veldig lystne på å sikre seg 21-årige Sigurd Grønli, som hadde en strålende sesong for Tromsdalen i 2.divisjon i fjor. Avisa skriver at TUIL skal ha avvist to bud på den kreative midtbanespilleren.

1.februar: Duo klar for Florø. Martin Hollevik, som sist spilte for Florø i 2017, er tilbake i klubben. Han spilte sist for Emblem i Ålesund. Også Szymon Walzcak, som sist var i Sandviken i fjor, er klar for å styrke lagets forsvar i 3.divisjon.

1.februar: Rugland til Sola. Herman Rugland var ute av kontrakt med Bryne, men fikk mulighet til å trene med klubben i januar. Men nå er han ferdig, for tirsdag signerte midtbanespilleren for Sola.

31.januar: Småkok på deadline day. Forsvinner Joe Bell (Viking), Taofeek Ismaheel (Fredrikstad) eller Ibrahima Koné (Sarpsborg 08) i løpet av det internasjonale overgangsvinduets siste timer? Det er sterke indikasjoner for at ting kan skje. VG skriver at Lorient ønsker seg Ismaheel, og får det bekreftet av agent Mikail Adampour. For Koné har flere medier meldt at den samme, franske klubben har ønsket seg Koné. For Bell skriver Aftenbladet at det nå er forhandlinger om salg av midtbanespilleren. Det skal være Brøndby som er den aktuelle kjøperen.

31.januar: Glimt-bud på Brann-stopper. BT skriver at seriemesterne fra nord skal ha lagt inn et bud på Branns 21-årige stopper Japhet Sery Larsen nylig. Dansken kom til Brann i sommer, og selv om sesongen endte i nedrykk viste han seg som en god og spennende forsterkning. Nå kan han bli Marius Lodes erstatter i Bodø.

31.januar: Hauge klar for Hibernian. Før helgen ble det langt på vei bekreftet at Bodø/Glimts kantspiller Runar Hauge skulle til Hibernian. Mandag ble overgangen bekreftet, og Hauge følger dermed etter Elias Melkersen til den skotske hovedstaden.

31.januar: Molde-keeper hjem på lån. Alex Craninx reiser hjem til Belgia. Keeperen er lånt uttil Seraing, som ligger nest sist i den belgiske toppdivisjonen, ut den belgiske sesongen.

30.januar: Argentiner til RBK (nesten) bekreftet. Argentinske Boca Juniors bekrefter på Twitter at stopperen Renzo Giampaoli er klar for Rosenborg. Det er snakk om et to år langt utlån med opsjon på kjøp. Trønderne har ennå ikke bekreftet overgangen, men det er trolig et spørsmål om tid og formaliteter.

30.januar: Koné på vei til Lorient. Flere franske journalister melder søndag at Sarpsborg 08 skal ha godtatt et bud på rundt 4 millioner euro for spissen Ibrahima Koné. Ryktene har gått rundt spissen fra Mali i hele vinter, og med et internasjonalt vindu som stenger mandag må ting skje fort nå.

30.januar: Duo klar for HamKam. Søndag slo den nyopprykkede klubben til med to signeringer. Pål Kirkevold, som fikk sitt gjennombrudd på Hamar for over ti år siden, er nå tilbake etter å ha tilbrakt høsten i Stabæk. 22-årige Clément Bayhia blir sistemann inn i klubbens canadiske gjeng. Angriperen spilte sist for Montreal i hjemlandet.

30.januar: TIL-back ønsket i Jerv. Lasse Nilsen har 8 år bak seg i Tromsøs A-stall, men har vært litt inn og ut av laget de siste årene. Nå kan reisen være slutt, for Nordlys skriver at nyopprykkede Jerv har forhørt seg om 26-åringen. Foreløpig er det kun snakk om en forespørsel.

30.januar: Træff-legende legger opp. Etter 12 sesonger for Træff har Ronny Fredriksen bestemt seg forå legge opp. 32-åringen har slitt med skader, og stopepr på 168 kamper for klubben.

30.januar: Baccay trener med Odd. Venstreback Josef Baccay er klubbløs etter å ha forlatt Lillestrøm. Nå skal 20-åringen vise seg fram når Odd skal på treningsleir i Spania, skriver TA.

29.januar: Argentinsk stopper aktuell for RBK. Adressa var først ute lørdag med å melde at en ung, argentinsk stopper er aktuell for Rosenborg. Ifølge Nettavisen skal det dreie seg om 22-årige Renzo Giampaoli fra storklubben Boca Juniors. Stopperen skal være med på RBKs treningsleir i Spania, og en avtale kan være nært forestående. Han har kun et fåtall opptredenser på Bocas førstelag, men beskrives som en ballsikker stopper.

29.januar: Toppscoreren forlater Spjelkavik. Ruben Slutås Toven ble toppscorer med 7 mål da sunnmøringene kjempet om opprykk i 3.divisjon i fjor. Men nå returnerer han over fjorden til moderklubben Eide/Omegn i 4.divisjon.

28.januar: LSK fikk nei fra Brann. Ifølge BT skal Lillestrøm ha lagt inn et bud på 2,5 millioner kroner for Mathias Rasmussen. Brann skal ha gitt et kontant nei, ettersom de ser på sørlendingen som en nøkkelspiller foran kommende sesong.

28.januar: Glimt dropper tsjekker. Kantspilleren Dominik Plestil (22) fra Jablonec så ut til å bli Bodø/Glimt-spiller. Han var i Marbella for den medisinske sjekken og siste samtaler, men etter det bestemte Bodø/Glimt seg for å droppe signeringen. - Det er en totalvurdering fra vår side som til slutt ble utslagsgivende, sier Håvard Sakariassen til AN.

28.januar: Rakneberg klar for KBK. Den unge angriperen Mikkel Rakneberg (19) forlater Ull/Kisa og tar steget opp til Eliteserien i Kristiansund. Den tidligere LSK-junioren fikk et gjennombrudd med 7 mål i OBOS-ligaen sist sesong.

28.januar: Interesse for Viking-duo. Aftenbladet skriver at det kan skje noe rundt Veton Berisha og Sebastian Sebulonesen før det internasjonale overgangsvinduet stenger mandag. Berisha sier til avisa at han er kjent med at det er litt interesse, mens Herning Folkeblad har skrevet at den danske serielederen Midtjylland skal være interessert i Sebulonsen, som fikk et gjennombrudd på høyrebacken sist sesong.

28.januar: Amerikaner på TIL-treningsleir. iTromsø og Nordlys melder at 21-årige Zyen Jones blir med Tromsø på treningsleir til Marbella. Han betegnes som en kjapp angriper. Han er eid av ungarske Ferencvaros, men er på lån i Spartak Trnava (Slovakia) for øyeblikket.

28.januar: Granlund på Arendal-prøve. Jesper Granlund har to keepere foran seg i køen i Sandefjord. Nå skal han vise seg fram for Arendal, som trenger forsterkning bakerst, melder Sandefjords Blad.

28.januar: Glimt dropper Falchener. 18-årige Henrik Falchener får ikke kontrakt med Odd etter å ha trent med klubben denne uka. Dermed må den tidligere Sandefjord-spilleren videre på sin klubbjakt.

28.januar: Kant til Asker. Besian Kadri spilte for Moss sist sesong. Nå er det klart at den tidligere Rommen-spilleren skal spille for Asker kommende sesong.

28.januar: Hauge følger etter Melkersen. Det spørs om ikke SAS bør opprette en ny rute mellom Bodø og Edinburgh i Skottland. For etter at Elias Melkersen tok turen til Hibernian tidligere i måneden, så følger nå kantspiller Runar Hauge (20) etter. Lillebroren til Jens Petter har ikke fått gjennombruddet sitt og har vært på flere låneopphold, og tester nå om lykken er bedre i Skottland.

28.januar: Spiss til Nordstrand. Luka Fajfric var et lite lyspunkt da Stovner rykket ned i fjor. Spissen scoret 5 mål, og fortsetter nå i 3.divisjon, hvor han er klar for Nordstrand.

27.januar: Aasmundsen vender hjem. Midtbanespiller Stian Aasmundsen har takket nei til flere tilbud fra høyere nivåer etter at han var ferdig i Mjøndalen. Nå returnerer han istedet til Tønsberg, hvor han blir spillende assistenttrener for FK Eik Tønsberg.

27.januar: Islamovic på vei vekk. Ifølge TV 2 skal en overgang fra Rosenborg til sørkorenaske Gangwon stå på trappene for Dino Islamovic. Budet på 1 million dollar skal være godt nok til at RBK går med på et salg.

27.januar: Tiedemann til Molde? Ifølge Nettavisen og RBNett skal Benjamin Tiedemann Hansen være nær å signere for Molde, som er på stopperjakt. Dansken har spilt for Haugesund de siste sesongene, men takket nei til en ny kontrakt med klubben.

27.januar: Brenden bekreftet. En ventet overgang gikk i orden torsdag. Midtbanespiller Erik Brenden, som var i Sandefjord sist sesong, skrev under en toårskontrakt med den ferske eliteserieklubben Jerv.

27.januar: Sollie Rønning tilbake i Trøndelag. Angriperen Ivar Sollie Rønning vender hjem etter ett år på Færøyene. Den tidligere Ranheim- og HamKam-angriperen har signert en treårskontrakt med Stjørdals-Blink.

27.januar: Våge Nilsen i Sandnes. Joakim Våge Nilsen takket nei til et tilbud fra Haugesund om forlenget kontrakt etter å ha slitt med skade i fjor. Nå er han på trening med Sandnes Ulf og håper på kontrakt, skriver Sandnesposten.

27.januar: Taylor på vei til Miami. BT og flere andre medier skriver at Branns kantspiller Robert Taylor nå ser ut til å havne i Inter Miami. Etter å ha ønsket seg bort i vinter har finnen nå fått lov til å reise til USA for å sluttføre overgangen til MLS-klubben fra Florida.

27.januar: Russisk bud på Lauritsen. Odd-angriper Tobias Lauritsen kan havne i russiske Nizhny Novgorod. Ifølge TA har klubben lagt inn et bud på mellom 2 og 3 millioner for spissen. Nizhny har tydelig en forkjælighet for norske spillere nå, for de har forsøkt å hente Mjøndalen-duo Markus Nakkim og Lars Olden Larsen tidligere i vinter.

27.januar: LSK-spiss trapper ned. Den unge Lillestrøm-spissen Alexander Sannes, som var på lån i Strømmen i fjor, har terminert kontrakten sin. Et kne som ikke blir bra tross flere operasjoner gjør at 20-åringen nå setter egen helse først og gir seg i toppfotballen.

27.januar. Augdal til Bærum. Marius Augdal følger etter fjorårets lagkamerat i Stjørdals-Blink, Lasse Brandsdal. I likhet med sistnevnte har midtbanespiller Augdal nå signert for Bærum.

27.januar: Heggen til Egersund. Keeperen Andreas Heggen har spilt på Færøyene det siste året. Nå returnerer han til Norge, hvor spill i Egersund venter. Han skal også trene klubbens rekruttlag.

27.januar: Svensk duo til Elverum. Gabriel Andrén og igor Popanicic skrev under for 3.divisjonsklubben torsdag. Spissen Andrén kommer fra Jönköpings Södra, mens Popanicic sist spilte for Assyriska IK.

27.januar: Heiberg til Gjøvik. Martin Heiberg er fra Gjøvik, men har ikke spilt for Gjøvik/Lyn tidligere. Nå er imidlertid midtbanespilleren, som sist var å finne på Færøyene, klar for det nyopprykkede 2.divisjonslaget.

27.januar: Vestby til hovedstaden. Midtstopper Edvard Vestby gir seg etter en sesong i Gjelleråsen. Den tidligere Sarpsborg 08-junioren har nå signert for Nordstrand.

27.januar: Saugestad til Strindheim. 18-åringen Gabriel Saugestad spilte for Ranheim 2 i fjor. Nå tar han bussen noen holdeplasser innover mot sentrum og gjør seg klar for spill i Strindheim i 2022.

26.januar: Chaib klar, Ofkir på vei? Onsdag ble kantspilleren Youssef Chaib klar for Sandefjord. Den hardtskytende 25-åringen fikk mye av forrige sesong i Strømmen spolert av skader, men var god i 2020. Han har signert en toårskontrakt. Og enda en kantspiller kan komme inn, og da en gammel kjenning. Mohammed Ofkir har ikke lyktes i Sarpsborg 08, og bekrefter til Sandefjord Blad at han har vært i samtaler med Sandefjord.

26.januar: Næss ønsket i Stabæk. Ifølge VG skal Stabæk være interessert i å hente midtstopper Nicolay Næss, som også har spilt i klubben tidligere. Det harmonerer med hva NorskFotball også har hørt. Han er imidlertid ikke eneste spiller som kan gjøre comeback på Nadderud. Også Edvard Race, som er kontraktsløs etter flere sesonger i Raufoss, er en aktuell forsterkning. Eirik Saunes (Hødd) og to unge afrikanske spillere viser seg også fram for tiden.

26.januar: Sankoh til Modum. Det er ikke hver dag en spiller med 15 landskamper skriver under for en norsk 4.divisjonsklubb. Men Alfred Sankoh (33) fra Sierra Leone, med fortid i Strømsgodset og tyrkisk fotball, har skrevet under for Modum. Midtbanespilleren fra Sierra Leone var i Ullern sist sesong, uten at det ble noen stor suksess.

26.januar: Hammersland ferdig i Åsane. Etter totalt 11 sesonger for Åsane et det slutt for Joakim Hammersland. 31-åringen og klubben kom ikke til enighet om ny kontrakt. Om spissen satser videre eller trapper ned og lar den sivile jobben være hovedfokus framover er ennå ikke helt klart. Han stopper på 261 kamper og 77 mål for Åsane.

26.januar: Duo er Åsane-aktuell. Bergensduoen Kristoffer Larsen (30) og Niklas Haugland (19) er aktuelle for Åsane, skriver BA. Larsen er kontraktsløs etter spill i Odd sist sesong, mens Haugland nå er i Molde etter et opphold i Leeds. Sistnevnte er mest aktuell på lån.

26.januar: Nyhagen til Ull/Kisa. Venstreback Andreas Nyhagen fikk ikke ny kontrakt i Strømsgodset. Nå tar han steget ned til 2.divisjon, hvor han har skrevet under for opprykksjagende Ull/Kisa.

26.januar: Falchener på Odd-prøve. Unge Henrik Falchener takket nei til ny kontrakt med Sandefjord. Nå viser han seg fram for Odd, og til TA sier han at han håper forholdet til nyansatte Pål Arne Johansen kan sikre ham kontrakt i Skien.

25.januar: Kristiansen til Ranheim. Henrik Kristiansen har vært en nøkkelspiller for Ull/Kisa. Nå blir midtbanespilleren værende i OBOS-ligaen etter nedrykket. For tirsdag signerte 23-åringen en kontrakt med Ranheim, og blir dermed trøndernes første forsterkning i vinter.

25.januar: Børkeeiet er RBK-klar. Kjetil Rekdal har fått sin første nysignering foran 2022-sesongen. Som ventet gikk overgangen til tidligere Stabæk-spiller Tobias Børkeeiet fra Brøndby i orden. Midtbanespilleren ble aldri noen suksess i Danmark, og har signert en fireårskontrakt med trønderne.

25.januar: Keeper klar for Tromsø. TIL har funnet sin erstatter for Jacob Karlstrøm. Danske Jakob Haugaard (29), med en fortid i Stoke og Wigan, kommer nå fra spill i AIK. Han har også vunnet gull i hjemlandet med Midtjylland tidligere.

25.januar: Svensk spiss er Molde-aktuell. Ifølge Nettavisen skal Molde se på 28-årige Alexander Jeremejeff som en mulig erstatter for Ohi Omoijuanfo. Spissen holder nå til i Per-Mathias Høgmos Häcen, og noterte seg for 11 mål i Allsvenskan sist sesong.

25.januar: Spiss på LSK-besøk. 19-årige Wolo Coulibaly har vist seg fram for Start den siste uka. Tirsdag var det duket for prøvespill i ny norsk klubb, for da var angriperen fra Elfenbenskysten på besøk hos Lillestrøm, skriver RB.

25.januar: Kreuzriegler til Polen. Midtstoppern Martin Kreuzriegler er definitivt ferdig i Sandefjord. Han gjør som kantspiller Kristoffer Normann Hansen, og bytter ut Vestfold med spill for Widzew Lodz.

25.januar: Sivertsen til Sverige. Den mangeårige Kristiansund-backen Erlend Sivertsen fikk ikke fornyet kontrakten sin. Nå har han funnet seg en ny arbeidsgiver. Östersund i Superettan blir hans nye tilholdssted.

25.januar: Brenna trapper ned. Kim Brenna har levert legendariske 205 mål på 172 kamper for Fu/Vo. Men nå trapper storscoreren ett hakk ned, og går til Hauerseter i 4.divisjon. Det bekrefter han til Lokalfotballen, og sier totalbelastningen med jobb og barn har vært en viktig årsak.

25.januar: Holt til Sotra. Midtstopperen Mats Holt er klar for spill i Sotra. Vestfoldingen forlater dermed Kristiansand, hvor han har spilt for Fløy de to siste sesongene. Han har signert en toårskontrakt.

25.januar: Bojadzic til Levanger. Rogalendingen Sanel Bojadzic forlater Fram Larvik og blir værende i 2.divisjon. Tirsdag ble den offensive spilleren presentert som Levangers nyeste forsterkning foran kommende sesong.

25.januar: Leonidas til Egersund. Den store omveltningen i Egersund-stallen fortsetter. Tirsdag ble 21-årige Lewis Leonidas, som spilte for Hinna sist sesong, klar for klubben.

25.januar: Dobbelsignering i Moss. Anas Farah Ali fikk aldri sitt definitive gjennombrudd i Fredrikstad, og har vært på flere utlån. Tirsdag ble det klart at han bytter ut FFK med nabo Moss. De har også signert den unge spissen med det herlige navnet Kabamba Tumba Kalabatama. Han har spilt for Bjørnevatn tidligere, og kommer nå fra et opphold i Finland.

25.januar: Haldorsen til Gjelleråsen. Backen Lasse Haldorsen blir første nysignering for romerikingene foran 2022-sesongen. Han kommer fra spill i Bærum, hvor han har hatt tilhold i to sesonger.

25.januar: Fra Kråkerøy til Kvik. Den tidligere Fredrikstad-junioren Leo Olsen tar steget opp til 2.divisjon i Kvik Halden. 21-åringen rykket ned fra 3.divisjon med Kråkerøy sist sesong.

24.januar: Skipper klar for Sarpsborg 08. Som vi meldte søndag lå en overgang fra Brøndby på trappene for stopperen Anton Skipper. Den 21-årige midtstopperen ble mandag presentert. Han har signert en treårskontrakt med østfoldingene.

24.januar: Lumanza ferdig i Stabæk. Tortol Lumanza fikk minimalt med spilletid for Stabæk i siste del av forrige sesong. Mandag bekreftet klubben at de har blitt enig med midtbanespilleren om å terminere kontrakten hans.

24.januar: Keeper til Sandefjord. Finske Hugo Keto skal ta opp kampen om keeperplassen i Sandefjord. Han kommer fra toppklubben HJK, og har signert en treårskontrakt. 23-åringen har fire år bak seg i Arsenals junioravdeling, i tillegg til to år i Brighton.

24.januar: Oppsal-duo testes høyere opp. Jonathan Aarenes (2003) og Jonas Jorde (2001) spiller til daglig for Oppsal i 3.divisjon. Men nå får de muligheten til å vise seg fram for bedre klubber. Aarenes skal trene med Mjøndalen denne uka, mens Jorde viser seg fram for Strømmen.

24.januar: Bakke klar for Molde. Lovende Johan Bakke var tiltenkt å erstatte Sivert Mannsverk på Sogndals midtbane, etter at sistnevnte gikk til Molde i sommer. Men nå har 2004-modellen, som er sønnen til Eirik Bakke, istedet fulgt etter. Mandag ble det kjent at Molde har kjøpt unggutten, som har signert en treårskontrakt.

24.januar: Grønner trapper ned. Jonas Grønner fikk ikke fornyet kontrakt med Aalesund, og har nå bestemt seg for å gi seg med toppfotball. 27-åringen blir på Sunnmøre, og mandag ble det kjent at han både er ansatt i og skal spille for 4.divisjonsklubben Langevåg.

24.januar: Parr legger opp. Strømsgodsets venstreback Jonathan Parr har bestemt seg for å legge skoene på hylla. En kneskade var utslagsgivende for at 33-åringen nå gir seg. Han har vært i Strømsgodset siden 2016, og fikk 9 landskamper tidligere i karrieren.

24.januar: FKH-bud på danske. Ifølge TV 2 har Haugesund lagt inn et bud på Aalborgs kantspiller Frederik Børsting. Ifølge kanalen skal budet på 26-åringen ha vært på 700.000 kroner.

24.januar: Mæland til Egersund. Odds unge stopper Bjørn Mæland har signert for Egersund i 2.divisjon. Unggutten har flere aldersbestemte landskamper, men klarte aldri å få særlig med spilletid i Eliteserien. 21-åringen har signert en toårskontrakt.

24.januar: Bransdal til Bærum. Lasse Bransdal har to sesonger bak seg i OBOS-ligaen med Stjørdals-Blink. Nå har han flyttet sørover, og vestfoldingen tar ett steg ned i divisjonene. For mandag kunne Bærum presentere Bransdal som sin nyeste signering.

23.januar: Brøndby-duo til Norge! Ifølge Adressa skal Tobias Børkeeiet, med en fortid i Stabæk, nå være nær en overgang til Rosenborg. 22-åringen har vært linket til flere norske klubber i vinter, og er trolig tiltenkt å spille stopper i Trondheim. Han blir ikke eneste stopper som forlater Brøndby for norsk fotball nå. For etter det Norskfotball kjenner til skal 21-årige Anton Skipper være nær å bli Sarpsborg 08-spiller. Lokalavisa Sarpsborg Arbeiderblad har meldt det samme.

23.januar: Moberg er Brann-klar. I helge ble overgangen til Vegard Leikvoll Moberg fra Bodø/Glimt til Brann bekreftet. Midtbanespilleren har signert en kontrakt ut 2022 med bergenserne.

23.januar: Godset-ving til Sogndal. Islendingen Valdimar Ingimundaerson klarte aldri å etablere seg på laget i Strømsgodset. Nå skal han ifølge Sogn Avis være klar for Sogndal. Dermed bytter han ut sportsjef Jostein Flo i Strømsgodset med lillebror Tore André Flo som trener i Sogndal. Ifølge avisa er prisen rundt 1 million kroner.

22.januar: Krygård ønsket i Polen. Enda en nøkkelspiller kan forsvinne til Polen for Haugesund. Flere har meldt om en interesse for Kevin Krygård tidligere, og nå skriver Haugesunds Avis at det er Wisla Krakow som ønsker midtbanespilleren. Men FKH skal ha avslått flere bud på Krygård.

22.januar: Brann-kapteinen på vei vekk. Daniel Pedersen er på vei bort fra Brann etter nedrykket. BT meldte om det først lørdag, og senere bekreftet midtbanespilleren og trener Eirik Horneland informasjonen. Hvor dansken skal er ikke kjent ennå.

22.januar: Nytt svensk framstøt på Gundersen. Den allsvenske klubben Sirius la like før helgen inn et nytt bud på Tromsøs midtstopper Jostein Gundersen. Men igjen viser TIL at de ønsker å beholde stopperen, og takket igjen nei til budet.

22.januar: Canadisk talent til FFK? Den 17-årige angriperen Dieu-Merci Michel fra Canada har prøvespilt for både Club Brugge og Bayern München uten å få kontrakt. Nå skal han vise seg fram i Fredrikstad. Eller et naturlig steg etter de to storklubbene, som daglig leder Joacim Heier sier til Fredrikstad Blad.

22.januar: Eyjolfsson hjem? Det ser ut til at enda en midtstopper er ferdig i Rosenborg. Holmar Eyjolfsson var ikke med trønderne på første trening, og har fått tillatelse til å bli i hjemlandet for å avgjøre framtiden sin. Med Besim Serbecic og Even Hovland allerede sendt på dør er det tynt på stopperplass i Trondheim nå.

21.januar: Taaje inn, Vales ut. Både Strømsgodset og Tromsø var inne i bildet. Men til slutt ble det en overgang til Sandefjord for KFUMs midtstopper Jesper Taaje, som scoret hele 8 mål sist sesong. I Vestfold erstatter han Marc Vales, som fortsetter karrieren i Malaysia. Han har signert for KDA FC.

21.januar: Ceide klar for Sassuolo. Det har lenge vært ventet at kantspiller Emil Ceides overgang til Sassuolo skulle gå i orden, og fredag ble avtalen bekreftet. Rent formelt blir kantspilleren lånt ut fra Rosenborg til Serie A-klubben, men med en obligatorisk kjøpsopsjon som løses ut om Sassuolo berger plassen. Med 12 poengs avstand til nedrykk bør det kunne gå fint i orden.

21.januar: Islamovic forsvinner? Det kan bli flere enn Ceide som forsvinner fra Rosenborgs angrepsrekke. Nidaros melder fredag at Rosenborg skal ha godtatt et bud på spissen fra en sørkoreansk klubb. Spissen har kun ett år igjen av kontrakten sin på Lerkendal.

21.januar: Solbakken linkes til Verona. Den italienske transferguruen Gianluca Di Marzio skriver at Bodø/Glimts kantspiller Ola Solbakken skal være aktuell for Serie A-klubben Verona. Men ettersom Solbakken har kontrakt ut året og har signalisert at han ikke vil forlenge, skal italienerne håpe på å kunne hente ham til sommeren, når prisen antas å bli lavere.

21.januar: Storhandel i Moss. Fem spillere har signert for østfoldingene i løpet av det siste døgnet. I tillegg til Vetle Hellestø (Sola) som vi har omtalt tidligere, så har backen Samuel Gray (Fredrikstad), midtbanespiller Phillipe Koko (Vard, men er fra Moss) og Lørenskog-duoen Marius Andresen (stopper) og Michael Singh (kant) signert for gultrøyene.

20.januar: Normann Hansen på vei til Polen. Ifølge VG skal kontraktsløse Kristoffer Normann Hansen være nær en overgang til polsk fotball. Det er Widzew Lodz som skal være klubben 27-åringen ser ut til å ende i. Kantspilleren hadde en god sesong for Sandefjord i 2021, men kontrakten gikk ut ved nyttår.

20.januar: Tre trener-kandidater igjen for Odd. Ifølge TA skal Odd nå stå igjen med tre kandidater til den ledige trenerstillingen. Avisa erfarer at tidligere Ranheim-trener Svein Maalen og U-landslagstrener Pål Arne Johansen skal være to av kandidatene.

20.januar: Moberg ønsket i Bergen. Ifølge BA skal Vegard Leikvoll Moberg være ønsket av Brann. Moberg, som opprinnelig er fra Os, var mye skadd i fjor, og fikk kun tre kamper i gullsesongen.

20.januar: KBK vil ha Rakneberg. Romerikes Blad kan melde at Kristiansund har lagt inn et bud på Ull/Kisas kantspiller Mikkel Rakneberg. Den tidligere Lillestrøm-junioren fikk et gjennombrudd med 7 mål i OBOS-ligaen sist sesong. Avisa melder at budet skal ha vært rundt en halv million kroner, men Ull/Kisas daglige leder Andreas Aalbu sier budet er avslått.

20.januar: Glimt med Udahl-framstøt. Nettavisen melder torsdag at Bodø/Glimt har fått avslått et bud på Vålerenga-spiss Henrik Udahl. Budet skal ha vært mellom 1 og 2 millioner kroner. Vålerenga sportssjef Jørgen Ingebrigtsen bekrefter at seriemesterne har forhørt seg, men sier Vålerenga har avslått mulighetene for en overgang.

20.januar: Håbestad til Sotra. Spissen Markus Håbestad er klar for Sotra i 2.divisjon. Den tidligere Start-junioren kommer fra Arendal, men var på utlån til Express i fjor. Der ble det 8 mål på 13 kamper.

20.januar: Svensk bud på Mehnert. Både VG og Nidaros omtaler at Ranheim har fått et bud på spissen Marcus Mehnert. Det er den allsvenske klubben Mjällby som skal være interessert, men Ranheim skal ha ment budet var for lavt.

20.januar: Keeper til Lyn. Storhandelen hos Lyn fortsetter. Nå er det keeperen Alexander Pedersen som er klar for klubben. Burvokteren startet karrieren i Hønefoss, har vært innom Kongsvinger, Start og KFUM, og kommer nå fra et opphold i islandske Kordrengir.

19.januar: Nakkim sa nei. Markus Nakkim sier til VG at han har takket nei til tilbud fra svenske Sirius og russiske Niznij. Dermed blir stopperen i Mjøndalen enn så lenge. Han har bare kontrakt med bruntrøyene fram til sommeren.

19.januar: Thornes til Åsane. Den meget spennende midtbanespilleren Mats Thornes tar steget opp i OBOS-ligaen etter ett år i Øygarden i 2.divisjon. Rogalendingen har signert en treårskontrakt med Åsane. 2002-modellen har en fortid i Vidar, og har vært blant de mer interessante midtbanespillerne på nivå tre.

19.januar: Back forlater Glimt? Vegard Kongsro er aktuell for en overgang fra Bodø/Glimt til Aalesund. Venstrebacken har fått lite spilletid i Bodø, og får dermed trolig forlate Aspmyra om han ønsker. AaFK var også interesserte i Kongsro da han gikk fra Ull/Kisa til Glimt.

19.januar: Islending klar for Sogndal. Som meldt tidligere har Hördur Ingi Gunnarsson vært nær en overgang til Sogndal. Onsdag ble alt klart da han signerte en treårskontakt. Backen kommer fra FH i hjemlandet.

19.januar: Svenske til Kvik Halden. Daniel Hultqvist, som spilte for GAIS i Superettan sist sesong, er klar for spill i Kvik Halden. Hultqvist er midtstopper, og fyller dermed et tomrom ettersom mange stoppere har gått ut dørene i Halden i vinter.

19.januar: Ny klubb for Kulego. Kantspiller Emanuel Kulego forlot Rosenborg tidligere i vinter. Nå har han funnet seg en ny arbeidsgiver. Danske Jammerbugt, som spiller på nivå to, blir hans nye arbeidsgiver.

18.januar: Sjølstad bekreftet klar. Som meldt tidligere tirsdag blir det retur til HamKam for Fredrik Sjølstad. Tirsdag offentliggjorde klubben at Sjølstad, som spilte for Molde sist sesong, har skrevet under en kontrakt ut 2024.

18.januar: Godset inn i Taaje-kampen. Ifølge TV 2 skal Strømsgodset ha kastet seg inn i kampen om signaturen til KFUMs målfarlige midtstopper Jesper Taaje. Fra før har kanalen meldt at Sandefjord har lagt inn bud på Taaje, og fra tidligere er det kjent at Tromsø har vært interessert.

18.kamper: Storscorer på Stabæk-besøk. Arne Gunnes, som hadde en strålende sesong i 2.divisjon for Levanger i fjor, er aktuell for Stabæk. Innherred melder at Gunnes, som blant annet scoret dette drømmemålet i fjor, skal på prøvespill på Nadderud. 24-åringen, opprinnelig fra Rennebu, scoret hele 22 mål sist sesong.

18.januar: Brenden til Jerv. VG melder at Erik Brenden skal ha akseptert kontraktsforslaget han har fått av Jerv, og dermed ser det ut til å gå mot en snarlig offentliggjøring. Brenden er kontraktsløs etter å ha spilt for Sandefjord de to siste sesongene.

18.januar: Canadija trolig tapt. Sarpsborg 08 ser ut til å miste den solide midtbanespilleren Dario Canadjija. Sportssjef Thomas Berntsen sier til SA at den kontraktsløse kroaten trolig glipper fordi han har fått bedre økonomiske tilbud andre steder.

18.januar: Tsjekker nær Glimt-overgang. Ifølge Nettavisen skal tsjekkiske Jablonec ha godtatt et bud på høyrekanten Dominik Plestil. Det har vært kjent en stund at Glimt har ønsket seg 22-åringen, men nå bekrefter spillerens agent at det kun er små detaljer som gjenstår før partene er enige.

18.januar: Svensk interesse for Gundersen. Tromsøs midtstopper Jostein Gundersen har pådratt seg interesse fra nabolandet. Ifølge iTromsø skal en svensk klubb ha lagt inn et bud på Gundersen i helgen.

18.januar: Skogvoll til TUIL. Kantspilleren Elias Skogvoll har fått lite spilletid i sine to år i Odd. I 2.divisjon har han derimot vært en attraksjon tidligere, og dermed bør champagnebrusen ha stått i taket og fyrstekaken vært hentet fram fra skapet hos Tromsdalen nå, ettersom Skogvoll er klar for klubben.

18.januar: Moula blir på Jessheim. Juba Moula var utlånt fra KFUM til Ull/Kisa i siste del av forrige sesong. Nå er det klart at kantspilleren blir værende, for tirsdag signerte han en toårskontrakt.

18.januar: Hellestø til Moss. Midtbanespilleren Vetle Hellestø, som spilte for Sola sist sesong, tar steget opp til 2.divisjon. Etter å ha flyttet østover har han nå fått en kontrakt med Moss.

18.januar: Henriksen tilbake til Pors. Laget fra Porsgrunn fortsetter å hente hjem lokale spillere, og ser ut som en virkelig opprykkskandidat i 3.divisjon. Nå er det Tobias Holtan Henriksen som kommer tilbake fra Odd, hvor han har spilt mye for andrelaget. I tillegg har Marius Bustgaard Larsen signert ny kontrakt tirsdag, mens Stefan Mladenovic kom hjem tidligere i vinter.

18.januar: Idrissi til Ullern. Nyopprykkede Ullern har sikret seg en solid forsterkning foran comebacket i 2.divisjon. Spissen Walid Idrissi, som spilte for Strømmen og Moss sist sesong, signerte for osloklubben tirsdag. Han noterte seg for 15 mål for Kjelsås både i 2018 og 2019.

18.januar: Sjølstad tilbake til HamKam. Kontraktsløse Fredrik Sjølstad skal være nær en overgang tilbake til HamKam. Det melder Hamar Arbeiderblad. Sjølstad er uten klubb etter at hans kontrakt med Molde gikk ut ved nyttår. Flere andre klubber skal også ha vært interesert i 27-åringen, deriblant nyopprykkede Jerv.

18.januar: Aas til Hauerseter. Christian Aas er ferdig i Ull/Kisa, men veteranen legger ikke helt opp. Hauerseter og 4.divisjon blir midtbanespillerens arena kommende sesong.

18.januar: To comeback i vest. Både Stord og Os i 3.divisjon har fått hver sin solide spiller til å gjøre comeback. Angriper Tor Skimmeland Aasheim er tilbake i Stord. Han har spilt for blant annet Haugesund og Viking, og hans siste kamper kom for Bryne i 2019. For Os er det stopper Vegard Skeie, som i 2020 ble hentet til Brann, som er tilbake på banen. Skeie ønsket ikke å satse videre og ble enig Brann om å terminere kontrakten. Han er klar for spill i Os nå han til sommeren er ferdig i militæret.

17.januar: Forsvarer klar for Aalesund. Serbiske Petar Golubovic er klar for den nyopprykkede eliteserieklubben. 27-åringen har vært kontraktsløs siden i sommer, og spilte sist for belgiske Kortrijk. Han har signert kontrakt for ett år.

17.januar: Gunnarsson blir i Stavanger. Det har ikke vært noen stor hemmelighet at Viking har ønsket å beholde den islandske målvakten Patrik Gunnarsson, som i høst var på lån fra Brentford. Mandag gikk overgangen i orden, og keeperen har signert en kontrakt for de fire neste sesongene.

17.januar: Kaasa klar for Molde. Enda en dårlig skjult hemmelighet har vært Markus Kaasas overgang fra Odd til Molde. Mandag ble de siste detaljene formalisert, og midtbanespilleren har signert en kontrakt ut 2025. Ifølge TV 2 betaler Molde rundt 6 millioner kroner.

17.januar: Lorient ønsker Koné. Franske Lorient har tidligere vært nevnt som en mulig destinasjon for Sarpsborg 08s angriper Ibrahima Koné. Etter at spissen har scoret to mål (begge på straffer) i Afrikamesterskapet har ikke interessen blitt dempet. Silly season-nestor Fabrizio Romano melder nå at de er i samtaler om en overgang for spissen.

17.januar: Ranmark blir i Moss. Keeper Mathias Eriksen Ranmark var på lån til Moss fra Molde sist sesong, og mandag skrev han under på en permanent avtale med østfoldingene. I nyklubben er for øvrig onkelen hans, Bengt Eriksen, nyansatt daglig leder.

17.januar: Ceide-overgang snart klar. Der er ingen hemmelighet at Rosenborgs kantspiller Emil Ceide har vært nær en overgang til Sassuolo. Nå melder TV 2 at han har tatt farvel med lagkameratene i Rosenborg, og at han er enig med italienerne om sine personlige betingelser.

17.januar: Glimt fikk back-avslag. Nettavisen og Avisa Nordland melder om at seriemester Bodø/Glimt skal ha fått avslått et bud på Lyngbys 21-årige venstreback Adam Sørensen. Også i sommer skal Glimt ha forsøkt å hente backen, og da skal budet ha vært rundt 5 millioner kroner.

17.januar: Molins blir. Veteranspissen Guillermo Molins tar en ny sesong i Sarpsborg 08. Kontrakten hans gikk ut ved nyttår, men nå har Molins skrevet under på en forlengelse ut 2022-sesongen.

17.januar: Stensrud til Odd! Mandag ble den meget spennende spissen Abel Stensrud presentert som Odd-spiller. 19-åringen scoret hele 22 mål da Skeid rykket opp fra 2.divisjon i fjor. Siden spissen kun hadde amatørkontrakt trenger Odd kun å punge ut med rundt 300.000 i utdanningskompensasjon for storscoreren, som har signert for to år.

17.januar: Islending til Sogndal? Ifølge den islandske nettsiden Fotbolti.net skal backen Hördur Ingi Gunnarsson være nær en overgang til Sogndal. 23-åringen spiller for FH i hjemlandet, og har én A-landskamp. Gunnarsson er venstreback.

17.januar: To prøvespillere i Start. U-landslagsstopper August Frobenius (18) fra Sporting Lisboa var med på Starts trening mandag. Den tidligere Stabæk-junioren var ikke eneste prøvespiller, for også angriperen Wolo Coulibaly (19) fra Elfenbenskysten viste seg fram for sørlendingene. Det melder Fædrelandsvennen.

17.januar: Roba til Oppsal. Midtstopperen Kalle Roba, som tilhørte Bryne fram til i fjor, flytter seg fra vest til øst i hovedstaden. Etter spill for Ready i 2021 venter nå Oppsal kommende sesong i 3.divisjon.

16.januar: LSK-spiller til Ull/Kisa. Den lovende midtbanespilleren Martin Bergum forflytter seg nordover på Romerike. Lillestrøm-spilleren skal spille årets sesong for Ull/Kisa i 2.divisjon. Der blir han en erstatter for Martin Torp, som i helgen signerte for Arendal

15.januar: "Mystisk" signering for AaFK. Aalesund har i sosiale medier meldt at de er svært nær en signering, og har valgt å gi et hint ved hjelp av et kreativt kryssord. Svaret på gåten er "Forsvar 27 år", og dermed er det bare å spekulere i hvem som er nær en kontrakt med sunnmøringene.

15.januar: Start-duo presentert. Vito Wormgoor og Bjarni Mark Antonsson ble lørdag bekreftet klare for sørlendingene. Wormgoor, med fortid i Aalesund og Brann, har signert for to år, mens midtbanespiller Antonsson skrev under for tre sesonger.

15.januar: Kjelsås-spiller prøver seg i TIL. Den meget spennende og dribleglade kantspilleren Yaw Paintsil skal vise seg fram for Tromsø den kommende tiden, ifølge Nordlys. 22-åringen har bekledd høyrekanten til Kjelsås de siste sesongene, og har en fortid i Årvoll.

15.januar: Braut tilbake til Bryne! Albert Braut Tjåland lånes ut fra Molde til Bryne fram til sommeren. Spissen, født i 2004, er mest kjent som fetteren til Erling Braut Haaland, og har fått en del oppmerksomhet etter at han fulgte i sistnevntes fotspor da han gikk fra Bryne til Molde. Nå skal Tjåland forsøke å få spilletid i OBOS-ligaen i noen måneder. Samtidig har spissen Torben Dvergsdal, som var utlånt til Notodden halve forrige sesong, meldt permanent overgang fra Bryne til Varhaug i 4.divisjon.

15.januar: Lillo klar for Hødd. Den solide midtstopperen Thomas Lillo takker for seg etter ett år i Notodden. Lørdag ble han presentert som Hødds første nysignering foran kommende sesong. Midtstopperen hadde en god sesong i 2.divisjon i fjor, og noterte seg også for fem scoringer.

15.januar: Kolbjørnrud legger opp. En av 2.divisjons beste backer takker for seg. En ny jobb gjør nemlig at Johan Kolbjørnsrud takker for seg etter sju sesonger i Eidsvold Turn.

14.januar: Duo klar for Start? Sørlendingenes interesse for Vito Wormgoor har vært kjent en stund. Nå melder Dagbladets sportsjournalist at klubben og nederlenderen skal ha kommet til enighet, og at midtstopperen kan bli presentert i helgen. Samtidig skriver TV 2 at islendingen Bjarni Mark Antonsson også er svært nær en overgang til Start. Midtbanespilleren kommer fra svenske Brage.

14.januar: Eid til Sverige. Sogndals ettertraktede vingback Daniel Eid forlater norsk fotball. 23-åringen har levert haugevis av målpoeng på Fosshaugane, før han fredag signerte for IFK Norrköping i Allsvenskan. Der får han tidligere Brann-trener Rikard Norling som sjef.

14.januar: Jablinski til Sverige. Også Kevin Jablinski er klar for svensk fotball, ettersom han signerte for Östersund fredag.. Midtstopperen har spilt for 07 Vestur på Færøyene det siste halvåret. Tidligere har den tidligere Odd-junioren også spilt for blant annet Raufoss, Sandnes Ulf, Egersund og Øygarden.

14.januar: Lode til Tyskland! Bodø/Glimt-stopper Marius Lode er klar for Schalke 04. Han har signert en kontrakt til sommeren 2024. Dermed forsvinner nok en nøkkelspiller fra Aspmyra. Lode hadde utgående kontrakt og satt med tilbud fra flere land. I Schalke 04 blir han lagkamerat med Andreas Vindheim, som nylig signerte for storklubben. Schalke 04 ligger som nummer fire i 2.Bundesliga for øyeblikket.

14.januar: Mjøndalen-duo til Russland? Flere norske medier meldte fredag at Mjøndalen skal ha godtatt et bud på 1,5 millioner kroner for midtstopper Markus Nakkim. Budet skal ha kommet fra russiske Nizhny Novgorod. Nettavisen kunne også meldte at kantspiller Lars Olden Larsen er aktuell for den samme klubben.

14.januar: Eyjolfsson ønsket på Kypros! Islandske 433 skriver at Rosenborgs midtstopper Holmar Örn Eyjolfsson er ønsket på Kypros. Det er Apollon Limassol som skal være interessert å hente 31-åringen, som er inne i sin andre periode i RBK.

14.januar: Holse ønsket av Genoa. Ifølge den italienske avisen La Repubblika skal Genoa, hvor Leo Østigård nå spiller, ha blinket seg ut Rosenborgs Carlo Holse som en mulig forsterkning. Så spørs det hvor lysne RBK er på å selge 22-åringen når Emil Ceide nå trolig går til Sassuolo.

14.januar: Spissduo til Hønefoss. Den rutinerte målscoreren Omar Fonstad el Ghaouti har spilt for en rekke klubber i 2.divisjon de siste årene, og som regel levert solid med mål. Fjoråret i Alta ble ikke like vellykket, og nå har han signert for opprykksjagende Hønefoss i 3.divisjon. Han er ikke eneste spiss-nykommer der, for fredag ble også islendingen Arnor Gauti Ragnarsson presentert. Han kommer fra Fylkir, og har 68 kamper på øverste nivå på Island.

14.januar: Sandefjord mister stjernetrio? Vidar Ari Jonsson, Kristoffer Normann Hansen og Martin Kreuzriegler var alle veldig viktige for Sandefjords 2021-sesong. Nå ser det ut til at alle tre kan forsvinne. Samtlige hadde kontrakter som gikk ut ved nyttår, og Sandefjords Blad skriver at trioen nå trolig er tapt. Kreuzriegler har vært i dialog, mens de to kantspillerne ikke har kommet nærme en kontraktsforlenging.

14.januar: Molde jakter stopper. Torsdag meldte Nettavisen at Molde skal ha lagt inn et bud på Horsens' midtstopper James Gomez. 20-åringen fra Gambia er for tiden opptatt med Afrikamesterskapet. Nettavisen skriver videre at HamKams solide stopper Sam Rodgers skal være et alternativ for både Molde og Rosenborg.

14.januar: Horneland til Øygarden. Midtstopper Dennis Horneland bytter ut Djerv 1919 i 3.divisjon med Øygarden på nivået over. Sønnen til Brann-trener Eirik Horneland flytter dermed nærmere faren. Yngstemann Horneland har tidligere vært i Haugesund.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form