Lukk søk

Kvinnefotball

September 1, 2022

Trakk seg fra NM på kampdagen: - Hadde gledet oss

Lille Halsøy IL fra Mosjøen hadde sett frem til cupmatch mot Grand Bodø, men fikk onsdagens kamp ødelagt av skader og sykdomsutbrudd.

Foto: Digitalsport

På listen over onsdagens cupkamper for kvinner, står hele fire av oppgjørene som avgjort på walkover. Frigg klarte ikke stille lag mot Sandefjord, oppgjøret mellom Fart og Storhamar ble ikke noe av og det samme var tilfellet i nord der TIL2020 skulle møte Tromsdalen.

Halsøy fra Mosjøen spiller til daglig i 2. divisjon avdeling 6 i Nordland med kun fire konkurrenter (inkludert Grand Bodø 2) og hadde gledet seg til å få besøk av Grand Bodø på Halsøy kunstgressbane.

Men slik ble det ikke da Halsøy-gjengen på kampdagen måtte melde avbud grunnet for få spillere.

- Dessverre måtte vi trekke oss. Årsaken er flere spillere med småskader samt sykdomsutbrudd i troppen. Vi håpet i det lengste at vi skulle klare å stille da vi hadde gledet oss veldig til å spille mot Grand Bodø, sier trener Elin Grønvik til norskfotball.com.

Klare for busstur

1. divisjonsdamene fra Bodø var klare for busstur til Mosjøen, men endte opp med en treningsøkt og oppladning til søndagens hjemmekamp mot Hønefoss samt 2. runde i cupen som spilles allerede 18. mai.

Der kommer også lagene fra Toppserien inn.

Onsdagens største seier sto KIL/Hemne for med sin 12-0-seier mot Nardo i Trondheim. Jæren-duellen endte hele 7-0 til Klepp over Brynes 2. divisjonsdamer.

Hønefoss vant greit 5-0 over Raufoss på Toten og har i motsetning til klubbens hardtsatsende lag på herresiden i 3. divisjon fått en fin start på sesongen. 15 år og 10 måneder gamle Heidi Obstfelder Svang fikk der sin debut for HBK.

1. runde i cupen onsdag:

Arendal - Gimletroll 3-0
Bryne - Klepp 0-7
Fyllingsdalen - Åsane 0-2
Haugesund - Viking 0-4
Loddefjord - Sogndal 3-2
Medkila - Mjølner 9-1
Nardo - KIL/Hemne 0-12
Raufoss - Hønefoss 0-5
Stathelle - Amazon Grimstad 0-2
Byåsen - Tynset 1-2 e.e.o.
Grei - Nanset 5-0
Herd - Molde 0-3
Sarpsborg - Øvrevoll Hosle 1-3

Tidligere har Odd, Porsanger, Runar og AaFK Fortuna avansert til 2. runde. Fart, Grand Bodø, Sandefjord og TIL2020 er videre på walkover.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form