Lukk søk

PostNord-ligaen

May 28, 2024

Mistet jobben etter stortapet: - Enige om at han fratrer

Richard Taylor ble den første treneren som mistet jobben i PostNord-ligaen denne sesongen.

Foto: norskfotball.com

- SK Gjøvik-Lyn og Richard Taylor er i dag blitt enige om å avslutte hans arbeidsforhold i klubben, meldte Gjøvik-Lyn i en pressemelding mandag.

To dager tidligere utløste et stortap borte mot Grorud møtevirksomhet på Gjøvik stadion.

8-0-nederlaget i Oslo, der Gjøvik-Lyn lå under hele 6-0 allerede ved pause, ble Taylors siste som hovedtrener i klubben.

- Etter tett dialog med styret og sportslig utvalg i klubben den siste tiden, er vi nå enige om at han fratrer som hovedtrener for A-laget. SK Gjøvik-Lyn takker Rich for den tid og innsats han har lagt ned og ønsker han lykke til videre, skriver Gjøvik-Lyn.

Ny trener

Etter seks år som hovedtrener i Gjøvik-Lyn, dro Espen Haug videre til Færøyene og KI Klaksvik etter forrige sesong.

Erstatteren ble briten Richard Taylor som så sent som i desember i fjor signerte en toårskontrakt som nå er avsluttet rundt seks måneder senere.

Taylor har også tidligere vært innom Gjøvik-Lyn som spiller- og trenerutvikler. Han tok over en ung og lokal tropp denne vinteren etter at klubben så seg nødt til å kutte i budsjettet.

Tre poeng så langt denne sesongen var likevel ikke nok til at Taylor fikk forbli i jobben.

Assistenten ledet treningen

Lokalavisen Oppland Arbeiderblad skriver at Taylor har fått sparken.

Assistent Mohamed Abdullahi ledet treningen mandag, men det er ikke kjent om det blir han som erstatter briten som sjef på Gjøvik stadion.

Gjøvik-Lyns ene seier denne sesongen kom mot et ungt Vålerenga-lag på hjemmebane. Avstanden opp til Follo over streken er allerede på seks poeng foran helgens vanskelige bortekamp mot Stjørdals-Blink.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form