Lukk søk

Lavere divisjoner

April 4, 2023

Oppfordret motstanderen til å protestere: - Fair play på øverste nivå!

Eidsvold Turn får ros fra blant andre Mjøndalen etter selv å ha oppfordret Gjelleråsen til å legge inn protest etter bruk av en ikke spilleberettiget spiller.

Foto med tillatelse: Eidsvold Turn

- All ære til Eidsvold Turn for denne avgjørelsen. Her snakker vi fair play på øverste nivå selv om det er fjerde divisjon.

Det skriver Mjøndalen på Twitter etter at Turn selv tirsdag offentliggjorde at de gjennom dialog med Gjelleråsen har bedt romerikskollegaen legge inn protest for bruk av en ikke spilleberettiget spiller i mandagens 4. divisjonskamp på Myhrer.

- Ikke så proft å bruke uberettiget spiller, men desto bedre å legge seg flat å kjøre en rettferdig linje i 4. divisjon, skriver Blaker-trener Fredrik Larsen.

Scoret og vant

Kara Abdoulie Mai Bandeh pådro seg seg sesongens fjerde gule kort for Eidsvold Turns andrelag i 4. divisjon sist serierunde, men spilte likevel mot Gjelleråsen-rekruttene mandag.

Bandeh scoret et av målene i 5-2-seieren som langt på vei kunne sikret ny kontrakt for eidsvollingene, men nå tyder mye på at laget mister de tre poengene.

- Hva som nå skjer videre i denne saken er utenfor Turns hender, men klubben er forberedt på å ta konsekvensen og straffen som måtte komme. Det kan bety poengtap. Ledelsen har tirsdag vært i kontakt med forbund, krets og Gjelleråsen og også oppfordret sistnevnte til å legge inn protest da Turn mener det er mest ryddig og rettferdig overfor motstanderne i 4. divisjon når situasjonen er som den er, skriver Turn på sin hjemmeside.

Gjelleråsen skriver på Twitter at de nå kommer til å legge inn protest og dermed trolig bli tilkjent seieren.

Nedrykksstrid

Skedsmo ser ut til å stikke av med opprykket i den jevne 4. divisjonsavdelingen i Akershus der nedrykksstriden virkelig ikke er for folk med svake nerver.

Kun ett lag rykker ned da 3. divisjonsklubbene i distriktet berger plassen, men mer eller mindre halve tabellen sover likevel dårlig om natten for tiden. Rælingen, Lørenskog 2 og Kløfta ligger best an med sine 28 poeng mens Eidsvold IF, Aurskog-Høland og Eidsvold Turn 2 har 27.

Turn-rekruttene må regne med poengtrekk og bak ligger duoen Gjerdrum med 20 og Strømmen 2 med 19 som begge også har én kamp mindre spilt.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form