Lukk søk

PostNord-ligaen

April 11, 2021

«Norge rundt»: Florø signerer spennende spiss

Florø har sikret seg Vetle Fiskerstrand fra OBOS-klubben AaFK på kontrakt ut 2022-sesongen.

Vetle Fiskerstrand har vært betegnet som et stort spisstalent siden han kom til AaFK fra breddeklubben Langevåg som 16-åring. En fotrapp målsnikk som fortsatt i en alder av 21 år har et uforløst potensiale i toppfotballen. Håpet er at den unge angriperen med 11 obligatoriske kamper og ett mål for AaFK på seniornivå, skal få det ut i PostNord-ligaen sammen med Florø.

Det er AaFK som melder om overgangen på sine hjemmesider.

Florø har også sikret seg Midtstoppertalentet Daniel Kubrom Hamde på lån fra Strømsgodset. 18-åringen har flere aldersbestemte landskamper.

I samme PostNord-liga avdeling har Brattvåg signert opp en tidligere AaFK-spiller i Benjamin Sveinsson. 22-åringen har siden vært innom Herd, men har også samlinger med U16 og U17-landslaget til Island på cvn. Samme klubb har altså sikret seg brasilianske Mateus Scavardoni, som skulle ha spilt i 3.divisjon for Elverum i fjor. Som kjent ble Norsk Tipping-ligaen kansellert grunnet Covid-19.

Kongsvinger styrker stallen

Sist sesongs nedrykker fra OBOS, Kongsvinger, er av mange pekt ut til å ta raskeste vei tilbake fra årets sesong. På veien dit har Kongsvinger sikret seg keeper Andreas Vedeler på kontrakt ut 2021-sesongen. Midtbanespiller Martin Tangen Vinjor har også signert for 3 nye år på Gjemselund.

I Arendal satses det offensivt på å kjempe om opprykk til OBOS-ligaen, og søndag kunne A-stallen igjen møtes til fellestrening etter at Arendal kommune gjorde lettelser i de lokale smitteverntiltakene. Noen dager før det ble unggutten Filip Mang gitt proffkontrakt. Trener Roger Risholt har noen skadebekymringer å stallen sin, der Kristian Eriksen er ute frem til sommeren med sin ankelskade.

Ellers skal Norges Fotballforbund torsdag arrangere et webinar åpent for alle, der temaet er åpningen av breddefotballen. Møtet er på teams, og man melder seg på via denne linken.

Kantspilleren Kim Arne Brakstad har signert for gamleklubben Sotra.

Det har vært mange prøvespillere på feltet til Fram Larvik i vinter, og nå har den offensive midtbanespilleren Jonas Bruusgaard signert overgangspapirene fra Ready. Oslo-gutten har også ei fortid i VIF, Bærum og Kongsvinger.

På Kadettangen har backen Trygve Løberg signert kontrakt ut 2021. Han har ei fortid i Lyn og Kvik Halden.

Tommy Knarvik har jobbet godt på overgangsmarkedet i vinter, og Øygarden har fått inn en rekke nye spillere. Backen Eivin Helgerød kommer fra Sogndal. Jonas T. Fredriksen er ny fra Åsane, og inn har også Vidars stortalent Mats Selmer Thornes kommet. Det har også Joachim Skorpen Edvardsen og Sebastian Brudvik.

Henrik Andersen var kaptein og dirigenten på Fløy-mannskapet som rykket opp fra Norsk Tipping-ligaen i 2019, før han pakket bagen for lærerstudier i Bergen. Den offensive spilleren har vært i Fløy hele karrieren, og debuterte for A-laget 16 år gammel. Det ble noen kamper også under 2020-sesongen for den målfarlige 22-åringen, men nå skal han være med å løfte Øygarden sammen med de fem forannevnte.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form