Lukk søk

Lavere divisjoner

April 22, 2024

«Noe av det flaueste som har skjedd i Elverum Fotball sin historie»

Elverum-trener Stian Aasen hadde mest lyst til å «hylgrine» etter helgens kollaps. Avisen Østlendingen delte ut ni (!) enere i sin spillerbørs.

Foto: norskfotball.com

Etter to kamper uten baklengsmål, slapp Elverum plutselig inn fire mål før pause i 5-0-tapet mot Fløya søndag.

- Alt som kunne gå galt gikk galt, slår Elverum selv fast på sin hjemmeside.

Lokalavisen Østlendingen er ikke nådige i sin karakteristikk av kollapsen.

- Med fare for å bli historieløs, var det som ble servert på Elverum Stadion søndag ettermiddag noe av det flaueste som har skjedd i Elverum Fotball sin historie, heter det i avisens referat fra kampen.

- Den første halvtimen så det ikke ut som at noen på Elverum hadde sparket en fotball noen gang i sitt liv.

Svarte skjermer

Elverum-spiller Espen Olsen samlet laget til en prat ute på banen etter at Dovydas Zala hadde lagt på til 2-0 for Fløya etter 19 minutter, men alvorsprat fikk ingen umiddelbar effekt.

Yngvar Johansen økte til 3-0 sju minutter senere før Tromsø-laget kom i overtall på en overgang og Thomas Whalen kunne sett inn nummer fire. Pause.

- Hjemmelaget kunne prise seg lykkelig over at det var problemer med Spiideo-kameraet til MyGame på stadion, slik at kampen ikke ble sendt direkte, slår Østlendingen fast.

Elverum gjorde to bytter halvveis og endte opp med å tape 5-0. Toppscorer Magnus Solum måtte ut med skade og ble erstattet av Jesper Aasen. 19 minutter senere forsvant også han ut med en vond ankel.

Hønefoss-opprykk?

Norskfotball.com har Hønefoss som den store opprykksfavoritten i 3. divisjon avdeling 6 med Elverum som en mulig utfordrer. Da kan ikke laget gå på smeller som søndag i duell mot et lag som avga kun fem poeng i hele 2023.

- Jeg er nær ved å hylgrine, for dette gjorde utrolig vondt. Det er krenkende, sa trener Stian Aasen til Østlendingen etter kampen.

Og han blir neppe lystigere til sinns av å tenke på at neste match for Elverum-gjengen er cupmøtet med HamKam fra Eliteserien.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form