Lukk søk

Obosligaen

April 4, 2023

Ranheim-aktuelle Ingebrigtsen hevder han har sagt opp: - Vi skal flytte på oss

Kåre Ingebrigtsen forteller at han har sagt opp i Åsane og skal tilbake til Trøndelag der Ranheim står uten hovedtrener.

Foto: Digitalsport

Flere medier melder at Ingebrigtsen er høyaktuell som ny Ranheim-trener etter at klubben i helgen skilte lag med Hugo Pereira.

Den tidligere Rosenborg-sjefen har den siste tiden jobbet som sportssjef i Åsane, men har vært klar på at han ønsker seg tilbake på sidelinjen samtidig som det har vært utfordringer med samarbeidet internt hos bergenserne.

- Vi skal flytte på oss, men det er av familiære årsaker. Fruen har fått seg ny jobb i Trondheim, samtidig som vi kjenner på savnet av venner og familie der oppe, sier Ingebrigtsen til BA.

Tre barnebarn

Ingebrigtsen forteller at han har fått tre barnebarn under perioden i Bergen. Nå er planen å flytte tilbake til Trøndelag der altså kona Hege Leirfall Ingebrigtsen også har fått ny jobb. «Bruttern» forteller at han har sagt opp avtalen med Åsane.

- Det har jeg ingen kommentarer til. Det er som sagt familiære årsaker som gjør at vi er på flyttefot, sier Ingebrigtsen til BA konfrontert med den ledige jobben i Ranheim.

57-åringen har jobbet i bydelsklubben også tidligere, men har siden høsten 2021 hatt ansvar for blant annet spillerlogistikk som sportssjef i Åsane.

Klubbledelsen har bekreftet at de har mottatt en henvendelse vedrørende Ingebrigtsen fra Ranheim.

- Jeg forholder meg til at vi har kontrakt med Kåre, og så er det opp til Ranheim å kompensere oss for det dersom de ønsker å hente ham, sier daglig leder Rune Eriksen til BT.

Tronseth styrer

Are Tronseth ledet årets første Ranheim-trening mandag. Assistenttreneren forteller til avisa Nidaros at han føler seg klar for å rykke opp som sjef dersom det skulle bli aktuelt.

- Ja, jeg har ambisjoner om det på et eller annet tidspunkt. Jeg har jo vært det før i Stjørdals-Blink, og nå har jeg vært tre år her som assistenttrener hvor det både har vært opp- og nedturer. Jeg har lært mye på de årene, så jeg føler jeg begynner å nærme meg å være klar for det. Så får vi se når timingen er riktig, sier han til Nidaros.

«Klubben har virkelig forsøkt å finne et grunnlag for at Hugo kunne fortsette sitt arbeid i klubben. Etter to måneder med dialog, kartlegging og møter ble konklusjonen at grunnlaget for et videre samarbeid ikke var godt nok. Dette førte til at vi i forrige uke innledet samtaler med Hugo om å fratre rollen som hovedtrener. Vi har i dag signert en sluttavtale med Hugo» meldte Ranheim i en pressemelding i helgen.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form