Lukk søk

Obosligaen

September 1, 2022

Testet Bryne-spillerne: - De dårligste resultatene jeg har sett

Det kan bli slitsomme uker for Bryne-spillerne frem til seriestarten mot Sandnes Ulf 2. april. Testresultatene i januar imponerte ikke trener Kevin Knappen.

Foto: Digitalsport

- Det er de dårligste resultatene jeg har sett i min tid som trener. Det var langt fra godt nok.

Det er de brutalt ærlige ordene fra Knappen til lokalavisen Jærbladet etter å ha testet Obos-gjengens fysiske tilstand etter julepausen. Allerede etter den første økten med hans nye klubb, fikk han andre svar enn han håpet på.

- Bare et par spillere var i nærheten av å få godkjent. Jeg har forstått det slik at de gjorde testen på en annen måte tidligere, så spillerne har nok levd i god tro. Vi har en jobb å gjøre, sier mannen som i fjor var nær ved å lede Hødd til opprykk.

Må løpe

Knappen og assistent Mikkel Bjørnstad varsler nå tøffe økter for å få Bryne-gjengen i god nok form foran serieåpningen og lokaloppgjøret mot Sandnes Ulf 2. april.

- Noe av det letteste for oss trenere er å få luft i lungene på spillerne, så dette bør gå greit, tror Knappen.

- I vinterpausen er det kanskje noen som har prioritert annen trening, kanskje å løfte vekter. Ved å endre litt der, skal vi få til mye på en måned, blant annet gjennom høy intensitet i spillsekvensene.

Allerede neste helg venter vinterens første treningskamp mot PostNord-ligalaget Vard Haugesund.

Tester MK-spiss

Jærbuene har så langt i vinter hentet inn fire nykommere. Unggutten Ingmar Austberg kommer fra RBK, Albert Braut Tjåland hentes tilbake på lån fra Molde, Christian Røer kommer fra KIL og Jørgen Vollås er signert fra Notodden.

De skal erstatte blant andre Daniel Karlsbakk, Meinhard Egilsson Olsen og Josh Robson.

KBKs Sander Aavik Lille-Løvø og MK-spiss Peder Dovland har trent med Bryne denne uken. Sistnevnte har imponert i 3. divisjon og kan komme til å ende opp med samme karrierevei som Joacim Holtan.

- Jeg kjenner Joacim veldig godt; vi er bestekompiser. Vi spilte sammen to år i MK før han reiste til Bryne. Det hadde vært utrolig gøy å spille sammen med ham igjen, sier MKs toppscorer til Jærbladet.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form