Lukk søk

Lavere divisjoner

September 21, 2023

Serielederen henter Øveraas hjem: - Mye å se frem til!

Strindheim har overrasket med fire av fire strake seirer i 3. divisjonsåpningen - nå henter trønderne tilbake profilerte Jørgen Olsen Øveraas.

Foto: Digitalsport

Det er avisen Nidaros som melder at Øveraas gjør comeback og blir en del av Strindheim-troppen.

33-åringen rekker ikke fredagens kamp mot Mosjøen, der trønderne kan ta sin femte strake seier, men skal bli spilleklar til neste runder som byr på toppkamp mot naboen Nardo.

- Strindheims nye spiller signerte torsdag kontrakten, før han trente med lagkameratene, skriver Nidaros.

Comeback

Øveraas har ikke spilt fotball siden 2021-sesongen der han var fast inventar hos Sandnes Ulf i Obos-ligaen, men har også de siste årene vært en del av Freidigs futsal-mannskap i Eliteserien.

Den 33 år gamle backen har en fortid i Strindheim før han tilbake i 2013 ble hentet til nivå to av Ranheim. Etter opphold i Sandnes Ulf og Egersund ble det 19 kamper på øverste nivå for Ranheim i 2019.

Også påfølgende sesong var Øveraas å finne i Eliteserien, men da som Stabæk-spiller. Nå tar trønderen turen tilbake til lokalfotballen, Strindheim og Leangen Bolig Arena.

Klubben som selv spilte på øverste nivå i 1995 har åpnet sesongen med fire strake seirer og leder 3. divisjon avdeling 5 på bedre målforskjell enn naboklubbene Nardo og Byåsen som begge har store ambisjoner om opprykk.

- Vi må holde troppen frisk og skadefri, få en god restitusjon og fokusere på hvordan vi kan over lengre perioder kontrollere matchen i større grad med ballbesittelse, sier trener Per Morten Rinnan til klubbens hjemmeside etter 7-1-seieren over RBK-rekruttene mandag.

Opprykk?

Strindheim tyvstarter helgens serierunde med hjemmekamp mot Mosjøen fredag kveld - dagen før Rosenborg møter Vålerenga til storkamp i byen.

- Finvær, helg og god fotball; hva mer kan man få med seg en fredagskveld? Greier vi å beholde serieledelsen etter serierunde 5? Greier toppscorer Fredrik å putte flere? Snurrer Vetle rundt med nordlendingene og fikser målpoeng igjen? Er Pat i det lekne humøret? Vil Ask fortsatt være strikkmotor på backen? Mye å se fram til. Velkommen på kamp, melder Strindheim.

Norskfotball.com tippet Byåsen på topp i 3. divisjon avdeling 5 med Byåsen som den antatt største konkurrenten før seriestart. RBK-rekruttene ble plassert som nummer tre og Strindheim på fjerdeplass.

I vår Strindheim-analyse skrev vi følgende:

Det blir som vanlig jevnt rundt midten i avdeling 5. Vi tror Strindheim er et av lagene som kan blande seg inn litt bak de aller beste. Per Morten Rinnan er tilbake etter noen år i Sverige og tar over som hovedtrener mens den rutinerte nykommeren Lars Ramstad blir viktig i den unge troppen. Jørgen Havig går motsatt vei og tar steget opp i 2. divisjon med Stjørdals-Blink. Uten at man skal legge for mye vekt på det har Strindheim i vinter slått Järpens 15-0 i en treningskamp! Ellers har resultatene tidvis vært svake.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form