Lukk søk

PostNord-ligaen

December 14, 2023

Wehrman forlater Strømmen: - Erfaring jeg aldri vil glemme

Kasey Wehrman forlater Strømmen etter to sterke sesonger i PostNord-ligaen.

Foto: norskfotball.com

- Jeg vil takke klubben for en fantastisk tid over fire år. Jeg har fått jobbe med og blitt venner med masse flotte mennesker i Strømmen. Det er en erfaring jeg aldri vil glemme, sier Wehrman til klubbens hjemmeside.

Australieren var innom Strømmen både i 2015 og 2018 og returnerte til romerikingene etter nedrykket fra Obos-ligaen høsten 2021.

Wehrman satte sammen et helt nytt lag som endte på sjetteplass i PostNord-ligaen. Også denne sesongen måtte klubben gjennom en del utskiftninger, men den unge Strømmen-troppen imponerte og ble nummer fire i en tøff avdeling.

Ull/Kisa

Kun målforskjellen skilte Strømmen fra en topp tre-plassering og de råde og grå kan også kalle seg nest best på Romerike etter å ha plassert Ull/Kisa bak seg på tabellen.

Nettopp Ull/Kisa kan bli neste stopp for Wehrman, ifølge Romerikes Blad.

46-åringen huskes kanskje best fra årene på LSKs midtbane, men har også vært innom Moss, Fredrikstad og Lyn som spiller.

Etter den aktive karrieren på banen, flyttet Wehrman tilbake til Australia før han igjen returnerte til Norge og tok på seg treneroppgaver i Strømmen, Ørn Horten og Fredrikstad.

På trenerjakt

Også fysisk trener Martin Jakobsen er ferdig i Strømmen. Romeriksklubben takker Wehrman og kollegaen for innsatsen og jobber nå med å sette sammen et nytt trenerteam.

- Strømmen IF ser tilbake på et godt samarbeid, mange gode opplevelser, og en trener med gode lederegenskaper. Vi ønsker han masse lykke til med de nye utfordringene som venter, skriver klubben i forbindelse med Wehrmans farvel.

- En spesiell takk til Bobbo for å være en person med et stort hjerte. Han hjalp meg til å snakke bedre norsk og er alltid klar for en prat og en kaffe. Takk til alle supportere for tid og dedikasjon. Takk til andre trenere og spillere i klubben. Jeg ønsker Strømmen IF alt det beste i fremtiden og takk for at dere gjorde meg den ære å få lede klubben deres, avslutter Wehrman selv.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form