Lukk søk

PostNord-ligaen

March 19, 2024

Var Eik-spiller en snau måned: - Deilig å være tilbake

Eirik Holmen Johansen forlot Brann og flyttet hjem til Vestfold, signerte for Eik Tønsberg og rakk også å få jobb i administrasjonen før han så ble solgt - til Brann!

Foto: Digitalsport

Ja, det er faktisk sant.

«Eiks drømmesignering» skrev norskfotball.com da Eirik Holmen Johansen 26. februar ble presentert som nykommer på Gressbanen. Det skjedde etter at keeper Tobias Midtlyng hadde dratt til Notodden - skuffet over at klubben i vinter hadde ført samtaler med Johansen.

8. mars meldte Eik at Johansen i tillegg til å spille for klubben også skal jobbe i administrasjonen i 30 prosent stilling og bidra rundt ulike arrangementer sammen med lagkompis Anders Nygaard.

Bergen-retur

En drøy uke senere er Johansen tilbake i Bergen som Brann-spiller. 31-åringen hadde en klausul i kontrakten som sa at han kunne dra til en klubb på høyere nivå.

Fredag godtok en overrasket Eik-ledelsen budet fra Brann som sørger for at Johansen nå reiser tilbake til klubben han har vært en del av de fem siste årene.

- Det er deilig å være tilbake, og på nytt være en del av den reisen Brann er på. Jeg ser frem til å være her ett år til, sier Holmen Johansen til Branns hjemmeside.

Den høyreiste keeperen var med laget på treningsleir til Marbella tidligere i vinter. Med tre keepere på landslagssamling samtidig, har Brann sett behovet for å styrke keeperteamet. Løsningen ble altså en gammel kjenning.

Kamp tirsdag

Allerede tirsdag er Johansen med i troppen som møter Molde til treningskamp på Aker stadion. Tilbake i Tønsberg intensiveres nå keeperjakten med tre uker igjen til seriestarten mot Hødd.

Trener Kjetil Kristoffersen fått på plass flere viktige signeringer som Stian Semb Aasmundsen, Christer Reppesgård Hansen, Martin Torp og toppscorer Julius Myrbakk, men mangler nå en keeper.

Lokalavisen Tønsbergs Blad skriver at den rutinerte danske Marco Priis Jørgensen, som forrige sesong spilte for Brattvåg, er en av flere aktuelle løsninger.

PS! Eirik Holmen Johansen spilte for Teie før han ble hentet til Manchester City tidlig sammen med broren Tobias. Han har også vært innom klubber som Scunthorpe, New York City og Sandefjord her hjemme før det ble fem år i Bergen.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form