Lukk søk

PostNord-ligaen

September 1, 2022

Øker budsjettet med én million: - Selvsagt må det gjøres en stor jobb

Nyopprykkede Staal Jørpeland regner med å bruke én million mer i PostNord-ligaen enn på nivået under. Lokalt engasjement kan dekke inn deler av utgiftene.

Foto med tillatelse: Vindbjart FK

- Vi ser på hvor vi får inn mer inntekter. Vi er ikke i mål med det, men er godt på vei. Selvsagt må det gjøres en stor jobb for å komme i mål, sier Staal-leder Børge Oanes til lokalavisen Strandbuen.

Staal Jørpeland avgjorde til slutt kanskje landets sprøeste avdeling forrige sesong der godt over halvparten av lagene lenge var med i opprykkskampen og tok steget opp i 2. divisjon for aller første gang.

Reiseutgifter

Fotballgruppa regner med å bruke én millioner mer i 2022 enn i 3. divisjon i fjor. Rundt 300.000 av dem må brukes til reiser til blant annet Strømmen, Skien, Kristiansand, Horten, Oslo og Moss.

- Vi vet ikke hvordan reiseutgiftene slår ut da vi risikerer å måtte betale like mye inn til reisekassen for PostNord-ligaen som vi får igjen, sier Oanes.

Staal Jørpeland har i flere år trukket bra med tilskuere på sine hjemmekamper og engasjert lokalmiljøet i Ryfylke. Nå er målet å trekke rundt 500 tilskuere i snitt.

Med økte billettpriser (fra 50 til 100 kroner) og flere personer på kampene, vil også kiosksalget øke. I tillegg håper den nyopprykkede gjengen å økte antall medlemmer i scoringsklubben fra 150 til 250.

- Klarer vi over 500, er vi helt i toppen i 2. divisjon i Norge, sier daglig leder Rune Harestad.

Åpner mot Ørn

Staal debuterer i nye 2. divisjon mot et annet nyopprykket lag, Ørn Horten, 9. april.

- Mange vil nok følge med på streamen når serien starter mot Ørn Horten. Med seier i Horten regner vi med mye folk på Jørpeland stadion når Fløy kommer til første hjemmekamp helgen etter, sier Stig Marthinussen.

Og i sesongens andre hjemmekamp blir det garantert folksomt på Jørpeland stadion når naboen Egersund kommer på besøk.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form