Lukk søk

PostNord-ligaen

February 28, 2024

Eiks drømmesignering: - Passer veldig bra

Eirik Holmen Johansen har vært innom Manchester City og New York City - nå flytter han hjem til Vestfold og blir Eik Tønsberg-spiller.

Foto: Digitalsport

- Velkommen Eirik, skriver Eik Tønsberg på sin Facebook-side denne uken.

Den nyopprykkede 2. divisjonsklubben har hatt Eirik Holmen Johansen på trening i ukesvis og har hele veien håpet å få på plass den lokale målvakten. Denne uken kom avtalen i boks.

- Det passer veldig bra med tanke på meg selv, at Eik er interessert og ikke minst å komme hjem til kona, sier Holmen Johansen, som nå er bosatt i Sandefjord, til Tønsbergs Blad.

Lokalavisen har skrevet flere artikler som 31-åringen denne vinteren og fikk blant annet «Jeg følger med på Eik» til svar da de spekulerte i en mulig overgang allerede før jul.

Høyere nivå

Holmen Johansen understreket samtidig at han hadde som mål å spille på høyere nivå i ytterligere noen år, men nå har partene funnet en løsning. Keeperen har signert en ettårskontrakt med Eik.

Johansen spilte for Teie før han ble hentet til Manchester City tidlig sammen med broren Tobias. Han har også vært innom klubber som Scunthorpe, New York City og Sandefjord her hjemme før det ble fem år i Bergen.

- Toppunktet var cupfinalen, og i motsetning til tidligere år har det bare vært høye topper og ingen dype daler i år, sa 31-åringen til Branns hjemmeside mot slutten av forrige sesong da det ble kjent at kontrakten ikke ville bli fornyet.

Etter å ha flyttet til Sandefjord og gjennomført flere økter med Eik, gjorde Johansen er lite comeback på Brann-leiren på Marbella tidligere i vinter da Mathias Dyngeland var hjemme i påvente av fødsel.

Viktige signeringer

Eik Tønsberg rykket i fjor høst opp i PostNord-ligaen og sørget igjen for nivå tre-fotball i byen med stor fotballinteresse.

Siden den gang har trener Kjetil Kristoffersen fått på plass flere viktige signeringer. Rutinerte Stian Semb Aasmundsen landet på å bli med videre mens Christer Reppesgård Hansen og Martin Torp, en annen rutinert duo med erfaring fra høyere nivå, er hentet inn.

Målvakt Eirik Holmen Johansen erstatter Tobias Midtlyng som tidligere i februar overraskende signerte for Notodden. Han likte dårlig at klubben da skulle ha ført samtaler med Johansen og reiste videre etter ti sesonger på Gressbanen.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form