Lukk søk

Lavere divisjoner

February 19, 2024

OBOS Supercup-helgen: Toppscorer Ferrer, målfest og straffebonanza

Med turneringens toppscorer, største seier og flest poeng dominerer Frigg innledningsvis i OBOS Supercup.

Foto: norskfotball.com

Men vi starter i pulje 1 der Skeid nå har kommet seg til topps med to strake seirer.

Lørdag ble det 5-4-seier hjemme mot Eidsvold Turn i en match der dommeren blåste hele tre straffer til hjemmelaget og spissen Kabamba Tumba Kalabatama scoret hat trick.

- Vi er svært fornøyd med alle sjansene vi skaper, og ikke minst at vi scorer fem mål, sier trener Vilde Rislaa til klubbens hjemmeside.

Ull/Kisa følger på andreplass etter at de slo Lørenskog 2-1 i lokaloppgjøret på Romerike. Sebastian Fjose Berg scoret begge målene for gjestene i oppgjøret som ble spilt på Strømmen stadion.

- Tilfredsstillende. Ikke bare resultatet, men måten vi spilte på. Vi er spente på fremtiden, sier Kisa-trener Kasey Wehrman til Kisas Facebook-side.

Ingen baklengs

Grorud har fortsatt ikke sluppet inn mål i OBOS Supercup etter at lørdagens bortekamp mot Arendal i sør endte 0-0.

- 0-0 er kjedelig, men å tape hadde vært verre. Jeg følte vi var det beste laget, oppsummerer Grorud-trener Andreas Alrek til klubbens X-konto.

Oppsal slo Ullern 3-2 lørdag, og seks poeng på kun to kamper betyr full pott i OBOS Supercup for Trasop-gjengen. Yazdani Unis Dalmacio Kamara scoret to av målene i seieren over divisjonskollegaen.

Frigg gikk opp i ni poeng, mest i turneringen, med 9-3-seier, turneringens største, mot Gjelleråsen i LSK-hallen lørdag kveld. Oslo-laget ledet 3-0 allerede halvveis i første omgang og var best i det meste selv om Gjelleråsen reduserte til 5-3 etter pause.

- Bekmørk opptreden for vår del. Vi var svake i alle spillets faser, så svake at jeg føler for å beklage til de som tok turen eller måtte pine seg gjennom sendingen med grønne øyne, sier Gjelleråsen-trener Aron Aberra til klubbens hjemmeside.

Toppscorer Ferrer

Ulrik Ferrer scoret sitt mål nummer 100 for Frigg i fjor høst og har fortsatt målproduksjonen også gjennom vinteren.

Nå er 27-åringen toppscorer i OBOS Supercup med fem mål på fire kamper. 

Seks spillere har scoret tre mål hver; Johan Nissen-Lie (Asker), Bendik Foss Evensen (Ullern), Ebrima Savaneh (Frigg), Håkon Krogh (Frigg), Thomas Støfring (Ullern) og Kabamba Tumba Kalabatama (Skeid).

- Gavekort på 3000 kroner fra Adidas og eget trofé motiverer spissen ut av vinterdvale, melder Daniel Holmeide Strand, daglig leder i Skeid, på sin X-konto der man også finner toppscoreroversikten.

Runde 5:

24.02 15:00 Nordstrand - Arendal, Nordstrand kunstgress
27.02 19:00 Grorud - Eidsvold Turn, Grorud match
27.02 19:30 Asker - Oppsal, Føyka
28.02 18:00 Skeid - Lørenskog, Nordre Åsen
28.02 18:30 Gjelleråsen - Bærum, Li kunstgress

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form