Lukk søk

Tabelltips

September 21, 2023

Tabelltips PostNord-ligaen avdeling 2 med «Blaker'n»: - Et av årets spill!

Fredrik «Blaker'n» Larsen klarer ikke se hvordan Ull/Kisa skal unngå å rykke opp fra PostNord-ligaen avdeling 2.

Foto: Digitalsport

1. Ull/Kisa
2. Levanger
3. Kvik Halden
4. Stjørdals-Blink
5. Alta
6. Tromsdalen
7. Gjøvik-Lyn
8. Strømmen
9. Bærum
10. Brann 2
11. Strømsgodset 2
12. Sotra
13. Junkeren
14. Ullern

- Man skal ikke si katastrofe i idretten, men hvis Ull/Kisa ikke klarer å rykke opp her, er det hvert fall en liten skandale, sier Larsen.

Fredrik Larsen, bedre kjent som «Blaker'n», var frontfigur da sporten.com lagde TV-serie om det daværende 4. divisjonslaget Blaker og er fast inventar i Romerikes Blads fotballpodkast i tillegg til å trene klubben i hjembygda.

Nå har han i samarbeid med norskfotball.com kikket nærmere på Eliteserien og kommer med sitt tabelltips i tillegg til å anbefale enkelte sesongspill foran premieren 2. påskedag.

Årets spill?

Også på tredje nivå tilbyr spillselskapene en rekke sesongspill foran premieren 2. påskedag. I avdeling 1 gir Coolbet 9,00 i odds på at Stjørdals-Blink rykker opp på første forsøk, 5 i odds på at Alta ender blant de tre beste og 1,85 i odds på at Bærum rykker ned.

Ull/Kisas store favorittstempel illustreres godt med at spillselskapet byr på 1,90 i odds på at et av de 13 andre lagene - hvilken som helst av dem - vinner avdelingen. Jessheim-laget på topp står også til 1,90 i odds.

- Her er det bare å spille Kisa. Det er gaver! Et av årets spill, rett og slett, mener Larsen.

Blant H2H-spillene gir duellen Junkeren - Bærum 1,60 - 2,30 og Stjørdals-Blink - Strømmen 1,67 - 2,17. Kanskje 1,70 på at Tromsdalen kommer foran Sotra kan være noe?

Fredrik Larsen har hele veien hatt troen på Levanger i denne avdelingen, men i vinter har trønderne mistet spiller etter spiller til høyere nivå. Hele fem spillere er sendt til Obos-ligaen etter fjorårets tredjeplass.

Per Verner Rønning og Jo Sondre Aas jobber videre på Tobb Arena og bygger en ny tropp som nå skal kjempe med Stjørdals-Blink om å være tredje best i distriktet.

- Jeg liker Levanger jeg da, men de har mistet noen spillere. Da blir Ull/Kisa enorme favoritter her. Bak dem er det veldig åpent og jeg tror lite vil skille fra andreplassen og nedover mot midten, sier Larsen.

Erlandsen tilbake

Larsen spår en opptur hos Kvik Halden der trenerveteranen Arne Erlandsen har gjort comeback. Gode og rause Stjørdals-Blink-venner sørget for at trønderne unngikk å starte sesongen med åtte minuspoeng.

Da også Mats Lillebo signerte ny kontrakt, var optimismen tilbake på MUS stadion Sandskogan. «Blaker'n» tror også Alta, Tromsdalen og Gjøvik-Lyn ender på øvre halvdel og tipper gamleklubben Strømmen som nummer åtte.

- Bak Kisa er det så åpent. Det er så mye dårlige lag at jeg skjønner nesten ikke hvordan NFF klarte å sette opp disse to avdelingene så skjevt. At det kan gå så galt? Det er ingen som har imponert veldig i treningskampene heller. Strømmen tapte mot Gjelleråsen skjærtorsdag. Da skjønner du.

- Arne og Kvik Halden kommer til å være gjerrige. Får de flyten, kan det bli bra det der. Trønderlagene er alltid gode. Det er så mye bra spillere å ta av oppi der. Som bortelag er det alltid vanskelig å komme til Alta og Tromsdalen. Det er mulig jeg har Bærum litt høyt, de så helt ferdige ut en kamp her, sier Blaker-treneren.

Han plasserer også rekruttduoen Brann 2 og Strømsgodset 2 over streken mens Sotra, Junkeren og Ullern alle spås et tungt 2023 av Larsen.

- Godset imponert stort med juniorene sine i fjor. De blir spennende å følge videre. Sotra, det holder nok ikke. Junkeren fra Bodø får et tøft møte med 2. divisjon og Ullern går ikke to år på rad, er den nådeløse dommen fra «Blaker'n».

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form