Lukk søk

Lavere divisjoner

April 4, 2023

Stjernesignering i 3. divisjon: - Kaching!

Pors mistet seieren i toppkampen mot Fram Larvik, men viser muskler i opprykksjakten med signeringen av Odd-spissen Kachi.

Foto: Digitalsport

- Kaching!

Slik innleder Pors presentasjonen av sine nye spiss på klubbens Facebook-sider. Mandag kveld stengte overgangsvinduet også for spillere med amatørkontrakt, og det har blitt jobbet godt i Porsgrunn de siste dagene.

Onyekachi Hope Ugwuadu, bedre kjent som Kachi, har signert en avtale ut sesongen med Odd-naboen i 3. divisjon. Spissen ble hentet til Norge av Sarpsborg, har vært innom Glimt og Strømmen på lån før det ble spill i Sandnes Ulf og Odd.

Flytter ikke

Nå blir det videre hverdag i Telemark på 25-åringen fra Nigeria. Kachi har trent for seg selv den siste tiden og fortalte tidligere i år at han fryktet å bli kastet ut av landet etter at kontrakten med Odd gikk ut.

For et par uker siden kunne han fortelle TA at han hadde oppfylt alle krav om forlenget oppholdstillatelse og at han ønsket å bli værende i Norge.

- Kachi spilte sist i Odd og har erfaring fra flere sesonger i Obos-ligaen og Eliteserien. Nå skal han bruke høsten i verdens fineste blå trøye og forhåpentligvis bidra med mål og målpoeng i den meget spennende sesongavslutningen i vår Norsk Tipping-ligaen-avdeling, melder Pors.

Opprykk?

Pors er en av flere tradisjonsrike klubber som kjemper om opprykk i 3. divisjon avdeling 4 denne høsten. Nesten 700 tilskuere så helgens toppkamp mot Fram Larvik i Portsgrunn der hjemmelaget ga fra seg en 2-0-ledelse.

Larvik-laget leder med 43 poeng mens Follo har 42 og én kamp mindre spilt etter at oppgjøret mot Eik Tønsberg, et annet lag med ambisjoner om opprykk, må spilles på nytt.

Pors har 41 og håper signeringen av Kachi skal være med på å løfte laget som allerede har profiler som Stefan Mladenovic, Dejan Corovic og Marius Bustgaard Larsen.

Følg oss på Twitter og Facebook for den bredeste dekningen av norsk fotball!

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form