Lukk søk

Alle innlegg
Lavere divisjoner

Før avspark: Briskeby-fest, Florø-trøbbel og opprykkskamp

Obos-ligaen er tilbake! I tillegg spilles det en rekke viktige kamper nedover i divisjonene der innspurten de neste ukene skal avgjøre opp- og nedrykksstriden.

Les mer
Lavere divisjoner

Fordel Staal i «kokosligaen»: - Hver kamp kan få alle utfall

Staal Jørpeland har tre poeng ned til nærmeste konkurrent med like mange kamper tre runder før slutt. I landets villeste avdeling må det kunne kalles en sold luke!

Les mer
Kvinnefotball

Viking i ny rivalduell som avgjør alt: - Slik vi håpet det skulle bli

For andre sesong på rad gjør erkerivalene Viking og Bryne opp om avdelingsseieren i 2. divisjon. Nå håper Viking-jentene duellen skal ende med kvalifiseringsplass og opprykksjubel.

Les mer
PostNord-ligaen

RBK første nedrykkslag: - Dette er ingen katastrofe

Rosenborg-rekruttene ble det første laget som rykker ned fra PostNord-ligaen i høst. Å miste et kamptilbud på nivå tre bekymrer ikke klubbledelsen i særlig grad.

Les mer
Lavere divisjoner

Ordkrig etter naboduellen: - Hvis han sier det, har han ikke peiling på fotball

Elverum-trener Stian Aasen mener en reprise av «Skal vi danse» sesong én ville vært bedre underholdning enn lørdagens lokaloppgjør i Trysil.

Les mer
PostNord-ligaen

Tilbake med dobbel etter 15 måneder: - Klarte ikke holde tårene tilbake

Da det endelig ble lov å spille fotball igjen i fjor sommer, rakk Magnus Fagernes kun to kamper før det smalt i kneet. Søndag ble det et tårevått comeback for Moss-spissen.

Les mer
Lavere divisjoner

Før avspark: Lokaloppgjør i Trysil, Asker i form og ny KIL-triumf?

Med landskampuke er det spillefri i de øverste divisjonene i Norge. Fra PostNord-ligaen og nedover derimot finner det en rekke godbiter også denne helgen!

Les mer
Lavere divisjoner

Den store seriefinale-helgen: - Utrolig viktig

Det er ikke bare duellen i Istanbul som er viktig for norsk fotball i helgen. I 2. og 3. divisjon spilles flere helt avgjørende seriefinaler de neste dagene!

Les mer
Lavere divisjoner

Venter 1000 tilskuere på seriefinalen: - Sikkert noen som blir preget

Sprint-Jeløy går for seier nummer åtte på rad mot et Råde-lag som har ladet opp til opprykksduellen med tap som endte i protest og tre poeng samt en dramatisk overtidsseier.

Les mer
Lavere divisjoner

Alt om opprykksstriden i 29 avdelinger i 4. divisjon

Det nærmer seg opprykksfester og rene finaler på nivå fem i norsk fotball. Her får du alt om forutsetninger og status i de 29 4. divisjonsavdelingene fra nord til sør!

Les mer
Lavere divisjoner

Opprykksstriden i 3. divisjon: Full pott, ferskinger med suksess og rekordjevnt

Mens suverene Gjøvik-Lyn styrer mot 2. divisjonsspill, skiller kun tre poeng mellom ni (!) lag i spinnville avdeling 3. Slik er opprykksstriden i 3. divisjonsavdelingene!

Les mer
Lavere divisjoner

«Fan av Flint»-premiere: - Veldig kult å ha et filmteam med oss

TV-serien «Fan av Flint» følger John Arne Riises første trenerjobb i 3. divisjonsklubben Flint der det allerede i første kamp blir hett på sidelinja.

Les mer
Lavere divisjoner

Føler presset foran Nesttun-returen: - Denne må vinnes

Ørjan Håland tror laget som eventuelt taper helgens lokaloppgjør mellom Fana og Fyllingsdalen er hektet av i opprykkskampen. Lyn avskrives helt fem runder før slutt.

Les mer
Lavere divisjoner

Oslo-breddens publikumslag: - Det er bra trøkk

Når Årvolls fotballherrer kjemper om viktige 4. divisjonspoeng, er det med rundt 150 ivrige tilskuere tilstede på klubbens opprustede anlegg nederst i Groruddalen.

Les mer
Obosligaen

Nå åpnes Åsanes praktanlegg: - Vi går fra 0 til 100

Målet er over 1000 tilskuere når Åsane Arena åpnes - uten restriksjoner - til Obos-duellen mot Sogndal onsdag kveld. Åsane mener anlegget vil gi hele bydelen et løft.

Les mer
Eliteserien

Første kamp med over 10.000 tilskuere: - Herlig!

Strenge restriksjoner og toppfotball-protokollen er historie! I helgen åpnet tribunene igjen i norsk fotball, men hvordan var egentlig responsen?

Les mer
Lavere divisjoner

Før avspark: Rivalduell i Oslo, toppkamp i vest og hovedstadsderby

Fotball på alle nivåer i Norge også denne helgen der kampene som starter fra klokken 16.00 lørdag og utover igjen får lov til å fylle tribunene! Hvor mange tar turen til Åråsen?

Les mer
Lavere divisjoner

Sjekk den opprykksstriden: - Det er jo helt ekstremt!

Glem Obos-ligaen; Norsk Tipping-ligaen avdeling 3 er den nye kokos-ligaen i norsk fotball der kun tre poeng skiller fra 1. til 10. plass!

Les mer
PostNord-ligaen

Cupfest og ny arena for Nardo: - Stort for en liten amatørklubb

Trøndelags eneste representant i cupens 4. runde heter Nardo FK. Amatørene fra Nissekollen jobber for tiden med en ny arena som står klar når LSK kommer på besøk i mars.

Les mer
Lavere divisjoner

Forren klar for 4. divisjonsklubb: - Vil tilføre oss mye

På breddefotballens Deadline Day slår 4. divisjonsklubben Eide og Omegn FK til med hele sju nye signeringer. Den mest kjente av dem: midtstopper Vegard Forren.

Les mer
Lavere divisjoner

Normann håper på toppet Brann: - Hvis ikke slipper jeg meg fort nedpå

Med Runar Normann som venstreback satser cupaskeladd Harstad å ryste Brann onsdag, men 43-åringen håper faktisk bergenserne stiller toppet i nord.

Les mer
Lavere divisjoner

FC Oslo på topp: - Koser oss hver dag med prosjektet

Adam Larsen Kwarasey kan lede FC Oslo til nok et opprykk i høst. Nå håper annerledesklubben å få en fast base og klubbhus i hovedstaden.

Les mer
Lavere divisjoner

Før avspark: Rekordjakt, borteform og skrell i vest?

For en fotballørdag i Norge! To deilige eliteseriekamper, full runde i Obos-ligaen pluss spennende oppgjør i haugevis både i PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen står på menyen.

Les mer
Lavere divisjoner

Rocky foran «seriefinalen»: - Spiller vi på vårt beste, er det ingen som har sjans

Gjøvik-Lyn-profil Rocky Lekaj kommer med en klar beskjed foran lørdagens toppkamp mot Gjelleråsen. Han mener den tradisjonsrike klubben slår all motstand på dette nivået på en god dag.

Les mer
Lavere divisjoner

Fra Sampdoria til Lyn: - Målet er fortsatt å bli toppspiller

Lyn viser alvor med sine ambisjoner. Først hentet 3. divisjonsklubben William Sell fra Eliteserien, og nå er også tidligere Sampdoria-spiller Noah Bech Hermansen klar.

Les mer
PostNord-ligaen

Pedersen trøster korsbåndsskadet lillebror: - Han må være sterk

Sebastian Pedersen må regne med mellom 9 og 12 måneders fotballpause etter å ha røket korsbåndet. Da hjelper det å få støtte hos en storebror med altfor god kjennskap til alvorlige kneskader.

Les mer
Lavere divisjoner

Keita herjer i 4. divisjon: - Motivert og i form hadde han forsterket alle eliteserielag

Muhamed Kaita trodde karrieren var over etter et opphold i saudiarabiske Ohod-Al Medina, men nå er han tilbake på fotballbanen og imponerer trener Adam Larsen Kwarasey.

Les mer
Obosligaen

Disse klubbene er størst på sosiale medier i Obos-ligaen

Ikke alt har gått på skinner i Start de siste årene, men på sosiale medier er klubben om ikke annet mest populære blant de 16 klubbene i Obos-ligaen.

Les mer
Lavere divisjoner

Hønefoss mot toppen: - Har mer å gå på

Ubeseirede Hønefoss er lei tilværelsen i 3. divisjon og ønsker seg tilbake til norsk toppfotball. Trener Luke Torjussen smilte bredt etter helgens oppvisning mot Pors.

Les mer
Lavere divisjoner

Før avspark: Klassiker på Åråsen, Obos-ligaen er tilbake og naboduell i nord

Klubbfotballen i Norge er tilbake på alle nivåer etter landslagsoppholdet. Og allerede i dag finnes det godbiter i Eliteserien, det er full runde i Obos-ligaen og masse kamper nedover i divisjonene.

Les mer
PostNord-ligaen

Disse klubbene i PostNord-ligaen er størst på sosiale medier

Kongsvinger topper både sin avdeling og sosiale medier-tronen i PostNord-ligaen med over 20.000 følgere fordelt på de tre mest populære plattformene.

Les mer
PostNord-ligaen

13 spillere måtte bli hjemme: - Kan si det ikke ble helt fair

Fløya mener de havnet i en situasjon uverdig for fotballen da de måtte reise til Brattvåg med mer enn et helt lag hjemme med skader og i koronakarantene.

Les mer
Lavere divisjoner

Kenneth (20) er fotballagent: - Det fungerer på samme måte i PostNord-ligaen som i LaLiga

20 år gamle Kenneth Nerkvern fra Elverum er agent for 25 fotballspillere, jobber med speidere i blant annet USA og har samarbeidsprosjekter på gang i flere afrikanske land.

Les mer
Lavere divisjoner

Kilotrøbbel for «Blaker'n»: - Går fælt ut over akillesen

Koronakrisen traff hardt i breddefotballen med lite aktivitet og i noen tilfeller mye mat og hygge. I 4. divisjonsklubben Blaker har flere av spillerne lagt på seg 10 kilo!

Les mer
Kvinnefotball

Ny damesatsing på trenerjakt: - Kan bli et nytt fotballeventyr

Rosenborg, LSK og Vålerenga er tre store klubber som har lyktes med sin damesatsing de siste årene. Nå begynner ting å skje også i Haugesund.

Les mer
Lavere divisjoner

Før avspark: Serieleder inntar Brann stadion, MK-opptur og opprykksduell på Majorstua

Selv med pause i de øverste divisjonene for herrer, er det nok av godbiter å velge i denne helgen for alle som elsker norsk fotball. På Brann stadion håper Sandviken å trekke 2000 tilskuere.

Les mer
Lavere divisjoner

Aase sa ja til Florøs erkerival: - Våknet til noen meldinger

Fotballmiljøet i Sunnfjord trodde ikke det så og sjekket kalenderen da Førde denne uken annonserte signeringen av Florøs gamle supertalent Stefan Aase.

Les mer
Internasjonal fotball

Torbjørnsens varsel: - Enorm forskjell på dansk kontra svensk og norsk fotball

Diskusjonen har blusset opp igjen etter Isak Bergmann Johannessons overgang til FCK; hvorfor får danske klubber langt bedre betalt for sine talenter enn svenske og norske?

Les mer
Lavere divisjoner

Sell forklarer Lyn-overgangen: - Et prosjekt jeg er veldig gira på

Så sent som lørdag startet William Sell mot LSK i Eliteserien. 22-åringen var ønsket i flere klubber, men endte opp i 3. divisjon der Brann 2, Sogndal 2 og Fjøra blir hans neste motstanderne.

Les mer
Kvinnefotball

Sandviken inntar Brann stadion: - Passet helt fantastisk!

Mye tyder på at Sandviken blir til Brann i 2022, og lørdag får Toppserie-laget en forsmak på livet i byens storstue når de møter Arna-Bjørnar til lokaloppgjør på Brann stadion.

Les mer
PostNord-ligaen

Güven på 100-målsjakt: - Skal prøve å bidra til feststemningen

Adem Güven satte inn sitt 99. mål for Kongsvinger mandag. Nå satser han på at den historiske fulltrefferen kommer i den såkalte «kronekampen» på Gjemselund i dag.

Les mer
Lavere divisjoner

Profilert duo klare for Finnsnes: - Kan prege oss fra start

Forrige uke ble kraftspissen Vebjørn Grunnvoll hentet tilbake til Finnsnes. Nå får han selskap av Thomas Kind Bendiksen med en fortid i blant annet Rangers og Molde.

Les mer
Lavere divisjoner

Fra Gjøvik-Lyn til Champions League: - En eventyrlig reise!

På bildet jubler Ismael Diawara for tre poeng sammen med lagkompisene i Gjøvik-Lyn. Denne uken sikret han Malmö FF rundt 70 nye Champions League-millioner.

Les mer
PostNord-ligaen

Lettet Skogheim etter koronapausen: - Fantastisk offensiv fotball

Vegard Skogheim var spent på Asker-laget etter fire smittetilfeller i troppen, karantener og tre ukers kamppause, men fikk svarene han håpet på tirsdag kveld.

Les mer
Eliteserien

De 15 best besøkte kampene i Norge i år: - Ikke helt i festhumør

Det åpnes for stadig flere tilskuere på norske fotballarenaer, men flere klubber sliter likevel med å selge ut billettene. Her er listen over kampene som har lokket flest tilskuere til stadion i 2021.

Les mer
PostNord-ligaen

Sørensen måtte gå: - Vi takker Jan Derek for årene i Bærum

Hjemmetapet mot Fløya ble Jan Derek Sørensens siste kamp som Bærum-trener. Nå overtar assistent Bård Heggset og tidligere landslagsspiller Henning Hauger.

Les mer
Lavere divisjoner

Henter spiss fra Eliteserien med eksterne midler: - Definerer klubbens ambisjonsnivå

Mustapha Fofana har 11 A-kamper for Strømsgodset, men 20-åringen tar nå steget ned til Ørn Horten i 3. divisjon i håp om å få fart på karrieren igjen.

Les mer
Lavere divisjoner

Fana takker for hjelpen: - Fått en livline hevet etter oss hver runde

Braktap mot Frigg og 1-1 mot Os er langt under forventninger og ambisjoner i Fana. Da passer det godt at konkurrentene i 3. divisjon avdeling 4 også snubler.

Les mer
Eliteserien

Brassen som ble værende i Bodø: - Målet er å bli trener i Eliteserien

Husker du Thiago Martins? Brasilianeren som ble hentet til Bodø for å score mål i 2007? Han forlot aldri byen og satser nå på en trenerkarriere i norsk fotball.

Les mer
PostNord-ligaen

Ny Asker-kamp utsatt - NFF innkaller til koronamøte

Smitte i troppen fører til at nok en Asker-kamp flyttes denne uken. Nå er planen at laget skal være tilbake i kamp på Føyka tirsdag ettermiddag.

Les mer
Lavere divisjoner

Smitte, naboseier og storkamp: - Det har vært en hektisk start

Det har vært noen innholdsrike åpningsuker på sesongen for 3. divisjonsnykommer Årdal FK som onsdag ber spillerne fri fra jobb for å møte Lyn i Oslo.

Les mer
Lavere divisjoner

Fortviler over ekstra opprykkshinder: - Merkelige greier

I det flere mener er landets beste 4. divisjon holder det ikke å vinne avdelingen for å ta steget opp. Det forstår Råde- og Sprint-Jeløy-trenerne lite av.

Les mer
Lavere divisjoner

Hetlevik før storkampen mot Lyn: - Vet altfor lite om dem

Ruben Hetlevik vet at toppkampen mot Lyn absolutt ikke bør ende med tap, men skulle gjerne hatt bedre oversikt over hva som venter på Lysekloster Family Arena i ettermiddag.

Les mer
Tabelltips

Stjerneduellen i 4. divisjon: - Tror ikke vi har råd til å tape en eneste kamp

Kjemper de to om tronen i landets beste 4. divisjon? I Østfold snakker alle om Rådes stjernegalleri og Sprint-Jeløys formsterke gutter foran kveldens serieåpning.

Les mer
Kvinnefotball

Røa-sluttspurt var nok: - Vi trengte den pausepraten

2. divisjonsjentene i Frigg rystet Røa i 69 minutter i cupduellen på Majorstua, men da det først løsnet for serielederen, var det stor forskjell på de to naboene.

Les mer
Kvinnefotball

Viking-jentenes største kveld: - Mer enn et lokaloppgjør

Det ventes publikumsrekord i Stavanger i kveld når fremadstormende Vikings ungjenter møter tradisjonsrike Klepps Toppserie-tungvektere i cupens 2. runde.

Les mer
Lavere divisjoner

Friggs skremmeskudd: - Man kan vel trygt si det var overbevisende

Foran øynene på rivalen Lyns utsendte, feide Frigg over en annen seriefavoritt Fana. Oslo-laget overrasket også seg selv med den råsterke prestasjonen.

Les mer
Tabelltips

Tabelltips 3. divisjon avdeling 6: Opprykket er deres, Ullern!

Endelig starter også 3. divisjon! Da skal tabellen selvsagt tippes, og i avdeling 6 mener vi å ha funnet en vinner som i utgangspunktet ikke skal kunne snuble. Bordet er dekket, Ullern!

Les mer
Tabelltips

Tabelltips 3. divisjon avdeling 5: Ny duell Trondheim-Molde

Endelig starter også 3. divisjon! Da skal tabellen selvsagt tippes, og i den alltid jevne avdeling 5 kan Molde 2 cruise inn til opprykk dersom de ønsker, men Byåsen jobber for å snappe førsteplassen.

Les mer
Tabelltips

Tabelltips 3. divisjon avdeling 4: Tøffere enn Lyn hadde håpet

Endelig starter også 3. divisjon! Da skal tabellen selvsagt tippes, og i avdeling 4 er Lyn den store snakkisen! Skal det bli spill på øverste nivå i 2026 må de nesten opp i år, men Lyn vil få hard kamp fra vest.

Les mer
Tabelltips

Tabelltips 3. divisjon avdeling 3: Opprykk på første forsøk

Endelig starter også 3. divisjon! Da skal tabellen selvsagt tippes, og i avdeling 3 ser det ut til å være ganske åpent i toppen med flere sterke lag fra Rogaland og en outsider fra sør.

Les mer
Tabelltips

Tabelltips 3. divisjon avdeling 2: Johnsen best i stjerneduellen

Endelig starter også 3. divisjon! Da skal tabellen selvsagt tippes, og i avdeling 2 har mer eller mindre halve avdelingen opprykksambisjoner. Vi tror på suksess for en ny-gammel storhet med profilert ledelse!

Les mer
Tabelltips

Tabelltips 3. divisjon avdeling 1: Innlandet-duell om opprykket

Endelig starter også 3. divisjon opp! Da skal tabellen selvsagt tippes, og i en sterk avdeling 1 tror vi det blir en opprykksduell mellom to lag fra ferske Innlandet fylke.

Les mer
Lavere divisjoner

Fyllingsdalens dilemma: - Problemet er at vi ligger der vi ligger

FK Fyllingsdalen feirer tiårsjubileum som en 3. divisjonsklubb som føler de mangler midler for å satse mot nivå tre samtidig som talentene flytter tidlig.

Les mer
Lavere divisjoner

Harstad er eneste cupaskeladd: - Blir gøy uansett hvem vi møter nå!

Runar Normann (43) og lagkompisene i Harstad er klare for 3. runde i cupen og håper nå på et lag de kan slå ut eller en skikkelig kanon på besøk i nord.

Les mer

Cuphelgen: Målrikt med flere skreller

Tre lag fra Eliteserien og fem fra Obos-ligaen er ute etter cupens to første runder. Helgen var preget av målfester og cup-favoritter som både innfridde og snublet.

Les mer
Lavere divisjoner

Norge rundt: Stopperlegende til Alta, Oppsal forsterker og

Overgangsvinduet åpner 1.august, men mange klubber har allerede styrket spillerstallen. Med både profilerte, spennende og noe mer ukjente spillere.

Les mer
Lavere divisjoner

La cupplanen mens han kommenterte Glimt: - Ikke så mye som har skremt oss

Torsdag kveld var Joachim Kildal kommentator da Glimt feide over Valur kjemme i Europa Conference League. Søndag forteller han Junkeren-spillerne hvordan byens beste lag kan slås.

Les mer
Lavere divisjoner

3. divisjon fikk endelig oppstart-ja: - Deilig!

Flere av 3. divisjonsklubbene begynte å frykte at nivå fire skulle bli det eneste som ikke får starte opp i august, men jubler nå for serieåpning neste helg.

Les mer
PostNord-ligaen

PostNord-runden: Skeid til topps, overtidsdrama og røde kort

En junior fra egne rekker ble matchvinner, da Skeid inntok tabelltoppen i avdeling 2. Kongsvinger fikk to spillere utvist, men fikk likevel med seg det ene poenget etter en sterk opphenting borte mot Senja.

Les mer
PostNord-ligaen

Kråkevingen kuppet billettsalget: - Her skal det være mossinger!

Da Moss-supporterne oppdaget at klubben la ut billettene til cupkampen mot FFK for åpent salg, la de 60.000 kroner på bordet og kjøpte alle sammen selv.

Les mer
Lavere divisjoner

Pelu jublet ikke for RBK: - Vi hadde håpet på dem i neste runde

Tidligere RBK-profil John Pelu ledet Orkla til 2. runde mot gamleklubben Strindheim i helgen. Nå venter en annen gammel kjenning av et litt annet kaliber.

Les mer
Kvinnefotball

Stabæk fra opprykk til jumboplass: - Vi forsterker muligens i sommer

Stabæk har fått merke forskjellen på 1.divisjon og Toppserien, men har god tro på at plassen berges med en god høstsesong.

Les mer
Lavere divisjoner

Fra norsk breddefotball til e-cupspill: - Norge er mitt andre hjem

Du har kanskje ikke hørt om Renato Ziko? Grekeren med albansk pass spilte i Gjelleråsen og Bærum før han i vinter dro til KF Laçi der målet nå er gruppespill i UEFA Conference League.

Les mer
Lavere divisjoner

Hopen mister hele sesongen: - Jævlig kjedelig

Da breddefotballen endelig fikk starte opp igjen, varte gleden i kun fire minutter for Ørjan Hopen. Nå mister han cupfesten mot LSK og de 13 seriekampene i 3. divisjon.

Les mer
PostNord-ligaen

PostNord-runden: Sotra-opptur og tigrene glefset

Egersund tok en kruttsterk seier mot Arendal i avdeling 2, der det tetter seg til i toppen igjen. I bunn tok Sotra tre viktige poeng, mens Kongsvinger fosser videre i avdeling 1 - der en viss 39-åring scoret fra corner for tredje gang i år.

Les mer
Lavere divisjoner

Danser «LikiLaka» hele veien til opprykk?

Lørenskogs spillestil er en kombinasjon av Ajax og Barcelona. En blå tråd fra 6-åringene opp til A-laget, som satser mot å vinne sin avdeling i 3.divisjon.

Les mer
PostNord-ligaen

Florø og Fløya i trøbbel: - Tror vi skal snu dette

Det har vært mye av Murphys lov over sesonginnledningen til tabellsliterne Florø og Fløya. Begge håper motvinden skal snu i tide til ny kontrakt kan reddes i PostNord-ligaen.

Les mer
Lavere divisjoner

Opprykksfavoritt drømmer om cupbombe: - Håper på en magisk kveld

Hønefoss-trener Luke Torjussen har et par jokere i ermet som underdog foran søndagens cup-kamp mot Strømsgodset. Mer usikker er briten på hvor lett det blir å innfri årets favorittstempel i 3. divisjon.

Les mer
PostNord-ligaen

PostNord-runden: Skeids tredje strake da Arendal avga sine første poeng

Arendal avga sesongens første poeng, og da krøyp Skeid nærmere på tabellen. Avdeling 1 viste Kongsvinger styrke med seier i Tromsdalen i undertall 10 mot 11.

Les mer
Kvinnefotball

Toppserien: Sandviken til topps etter seier mot RBK

Sandviken inntok tabelltoppen til fotballferien etter solide 2-0 borte mot Rosenborg i Toppserien for kvinner.

Les mer
Internasjonal fotball

Andreas (25) tok telefonen og endte på Færøyene: - Har aldri gitt opp drømmen

Andreas Heggen hadde akkurat begynt å glede seg til endelig å få spille kamper igjen for moderklubben Gran da spørsmålet kom: Kan du flytte til Færøyene og hjelpe TB med å unngå nedrykk?

Les mer
Eliteserien

Lukrative Vålerenga-salg - nå skal det forsterkes

Alt ligger til rette for at både Aron Dønnum og Kristoffer Klaesson selges til utlandet i løpet av kort tid. Det betyr flere titalls millioner inn i klubbkassa på Valle.

Les mer
Lavere divisjoner

Målet om opprykk har vært motivasjon i tung korona-tid

Siden nedrykket høsten 2019 har Sola hatt ambisjoner om å rykke direkte opp igjen i PostNord-ligaen. Nå får trener Øystein Elvestad og gjengen endelig sjansen.

Les mer
Kvinnefotball

Heldig mål reddet VIF i toppkampen - jubel for tetduoen

LSK Kvinner og Vålerenga tok sommerferie med 1-1 i toppkampen på Romerike. Det jubles det mest for i Trondheim og Bergen.

Les mer
Lavere divisjoner

Pors bygger mot opprykk: - Er på et nivå klubben ikke hører hjemme

Trenerteamet Stig Haddal og Anders Haugseth ønsker å ta Pors opp igjen i toppfotballen, men årets sesong i Norsk Tipping-ligaen blir som å spille 13 cupfinaler mot flere gode motstandere.

Les mer
Eliteserien

Klubblegenden tror på cupfest og grei skuring

Blir det av sine egne Rosenborg skal få det på første hinder mot Ullevaal? Melhus-trener Roar Strand er klubblegenden, som til daglig jobber med å utvikle fremtidens RBK-spillere.

Les mer
Lavere divisjoner

«Norge rundt»: Opprykksfavoritter i rute

Seriestarten i Norsk Tipping-ligaen er under en måned unna for Lyn og Hønefoss. Med sen oppstart og halv serie, er to av opprykksfavorittene i full gang med siste finpuss av formen.

Les mer
PostNord-ligaen

PostNord-ligaen: Opprykks-takter av Hødd - Arendal stormer videre mot OBOS

Hødd feide Kvik Halden av banen, mens Arendal fortsatt er uten poengtap etter 6.serierunde i PostNord-ligaen.

Les mer
Kvinnefotball

1.divisjon: Kvartett i front til ferien

Den store forhåndsfavoritten Røa har stø kurs mot retur til Toppserien, men kjenner pusten til Amazon, Åsane og ØHIL i nakken i det 1.divisjon kvinner tar sommerferie.

Les mer
Kvinnefotball

Toppserie-runden: Sandviken herjet med VIF - 31 uten tap for RBK

Sandviken viste ingen nåde hjemme mot gullrival Vålerenga, og følger dermed nærmest Rosenborg i toppen før neste helgs toppoppgjør i Trondheim.

Les mer
PostNord-ligaen

Før PostNord-runden: - Vi har fått dårlig betalt

Brattvåg-trener Renè Skovdahl var lite fornøyd med eget lags prestasjon sist, men den tidligere Brøndby, Molde og Cardiff-treneren mener sunnmøringene hadde fortjent å stå med 6 poeng mer enn tabellen viser.

Les mer
PostNord-ligaen

PostNord-runden: Asker og Arendal på topp

Serierunde 5 sendte Asker og Arendal til toppen av tabellen i hver sin avdeling, der Kongsvinger og Egersund dro på seg sine første poengtap for sesongen.

Les mer
PostNord-ligaen

Historisk Sotra-duell: - Selvfølgelig er det spesielt

Ferske Sotra Sportsklubb og enda ferskere Øygarden Fotballklubb møtes for første gang i kveld. I potten ligger tittelen «Best på Sotra».

Les mer
Kvinnefotball

Toppserien kvinner: RBK vant toppkampen - Arna-Bjørnar tok årets første

Rosenborg vant den dramatiske toppkampen borte mot Vålerenga, mens Arna Bjørnar tok sesongens første 3-poenger. Her er den syvende serierunden i damens beste serie.

Les mer

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form