Lukk søk

Fantasy

September 1, 2022

Fantasy: Rundens lag uke 1

Se hvilke 11 spillere vi har mest tro på i første runde av Eliteserien Fantasy!

Foto: Digitalsport

Lørdag starter endelig Eliteserien! Det betyr også at vi hver uke kommer til å ta ut de 11 spillerne vi tror utgjør det beste laget for den aktuelle runden.

SE RUNDENS LAG NEDERST I ARTIKKELEN!

Nå er det starten av sesongen, og det betyr åpenbart at du må ha et lengre perspektiv enn bare de 8 første kampene. Men mange av spillerne vi tror kommer til å utgjøre en forskjell denne helgen bør også være gode valg gjennom flere runder.

Denne sesongen tilbyr Coolbet odds på flere H2H-dueller i Eliteserien Fantasy hver eneste runde for å gi økt spenning rundt spillet. Her er helgens dueller hos Coolbet:

Tankene rundt valgene på rundens lag i runde 1: Både Sigurd Haugen og Tobias Lauritsen er populære valg for mange fra start. De fleste vil nok ha en av dem, og noen har kanskje begge? Både Lauritsen og Haugen har vært strålende i vinter, og har hjemmekamper mot middels motstand.

Pellegrino og Saltnes virker som de beste offensive valgene i Bodø/Glimt ettersom Ola Solbakken er høyst usikker til helgens runde, mens vi lander på Ola Brynhildsen som den offensive fra Molde. Sett bunnsolid ut i vinter, og er en trolig målscorer mot et ustabilt Vålerenga-forsvar. Amahl Pellegrino blir også vår kaptein denne runden. Funnet igjen formen i vinter og kan herje mot et særdeles usikkert Rosenborg-lag. Også Alfons Sampsted blir med fra Bodø/Glimt i en kamp jeg tror de vil dominere og kan holde nullen.

Christos Zafeiris har sett strålende ut som indreløper for Haugesund i vinter etter overgang fra Grorud, og man får ikke en mye bedre mulighet for suksess i debuten enn Sandefjord hjemme. Den motstanden er også grunnen til at vi lander på Egil Selvik i mål. I en runde uten klare kandidater til å holde buret rent er Haugesund kanskje det beste alternativet.

LES OGSÅ: STOR OVERSIKT OVER ALLE LAGENE I ELITESERIEN FANTASY!

I forsvaret går vi dobbel Odd mot et Tromsø-lag som langt fra ser fryktinngytende ut offensivt. Espen Ruud er en Fantasy-legende og tar trolig straffer nå, mens Baccay har vært særdeles frisk i vinter. De to vil være mye mer offensivt involvert enn vi så Odd-backene i fjor. Vetle Dragsnes får siste plass hårfint foran Shanye Pattynama og Snorre Strand Nilsen. Kanskje litt bak de to offensivt, men jeg tror LSK har bedre sjanse til å holde nullen i sin bortekamp.

Her er rundens lag i uke 1:

Følg oss på Twitter og Facebook for den bredeste dekningen av norsk fotball!

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form