Lukk søk

Eliteserien

September 1, 2022

Utsolgt på flere arenaer: - Møt opp tidlig!

«Utsolgt» er den gledelige beskjeden på flere av landets fotballarenaer foran 16. mai-festen som nå kun er timer unna!

Foto: Digitalsport

Mobiliseringen i flere av landets eliteseriebyer og Obos-byer har gitt resultater. Fotballens festdag fenger og ser også ut til å ha fått et oppsving denne sesongen med stor etterspørsel etter billetter!

Rosenborg har et bredt tilbud i sitt 16. mai-arrangementet og meldte søndag kveld om over 18.000 solgte billetter. Det er imponerende etter en noe skuffende seriestart og med tanke på at det er normalt mindre attraktive Sandefjord som kommer på besøk.

Også i Ålesund har billettsalget tatt av de siste dagene. Med opprykket er fylkesderbyet mot Molde tilbake, gjestene har solgt ut sitt bortefelt på Color Line stadion og søndag kveld kunne AaFK oppsummere billettstatus med ett ord: «Utsolgt».

- Det blir veldig mye folk på stadion. Unngå kø ved å gå, sykle eller aller helst benytte deg av busstilbudet, sier arrangementssjef Sven Giske til klubbens hjemmeside.

Fullt i nord

Aspmyra er en annen arena som historisk sett - i eliteserie-sammenheng - har avslørt en del ledige svarte og gule seter i TV-sendingene fra Bodø. Lørdag var det 177 ledige billetter og søndag kveld var tallet 0.

Bodø/Glimt - Tromsø er utsolgt!

- Herreminhatt. UTSOLGT. Pugg ein blåe dag. Kom tidlig. Gå hjem hes. For en ramme det blir, skriver Viking på sin Twitter-konto om hjemmemøtet med Jerv.

Også i Oslo går salget unna. Vålerenga har ikke klart å fylle Intility Arena siden åpningskampen mot Sarpsborg, og det kan bli tøft også nå, men billett nummer 13.000 ble solgt søndag kveld.

- Ok…nå tror jeg f… meg vi blir over 14.000 i morgen!!! Heeelt overtenning her nå, melder markedssjef Mehran Amundsen-Ansari på Twitter.

Etter den strålende seriestarten merker Lillestrøm bra pågang foran møtet med Sarpsborg som på sin side fyller minst fem supporterbusser. LSK opplyser at de har solgt rundt 8000 billetter og håper på tall opp mot 10.000 både i kveld og mot Vålerenga om en og en halv uke.

Fullt i Bergen

I Kristiansund har det vært mest fokus på å få plass et par nye midtstoppere samt ta seg helskinnet vider ei cupen den siste tiden, men på tribunene håper man godt over 4000 tilskuere tilskuere til hjemmemøtet med Strømsgodset som har en makskapasitet på 4444.

Odd har invitert alle breddeklubbene i Telemark på kamp 16. mai og håper på årsbeste på tribunene. Søndag kveld passerte salget 6000.

Også på nivå to er det 16. mai-feber! Det vil bli fullt på Brann Stadion til toppkampen mot Sandnes Ulf da det søndag kveld var kun enkelte ståplasser igjen.

- Møt opp tidlig, bli med på tifo og syng alle mann for Sportsklubben Brann, er oppfordringen fra supporterklubben Bataljonen.

Fredrikstad mot Skeid er et oppgjør som klinger godt i historisk målestokk. Det synes man åpenbart i Østfold også i 2022 da FFK søndag kveld solgte billett nummer 8400. Det betyr under 2000 ledige plasser!

I 2. divisjon blir det 16. mai-arrangement på Melløs der ubeseirede Moss møter Ørn Horten til lokaloppgjør, og også på nivå fire vil det bli godt besatte tribuner både i Florø der rivalen Førde er gjester og i Mandal der MK møter Vindbjart.

Slik spilles 16. mai-kampene:

Kristiansund - Strømsgodset
Viking - Jerv
Odd - Haugesund
Rosenborg - Sandefjord
Aalesund - Molde
Bodø/Glimt - Tromsø
Lillestrøm - Sarpsborg 08
Vålerenga - HamKam

Obos-ligaen:

Brann - Sandnes Ulf
Stabæk - Grorud
Fredrikstad - Skeid

PostNord-ligaen:

Moss - Ørn Horten

Norsk Tipping-ligaen:

Florø - Førde
Kongsvinger 2 - Raufoss 2
Follo - Start 2
Mandalskameratene - Vindbjart
Mjøndalen 2 - Strømsgodset 2

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form