Lukk søk

PostNord-ligaen

November 15, 2021

Under streken i ett minutt: - Tyngste jeg har opplevd i idretten

På overtid i den 26. og siste serierunden forsvant Fram Larvik under streken for første gang denne sesongen. Det betyr spill på nivå fire i 2022.

Foto med tillatelse: Anders Vindegg, skeid.no

Den spinnville avslutningen på PostNord-ligaen utløste enorme jubelscener på Grefsen stadion og bunnløs sorg i Larvik.

- Dette er definisjonen på blytungt. Ord betyr lite nå, men dette er det tyngste jeg har opplevd i idretten. Nå må spillerne og klubben bruke tid til å fordøye dette, sier Fram-trener Haakon Lunov til Østlandsposten.

Men så sent som til pause så Fløys sterke oppsving de siste ukene ut til å ha vært forgjeves. Fram Larvik ledet da 1-0 hjemme mot opprykksklare Skeid samtidig som Kjelsås hadde 1-0 å gå på mot Fløy.

Alt snudde

Der og da måtte Fløy hente inn tre poeng og hele seks scoringer for å klatre over streken. Og ti minutter etter pause var sørlendingene godt på vei da både de selv og Skeid hadde snudd til 2-1.

Fløy økte også til 3-1, men manglet fortsatt én scoring. Da 4-1-målet kom i det 92. spilleminutt i Oslo, forsvant Fram Larvik ned under streken for første gang i 2021. Og ett minutt senere blåste dommeren av i Framparken.

- Det som skjer like etter pause i dag er forferdelig, men det er litt typisk for oss denne sesongen. Det er nok av situasjoner og kamper hvor vi kunne fått de poengene som hadde reddet oss, sier Lunov.

Snudde med Hardarson

Fløy hentet inn gamletrener Joey Hardarson tidligere i høst. Siden har guttene fra øya spilt 2-2 mot Kjelsås, slått RBK 2, spilt 1-1 i Larvik og slått Nardo 3-0 i tillegg til søndagens seier.

Den utløste ville jubelscener både på stadion samt da spillerbussen kom tilbake til Sørlandet der de ivrige supporterne i Rægestimen stilte opp mannsterke med bluss og sang.

I fotballbyen Larvik derimot må Fram starte på nytt etter nedrykket. Trener Lunov har kontrakt videre, men det er ventet at en rekke spillere takker for seg foran møtet med nivå fire.

- Nå er det tungt. Vi får ta en evaluering av sesongen etter hvert, sa Lunov etter kampen søndag ettermiddag.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form