Lukk søk

PostNord-ligaen

September 21, 2023

Stor oppslutning rundt «Vi bryr oss»-kampen: - Fotball handler ikke bare om sport

- La oss sammen vise at fotball, fellesskap og samfunnsansvar går hånd i hånd! er oppfordringen fra Levanger foran lokaloppgjøret mot Stjørdals-Blink.

Foto med tillatelse: Anders Vindegg

Lørdag arrangerer Levanger FK den såkalte «Vi bryr oss»-kampen i Nord-Trøndelag. Oppgjøret betyr mye sportslig både for hjemmelaget og gjestene Stjørdals-Blink sportslig og på banen, men også utenfor.

- Fotball handler ikke bare om sport. Det er også et speil av samhold, fellesskap og den positive innflytelsen en klubb kan ha i sitt lokalsamfunn. Når Levanger FK møter Stjørdals-Blink i et brennhett lokaloppgjør, ønsker vi å fremheve noe som overgår det som foregår ute på matta, skriver Levanger på sin hjemmeside.

Privatpersoner og bedrifter bidrar gjennom «Vi bryr oss»-initiativet med å betale et beløp ut fra et gitt tilskuertall på 1000.

Denne løsningen er delvis kjent gjennom ulike «kronekampen»-prosjekter, men her opererer Levanger med 1000 tilskuere uansett hvor mange som faktisk dukker opp.

Store bidrag

På sin hjemmeside har Levanger publisert en liste over de mange bidragene. Alle midler tilfaller Levanger FK og deres prosjekter i nærmiljøet.

- Ditt bidrag styrker vår klubb og sikrer vår vekst både sportslig og som en aktiv deltaker i Levanger-samfunnet. Vår klubb er dedikert til prosjekter som støtter fellesskap, inkludering, kultur, helse og generell livskvalitet i lokalsamfunnet, melder LFK.

- La oss sammen vise at fotball, fellesskap og samfunnsansvar går hånd i hånd!

«Vi bryr oss»-kampen er en del av det Levanger FK har valgt å omtale som «Action now»-uken som handler om «å se større enn banen og inn i hjertet av vårt lokalsamfunn».

Uken startet med damekamp mot Nardo, tirsdag ble studenter invitert til foredrag om økonomi, onsdag snakket blant annet trener Per Verner Rønning om lagbygging på byens videregående skole, torsdag besøkte flere spillere flere SFO-tilbud og fredag vil skolelever gjeste Moan.

Lørdag venter hjemmekampen mot Stjørdals-Blink fyr uken avsluttes med at Levanger-spillere vil rydde flere områder i distriktet.

Mot opprykk

- Nok en veldig god gjennomføring, sa Levanger-trener Per Verner Rønning etter helgens 4-0-seier over Kvik Halden i Østfold.

Levanger har imponert alle i PostNord-ligaen denne sesongen og står uten tap etter 19 serierunder der 17 av kampene er vunnet. På bortebane i en tøff avdeling har ikke trønderne avgitt et eneste poeng!

Sju runder før slutt har serielederne hele 11 poeng ned til Tromsdalen. Opprykket nærmer seg foran trønderduellen mot Stjørdals-Blink som kjemper i motsatt ende av tabellen.

- Det blir nok en tett, tøff match. Det er helt sikkert et veldig gira Blink-lag. Tabellposisjon og alt slikt er bare å skyve til side når det er lokaloppgjør, sier Rønning til LFKs hjemmeside.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form