Lukk søk

Lavere divisjoner

January 6, 2022

Ordkrig etter naboduellen: - Hvis han sier det, har han ikke peiling på fotball

Elverum-trener Stian Aasen mener en reprise av «Skal vi danse» sesong én ville vært bedre underholdning enn lørdagens lokaloppgjør i Trysil.

Foto: Digitalsport

Etter det målløse lokaloppgjøret i vintersportmekkaet i Østerdalen lørdag, var Elverum-sjefen alt annet enn imponert.

Han mente rett og slett 3. divisjonskampen mellom Nybergsund og naboklubben som holder til rundt én times biltur lenger sør holdt ganske lavt nivå.

- For en forferdelig fotballkamp. Det var rett og slett to dårlige lag utpå der. Hadde jeg vært her som nøytral tilskuer hadde jeg dratt hjem etter et kvarter og heller satt på «Skal vi danse» sesong én på reprise, sier Aasen til Østlendingen.

Peiling?

Majoriteten av de 267 tilskuerne ble likevel sittende matchen ut for å se at Nybergsunds internasjonale mannskap fikk med seg det som kan bli et viktig poeng i kampen for ny kontrakt på nivå fire.

- Det som skjer er at Sundet ligger lavt og vil kontre. De prøver å bryte ned vårt spill og dra ned tempoet. De begynner jo å drøye tid allerede etter 15 minutter. Av alle kamper jeg har sett i år, og det er mange, må dette ha vært den dårligste 3. divisjonskampen, fortsetter Aasen.

- Det er en tåpelig uttalelse. Hvis han sier det, har han ikke peiling på fotball. Jeg tror det er et annet ord for frustrasjon fra Aasen. Vi var bra bakover og holdt nullen, de hadde ett skudd på mål og vi hadde de farligste sjansene, sier Nybergsund-trener Ola Brenden til lokalavisen.

Berger plassen?

Den mangeårige Nybergsund-ildsjelen mener lørdagens 0-0-kamp var en av tryslingenes bedre prestasjoner denne høsten.

Med kun tre kamper igjen har kultklubben ett poeng opp til FUVO over streken. Mandagens oppgjør mot tabellnabo Ull/Kisa 2 på Jessheim kan bli helt avgjørende, i siste hjemmekamp venter ubeseirede Gjøvik-Lyn før sesongen avsluttes borte mot Raufoss 2.

- Sundet kommer aldri til å legge seg ned og dø. Det skjer ikke. Jeg mener man kan sammenlikne dagens 3. divisjon med 2. divisjon på 90-tallet, og da rykket vi også ned to ganger før vi tok oss opp igjen. Vi dør ikke med dette, men det kommer til å bli en steintøff kamp for å overleve, uttalte Brenden til Østlendingen i forkant av lørdagens naboduell.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form