Lukk søk

Obosligaen

September 1, 2022

Også storscoreren drar fra Blink: - En naturlig konsekvens

Ytterligere tre sentrale spillere forlater kriserammede Stjørdals-Blink, men resten av troppen er klare for å kjempe videre ut sesongen på minstelønn.

Foto: Digitalsport

Det opplyste Stjørdals-Blink-ledelsen om onsdag kveld.

Håvard Lorentsen og Matushan Sandrakumar var de første som takket for seg da det ble kjent at trønderne sliter voldsomt med økonomien.

Tirsdag ble det kjent at Johann Hoseth Kosberg signerer en kontrakt ut sesongen med Ull/Kisa og onsdag forsvant spiller nummer fire, fem og seks fra garderoben på MUS stadion Sandskogan.

Takkes av

Nøkkelspillerne Robin Bjørnholm-Jatta, Aleksander Foosnæs og Sondre Hopmark Stokke har alle takket nei til klubbledelsens forslag om nye kontrakter på minstelønn og trioens avtaler er terminert.

- I den siste perioden har vi måttet se flere spillere forlate klubben. Dette er svært leit, men samtidig en naturlig konsekvens av en prosess hvor hovedfokus har vært å redde klubben, melder Blink på klubbens hjemmeside.

- Vi takker Håvard, Madhu, Johann, Robin, Sondre og Aleksander for sine viktige bidrag i klubben. De er svært profesjonelle fotballspillere og har fremstått som gode rollemodeller for klubben. Vi ønsker dem alle lykke til i nye klubber og utenfor fotballen.

Foosnæs ble hentet fra Bodø/Glimt foran 2021-sesongen, Bjørnholm-Jatta har blitt landslagsspiller for Gambia under perioden i Blink mens Stokke har satt sterkt preg på Blink-organisasjonen i en årrekke.

Gambisk landslagsspiller

Tilbake i 2012 scoret han over 20 mål for klubben i 3. divisjon og etter et opphold i Strindheim vendte han tilbake til Blink der han totalt står med over 120 scoringer på ti sesonger på nivå to, tre og fire.

- Spesielt Sondre Hopmark Stokke har vært en meget solid bidragsyter i tre divisjoner i nyere Blink-historie. Målgarantisten fortjener all slags takk for sin innsats! melder Blink.

Klubbstyret jobber å knallhardt for å begrense underskuddet og sikre sunn drift i årene som kommer. De resterende spillerne og støtteapparatet er enige med klubben om å fullføre sesongen på redusert godtgjørelse.

- Styret har gjennom hele prosessen hatt tett dialog med Stjørdal kommune. Den kommunale garantien som ble gitt oss for økt låneopptak, har vært en forutsetning for å klare snuoperasjonen. Med dagens enighet, søker vi nå lån i tråd med kommunens gitte garanti. Vi vil tilstrebe å være ajour med våre forpliktelser som planlagt, i første del av august. Videre vil vi videreføre arbeidet med klubbens nye strategi, struktur og retning. Det jobbes i tillegg med etablering av Fotball etter skoletid, leksehjelp og ytterligere flere aktiviteter i regi av SBF.

PS! Blink ligger sist i Obos-ligaen med kun seks poeng etter 14 kamper, men er spesielt nok kun målforskjell fra kvalifiseringsplassen trønderne har endt opp på de to forgående sesongene.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form