Lukk søk

Eliteserien

September 1, 2022

Overgangsvinduets siste dag: Alle overganger og rykter!

Vi gir deg siste nytt på "deadline day"!

Foto: Digitalsport

Da har vi kommet til onsdag 31.august, noe som betyr siste dag hvor overgangsvinduet i Norge er åpent.

I denne saken dere alt av rykter, overganger og andre nyheter knyttet til det norske overgangsmarkedet fra Eliteserien, OBOS-ligaen, 2.divisjon og 3.divisjon gjennom det siste, hektiske døgnet.

Vi har gjennom hele sommeren oppdatert alt av overganger og rykter i norsk fotball. Den saken finner du her.

Har du tips om overganger og rykter? Send oss en melding på Twitter eller Facebook!

SISTE NYTT:

00.32: BEKREFTET: Werni til Stjørdals-Blink. Det ble en tredje signering helt på tampen for trønderne. Angriperen Sander Werni hentes fra divisjonskollega Raufoss.

00.28: BEKREFTET: Ung duo til Lillestrøm. Elias Solberg og Ibrahim Ciise er de to overgangene som Lillestrøm har fått i boks sent onsdag kveld. De to 18-åringene er helt klare. Solberg kommer fra Juventus, og gikk fra Ull/Kisa for ett år siden. Nå vender han hjem og har signert en kontrakt ut 2026. Ciise har trent med klubben den siste tiden, og midtstopperen har signert ut året. I tillegg håper LSK å ha fått gjennom en tredje overgang, men at klubben som eide spilleren var for treig gjør at LSK nå avventer godkjennelse fra FIFA.

00.26: BEKREFTET: Senegaleser til Viking. Djibril Diop er mannen som Viking har jaktet. 23-åringen spiller for Hassani Agadir i marokkansk toppserie, og er enig om en 4-årsavtale. Ifølge Aftenbladet venter VIking på internasjonal klarering fra FIFA før overgangen kan bekreftes.

00.21: BEKREFTET: Fra Skjetten til Malta. Vi tar med en kuriøs overgang på tampen av kvelden. Fredrik Fladby går fra Skjetten til nivå to på Malta, hvor han skal spille for Pembroke Athleta.

00.15: BEKREFTET: Diaw til Bryne. Spissen Mamadou Diaw har ikke slått til i Aalesund ennå. Nå bekrefter Bryne at de låner spissen ut sesongen.

00.13: BEKREFTET: Alm til Hødd. Midtstopper Marius Alm fikk et kort opphold i Kristiansund i sommer. Onsdag ble det klart at han blir i fylket, men at turen nå går til 2.divisjon og Hødd.

00.09: Trippelsignering for LSK?! Morten Svesengen, sportsleder i Romerikes Blad, melder at det kan se ut til at hele 3 (!) spillere har kommet inn dørene på Åråsen.

00.05: BEKREFTET: Koomson til Aalesund! Spilleren AaFK har jaktet var Gilbert Koomson. Bodø/Glimt bekrefter at kantspilleren forlater klubben og setter kursen mot Sunnmøre. Det er i første omgang snakk om et lån.

00.00: VINDUET STENGT! Da er muligheten ute for å signere spillere for de norske klubbene. Så gjenstår det å se om Lillestrøm, Viking, Aalesund, Bryne og eventuelt andre klubber kom i mål med sine signeringer.

23.58: Forsterkning til Aalesund? TV 2 kan melde at Lars Arne Nilsen og Aalesund jobber med en forsterkning med minutter igjen til vinduet er stengt.

23.56: BEKREFTET: Arrocha til Mjøndalen. Midtstopper Daniel Arrocha er ferdig i Jerv. Like før vinduet stenger er han klar for spill i Mjøndalen. Dansken har signert kontrakt ut året.

23.54: BEKREFTET: Svenske til Jerv. Da er gåten rundt hvem Jerv har signert løst. Svensk-liberiske Peter Wilson hentes fra Raja Club i Marokko. Det bekrefter klubben like før midnatt.

23.29: Bryne signerer? Men en halvtime igjen av vinduet ser det ut til at Bryne har vært aktive på markedet i kveld.

23.11: BEKREFTET: Fra Bodø/Glimt til Jerv. Da har vi en overgang på tampen! Ask Tjærandsen-Skau lånes ut fra Bodø/Glimt til Jerv ut sesongen. Midtbanespilleren var i fjor på lån i både Stjørdals-Blink og Start.

22.51: Stille før stormen? Ikke så mye som har skjedd den siste timen. Men på Åråsen jobbes det hardt med forsvarssignering(er), hos Viking er det fortsatt aktivitet for å sikre seg en midtstopper, og hos Jerv får man besøk av en hittil ikke-identifisert offensiv spiller.

21.52: BEKREFTET: Hagelskjær klar for Sarpsborg 08. Nå bekrefter østfoldingene at midtstopperen er klar for klubben. Etter nesten 100 kamper i Superligaen kommer 25-åringen på lån fra Aalborg ut sesongen. Klubben har også sikret seg opsjon på kjøp.

21.40: BEKREFTET: Mjøndalen-talent til Ørn. Frank Bameye lånes ut fra Mjøndalen, hvor det har blitt mest spill for andrelaget, med lån i 2.divisjonsklubben Ørn Horten ut sesongen.

21.39: BEKREFTET: Spiss til Sotra. Som NorskFotball.com meldte tidligere i kveld går Træff-spiss Eirik Kjørsvik til Sotra. Han er nå klar på en låneavtale ut sesongen.

21.17: Spiss glipper trolig for Viking. Sportssjef Erik Nevland sier til TV 2 at ghanesiske Daniel Afriyie Barnie, som de har jaktet en stund, trolig ikke blir kjøpt i dag. Klubben hans skal nå ikke ønske å selge ham. Samtidig bekrefter Nevland at de jobber med en midtstopper, og at det ikke er snakk om Japhet Sery Larsen.

21.15: BEKREFTET: Fra Premier League til Skeid! Den 19-årige islendingen Palmi Arinbjörnsson er klar for Skeid ut sesongen. Han kommer på lån fra Wolverhampton, og målvakten er nylig tatt ut på Islands U21-landslag

21.13: Ting på gang i Hødd. Den berømte signerings-emojien er vanskelig å misforstå i kveld. Hvem er på vei inn hos opprykksjagerne fra Ulsteinvik?

21.04: BEKREFTET: Fra Mjøndalen til Sandnes Ulf. Matias Belli Moldskred er ferdig i Mjøndalen, og klar for sin fjerde OBOS-ligaklubb på under to år. Midtbanespilleren blir nå solgt til Sandnes Ulf.

21.02: Action i Sogndal! Ting tyder på at OBOS-ligaklubben ikke er ferdighandlet, slik de formulerer seg på Twitter.

20.41: Danske stopper til Sarpsborg 08! Fra Danmark sies det at Anders Hagelskjær blir utlånt til Sarpsborg 08 før vinduet stenger midnatt! 25-åringen spiller nå for Aalborg, og ble kjøpt fra Silkeborg i fjor.

20.34: BEKREFTET: Fra Kvik til Ørn. Den unge kantspilleren Oliver Konstantin Thomassen blir værende i 2.divisjon, men bytter ut Kvik Halden med Ørn Horten. Etter mye tillit i fjor har det blitt kun 3 kamper i 2.divisjon i år for 18-åringen.

20.31: Fransk bud på Stensrud! Ifølge TA skal franske Clermont Foot ha lagt inn et bud på Odds unge angriper Abel Stensrud, som kom fra Skeid i vinter. Overgangen blir trolig ingenting av. Odds sportssjef Morten Rønningen sier til avisen at både Odd og spillerens agent har takket nei til tilbudet.

20.15: Ingen Sery-overgang? Jakob Sery Larsens danske agent sier til TV 2 at stopperen blir værende i Bodø/Glimt. Dermed skjer trolig ikke noe av den potensielle Viking-overgangen.

19.54: Fra Træff til Sotra? Et rykte NorskFotball.com har snappet opp er at Træffs giftige angriper Eirik Kjørsvik kan være på vei til divisjonskollega Sotra. Etter 14 mål i 3.divisjon i høst har det blitt 5 seriemål i 2.divisjon i år.

19.44: Jerv nærmer seg signering! Jerv-trener Arne Sandstø sier til TV 2 at klubben skal hente en ny spiller på Kjevik flyplass i kveld, og at man håper og tror avtalen går i orden før midnatt. Sandstø sier det er en spiler som har spilt på høyt nivå i et nærliggende land, men nå hentes fra et land lengre unna.

19.20: Skeid-bud på Midtskogen. Ifølge Eurosport har Skeid fått avslått et bud på erkerival Kjelsås' storscorer Ole Erik Midtskogen. Den råsterke angriperen har scoret 14 seriemål i år, og budet fra naboen skal ifølge kanalen ha vært på 250.000 kr.

18.45: BEKREFTET: Nordstrand-talent til KFUM. Joachim Prent-Eckbo debuterte på G15-landslaget i vår. Nå har midtstopperen fra Norstrand signert proffkontrakt med naboklubben KFUM.

18.39: BEKREFTET: Bjørlo til Blink. Staal-talentet Ørjan Bjørlo tar steget opp til OBOS-ligaen. Lillebroren til HamKams Morten Bjørlo har nå signert for Stjørdals-Blink. Den offensive midtbanespilleren har fire mål på nivå tre i år.

18.18: BEKREFTET: Valsvik tilbake i Åsane. Det var ikke mange timene at Kristoffer Valsvik var klubbløs. Etter å ha fått Start-kontrakten terminert i ettermiddag har han nå signert for Åsane, som midtbanespilleren også spilte for i 2020.

18.00: Seks timer igjen! Og fortsatt er det mye spenning vi venter på. Får Sarpsborg 08 stopper? Hva skjer i Molde etter de nylige budene på Odin Bjørtuft og Tobias Gulliksen? Blir Badou solgt fra Haugesund? Havner Marcus Mehnert i Eliteserien? Får Lillestrøm napp på en forsvarer? Trekker nedrykkstruede Jerv og Kristiansund opp noen nødvendige jokere? Viking og Lillestrøm er fortsatt på jakt, får de napp? Får Odd lånt Deniz Hümmet? Kommer det enda flere bud på Osame Sahraoui? Og blir noen overflødige spillere lånt ut eller solgt? Det er MYE som kan få avklaring de neste timene fram mot midnatt!

17.35: Viking-interesse for Glimt-stopper. Sportssjef Erik Nevland bekrefter til TV 2 at Bodø/Glimt-stopper Japhet Sery Larsen, som nå har havnet langt bak i køen i nord, er interessant for Viking. Dansken skal samtidig være interessant for flere klubber. Også den tidligere ryktede interessen for ghanesiske Daniel Afriyie Barnie bekreftes av Nevland.

17.30: BEKREFTET: Fra nord til sør. Bossekops sjanser til å redde plassen i 3.divisjon har nok blitt dramatisk forverret nå, ettersom toppscorer Aleksander Kjellmann flytter sørover. Han har signert for Eiger i 4.divisjon.

17.27: BEKREFTET: Fra Florø til Fana. Håkon Gjerstad gir seg i opprykksjagende Florø. Han har vendt snuta mot Bergen, og har nå signert for Fana.

16.53: BEKREFTET: Valsvik ferdig i Start! Tidligere Åsane- og Sogndal-spiller Kristoffer Valsvik har ikke slått til i Start. Nå bekrefter klubben at midtbanespilleren er løst fra kontrakten med sørlendingene.

16.52: BEKREFTET: Keeper klar for Blink. Med utfordringer på målvaktsplass har OBOS-ligaklubben Stjørdals-Blink nå kommet i mål med et lån av Aalesund-keeper Tor-Erik Larsen, som ble hentet hjem til Sunnmøre fra USA i vinter.

16.50: BEKREFTET: Nakkim til HamKam. Midtstopper Markus Nakkim er definitivt klar for HamKam. Etter å ha forlatt Mjøndalen tidligere i sommer har han nå signert en kontrakt ut sesongen på Briskeby.

16.47: BEKREFTET: Fra Egersund til Staal. Det ble med én A-kamp for Lewis Leonidas i Egersund, men den tidligere HInna-spilleren blir i 2.divisjon. Han har nå signert for nedrykkstruede Staal, skriver Stavanger Aftenblad.

16.10: Røyk uten ild på Holm! RBK-spissen har lagt ut en ny story på Instagram som avslører at privatfly-turen kun var en spøk for å få noen til å bite på, og NorskFotball var blant de som gikk i Noah Jean Holms felle.

15.30: Holm på vei vekk? Noah Jean Holm har tidligere i dag vært linket til Groningen, og har selv sagt at han ikke vet hva som skjer. Flere klubber skal også ha vært inne i bildet. Og nå tyder ting på at Rosenborg-spissen er på vei vekk, for 15.15 la han ut en video på Instagram-storyen sin hvor han er ombord på et privatfly. Hvor går ferden?

15.28: Action på Åråsen? Romerikes Blad skriver at Lillestrøm i utgangspunktet var ferdighandlet, men at skader på Tom Pettersson og Eskil Edh gjør at det likevel kan dukker opp erstatter(e) i forsvaret. Ibrahim Cisse (18) fra Elfenbenskysten har trent med klubben og kan være aktuelt, men RB skriver også at en mer rutinert forsvarer er i søkelyset.

15.24: BEKREFTET: Svenske til Notodden. 18-årige Elliot Hintsa er klar for den nedrykkstruede 2.divisjonsklubben. Han kommer fra spill i Falkenberg.

15.22: BEKREFTET: Thorberg vender hjem. Etter å ha spilt i Hønefoss og Bærum de siste årene har midtbanespiller Markus Thorberg nå bestemt seg for å returnere til Hallingdal i 4.divisjon.

15.21: BEKREFTET: Fra Bryne til Vard. Midtbanespiller Sixten Dalen Jensen er ferdig i Bryne, og vender tilbake til Vard, hvor han sist spilte i 2017. Også keeper Sondre Kyllingstad er ferdig i Bryne, ettersom 20-åringen har ønsket å prioritere studier framover.

15.18: Diouf blir i Tyrkia. Mame Biram Diouf har vært linket til Molde og trent med Nordstrand i sommer. Men det blir verken Eliteserie eller 3.divisjon på spissen nå, ettersom han onsdag signerte for tyrkiske Konyaspor.

15.15: Hove og Gulliksen med i troppen. Både Johan Hove og Tobias Gulliksen har vært linket vekk fra Strømsgodset. Spesielt sistnevnte nylig, ettersom TV2 tirsdag meldte at Molde har lagt inn et bud på rundt 15 millioner nylig. Men begge spillerne er med i onsdagens tropp til bortekampen i Tromsø, og dermed spøker det trolig for mulige overganger.

15.11: BEKREFTET: Ung forsvarer til Ranheim! Den 18-årige forsvarsspilleren Brage Kvithyld blir den andre unggutten som tar turen fra 3.divisjonslaget Kolstad til Ranheim i sommer. Jonas Selnæs gikk tidligere i sommer, mens Kvithyld onsdag har signert en kontrakt ut 2025 med OBOS-ligaklubben.

14.52: Keeper til Blink! Stjørdals-Blink har brukt både en utespiller og keepertreneren i mål denne sesongen. Nå har trønderne lagt ut bilde av keeperdrakt og en kontrakt på Twitter som vanskelig kan tolkes på annet vis enn at en ny - ikke navngitt - målvakt er klar!

14.41: Målscorer til Eik! Eik Tønsberg henger fortsatt med i opprykkskampen i 3. divisjon og styrker nå troppen med Sondre Eide Blikås. Han står med pene sju mål på åtte kamper for Spjelkavik denne sesongen.

14.38: Stopperjakten pågår! Dersom Markus Nakkim ender på Hamar, slik mye nå tyder på, sitter minst tre klubber skuffet tilbake. Etter det norskfotball.com forstår har både Sarpsborg, Odd og Oslo-guttens tidligere klubb Viking vært interessert de siste dagene.

14.15: Nok en HamKam-signering? Etter å ha hentet Victor Lind i dag og Rilwan Hassan tirsdag virker det som at HamKam har nok en signering å diske opp med, ut fra hva de skriver på Twitter. Den klubbløse midtstopperen Markus Nakkim skal være ønsket på Hamar, så kanskje er det han som nå lar penn møte papir?

14.13: Wahlstedt-bud avvist. Ifølge TV 2 skal Bodø/Glimt ha lagt inn et bud på Odds målvakt Leopold Wahlstedt, som har hatt en flott sesong. Kanalen skriver at budet skal ligge mellom 5 og 10 millioner, men at det skal ha blitt kontant avvist.

14.08: Nysignering for Mjøndalen? På Twitter hinter OBOS-ligaklubben om at det er en ny mann inn dørene i klubben.

14.00: BEKREFTET: Lode er tilbake! Marius Lode-signeringen er i boks for Bodø/Glimt. Etter å ha gått til Schalke 04 i vinter ble han nylig løslatt, og nå har stopperen signert en kontrakt som binder ham til Bodø/Glimt ut 2026.

13.58: Karlsbakk og Holm ønsket i Nederland? Dagbladet skriver at Groningens forventede salg av Jørgen Strand Larsen til Celta Vigo kan utløse en overgang også fra Eliteserien. Nederlenderne skal ha både Vikings Daniel Karlsbakk og Rosenborg-angriper Noah Jean Holm i kikkerten.

13.47: Mannsverk til Nederland? Ifølge Sogn Avis skal nederlandske Feyenoord være interessert i Moldes stortalent Sivert Mannsverk. Avisa skriver at klubben har blinket ut 20-åringen som erstatter for Fredrik Aursnes, som nylig ble solgt til Benfica.

13.30: BEKREFTET: Dansk spiss til HamKam! 19-åringen Victor Lind er HamKams ferskeste signering. Han kommer på lån fra Midtjylland ut sesongen, og er på plass på Hamar allerede.

10.48: Hoven til Skeid! Ifølge Sogn Avis blir angriperen Kristoffer Hoven lånt ut fra Sogndal til Skeid i løpet av dagen. Etter 17 og 7 mål de to siste sesongene har det blitt mindre spilletid denne sesongen.

10.44: BEKREFTET: Keeper fra Ullern til Nordstrand. Filip Terzic kom til Ullern like før sommerferien. Nå blir han værende i Oslo, men bytter ut Ullern med Nordstrand i 3.divisjon.

10.40: BEKREFTET: Fra Lysekloster til Stord. Forsvareren Keith Groeneveld går fra Lysekloster til Stord i samme 3.divisjonsavdeling. Som 16-åring takket han nei til Manchester United, og nå forlater han Lysekloster etter 8 kamper.

09.39: Lode vender tilbake! Flere medier, deriblant VG, TV 2 og Avisa Nordland, melder at klubbløse Marius Lode nå er på vei til Bodø. Spilleren hadde tilbud fra Israel og Nederland, men har i stedet valgt å returnere til Bodø/Glimt. Stopperen skal være på vei i fly til Bodø akkurat nå.

09.30: BEKREFTET: Juklerød til Vålerenga! Da har vi dagens første store overgang i boks. Venstreback Simen Juklerød forlot Vålerenga og dro til Belgia i 2018. Etter spill i Royal Antwerp og Genk kommer han nå tilbake til hovedstaden. Han har signert en kontrakt med varighet på 4,5 år.

08.08: En actionspekket dag?! Ryktene er mange med under ett døgn igjen før vinduet lukker. Molde med bud på Odin Bjørtuft og Tobias Gulliksen. Kommer Marius Lode hjem til Bodø/Glimt? Forsvinner Haugesunds toppscorer Alioune Ndour? Får Sarpsborg 08 tak i en midtstopper?

08.05: Vi har gjennom hele sommeren oppdatert alt av overganger og rykter i norsk fotball. Den saken finner du her.

Tags:
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form