Lukk søk

PostNord-ligaen

April 4, 2023

Trenerkabalen i 2. divisjon komplett: - Vårt førstevalg hele tiden

På årets første dag returnerte Haakon Lunov til Fram Larvik og sørget med det samtidig for at trenerjakten på nivå tre i norsk fotball er over for denne gang.

Foto: Digitalsport

28 av 28 2. divisjonsklubber har hovedtreneren på plass etter at Fram Larvik 1. januar presenterte Haakon Lunov. Ja, du leste riktig.

40-åringen ledet klubben også i 2021 og 2022, men i november ble det kjent at partene skiller lag. Snaue to måneder senere er Fram og Lunov enige om en avtale også for 2023.

- Han har bygget et godt fundament for profesjonell fotball i Larvik. Alle som følger Fram så at laget vårt har hatt stor utvikling i høst. Nå kan vi bygge videre på dette, sier Fram-nestleder Christian Holthe i en pressemelding.

- Da vi rykket ned, sto vi i det sammen. Veien tilbake var lang, men det samholdet som formet seg i spillergruppen denne sesongen har jeg aldri opplevd i andre klubber. Muligheten til å videreutvikle dette laget er min viktigste motivasjon, sier Lunov. Han har fått sterke følelser for Fram og har hatt mye kontakt med mange i klubben etter at sesongen ble avsluttet, sier Lunov.

Legger til rette

På to sesonger i Larvik har Lunov vært med på å rykke ned på overtid for så å ta steget tilbake til nivå tre på første forsøk fra en tøff avdeling med Eik Tønsberg, Pors og Follo blant konkurrentene.

«Lunov har familie med små barn i Oslo og ønsker å prioritere dem. Det har Fram fotball stor forståelse for. Vi takker Lunov for den flotte innsatsen han har gjort for Fram fotball, takker for opprykket og ønsker ham lykke til videre i trenergjerningen» meldte Fram da Lunov i november ble takket av.

Styreleder Elisabeth Løsnæs uttalte samtidig til Østlandsposten at det var økonomi som stoppet forhandlingene, men presiserte at partene skiltes som venner. Nå har de funnet sammen igjen.

- I forrige runde ble vi ikke enige, men nå har vi fått til en avtale som begge kan leve med. Da er både Fram og jeg «happy». Det handler først og fremst om tilrettelegging for meg og familien. Jeg er en familiemann, og er veldig opptatt av at det skal passe for både familien min og meg. Det har vi fått til gjennom flere samtaler, forteller Lunov til ØP.

2. divisjon avdeling 1:

Grorud: Jonas Rygg
Lyn: Jan Halvor Halvorsen
Fram Larvik: Haakon Lunov
Aalesund 2: Amund Skiri og Tor Hogne Aarøy
Træff: Petter Sjåholm Melø
Brattvåg: René Skovdahl
Egersund: Kjell André Thu
Vard Haugesund: Kolbjørn Fosen
Fløy: Joey Hardarson
Arendal: Roger Risholt
Notodden: Stian Lund
Ørn Horten: Heidar Geir Juliusson
Kjelsås: Eivind Kampen
Vålerenga 2: Øystein Sanden

2. divisjon avdeling 2:

Stjørdals-Blink: Odd-Karl Stangnes
Levanger: Per Verner Rønning
Sotra: Renate Blindheim
Brann 2: Azar Karadas
Strømsgodset 2: Tomas S. Halvorsen
Junkeren: Joachim Kildal
Alta: Mate Duilo
Tromsdalen: Alexander Samuelsen
Ull/Kisa: Steffen Landro
Gjøvik-Lyn: Espen Haug
Strømmen: Kasey Wehrman
Bærum: Øystein Garborg
Ullern: Stian Børven
Kvik Halden: Arne Erlandsen

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form