Lukk søk

PostNord-ligaen

March 5, 2024

OBOS Supercup-helgen: Frigg først til semifinale, avgjørende toppkamp, poengløse Gjelleråsen

Frigg er første lag videre i OBOS Supercup mens Grorud og Ull/Kisa møtes til en avgjørende match i Oslo lørdag etter helgens seirer.

Foto med tillatelse: Marius Helgå

Skeid hadde spillefri i helgen, men leder avdeling 1 som eneste lag med ti poeng foran den avgjørende siste runden kommende helg.

Kun to poeng skiller fire lag som kjemper om avansement. Både Grorud og Ull/Kisa står med ni poeng etter at begge vant sine kamper lørdag - én uke senere møtes de to i Oslo til avgjørende duell.

Vinneren der er sikret plass i sluttspillet mens uavgjort i teorien kan sende begge ut. Også Skeid kan falle utenfor topp to dersom laget skulle tape i Arendal, med uavgjort kan forrige sesongs Obos-lag bli passert av både Eidsvold Turn og en eventuell vinner i Grorud-Ull/Kisa.

Alt å spille for og mange mulige scenarier, med andre ord!

- Nå skal vi trene mot å ta tre poeng mot Ull/Kisa for vi skal videre, sier Grorud-trener Andreas Alrek til klubbens X-konto etter helgens 1-0-seier over Nordstrand.

Kisa-form

- Første omgang var skremmende svak, oppsummerte Vegard Hansen til Arendals hjemmeside etter helgens 2-0-tap mot Ull/Kisa på Jessheim stadion.

Scoringer av Sebastian Fjose Berg og Sean Nilsen-Modebe sørget for at Kisa nå er seier mot Grorud i Oslo fra avansement.

- Vi spilte meget bra og fortjente seieren. Nå ser vi frem mot Grorud, sier trener Kasey Wehrman til Ull/Kisas Facebook-side i sin oppsummering.

I den siste matchen i pulje 1 ble det 4-0-seier til Eidsvold Turn i lokaloppgjøret mot Lørenskog. Turn ligger på fjerdeplass, men kan i teorien avansere med seier mot Nordstrand hjemme på Eidsvoll til helgen.

Over til pulje 2. Frigg og Oppsal møttes til gruppefinale i søndagens eneste match der Magnus Aadlands gutter ledet 2-0 til pause etter mål av Peder Nomell og Stian Barane i målmaskinen Ulrik Ferrers fravær.

Oppsal reduserte etter pause og trykket på for 2-2, men Frigg tok tre poeng og er som første lag klare for semifinale.

- Vi gikk for å vinne hele puljen, vi, melder Frigg på sin X-konto.

Oppsal følger?

Oppsal står med ni poeng og slår følge med Frigg med minst ett poeng hjemme mot Bærum lørdag. Gjestene må vinne med fire mål for å passere Oppsal, men borteseier åpner for at Asker kan rappe andreplassen.

De avslutter gruppespillet borte mot poengløse Gjelleråsen. Nittedølene tapte 3-2 borte mot Ullern lørdag.

- Helgens prestasjon ble ikke slik vi ønsket oss, og det mot en motstander som ikke så all verden ut de heller. Det ble vel det som kan defineres som en dårlig fotballkamp mellom to lag som har sitt å jobbe med før seriestarten om en drøy måned, slår Gjelleråsen fast på sin hjemmeside.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form