Lukk søk

Eliteserien

November 29, 2023

Takket av i Brann: - Jeg følger med på Eik

Eirik Holmen Johansen flytter hjem til Sandefjord og utelukker ikke spill for Eik Tønsberg i 2. divisjon neste sesong.

Foto: Digitalsport

- Jeg følger med på Eik. Men jeg føler at jeg har det i meg å spille på et høyere nivå enn det i noen år til. Samtidig; i fotball skal en aldri si aldri, sier Holmen Johansen til Tønsbergs Blad.

Samtidig som keeperen åpner for spille én og to divisjoner lenger ned, legger han ikke skjul på at han fortsatt har ambisjoner som fotballspiller.

Søndag ble han takket av i Bergen etter fem år som Brann-spiller.

- Toppunktet var cupfinalen, og i motsetning til tidligere år har det bare vært høye topper og ingen dype daler i år, sa 31-åringen til Branns hjemmeside før helgens hjemmekamp mot Bodø/Glimt.

Tøff konkurranse

I Bergen har den høyreiste keeperen kjempet med landslagsmålvakten Mathias Dyngeland om plassen mellom stengene.

- Selv om jeg ikke har spilt mye selv, har jeg kommet på jobb med et smil rundt munnen og kost meg på hver eneste trening, sier Holmen Johansen til brann.no.

Johansen sier til Tønsbergs Blad at han nå flytter til Sandefjord med forloveden. Uansett hva som skjer ønsker han å spille fotball også i 2024.

- Jeg har ingen tanker om å legge opp. Jeg stortrives fremdeles med fotballen. Nå blir det ferie hjemme i Sandefjord og så tar jeg det derfra, sier han.

Rykket opp

Eik Tønsberg rykket denne høsten opp i PostNord-ligaen og sørget igjen for nivå tre-fotball i byen med stor fotballinteresse.

Trener Kjetil Kristoffersen jobber med å sette sammen et sterkt mannskap for 2024 der man også håper rutinerte Stian Semb Aasmundsen skal bli med.

Eirik Holmen Johansen spilte for Teie før han ble hentet til Manchester City tidlig sammen med broren Tobias. Han har også vært innom klubber som Scunthorpe, New York City og Sandefjord her hjemme før det ble fem år i Bergen.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form