Lukk søk

Lavere divisjoner

December 20, 2023

Tidligere TIL-sjef tar over Skjervøy: - Årets julegave!

Agnar Christensen har flyttet tilbake til Nord-Norge og har takket ja til å trene Skjervøy i 3. divisjon.

Foto: Digitalsport

- At vi skulle lykkes til slutt med å knytte han til Skjervøy IK som hovedtrener må være årets julegave både til spillergruppen og SIK som klubb, skriver Skjervøy på sin Facebook-side.

Agnar Christensen har spilt over 550 (!) kamper for Grovfjord, men er nok mest kjent fra sine åtte i Tromsø-systemer både som assistent og hovedtrener på øverste nivå.

Nå har 54-åringen flyttet tilbake til nord med familien og takket ja til å gjøre comeback på benken som sjef på Lerøy stadion.

- Agnar har hele tiden vært positiv til engasjementet, og vi er svært fornøyd med at ting falt på plass, melder Skjervøy.

Overrasket

Christensen får med seg Raymond Fredriksen som assistent i det nye trenerteamet. De tar over et lag som endte på sjetteplass i 3. divisjon avdeling 6 denne sesongen, men som overrasket stort fra start.

Skjervøy åpnet nemlig 2023 med fem strake seirer samt poeng mot topplagene Follo og Nordstrand.

Juni ble tyngre med kun ett poeng på fire kamper, og etter hvert forlot også den lovende treneren Stian Ryslett klubben for jobben som faglærer ved Brann- og redningsskolen på Fjelldal.

Skjervøy hentet seg inn etter en tung periode også på høsten, vant tre av de fire siste kampene og endte til slutt på øvre halvdel i en avdeling der blant andre Sarpsborg 2 og Tromsø 2 mobiliserte voldsomt for å unngå nedrykk.

Rett til 1. runde

Skjervøy-ledelsen forteller at det var nettopp Christensen da tok kontakt med først når de startet jakten på hovedtreneren for 2024.

Tidligere i uken kunne klubben også melde at de var sikret plass i 1. runde runde i NM tross sjetteplassen da 40 poeng viste seg å være nok til å slippe de to kvalifiseringsrundene.

Skjervøy er med det en av tre klubber fra Troms som går direkte inn i den første ordinære runden. De to andre er Tromsø og Tromsdalen.

PS! Norsk Tipping har hele 150 i odds på Skjervøy som avdelingsvinner i 3. divisjon 2024 der Hønefoss er enorme favoritter. Hos Coolbet er oddsen 125.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form