Lukk søk

PostNord-ligaen

September 21, 2023

Utfordrer naboen: - Dette har vi ventet lenge på

Kun tre poeng skiller forhåndsfavoritten Ull/Kisa fra romeriksnaboen Strømmen på tabellen foran kveldens lokaloppgjør - mot alle odds.

Foto: norskfotball.com

- Dette har vi ventet lenge på, og vi er klar for å gi alt! slår Strømmen fast på sin Facebook-side.

PostNord-ligaen avdeling 2 starter opp igjen etter sommerpausen denne helgen med et lokaloppgjør på Jessheim. At det er nummer tre og fire på tabellen som møtes, hadde trolig ingen spådd før seriestart.

- Man skal ikke si katastrofe i idretten, men hvis Ull/Kisa ikke klarer å rykke opp her, er det hvert fall en liten skandale, sa Fredrik Larsen, bedre kjent som «Blaker'n», da norskfotball.com lanserte sitt tabelltips.

Det hadde Ull/Kisa på førsteplass og Strømmen som nummer åtte. 11 matcher ut i sesongen er Kisa nummer tre med hele 12 poeng opp til suverene Levanger. Strømmen seks seirer og fem tap holder til en fjerdeplass.

Ny trener

Steffen Landro har forsvunnet fra Jessheim i sommerpausen og begrunnet exiten med at klubben hadde økonomiske problemer.

Assistent Mats Andre Kaland, som tidligere spilte for nettopp Strømmen, leder de gule og grønne mot gamle kjente i fredagens lokaloppgjør.

- Det blir en utrolig spennende kamp. Vi vet det kommer til å koke. Det blir krig, det blir taklinger. Æren til byen og klubben vår står på spill, sier Kisas stopperkjempe Steffen Jenssen til klubbens Facebook-side.

- Jeg gleder meg veldig til den kampen, slår han fast.

Mens Kisa står uten hjemmetap denne sesongen, har Strømmen kun vunnet én av dem bortematcher.

- Ferien er unnagjort, forberedelsene er lagt, og vi er klar for Romerike derby, slår Strømmen-leiren fast før de tar fatt på de 28 kilometerne nordover på Romerike.

Levanger-sjokk

Hovedgrunnen til at Ull/Kisa trolig kan glemme direkte opprykk, og derfor også lot Sondre Sørløkk dra til Fredrikstad i sommer, heter først og fremst Levanger.

6-3-2 er isolert ikke en krisestart for Jessheim-laget, men Levanger har på utrolig vis ikke avgitt et eneste poeng så langt og sluppet inn kun tre mål på 11 kamper.

Denne helgen venter Alta hjemme i Trøndelag mens tabelltoer Tromsdalen mandag reiser til Drammen for å møte Strømsgodset-rekruttene. Med en god høstsesong er andreplassen innen rekkevidde for både Ull/Kisa og Strømmen.

12.serierunde:

Ull/Kisa - Strømmen
Levanger - Alta
Gjøvik-Lyn - Sotra
Stjørdals-Blink - Junkeren
Ullern - Bærum
Strømsgodset 2 - Tromsdalen
Kvik Halden - Brann 2

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form