Lukk søk

PostNord-ligaen

May 21, 2021

«Norge rundt»: Storebroren til tidligere City-spiller klar for Asker

Broren til Bersant Celina gjør comeback i Asker.

Etter to måneders trening med gamle klubben Asker, er venstreback Behajdin Celina klar for come back på Føyka stadion i årets PostNord-liga. 27-åringen er broren til Frankrike-proff Bersant Celina (bildet), og la opp etter en bunnsolid 2017-sesong for Asker.

Eidsvold Turn har sikret seg signaturen til HamKam-målvakt Andreas Hippe Fagereng. 20-åringen kom til Hamar før 2018-sesongen, og var senest i treningskampen mot Raufoss 5.mai (tap 1-5)trener Kjetil Rekdals valg mellom stengene. Unggutten fikk også sin debut for det norske U19-landslaget i 2019 mot Sverige. Med lite spilletid i 2020-sesongen, er målet å få mer erfaring på nivå 3.

Stopper til Arendal

17-åringen Eskil Furre Gjerde er tatt opp i A-stallen til Egersund, etter at 2003-modellen har imponert på feltet under sesongoppkjøringen.

196 centimeter høye Andreas van der Spa lånes ut fra Sogndal til Arendal. Midtstopperen fikk lite spilletid etter overgangen fra Øygarden under 2020-sesongen, og derfor lånes Bodø-karen ut til nivå 3 og forventet toppstrid med Arendal. 22-åringen får blant annet et gjensyn med Øygarden i 2021.

Levanger har solgt sin førstekeeper Elias Hadaya til Kristiansund. Nord-trøndernes sisteskanse de to siste sesongene har vært på Eliteserie-klubbens radar lenge.

Dreni Ademaj har de to siste sesongen av Norsk Tipping-ligaen spilt for Oppsal og Årvoll, men i 2021-sesongen vender han tilbake til Skeid. Der står 24-åringen med 47 A-kamper fra tidligere av. I Nordre Åsen har signeringspenn også blitt brukt til å sikre seg keeper Lars Kvarekvåls tjenester ut 2022-sesongen, samt Øystein Vestvatn på ny avtale ut denne sesongen. Trener Gard Holme har også ryddet plass til de 6 juniorene Henrik Hagen, Jason Onsrud Buan, Mads Foss Aaserud, Kasper Lunde Ofstad, Noah Cristiano Fjellestad Sveen og Jakob Napoleon Romaas i A-stallen.

Sander Marthinussen har blitt hentet av Kongsvinger på 3-års avtale fra Øygarden. 21-åringen var en sentral spiller i OBOS-ligaen sist sesong, og midtbanemannen blir gjenforent med duoen Brage Berg Pedersen og Martin Hoel Andersen fra Øygarden på Gjemselunden.

Brattvåg må fortsatt vente på sin svenske stopperforsterkning Erik Sacks. Innreiseforbudet har blitt lempet på for norske klubber, som signerte avtaler med utenlandske spillere i vinter før grensene stengte ned, men fortsatt er det hinder i løypa for enkelte klubber. Dette gjelder blant annet Aalesund i Obos-ligaen, samt Brattvåg i PostNord-ligaen. Begge tilhørende i Ålesund kommune, som frem til 18.mai er klassifisert som røde kommuner grunnet smittesituasjon. Sjøfartsdirektoratet behandler ikke søknader til klubber i røde kommuner.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form