Lukk søk

PostNord-ligaen

September 1, 2022

Tok inn tre poeng før seriefinalen: - Tror ikke de klarer å opprettholde det samme snittet

Mens Moss gikk på en smell i Horten, tok Arendal sin fjerde strake seier og kappet inn forspranget på opprykkskonkurrenten to uker før storkampen i sør.

Foto: Digitalsport

Lørdag 3. september bør det bli trangt på Norac stadion. Arendal Fotball mot Moss FK kan bli helt avgjørende med tanke på om det er den ferske samarbeidsklubben eller de tradisjonsrike kråkene som tar steget opp i Obos-ligaen.

Moss leder fortsatt etter en råsterk start på sesongen og 39 poeng på 16 kamper, men etter helgens serierunde skiller kun fire poeng ned til andreplasserte Arendal.

- Jeg tror ikke de klarer å opprettholde det samme snittet, sier Roger Risholt til Arendals hjemmeside om opprykksrivalen.

Smell i Horten

Moss har etter den overraskende sterke del én av sesongen nå bestemt seg for å satse alt på opprykk til Obos-ligaen. Norskfotball.com vet at både klubbledelsen og sterke krefter i byen har engasjert seg i håp om å få de gule og svarte tilbake på nivå to.

Thomas Myhre har brukt alle døgnets tider de siste ukene på å sikre seg Marius Hagen, Mathusan Sandrakumar, Thierry Dabove, Jesper Grundt og spissen Christian Wagner fra danske Viborg.

Det ga ingen umiddelbart uttelling da Moss lørdag tapte 3-1 i lokaloppgjøret borte mot Ørn Horten der hjemmelaget var klart best foran nesten 900 tilskuere, ifølge Moss Avis.

- I dag var vi svake over hele linja. Vi møtte rett og slett ikke opp og det har vi ikke råd til. Vi gjorde altfor mange personlige feil til å kunne vinne en fotballkamp i dag, sa MFK-kaptein Kristian Strande til lokalavisen.

Slo Ullern

I Arendal trykket storfavorittene på lenge mot Ullern, men fikk ikke uttelling før Sander Lille-Løvø avgjorde med kampens eneste mål 16 minutter før slutt. Scoringen kappet inn avstanden opp til Moss med tre poeng.

- Vi skal slå Moss hjemme om to uker. Det er det eneste vi tenker på. Så tar vi det som kommer etter det, sier matchvinneren til Arendals hjemmeside.

Sørlendingene får god tid til å lade opp til seriefinalen med spillefri kommende helg. Da skulle Arendal opprinnelig spilt mot konkursklubben Øygarden. Moss får besøk av Fløy som gikk på et noe overraskende tap hjemme mot Strømmen lørdag.

- Dette kommer ikke til å være avgjort før i den siste serierunden, det kommer til å bli tett helt inn, spår Moss-trener Thomas Myhre.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form