Lukk søk

PostNord-ligaen

March 10, 2024

OBOS Supercup-helgen: Trakk laget, tilbake på Majorstuen, dyre billetter?

Da Ull/Kisa ikke ønsket å delta i sluttspillet, gikk plassen til naboen Eidsvold Turn som neste helg tar plass i en av to semifinaler i Oslo.

Foto: norskfotball.com

Nordre Åsen og Tørteberg kunstgress blir semifinalearenaene i OBOS Supercup. Det er klart etter den siste runden i gruppespillet denne helgen der Skeid, Eidsvold Turn og Oppsal slo følge med Frigg videre.

Frigg var allerede klare for semifinale og hadde OBOS Supercup-kampfri lørdag mens tabelltoer Oppsal sikret andreplassen i pulje 2. Trasop-gjengen lå under 0-1 mot Bærum, men snudde matchen med tre mål den siste halvtimen.

Det betyr semifinale mot Skeid på Nordre Åsen.

- Vi møter Skeid på Pornoløkka lørdag om 1 uke klokken 14:00. Det koster sikkert 850 kr inngangen, men er under tak. Skinnpølser fra Strøm Larsen og alkoholfri øl fra et lokalt bryggeri, melder Oppsal på sin X-konto.

Inntar Tørteberg

Frigg er vertskap for den andre semifinalen som vinner av pulje 2. Etter å ha brukt vinteren i LSK-hallen, flytter laget nå tilbake til Majorstuen og Tørteberg kunstgres som endelig er klar etter en lang vinter.

Motstander lørdag blir ikke toerlaget Ull/Kisa, men den tredjeplasserte naboen Eidsvold Turn da Jessheim-laget har trukket seg fra sluttspilet.

- I en Jokernord-twist har de sagt fra seg plassen i sluttspillet grunnet andre kamper, melder Skeids daglige leder Daniel H. Strand på sin X-konto.

Skeid slo Arendal 2-0 i lørdagens siste kamp og vinner puljen med 13 poeng, Ull/Kisa stoppet på 12 poeng mens Eidsvold Turn fikk 11.

Kabamba Kalabatama ga Skeid ledelsen i sør da han fikk to forsøk fra staffemerket siden dommeren mente keeperen beveget seg ut fra streken før Sulayman Bojang doblet og trygget puljeseieren.

- Dette var en kamp mellom to gode 2. divisjonslag. Etter pause var vi dominerende spillemessig, men det var Skeid som scoret to mål. Slik er fotballen av og til, sier Arendal-trener Vegard Hansen til klubbens hjemmeside.

Poengløse

Nordstrand endte sist i pulje 1 med kun én seier, men har vært involvert i jevne kamper hele veien og var kun et 3-2-mål i sluttminuttene unna å få med seg poeng fra Eidsvoll lørdag.

I pulje 2 endte Gjelleråsen uten poeng da også den siste kampen i gruppespillet endte med tap. Asker vant 5-2 på Li med fem ulike målscorere.

- Dette er ingen krise. Vi slapp inn et par mål på juniorfeil og hadde et par i stolpen, sier Grorud-trener Andreas Alrek til klubbens X-konto etter det som skulle vært en ren duell om en plass i semifinalen mot Ull/Kisa.

- Det var fint å delta i OBOS Supercup og at noen organiserte alle kampene for oss. Det har vær en fin turnering, men vi trekker oss ut nå og spiller mot Ørn Horten, Vålerenga, Moss og Strømmen til slutt 30. mars, sier Kisa-trener Kasey Wehrman til klubbens Facebook-side.

- Kult-cupen OBOS Supercup har vært en herlig erstatning til normalt kjedelige treningskamper i januar, februar og mars, oppsummerer Bærum!

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form