Lukk søk

PostNord-ligaen

April 4, 2023

Holdt nullen i kulden: - Føler at vi har god tid

Ørn Horten innledet kampvinteren med 1-0-seier over naboen Fram Larvik. Sjekk helgens resultater og ukens meny her!

Foto med tillatelse: Knut G. Bjerva, Ørn Horten

De to siste klubbene som var sist ute med å lande hovedtrener for denne sesongen, møttes i Lystlunden lørdag. Alex Krawiec ble matchvinner for Ørn Horten som dermed påførte Fram Larvik lagets andre 1-0-tap på en uke.

- Den siste halvtimen hadde vi et så klart overtak at vi burde scoret flere mål. Men det kommer – helt sikkert. Jeg føler at vi har god tid fram til seriestart, og vi skal få formasjonene til å sitte i løpet av de neste to månedene, sier Ørn-trener Heidar Geir Juliusson til Gjengangeren.

Islendingen debuterte på Ørn-benken lørdag etter å ha ledet Kvik Halden forrige sesong. På motsatt benk sto Haakon Lunov som endte opp med å forlenge avtalen med Fram til tross for at partene opprinnelig gikk hvert til sitt etter opprykket.

Testet Pop

Veteranen Arnar Førsund er fortsatt på plass i Ørn-forsvaret, og i helgen fikk han selskap av Sebastian Pop. Den tidligere Strømsgodset-junioren spilte for Notodden forrige sesong og viser seg nå frem for de brune.

- Selv om det selvsagt er mye å jobbe med, ga kampen mange gode svar. Gutta viser en veldig bra innstilling, de jobber bra og har solid innstilling. Dessuten holder vi formasjonen godt til tross for at mye er nytt, både for spillerne og meg, sier Juliusson til Ørns hjemmeside.

En som ikke var i aksjon lørdag var toppscorer Adrian Rogulj. Den sterke spissen har vært ønsket flere steder i vinter, men har forlenget avtalen med Ørn og er klar for 2023-sesongen i Horten.

- Dette er nok en signalsignering. Adrian velger Ørn til tross for meget gode tilbud fra andre klubber som vi ikke var i nærheten av å matche, har sportssjef Atle Hovde uttalt.

Bred meny

Tromsdalen og Alta deltok denne helgen i en innendørsturnering i Skarphallen med nierfotball. Alta slo Hamna og Fløya, men røk mot Tromsø og TUIL. Bærum tapte 2-0 i en treningskamp mot naboen Stabæk over 2 x 30 minutter.

Kommende uke skal Bærum i aksjon på ny når Skeid gjester AJ Arena mens helgen byr på en bred meny for 2. divisjonsklubbene.

En rekke klubber spiller årets første match nettopp denne helgen, og blant spennende godbiter kan vi kanskje nevne Notoddens møte med Odd, Brattvåg som gjester KBK, Fløy skal måle krefter mot storebror Start og Grorud reiser til Østfold for å møte divisjonskollega Kvik Halden.

Treningskamper hittil og ukens meny:

12.01 Bodø/Glimt - Junkeren 8-0
14.01 Tromsdalen - Senja 3-0
14.01 Sandefjord - Fram Larvik 1-0
20.01 Hamna - Alta 1-2
20.01 Bærum - Stabæk 0-2
21.01 Tromsø - Alta 2-0
21.01 Ørn Horten - Fram Larvik 1-0
21.01 Fløya - Alta, Skarphallen 2-3
21.01 Tromsdalen - Skjervøy 1-2
22.01 Alta - Tromsdalen
24.01 Fram Larvik - Pors, Månejordet
25.01 Bærum - Skeid, AJ Arena
27.01 Levanger - Trønder-Lyn, TOBB Arena
27.01 Kristiansund - Brattvåg, Kristiansund stadion
27.01 Notodden - Odd, Telemarkshallen
27.01 Start - Fløy, Sørlandshallen
28.01 Sotra - Fyllingsdalen, Sotrahallen
28.01 Kvik Halden - Grorud, Østfoldhallen
28.01 Nordstrand - Strømmen, Nordstrand kunstgress
28.01 Gjelleråsen - Ullern, Li kunstgress
28.01 Tromsdalen - Finnsnes, Senja storhall
28.01 Gjøvik-Lyn - Brumunddal, Gjøvik stadion
28.01 Kvik Halden - Grorud, Østfoldhallen
28.01 Kjelsås - Stabæk, LSK-hallen
28.01 Ørn Horten - Sandefjord, Lystlunden
28.01 Molde - Træff, Aker stadion
28.01 Fram Larvik - Follo, Framparken

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form