Lukk søk

Lavere divisjoner

January 29, 2024

OBOS Supercup-åpningshelgen: Solide seirer og overraskelse i Arendal

Lørenskog lå under 2-0 etter et kvarter i Arendal, men var et av lagene som imponerte mest under åpningshelgen i OBOS Supercup da laget dro hjem med 4-2-seier!

Foto med tillatelse: Bærum SK

Vegard Hansen fikk en strålende start som Arendal-trener med 2-0-ledelse hjemme mot Lørenskog etter et kvarter, men romerikingene fra 3. divisjon snudde.

Stian Sandberg reduserte og Michael Singh utlignet før Abdel-Hedi Ali snudde matchen sju minutter før slutt. Singh rakk også å bli tomålsscorer mot Arendals da ti mann før kampen i sør ble blåst av.

Nykommer Mikael Harbosen Haga ble utvist like etter pause for arendalittene.

- Vi stilte med et blandingslag i begge omgangene med halvparten av unge spillere og den andre halvparten etablerte. Men da vi fikk en utvisning rett etter pause på en av de få etablerte spillerne vi hadde offensivt, så ble det vanskelig mot et robust Lørenskog-lag, sier Hansen til Arendals hjemmeside.

Solid i Oslo

Nordstrand hadde mye av banespillet i den historiske åpningskampen i OBOS Supercup fredag kveld, men Ull/Kisa var best foran mål i Kasey Wehrmans første match som trener og vant 3-0.

Sean Nilsen Modebe, Filip Da Silva og en frisparkperle signerte Markus Flores ordnet en fin seier for et ungt Kisa-mannskap.

- Kaptein Mathias Blårud ledet et rekordungt og lokalt Ull/Kisa-lag, melder klubben på sin Facebook-side.

Begge 3. divisjonsduellene lørdag endte med tomålsseirer til hjemmelaget. Jesper Tuven Holter og Ludvig Hertzenberg sto for scoringene da Ullern ble slått 2-0.

- Deilig å komme i gang! Litt rotete start, men det kom seg. Vi har mer å gå på, men det er noe som klaffer, sier Holter til Bærums hjemmeside.

Asker neste

Til helgen spilles lokaloppgjøret mot Asker. Bærum-naboen innledet OBOS Supercup med å slå Frigg 3-1 hjemme på Føyka.

Noah Juvet Arnesen fikset hjemmeledelse til pause, prøvespiller Marius Fossum ordnet 2-0 og Johan Nissen-Lie økte før Frigg fikk en sen redusering.

- Godt å se at vi er i god rute på struktur og fysisk grunnlag. Fortsatt veldig mye å jobbe med hva gjelder detaljer og valg i spillet vårt. Men en lovende start mot et spillesterkt Frigg, sier trener Magnus Bredal til Askers hjemmeside.

Runde én ble avsluttet med Oslo-duell mellom to lag som må regnes blant favorittene i turneringen. Nærmere 300 tilskuere i surt vintervær gledet da Grorud og Skeid spilte 0-0 søndag.

- Treningskampene skal være med å forme oss inn mot seriestart. Samtidig går vi inn for å vinne hver eneste fotballkamp. Det ble skapt lite begge veier så alt i alt en fin gjennomkjøring, sier Skeid-trener Vilde Rislaa til klubbens hjemmeside.

- Mye nyttig læring og deilig å få minutter på guttene. Vi tok det mer som en seriekamp enn vanlig treningskamp, sier trener Andreas Alrek til Groruds X-konto.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form