Lukk søk

Lavere divisjoner

September 21, 2023

Superduell i 5. divisjon: - John Arne er noe mer stasjonær enn Christian

Christian Grindheims Haugar tar med seg en buss med supportere til seriefinalen mot Avaldsnes og John Arne Riise i 5. divisjon.

Foto: Digitalsport

- Begge lagene har skilt seg ut på tabellen, og seierherren vil absolutt ha en fordel i kampen om opprykket, skriver Avaldsnes på Facebook.

Ifølge klubben mest kjent for kvinnefotball kommer også TV 2 på besøk torsdag kveld.

Christian Grindheims Haugar leder 5. divisjon avdeling 4 og står uten tap denne sesongen mens Avaldsnes og John Arne Riise er nummer to med samme poengsum, men med én kamp mindre spilt.

- Dette har TV 2 fått med seg, og kommer til kampen for å lage reportasje fra kampen «Grindheim/Riise», melder arrangøren.

Supporterbusser

Etter et langt liv i toppfotballen er Christian Grindheim nå en del av Haugar-leiren som har satt opp gratis supporterbuss til toppkampen.

- Vi har et uttalt mål om å få herrelaget høyere i divisjonssystemet for å kunne tilby et bedre tilbud til alle de unge talentene vi har i klubben, så vi håper både disse og mange andre ser verdien av å støtte opp og bli med på bussen, skriver Haugar.

Grindheim ble i fjor vinter ansatt som utviklingsleder i Haugar, men står også med åtte kamper og to mål som spiller i 5. divisjon denne sesongen.

Torsdag kveld blir et en duell mot tidligere landslagskompis John Arne Riise.

- Akkurat den duellen er jeg ikke i tvil om hvem som vinner. Jeg så Riise og Avaldsnes mot Stegaberg i forrige runde. Og jeg tar sjansen på å hevde at John Arne er noe mer stasjonær enn Christian for tiden, sier Haugar-trener Morten Karlsson til Haugesunds Avis og ler godt.

Riise-comeback

- Ikke hver dag en klarer å signere en Champions League-vinner! skrev spillende Avaldsnes-trener Andreas Ulland Andersen på Twitter 25. mai og la ved skjemaet for overgangen som fikk omtalt i riksmediene.

Avaldsnes' dametrener John Arne Riise gjorde comeback i 9-2-seieren over Rubbestadnes etter at han avsluttet karrieren på toppnivå i gamleklubben Aalesund i 2016.

Siden har 42-åringen også bidratt i 5-2-seieren over Kopervik 2 og i 4-0-triumfen over Stegaberg sist serierunde.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form