Lukk søk

Lavere divisjoner

September 1, 2022

Svensk duo til Elverum: - Sterke signeringer

Den svenske duoen Gabriel Andrén og Igor Popanicic flytter til Norge og Elverum i håp om å hjelpe klubben tilbake til 2. divisjon.

Foto: Digitalsport

- Andrén kommer fra Superettan. Også Popanicic er Jönköping Södra-gutt som har spilt på U20-landslaget. Dette er sterke signeringer fra Elverum, sier fotballagent Kenneth Nerkvern til norskfotball.com.

De to 99-modellene har ankommet Norge og trente med sine nye lagkamerater for første gang torsdag. Det første møtet med Elverum-drakten kan komme i treningskampen borte mot Gjelleråsen lørdag.

- Det føles bra å være her. Kaldt, men en bra trening og jeg tror dette kommer til å bli veldig bra, sier Andrén til Elverums Facebook-side.

Fra Jönköping

Han har har vært innom Jönköping Södra-systemet, men også spilt for Tenhults IF og Assyriska IK. Nå blir det norsk 3. divisjonsfotball på spissen.

- Jeg skal score mål. Minst 15. Vi skal gjøre alt vi kan for å vinne serien, sier Andrén.

- Det føles fantastisk å være her, sier landsmann Popanicic, som har en fortid i IK Tord og Assyriska IK, til Elverums Facebook-side.

Elverum hadde ambisjoner om å rykke opp i 2019, men endte opp med å rykke ned fra 2. divisjon. Ett poeng i siste serierunde mot Åsane ville sikret ny kontrakt, men gjestene fra Bergen snudde kampen med tre scoringer det siste kvarteret.

2020-sesongen ble som kjent avlyst, og heller ikke fjorårets amputerte variant sørget for jubel på Elverum stadion. Den store breddeklubben endte til slutt hele 14 poeng bak suverene Gjøvik-Lyn.

Vil opp

Nå har trener Stian Aasen og klubbledelsen tatt grep for å løfte Elverum tilbake til der klubben selv mener de hører hjemme - minst på nivå tre i norsk fotball.

På papiret har laget kommet i en tøff avdeling både med tanke på nivå og reiser. Florø, Spjelkavik, Molde 2, Hønefoss og kanskje Brumunddal er alle lag som håper å være med i toppen. Nyopprykkede Førde kan muligens overraske? 

- Målet er å utvikle meg som fotballspiller, ta steget opp og forhåpentligvis vinne ligaen med Elverum, sier Popanicic.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form