Lukk søk

Lavere divisjoner

October 1, 2021

Rocky foran «seriefinalen»: - Spiller vi på vårt beste, er det ingen som har sjans

Gjøvik-Lyn-profil Rocky Lekaj kommer med en klar beskjed foran lørdagens toppkamp mot Gjelleråsen. Han mener den tradisjonsrike klubben slår all motstand på dette nivået på en god dag.

Foto med tillatelse: Jonny Isaksen

Gjøvik-Lyn er det eneste laget med full pott i de seks 3. divisjonsavdelingene så langt. Det er ingen tilfeldighet, mener spissprofil og toppscorer Rocky Lekaj.

- Det er en grunn til at vi har vunnet alle kampene. Så lenge vi har 11 mann på banen, er det ingen som har sjans mot oss. Så enkelt og greit er det. Vi skal være overlegne, sier Lekaj til norskfotball.com.

5-1 over Ull/Kisa 2, 4-0 over LSK 2, 1-0 over FUVO, 7-1 over Raufoss 2 og 4-1 over Grorud 2 er fasiten så langt. Lokaloppgjøret mot Toten ble utsatt grunnet smitte.

- Selv om vi har møtt mange andrelag, har vi møtt ganske bra motstand. Raufoss hadde med sju A-spillere mot oss. I den kampen var vi gode. Vår klart beste kamp i år, sier den tidligere Raufoss-spilleren.

Toppkamp

Norskfotball.coms seriefavoritt ligger på andreplass bak lørdagens motstander Gjelleråsen foran lørdagens toppoppgjør på nyoppussede Gjøvik stadion. Elverum tapte overraskende mot KIL 2 mandag mens Lørenskog er hektet av.

- Jeg er ikke overrasket over Gjelleråsen. De har møtt svak motstand hittil. Nå får de mer å bryne seg på fremover, lover Lekaj.

- Du er ikke redd slike uttalelser skal gi Gjelleråsen økt motivasjon?

- Jeg bryr meg ikke så mye om dem eller Elverum eller noen andre. Vi bruker ikke energi på motstanderne. Spiller vi på vårt beste, er det ingen som har sjans mot oss.

- Det er en breial melding foran en toppkamp?

- Det er fakta! Vi er veldig gode. Det er en bra kjemi i laget, vi har beholdt alle og det er en grunn til at vi viner kamper. Når vi scorer ett og to mål kjører vi på for å score fem og seks. Mot Grorud sist vant vi 4-1 på en dårlig dag. Lag vi møter har stor respekt for oss og ligger lavt. Det forstår jeg, for vi er gode offensivt. Og ja, det er en toppkamp nå, men vi spiller på hjemmebane og de skal få løpe.

Halv sesong

Trener Espen Haug vet at Gjøvik-Lyn ikke har råd til mange poengtap dersom laget fra mjøsbyen igjen skal ta steget opp på nivå tre. Etter møtet med Gjelleråsen venter en annen seriefavoritt, Elverum, på bortebane om én uke.

- Vi går for å vinne alle kampene, vi. Det har vært fokuset vårt. Og vi vet vi er gode nok til å klare det. Hittil har vi vunnet greit også på dårlige dager. Vi har 11 gode spillere og sju-åtte mann på benken som også fint kan spille hver 3. divisjonskamp. Troppen er bra, sier Lekaj.

Der må toppscoreren selv sies å være den største profilen, men i Gjøvik-Lyn-stallen finner vi blant annet også keeper Rafael Veloso fra Portugal, briten Ryan Lee Nelson som i sommer var aktuell for Raufoss og Obos-ligaen samt Dag Alexander Olsen - eks Tottenham og Valencia.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form