Lukk søk

PostNord-ligaen

April 4, 2023

Trenerjakten i 2. divisjon: - Regner med at en ny trener er klar før jul

Med tre dager igjen til julaften, er det kun Vestfold-naboene Fram Larvik og Ørn Horten som står uten trener av de 28 klubbene på nivå tre.

Foto med tillatelse: Anders Vindegg

I 2. divisjon avdeling 2 kom alle 14 klubbene i mål med trenerjakten før jul da Bærum ansatte Øystein Garborg og Kvik Halden skrev toårskontrakt med veteranen Arne Erlandsen.

Det betyr at naboene Fram Larvik og Ørn Horten i avdeling 1 er de to klubbene på dette nivået uten trener med tre dager igjen til jul. I Framparken håper man trenerløsningen er klar kommer før pakkene skal åpnes.

- Jeg kan si så mye at vi er veldig nær i prosessen om å ansette en ny trener. Vi skal møte en kandidat i nærmeste framtid, og vi regner med at en ny trener er klar før jul, forteller Fram-styremedlem Christian Holthe til Østlandsposten.

Erstatter Lunov

Fram Larvik-nykommeren vil erstatte Haakon Lunov som forlater klubben etter to sesonger. Den tidligere Vålerenga-assistenten opplevde å rykke ned på overtid i 2021 før han i høst ledet laget opp igjen på første forsøk.

- Vi var muntlig enig med en kandidat sist uke, men han takket dessverre nei noen dager etter. Uansett har vi gjort en grundig prosess for å gjøre en ordentlig jobb. Vi har sett på flere gode kandidater, men har ikke forhastet oss, sier Holthe.

I Horten trodde man Kjell André Thu skulle styre også i 2023, men treneren fikk tilbud om heltidsjobb hos avdelingskollega Egersund og flytter vestover. Ardian Gashi er en av dem som hjelper Ørn Horten i jakten på hans erstatter.

- Ørn er nok en attraktiv klubb for mange trenere på vei opp. Jobben min i Vestfold Fotballkrets består i mye kontakt med trenere og klubber, og det er vanlig at jeg får henvendelser fra trenere når det er ledige trenerjobber eller fra klubber som er på utkikk etter nye trenere, sier Gashi til Gjengangeren.

2. divisjon avdeling 1:

Grorud: Jonas Rygg
Lyn: Jan Halvor Halvorsen
Fram Larvik: 
Aalesund 2: Amund Skiri og Tor Hogne Aarøy
Træff: Petter Sjåholm Melø
Brattvåg: René Skovdahl
Egersund: Kjell André Thu
Vard Haugesund: Kolbjørn Fosen
Fløy: Joey Hardarson
Arendal: Roger Risholt
Notodden: Stian Lund
Ørn Horten: 
Kjelsås: Eivind Kampen
Vålerenga 2: Øystein Sanden

2. divisjon avdeling 2:

Stjørdals-Blink: Odd-Karl Stangnes
Levanger: Per Verner Rønning
Sotra: Renate Blindheim
Brann 2: Azar Karadas
Strømsgodset 2: Tomas S. Halvorsen
Junkeren: Joachim Kildal
Alta: Mate Duilo
Tromsdalen: Alexander Samuelsen
Ull/Kisa: Steffen Landro
Gjøvik-Lyn: Espen Haug
Strømmen: Kasey Wehrman
Bærum: Øystein Garborg
Ullern: Stian Børven
Kvik Halden: Arne Erlandsen

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form