October 1, 2021

PostNord-ligalagene tilbake i kamp: Skeid-seier og målfest i vest

Klubbene i PostNord-ligaen var i helgen igjen tilbake i treningskampmodus. For mange lag var det årets første treningskamp inn mot seriestarten om under tre uker.

Florø-Brattvåg (Spilt på Nordfjordeid) 1-3

Florøs nysignerte portugisiske brasilianske spiss Nelsinho åpnet scoringskontoen i sin første kamp for sin nye klubb, men det ble med utligningsmålet i en kamp sunnmøringene vant fortjent. Brattvåg sine mål kom fra Kristiansund-leiesoldat Sander Lille-Løvø, den nye danske spissen Jeppe Mogensen og den lokale unggutten Gard Rogne. Alle mål før hvilen på Eid stadion.

Skeid-Bærum 3-0

På Nordre Åsen kunne den hjemvendte sønn Abdul-Basit Agouda feire sin første Skeid-scoring siden 2015-sesongen. Simen Hestnes og Gabriel Andersen fullførte målshowet mot PostNord-kollegaen.

22-åringen Abdul Basit har de siste sesongene spilt i OBOS-ligaen for Øygarden, Grorud og KFUM-Oslo. Etter 16 mål på 18 kamper for Skeid-juniorene i 2014-sesongen kom angriperen på radaren til Strømsgodset, men nå er han tilbake i moderklubben for å få fart på karrieren igjen. Skeid signerte også Lukas Håll Thorsen og Martin Bech Riisnæs (Sønn av Dag Riisnæs) tidligere sist uke.

Asker-Fram Larvik 2-2

På Føyka stadion ledet gjestene 2-1 til pause, men Didrik Sereba scoret sitt andre mål for dagen fem minutter før slutt fra straffemerket. I en kamp Asker scoret først og sist sto Shariff Cham og Thomas Kongerud for Fram Larviks mål.

RBK2-Nardo 2-5

På SalMar-banen vant Nardo byoppgjøret mot rekruttene til Eliteserie-naboen.

Nardo har forøvrig sagt farvel til førstekeeper og kaptein Henrik Bakke.

Kongsvinger-Eidsvold Turn 1-0

I sola på Gjemselund var hjemmelaget et mål bedre enn gjestene etter Martin Vinjor sin tidlige fulltreffer.

Egersund-Vard Haugesund 3-5

I idrettsparken ble det målfest etter 1-1 til pause. For Egersund scoret Patrik Johannesen allerede etter 5 minutter, men så tok Vard Haugesund fullstendig over i målprotokollen. I sluttminuttene fikk Alexander Dang redusere til 2-5 fra straffemerket, og Jakob Dunsby pyntet ytterligere på resultatet i siste spilleminutt til 3-5. Robert Kling (2), Stian Barane, Kjetil Vatland Olsen og Martin Nordtveit scoret målene for Vard Haugesund.

Kjelsås-Moss 2-1

Jens Bonde Aslaksrud senket Moss fra straffemerket på Grefsen 10 minutter før full tid, etter at Erik Grønner bare fem minutter tidligere hadde utlignet gjestene sin ledelse. Thomas Klemetsen Jakobsen effektuerte unggutten Aleksander Andresens vakre forarbeid i ledelse rett etter pause i en kamp begge lag byttet mye på mannskapene.

Notodden-Kvik Halden 1-1

På Notodden tok hjemmelaget en tidlig ledelse, men Deni Hasanagic utlignet for Kvik Halden etter en corner.