Lukk søk

PostNord-ligaen

January 6, 2022

Notodden kan miste flere: - Vi lytter til bud

Etter at Jørgen Voliås og Henrik Gustavsen er borte, er det viktig for Notodden å beholde toppscorer Melvin Frithzell. Men toppscoreren har en pris.

Foto: Digitalsport

- Vi jobber med utgangspunkt i at han er hos oss kommende sesong, men det kan jo komme bud på ham. Foreløpig har det ikke kommet noen bud, men vi lytter til bud om det kommer, sier trener Magnus Erga til Telemarksavisa.

Den svenske spissen ble hentet til Hødd fra Örgryte, men dro videre til Notodden etter kun én sesong i Ulsteinvik. Denne sesongen banket han inn 22 mål i PostNord-ligaen og gjorde seg selv attraktiv for klubber høyere opp i divisjonssystemet.

- Melvin er ekstremt viktig for oss, sier Erga om spissen som har kontrakt også neste sesong.

Midtbaneduo borte

Dersom også Fritzhell skulle forsvinne, må telemarksklubben på spillerjakt. Fra før er det klart at Henrik Gustvasen og Jørgen Voilås reiser.

Gustavsen, som har nærmere 200 kamper for Notodden, legger opp for å satse på en trenerkarriere og har fått jobb i Sandefjord Fotball-systemet.

Voilås kom til Notodden fra Djerv 1919 og 3. divisjon foran 2020-sesongen og tok raskt nivået ett nivå høyere opp.

Etter ti scoringer fra kanten denne sesongen, forsvinner han til Bryne og Obos-ligaen. I tillegg til at denne duoen skal erstattes, ser Notodden etter en keeper, back og spiss/kant, melder TA.

- Sesongen var variabel, men vi viste at vi kan hamle opp med de beste og avslutningen på sesongen var svært positiv, oppsummerer Erga.

Forlenger

Lokalavisen melder at Notodden har ti spillere på kontrakt for 2022 etter at blant andre Adrian Berntsen og Kristian Kjeverud Eggen har forlenget sine avtaler.

Samarbeidsklubben fra Telemark har flere ganger imponert i Obos-ligaen, men var da tungt støtten av Kjetil Holtas midler. Denne sesongen endte Notodden på en fin sjetteplass på nivå tre.

PostNord-ligaen 2022:

Avdeling 1: Strømmen, Notodden, Odd 2, Fløy, Ørn Horten, Arendal, Staal Jørpeland, Vard Haugesund, Øygarden, Sotra, Egersund, Ullern, Moss, Kvik Halden

Avdeling 2: Alta, Tromsdalen, Brattvåg, Hødd, Levanger, Træff, Ull/Kisa, Asker, Bærum, Kjelsås, Vålerenga 2, Eidsvold Turn, Gjøvik-Lyn, Frigg

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form