Lukk søk

PostNord-ligaen

September 21, 2023

Sportssjefen tar over Kvik Halden: - Fra sportssjefens perspektiv var dette den aller beste løsningen

Kjetil B. Andreassen skal kombinere rollene som sportssjef og trener når han nå tar over etter Arne Erlandsen på Kvik Halden-benken.

Foto med tillatelse: Marius Helgå

- Fra sportssjefens perspektiv var dette den aller beste løsningen, sier Andreassen til Halden Arbeiderblad og ler godt.

Men det var klubbledelsen og styret som var tydelige på at de ønsket sportssjefen inn som erstatter for Arne Erlandsen. Veteranen fullførte ikke sin første sesong i Halden, men dro denne uken til Skeid der han innledet med 1-0-tap mot Ranheim onsdag.

- Med valget av Kjetil sikrer klubben kontinuitet ut sesongen. Han kjenner godt til spillerne i A stallen og vet hvordan ting har fungert gjennom sin stilling som sportssjef. Kjetil skal fortsette med oppgavene som sportsjef i tillegg til å ha hovedansvaret for klubbens A-lag, melder Kvik Halden på sin hjemmeside.

Trening onsdag

Allerede onsdag tok Andreassen turen fra kontoret og ut på gresset på Halden stadion for å lede sin første økt. Sportssjefen har UEFA A-lisens og har en fortid som assistent i 2. divisjonsklubben.

- Jeg var vel ikke helt ening når Arne Erlandsen sa at han kunne forlate Kvik med god samvittighet, da laget verken kunne gå opp eller ned. Vi er fortsatt ikke på sikker grunn, men målet med resten av sesongen er å se oppover, sier Andreassen til HA.

Etter 16 serierunder, og med ti kamper igjen av sesongen, ligger Kvik Halden på åttendeplass i PostNord-ligaen avdeling 2. Avstanden ned til Gjøvik-Lyn på den første plassen under streken er på åtte poeng.

Det er utgangspunktet foran innspurten som haldenserne innleder med bortekamp mot Brann 2 på Varden Amfi søndag.

Bygger stall

I tillegg til å lede Kvik Halden i kamp denne høsten, skal Andreassen parallelt jobbe med å sette sammen troppen for 2024 sammen med daglig leder Haris Juklo.

Kvik Halden-ledelsen har allerede fått innspill på navn som kan lede laget neste sesong da Andreassen etter planen skal tilbake i sin rolle som sportssjef.

- Gledelig å oppleve at vi tydeligvis er en attraktiv klubb, sier Rune Grimstad i Kvik Halden-styret til HA.

PS! Hele 1772 mennesker var på plass i Erlandsens siste hjemmekamp i helgen der Kvik bør på gratis inngang, men Junkeren ødela noe av festen med sin utligning på overtid.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form