Lukk søk

PostNord-ligaen

September 21, 2023

Spillerutvikler og midtbanesjef: - Håper vi får det kjekt

Marius Hagen er hentet til Bærum SK som spillerutvikler for klubbens damelag, men meldte samtidig overgang og gikk rett inn på 2. divisjonslaget.

Foto: Digitalsport

- Jeg gleder meg til å bli kjent med spillerne og ønsker å gi dem en god treningshverdag som tilfredsstiller deres behov. Så håper jeg og tror vi får det kjekt sammen, sier Hagen til Bærums hjemmeside.

Han ble der denne uken presentert som nyansatt spillerutvikler for klubbens damelag i 4. divisjon. Samtidig meldte han overgang fra Notodden og ble spilleklar for 2. divisjonsherrene.

Lørdag gikk Hagen rett inn i elleveren på laget som tidlig tok ledelsen mot serieleder Levanger før gjestene tok over, vant 6-2 og fortsatte parademarsjen mot spill på nivå to neste sesong.

Fornøyd sjef

Bærums damelag, som er et samarbeidsprosjekt med flere lokale klubber, ligger midt på tabellen i 4. divisjon med FC Oslo suverent på topp foran høstinnspurten.

- Jeg er strålende fornøyd med at Marius med sin solide bakgrunn og kompetanse tar over, sier Knut Nielsen, daglig og sportslig leder, til Bærums hjemmeside.

Lørdag tok Hagen plass på Bærums midtbane hjemme mot Levanger og fikk derfra se Lasse Bransdal sjokkerte gjestene med sin tidlige 1-0-scoring.

Allerede til pause hadde trønderne snudde til 3-1, og etter 90 minutter var stillingen doblet. Hagen ble tatt av sju minutter før slutt i 6-2-tapet og ble da erstattet av den tidligere landslagsspilleren Henning Hauger.

Comeback

Hagen var innom Eid, Volda og Stryn før han flyttet til Notodden. Siden har 31-åringen vært innom en rekke klubber og vi nevner i rekkefølge:

Nest-Sotra, Husqvarna, Kristiansund, HamKam, Åsane, Elverum, Hødd, Fredrikstad, Vestur, Strømmen, Moss, Notodden, Bærum!

Denne sesongen står midtbanespilleren med seks matcher for Notodden som har overrasket stort i 2. divisjon. Bærum ligger som nummer ni med ni kamper igjen å spille og har fem poeng ned til Gjøvik-Lyn under streken.

Espen Haugs skadeskutte mannskap røk lørdag 1-0 i den viktige bunnkampen mot Stjørdals-Blink og trues av nedrykk i avdelingen der Ullern og Strømsgodset 2 ligger sist.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form