Lukk søk

PostNord-ligaen

August 23, 2021

Sørensen måtte gå: - Vi takker Jan Derek for årene i Bærum

Hjemmetapet mot Fløya ble Jan Derek Sørensens siste kamp som Bærum-trener. Nå overtar assistent Bård Heggset og tidligere landslagsspiller Henning Hauger.

Foto: norskfotball.com

Kun timer etter kampslutt mot Fløya søndag ettermiddag, offentliggjorde Bærum at Sørensen er ferdig som trener.

- Bærum SK og Jan Derek Sørensen er enige om å avslutte arbeidsforholdet. Vi takker Jan Derek for årene i Bærum og ønsker lykke til videre, skriver Bærum på sin hjemmeside.

Klubben opplyser samtidig at assistent Bård Heggset nå tar over og får med seg Henning Hauger som assistent. Den tidligere landslagsspilleren og utenlandsproffen kom til klubben før denne sesongen. Han har frem til nå kombinert spill på A-laget med jobben som sportslig leder for ungdomsavdelingen.

Fløya-tap

Siden hjemmeseieren over Tromsdalen 21. juli står Bærum med seks kamper uten seier. Cuptap mot 3. divisjonsklubben Nordstrand ble fulgt av tre strake nederlag i serien.

Mot Florø sist uke gikk det mot tre poeng i Florø før hjemmelaget utlignet ett minutt før slutt og gjorde bussturen hjem blytung. Og da Fløya fikk sin første seier for sesongen med 2-1 på Sandvika stadion søndag, tok Bærum-ledelsen grep.

Laget har tre poeng ned til lagene under streken etter 13 kamper. Forrige sesong ble det faktisk kun én seier på den halve sesongen som ble gjennomført, men da spilte Bærum uavgjort i hele åtte av 13 runder.

Styrket stallen

Men det er ikke bare på trenersiden det gjøres endringer i Bærum-leiren for tiden. Kristoffer Kroglund Haugen er hentet fra Rosenborg 2 og fikk sin debut mot Fløya søndag.

- Jeg er en offensiv rettet spiller som er glad i å spille ball. Jeg ser frem til mye bra spill på Kadettangen fremover, sier Haugen til Bærums Facebook-side.

Også Simen Øigarden er ny i Bærum-troppen. Han kommer sist fra spill i Follo, men har også vært innom Herkules, Pors og Gulset. Neste sjanse til å ta viktige poeng i bunnstriden for Bærum-guttene er borte mot Eidsvold Turn lørdag.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form