Lukk søk

PostNord-ligaen

March 20, 2024

Vard forlater Haugesund stadion: - Særdeles vemodig

Etter nesten 100 år med Haugesund stadion som hjemmebane flytter Vard til Sakkestad.

Foto med tillatelse: Knut G. Bjerva

- Etter nesten hundre år flytter vi ut av Haugesund stadion, og det er særdeles vemodig, skriver Vard på sin X-konto.

Der deler klubben nyheter om at baneproblematikken i byen og på Haugesund Sparebank Arena, som stadion nå heter, endelig er løst.

- Nå går vi inn i en helt ny æra, med en egen stadion rett utenfor Imencohallen og Vardhuset vårt. Nye tider er på gang! melder Vard.

Til Sakkestad

Med seriestarten kun drøye to uker unna, er løsningen for 2024-sesongen klar. Vard forlater hjemmebanen og byens hovedarena og flytter til Sakkestadbanen som oppgraderes på kommunens regning.

Målet er at anlegget med naturgress skal stå klart til serieåpningen mot Arendal 6. april.

Haugesunds Avis skriver at Vard fra 2025-sesongen skal spille på den såkalte bane 5 i Haugesund Idrettspark der Vards klubbhus er plassert. Der vil det bli lagt nytt kunstgress og tilrettelaget for PostNord-ligafotball.

Avisen skriver at Vard skal bidra med tribune med rundt 400 sitteplasser og garderober.

Samler klubben

Selv om Vard-ledelsen synes det er trist og vemodig at tiden på Haugesund Sparebank Arena er over for denne gang, sørger flyttingen for å samle klubben og knytte A-laget tettere opp mot de yngre.

FK Haugesund og klubbens damelag, som i vinter innledet et samarbeid med Avaldsnes, skal benytte Haugesund Sparebank Arena fremover.

Vard har hentet inn den tidligere landslagsspilleren Alexander Søderlund i vinter og sikter mot noe helt annet enn nedrykksstrid denne sesongen.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form