Lukk søk

Lavere divisjoner

September 1, 2022

Scoret 11 mål i én og samme kamp: - Det var nok, det

Lars Edvard Danielsen hadde aldri scoret mer enn fire mål i én match før han mandag klinte til med hele 11 nettkjenninger da Staal Jørpeland 2 slo Tjensvoll 19-1!

Foto med tillatelse: Staal Jørpeland

Det oppsiktsvekkende resultatet finner vi i 5. divisjon avdeling 3 i Rogaland der PostNord-ligaklubben Staal Jørpelands andrelag gjerne kan tenke seg et opprykk.

Mandagens motstander Tjensvoll ble ingen målestokk da matchen endte spinnville 19-1! Og minst like oppsiktsvekkende: Lars Edvard Danielsen sto bak 11 av målene.

- Det har vært litt ekstra i dag, ja. Det blir jo lagt merke til, men det har vært mest oppmerksomhet fra de jeg jobber med og kjentfolk, sier Danielsen til norskfotball.com.

Startet tidlig

Danielsen satte inn 1-0-målet allerede i kampens første spilleminutt og sto også bak nettkjenning nummer tre, fire, fem, seks, sju og åtte som alle kom før pause.

Da matchen gikk inn i overtiden sto det 19-0, Danielsen hadde scoret 11 og fikk litt velfortjent hvile på benken da Tjensvoll - mot spillets gang - fikk sin redusering.

- Vi stilte med de som ikke startet A-kampen i helgen, og da har vi et ganske bra lag. Alt gikk i mål. For min del også, sier Danielsen og ler.

- Vi møter flere lag som er ganske mye dårligere enn oss i flere kamper i 5. divisjon. Men det kan også ende med at man bare triller ball og gjør feil valg. Her klarte vi å holde det opp hele kampen og da blir det mye mål.

- Men 11?

- Ja, det har jeg ikke vært borti før. Det er nok, det. Det skjer ikke hver dag - heller ikke på trening. Så jeg er fornøyd, sier 29-åringen mens han griller middag dagen derpå.

Trappet ned satsingen

Danielsen scoret ett mål under opprykkssesongen i fjor, har vært på banen i fem 2. divisjonskamper denne sesongen og står med pene 18 mål på kun seks kamper for rekruttlaget i 5. divisjon.

- Vi har nok litt for godt lag i flere av disse kampene. Det er noen feige lag her og der. Vi trener fem ganger i uka og møter lag som trener én økt. Da blir det noen enkle, ferdigscorede mål. Det er flaks at jeg står på rett plass, sier den beskjedne spissen.

Men til tross for mandagens overlegne målfest, kan det bli tøft å klare målet om opprykk til 4. divisjon. Naboen Midtbygdens har vunnet alle sine ni kamper denne sesongen og har en luke på seks poeng ned til Staal 2.

- De kommer nok ikke til å avgi noe særlig poeng, sier Danielsen som la inn en grei søknad om mer spilletid på A-laget mandag kveld.

- Joda, man får ikke gjort så mye mer, men det er så stor nivåforskjell at jeg tror ikke denne kampen er så mye å legge vekt på. Det er nesten viktigere å være god på trening. Nå har jeg også mye andre ting jeg holder på, og har det travelt på flere plasser, så tiden for satsing er forbi. Jeg har blant annet ikke reist så mye på bortekamper, men er med på det jeg får til.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form