Lukk søk

PostNord-ligaen

April 26, 2022

Moss nekter å vrake gamle vinnerdrakter: - Helt uaktuelt

Moss har vunnet alle tre seriekampene denne sesongen og leder 2. divisjonstabellen. Det betyr samtidig at lagets nye drakter ennå ikke vil bli tatt i bruk.

Foto med tillatelse: Christian Thuesen

- Vi bruker de gamle draktene helt til seiersrekken blir brutt!

Det er den svært tydelige beskjeden fra Moss-trener Thomas Myhre i Moss Avis. Årets nye MFK-drakter ankom klubbhuset på Melløs før helgen og ble klargjort til hjemmekampen mot Ullern, men ikke tatt i bruk.

Myhre er nemlig av den overtroiske typen. 2021-draktene som hittil har sørget for tre poeng mot Kvik Halden, Vard Haugesund og Ullern får bli så lenge Moss vinner fotballkamper.

- Det er helt uaktuelt å bruke det nye draktsettet, slår Myhre fast.

Bytter ikke

Det betyr at de nye draktene, som har samme sponsorer som fjorårets utgave, heller ikke får debutere i søndagens bortekamp mot Notodden.

- Det er alltid greit å ha nye drakter og vi må jo forvente at vi ikke går ubeseiret gjennom sesongen. Vi får nok brukt dem til slutt, slo Myhre fast foran helgens 2-1-seier over Ullern.

- Det er jo litt kjedelig at vi ikke får bruke de nye draktene, men det er det ikke vi som bestemmer. Jobben vi har gjort med 2022-draktene måtte gjøres uansett, sier Jon Larsen, en av Moss' tre materialforvaltere, til Moss Avis.

Moss er eneste lag med full pott i 2. divisjon avdeling 1 etter tre serierunder. Øygarden og Fløy følger med sju poeng mens Odd 2 har seks. Forhåndsfavoritt Arendal har avgitt poeng i to av tre kamper og mistet seieren hjemme mot nyopprykkede Staal Jørpeland i helgen.

Sliteseier

Grunnlaget for 2-1-seieren over Ullern ble lagt de første ti minuttene da et selvmål og en Kristian Strande-scoring sørget for en tidlig 2-0-ledese.

Lars Følstad reduserte for det nyopprykkede Oslo-laget fem minutter senere, men flere mål fikk ikke de 554 tilskuerne på Melløs se søndag.

- Vi har ni poeng på tre kamper og kunne ikke hatt en bedre sesongstart enn det vi har hatt. Vi har våre muligheter til å punktere matchen, men det var ikke dagen for å klare det. Som kaptein er jeg veldig stolt av den jobben laget legger ned. Vi løser de oppgavene vi får og sammen er vi sterke. Det har vært mange «rare» resultater så langt i avdelingen, men vi har ikke rotet oss bort, oppsummer Strande, som i fjor spilte for Arendal, til Moss Avis.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form