Lukk søk

PostNord-ligaen

December 11, 2023

Tidlige opprykksfavoritter i PostNord-ligaen: - Bare å glede seg

Blir det opprykksduell i sør i avdeling 1 og retur på første forsøk for Skeid i avdeling 2? Spekulasjonene og forhåndstipsene er i gang!

Foto med tillatelse: Anders Vindegg

Fredag presenterte Norges Fotballforbund de to avdelingene i PostNord-ligaen for 2024. Spillselskapene er tidlig ute med odds, og både Norsk Tipping og Coolbet har plassert Jerv på topp i avdeling 2.

Begge trekker frem den lokale rivalen Arendal samt nedrykkskollega Hødd som de største konkurrentene til Grimstad-klubben som spilte i Eliteserien så sent som for to år siden.

- Her er avdelingsoppsettet for 2024! Det betyr lokaloppgjør mot både Arendal og Fløy, er kommentaren fra Jerv på klubbens Facebook-side.

- Som ventet ble Arendal Fotball og Jerv satt opp i samme avdeling. Det er bare å glede seg til to intense lokaloppgjør i 2024! melder Arendal som nylig ansatte Vegard Hansen som ny trener.

Trio

De tre klubbene skiller seg ut i toppen på de tidlige forhåndstipsene. I motsatt ende spås rekruttlagene Brann 2 og Viking 2 en tøff sesong sammen med Fløy og nyopprykkede Lysekloster.

Det er også verdt å merke seg at en annen nykommer på dette nivået, Eik Tønsberg, tippes opp mot midten av tabellen.

- Dette var en nydelig avdeling. Jeg ser ingen klare enere, så her er det muligheter. Dette ser meget lovende ut, sier Ørn Horten-kaptein Arnar Førsund til klubbens hjemmeside.

- Det blir utstrakt reisevirksomhet for Kvik Halden i 2. divisjon neste år. Sju turer til Vestlandet, tre turer til Sørlandet og tre, litt kortere, turer til Østlandet er hva som venter herrene i 2024, er kommentaren fra Kvik Halden.

- Et fantastisk morsomt oppsett, melder Brattvåg som igjen skal ut i lokaloppgjør mot Hødd i 2024.

Skeid-retur?

I avdeling 2 peker Skeid seg ut som en tidlig favoritt - også hos Norsk Tipping og Coolbet.

Også Tromsdalen, som spilte kvalifisering om opprykk for noen uker siden, trekkes frem i toppen sammen med Kjelsås, Grorud og Stjørdals-Blink.

Vålerenga 2, Gjøvik-Lyn, Junkeren og nykommerne fra Strindheim tippes å måtte kjempe for å unngå nedrykk i avdeling 2.

Grorud-trener Andreas Alrek har kommentert alle de kommende motstanderne på klubbens hjemmeside og gleder seg blant annet til lokaloppgjør mot Skeid.

- Elsker å møte Skeid, så det gleder jeg meg til. Dette er kamper som lever sitt eget liv.

- En god miks av gamle kjente og en del spennende og nye bekjentskaper, er Tromsdalens reaksjon.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form