Lukk søk

Obosligaen

May 12, 2022

Seks strake Bryne-tap: - Det ser ikke særlig bra ut

Haaland-pengene varmer, men sportslig er det tunge tider i Bryne som har tapt seks av seks kamper denne sesongen.

Foto: Digitalsport

Etter smått utrolige fem strake 2-1-tap ble det 2-0-nederlag mot Raufoss sist for jærbuene. Med én kamp mer spilt enn konkurrentene i bunnen er Bryne i ferd med å havne skikkelig i trøbbel.

To år etter opprykket fra 2. divisjon begynner B-gjengen å frykte en retur til nivå tre i norsk fotball.

- Dette var et langt steg tilbake og vi taper fullt fortjent. Dette kan vi ikke være bekjent av, ingen av oss skal være fornøyd med prestasjonene, sa trener Kevin Knappen etter Raufoss-tapet.

Snakker med trenerne

Daglig leder Hans Øyvind Sagen har uttalt seg mye i mediene den siste uken, men da mest om de rundt 12 millionene som tilføres Obos-klubben etter Erling Braut Haalands overgang til Manchester City.

Sagen sier Bryne ønsker å være representert på nivå én eller to i norsk fotball og peker på at veien opp til trygg grunn kun er på tre poeng tross den svake starten.

- Vi har en bra økonomi og er godt skodd til å gjøre de grepene som trengs, sier Sagen til Jærbladet om mulighetene for å sryrke troppen i sommer.

Styreleder Ottar Eide beskriver situasjonen helt nederst i Obos-ligaen uten et eneste poeng så langt som trist.

- Det ser ikke særlig bra ut det resultatene nå viser. VI må evaluere situasjonen i løpet av de nærmeste dagene og høre hva trenerteamet sier om det. Vi har full tillit til trenerne så langt. Det har vært mye stang ut, og resultatene har ikke gjenspeilet kampene. Det er mange sider rundt dette, men resultatene taler for seg selv, sier Eide til lokalavisen.

Åsane neste

Eide sier trener Knappens posisjon ikke er diskutert så langt, men understreker samtidig at jærbuene er nødt til å se forbedrede resultater snart.

- Ja, folk må gjerne stille spørsmål. Jeg hadde ikke vært her hvis jeg ikke mente jeg var rett mann. De to neste kampene er ekstremt viktige. Da møter vi to lag som har sanket lite poeng og vi trenger å vinne. Nå er det opp til eksamen, sier Knappen til Jærbladet.

Og første del av den er mot Åsane søndag - et annet lag som står uten seier så langt denne sesongen. I midtuken venter cupkamp mot Brodd før laget reiser til Oslo for å møte Grorud. Også de står uten en trepoenger hittil.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form