Lukk søk

Lavere divisjoner

April 4, 2023

Reinsvoll og Furnes først ut: - Har gledet oss i hele vinter!

Mens NM 2022 går mot slutten, start 2023-utgaven av turneringen på Toten mandag kveld.

Foto med tillatelse: Marius Helgå

- Vi har gledet oss i hele vinter til kveldens cupkamp mot Furnes og håper på en god nok prestasjon til å ta et steg videre i årets turnering, skriver Reinsvoll på sin Facebook-side.

Det er lett å gå i surr med cupkamper og årstall for tiden etter at turneringen sluttet å følge kalenderåret. NM 2022 er foreløpig ikke avsluttet, og så sent som søndag slo Bodø/Glimt Ranheim 4-0 og avanserte til kvartfinale. De siste åttedelsfinalene spilles kommende helg.

Mandag klokken 19:30 starter 2023-utgaven av NM med Reinsvoll og Furnes først ut i første kvalifiseringsrunde i Raufoss Industripark Arena.

3 x Güven

Det blir ingen Ullevaal-tur på hverken Reinsvoll eller Furnes, men 4. og 5. divisjonslagene håper begge på 1. rundekamp og en attraktiv motstander på hjemmebane.

- Heldigvis står vi vesentlig bedre rustet enn på samme tid i fjor og kan mønstre en stor og bred tropp samtidig som noen friske også må stå over på grunn av en begrensning på 20 mann i dagens kamptropp, melder Reinsvoll.

Totningene endte nest sist i 4. divisjon i fjor rykket ned mens Furnes endte som nummer ni i samme avdeling. Reinsvoll ladet opp med 6-0-seier over Vardal forrige helg og mønstrer ikke mindre enn tre spillere med navn Güven i troppen.

Mikail Guven kommer nå fra Vind og får nå onklene Gultekin og Gulbetin som lagkompiser.

HamKam i fjor

4. divisjonslaget Furnes tok seg til 1. runde i fjor der storebror HamKam kom på besøk og lagde cupfest på Gaalaasbana.

John Anders Rise og Truls Jevne Hagen var begge del av troppen forrige sesong og er ventet å se på banen også i kveld. Rutinerte Mats Kristiansen (eks Oppsal), Kristoffer Hagen, med en fortid i HamKam, Jonatan Helmersen og Simen Haugen er andre profiler i troppen.

Furnes har faktisk ikke spilt én eneste treningskamp denne vinteren og får dermed sin første match siden 5. november 2022 mandag kveld.

Andre NM 2023-kamper denne uken:

09.03 18:30 Vardeneset - Madla, Modenabanen
11.03 13:00 Hulløy Bodø - Grand Bodø, Nordlandshallen
11.03 13:00 Fauske-Sprint - Sandnessjøen, SKS Arena
11.03 15:00 Krokelvdalen - Storelva, Alfheim

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form